ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΟΞΥΖΕΝΕ ..... ΟΥΤΕ ΜΙΝΟΞ ΟΥΤΕ ΤΠΤ .... ΤΑ ΠΕΤΑΞ

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

xDante

Member
Απ: ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΟΞΥΖΕΝΕ ..... ΟΥΤΕ ΜΙΝΟΞ ΟΥΤΕ ΤΠΤ .... ΤΑ ΠΕ

Αν θέλεις/θέλετε, μπορούμε να κάνουμε ένα νέο θέμα αποκλειστικά για τους οξυζενέ users.
Ωστόσο, καλό είναι να βλέπουν και οι υπόλοιποι τα αποτελέσματα (εκτός αν γράφετε και στα δύο θέματα).
[/quote]

αυτό σκεφτομουν και εγώ ...
να μαζευτουμε όλοι σε ενα τοπικ και να ποστάρουμε και στα δυο γιατι ψιλοέγινε μπάχαλο αυτό και μάκρυνε πολύ κα χάνονται τα ποστς είτε με οδηγίες είτε με εντυπώσεις είτε με αποτελέσματα.. τωρα αν ειναι κλειδωμένο η όχι δεν ξέρω αλλα και ανοιχτό να είναι πάλι δεν θα γίνει μπάχαλο ?
να κάνουμε 1 ποστ ο καθένας οπου θα το ενημερώνουμε και θα έχουμε και κατηγορίες πχ φωτος/αποτελέσματα/παρενέργειες/χρονος εφαρμογής κλπ κλπ τι λέτε οι υπόλοιποι....

επίσης θα ήθελα να ενημερώσω όσους νιώθουν τσούξιμο στην αρχή ένιωθα και εγώ λιιιγο τον πρώτο μηνα ίσως ? 1-2 εβδομάδες σίγορα πάντως τώρα δεν καταλαβαίνω τπτ....
επίσης όσοι άλλοι το εφαρμόζουν να ποστάρουν και τί άλλο χρησιμοποιούν να ξέρουμε τι παίζει πχ μινοξ κλπ κλπ
τι σαμπουαν ...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

steve32

New Member

εγω παλι που βαζω απο 14 Ιαν. τσουξιμο δεν Εχω.
Και ψεκαζομαι κα8ε μερα 2-3 φορες.
Tριχουλες δεν εχω δει ακομα, αφου ειναι νωρις,
αλλα κατα την αφη στους κροταφους, δεν νιω8ω πια τοσο λεια την περιοχη.
Lets hope.
Oσο για το ξαν8ο side,
ειμαι καστανος αλλα επειδη τα κοβω στο 1-2 χιλιοστα / week or so,
δεν εχω 8εμα..

xDante, οι φωτος σου νομιζω το δειχνουν κα8αρα οτι εχεις νεες τριχες, εστω και λεπτοτερες.
Μηπως ειχες τελικα απαντηση για τα συστατικα του ΟΞ. απο τους μακαροναδες? viva Italia

btw, εχω λιγο μπλεχτει με τα norwood.
Tοσο καιρο νομιζα οτι ειμαι 3V αλλα μαλλον ειμαι 2..ή κατι αναμεσα.

Ntia

New Member

αποφάσισα να το ξεκινήσω το σκ και βλέπουμε. θα βάζω δλδ καθε σκ το οξυζενε και τις καθημερινες το διαλυμα με μινοξιδίλη και άλλα συστατικά που βάζω. στόχος μου είναι να περιορίσω κάποια στιγμή σημαντικά το διάλυμα, δλδ περίπου 3 φορές τη βδομάδα θα είναι καλά.. ελπίζω να βοηθήσει γιατι εχω μαδηθεί κιόλας συν των άλλων, το διάλυμα που φτιάχνω στοιχίζει αρκετά, βάλε και τα σαμπουάν, βάλε και καμια βιταμίνη (δεν τις παίρνω μονο για το θέμα των μαλλιών) τη χτυπάω τη κατοστάρα το μήνα!!! τουλάχιστον το οξυζενε είναι τζάμπα. όταν έχω νεότερα θα σας πω.

Ntia είπε:
αποφάσισα να το ξεκινήσω το σκ και βλέπουμε. θα βάζω δλδ καθε σκ το οξυζενε και τις καθημερινες το διαλυμα με μινοξιδίλη και άλλα συστατικά που βάζω. στόχος μου είναι να περιορίσω κάποια στιγμή σημαντικά το διάλυμα, δλδ περίπου 3 φορές τη βδομάδα θα είναι καλά.. ελπίζω να βοηθήσει γιατι εχω μαδηθεί κιόλας συν των άλλων, το διάλυμα που φτιάχνω στοιχίζει αρκετά, βάλε και τα σαμπουάν, βάλε και καμια βιταμίνη (δεν τις παίρνω μονο για το θέμα των μαλλιών) τη χτυπάω τη κατοστάρα το μήνα!!! τουλάχιστον το οξυζενε είναι τζάμπα. όταν έχω νεότερα θα σας πω.
100 το μηνα;
Ωχχχχχ
Και ειναι δυσκολες εποχες.
Καλως ηρθες στο συλογο μας,
των οξυζενακηδων.
Εχουμε και προεδρο.
Τον xDante.
Aυτος ειναι ο πρωτοπορος.
Μετα ακολουθησα εγω
και μετα και αλλοι πολλοι.
Τωρα που θα καταληξουμε ενας θεος ξερει.
Ο προεδρος ειχε προοδο οπως ειδαμε ολοι μας.
Εμεις θα περιμενουμε μεχρι να φτασουμε στις μερες του.
Καλη αναμονη σε ολους.

Ntia

New Member

xDante,

θα χρειαστώ τη βοήθειά σου.. Τελικά εσύ, πώς ακριβώς το χρησιμοποιείς? Αραιωμένο?

Έβαλα για δύο φορές το σκ. Δεν είχα φαγούρα και στεγνώνει γρήγορα χωρίς να αφήνει λιπαρότητα. Χρησιμοποιούμε το ίδιο προιόν. Μετά από δύο εφαρμογές όμως το φυσικό μου χρώμα ξάνοιξε 2-3 τόνους.

Υπάρχει περίπτωση να ξανοίξει εντελώς όσο συνεχίζω να το εφαρμόζω ή λογικά σταματά σε ένα σημείο??

Μετά το λευκό χνούδι που περιγράφεις, οι επόμενες τρίχες βγαίνουν κανονικές? Ρωτώ γιατί διάβασα ένα άρθρο που είχες ποστάρει στην αρχή και επίσης γιατί σε κάποιες από τις φωτό σου πρόσεξα και σκούρες τρίχες ανάμεσα στο χνούδι..

Ευχαριστώωωωω

xDante

Member

Ntia είπε:
xDante,

θα χρειαστώ τη βοήθειά σου.. Τελικά εσύ, πώς ακριβώς το χρησιμοποιείς? Αραιωμένο?

Έβαλα για δύο φορές το σκ. Δεν είχα φαγούρα και στεγνώνει γρήγορα χωρίς να αφήνει λιπαρότητα. Χρησιμοποιούμε το ίδιο προιόν. Μετά από δύο εφαρμογές όμως το φυσικό μου χρώμα ξάνοιξε 2-3 τόνους.

Υπάρχει περίπτωση να ξανοίξει εντελώς όσο συνεχίζω να το εφαρμόζω ή λογικά σταματά σε ένα σημείο??

Μετά το λευκό χνούδι που περιγράφεις, οι επόμενες τρίχες βγαίνουν κανονικές? Ρωτώ γιατί διάβασα ένα άρθρο που είχες ποστάρει στην αρχή και επίσης γιατί σε κάποιες από τις φωτό σου πρόσεξα και σκούρες τρίχες ανάμεσα στο χνούδι..

Ευχαριστώωωωω

δεν το αραιωνω και το χρησιμοποιώ αναραίωτο...
όσο βάζεις οξυζενέ τόσο και θα ξανθαίνουν οι τρίχες..
οι τρίχες που βγαίνουν είναι ξανθές και παραμένουν ξανθές για όσο εφαρμόζω το οξυζενέ
τώρα βέβαια υπάρχουν και τρίχες οι οποίες δεν επηρεάζονται
(οι μαύρες τρίχες που παρατηρείς)
τωρα εσύ που είσαι γυναίκα θα σου πρότεινα να τα βάψεις εφόσον το οξυζενέ δεν επηρεάζει την βαφή απλά θα σου ανοίγουν οι ρίζες όσο μεγαλώνουν τα μαλλιά....

Ntia

New Member

Σ' ευχαριστώ πολύ..

Λέω να το συνεχίσω και αν δω τα σκούρα (από άποψη ξανοίγματος!) αναγκαστικά θα το σταματήσω.. Ψάχνω στο ιντερνετ τρόπους περιορισμού του ξανοίγματος αλλά δεν έχω καταφέρει να βρω κάτι.. λόγικα κάτι θα υπάρχει, δεν μπορεί! Μέχρι στιγμής δεν είναι άσχημο το χρώμα αλλά ανησυχώ για το πως μπορεί να γίνει.. ::)

Τελικά θα το βάζω σκ και τετάρτη και τις υπόλοιπες μέρες το διάλυμα.. Όμως δεν έχω αποφασίσει ακόμα για τη συχνότητα, θα δω..

Hopefull

New Member

Βρηκα αυτο και ειπα μηπως βοηθησει και εξηγησει το φαινομενο

Ειναι απο ενα ασχετο αρθρο που μιλαει για το botox αλλα λεει οτι η αυξηση του οξυγονου εχει αυτο το αποτελσμα

"Conceptually, Botox "loosens" the scalp, reducing pressure on the perforating vasculature, thereby increasing blood flow and oxygen concentration.The enzymatic conversion of testosterone to dihydrotestosterone is oxygen dependent. In low-oxygen environments, the conversion of testosterone to dihydrotestosterone is favored; whereas in high-oxygen environments, more testosterone is converted to estradiol. "

Μηπως με το οξυζενε μαλλον αυξανεται το οξυγονο και η τεστοστερονη οταν φτανει πανω αντι να γινεται DHT γινεται εστραδιολη?

xDante

Member

hopefull είπε:
Βρηκα αυτο και ειπα μηπως βοηθησει και εξηγησει το φαινομενο

Ειναι απο ενα ασχετο αρθρο που μιλαει για το botox αλλα λεει οτι η αυξηση του οξυγονου εχει αυτο το αποτελσμα

"Conceptually, Botox "loosens" the scalp, reducing pressure on the perforating vasculature, thereby increasing blood flow and oxygen concentration.The enzymatic conversion of testosterone to dihydrotestosterone is oxygen dependent. In low-oxygen environments, the conversion of testosterone to dihydrotestosterone is favored; whereas in high-oxygen environments, more testosterone is converted to estradiol. "

Μηπως με το οξυζενε μαλλον αυξανεται το οξυγονο και η τεστοστερονη οταν φτανει πανω αντι να γινεται DHT γινεται εστραδιολη?

πιθανόν.....
αλλά το dht blocking δίνει μόνο του regrowth ? αυτό πρέπει να ψαχτεί όπως επίσης και η επίδραση που έχει το οξυγόνο στα τριχοθυλάκια....

επίσης θα πρέπει ίσως να κατανοηθεί η επίδραση του οξυζενε ... δλδ
αν μειώνει την dht τότε χρειάζεται και επιπλέον dht blocker ?
το οτι δίνει regrowth τότε χρειάζεται και επιπλέον growth stimulant ?
δλδ αν είναι όλα σε ένα....
επίσης αυτό που παρατηρώ είναι οτι οι τρίχες δεν παχαίνουν γρήγορα όπως παρατήρησα με μινόξ....
αλλά δεν βάζω μινοξ γιατι με χάλασε όπως έχω προπεί
τι άλλο θα μπορούσαμε να χρησιμποιήσουμε ωστε να δυναμώσουν οι τριχούλες ?
θέλει ψάξιμο και συζήτηση η δουλειά...

xDante

Member

παιδιά κάτι που μου συνέβηκε μόλις τώρα....

έχοντας ξυρισμένο το κεφάλι μου εφαρμόζω το οξυζενέ κανονικά όπως και πριν το ξυρίσω ....

πριν λίγο που λούστηκα παρατήρησα ξηροδερμία φουλ

απο το ενα άκρο λαδίλα φουλ και γυαλάδα πήγα στο άλλο

και ρωτάω όσοι έχουν ξυρισμένα κεφάλια το παθαίνουν αυτο συχνά ?

η ξηροδερμία είναι φυσική διαδικασία δλδ συμβαίνει παροδικά σε υγιή κεφάλια ? (με το σκεπτικό απολέπιση νεκρών κυττάρων-ανανέωση δέρματος ? )

την αντιμετώπισα προσωρινά με λίγο ελαιόλαδο......

ίσως να χρειαστεί να αραιώσω τις δόσεις οξυζενέ μέχρι να μεγαλώσουν τα μαλλιά...
όπως και τα λουσίματα...
καμία σκέψη ?

Sky Nik

New Member

μάλλον είναι άσχετο αυτό που θα πω αλλά μήπως άλλαξες τίποτα στην διατροφή σου ? για παράδειγμα εγώ όταν τρώω οτιδήποτε έχει σχέση με ζαχαρη αμέσως κάνω ξηροδερμία και μου δημιουργείται και σμείγμα ....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

xDante

Member

οχι τπτ δεν άλλαξα

το θέμα είναι οτι δεν δημοιουργείται σμήγμα γ αυτο και η ξηροδερμία....

geofish

New Member

Αν και έχω καιρό να ασχοληθώ με βιοχημεία με έβαλε σε σκέψεις θα το ψάξω αλλά με μια πρόχειρη ματιά βλέπω το εξής.

Από το διάγραμμα η μετατροπή της τεστοστερόνης σε διυδροτεστοστεόονη ή σε οιστρογόνα γίνετε ως εξής

1656.jpg

ενώ η μετατροπή της τεστοστερόνης σε διυδροτεστοστεόονη γίνετε ως εξής με το ένζυμο 5α –αναγωγάση
Το ένζυμο αυτό μεταβολίζει την αντίδραση σχηματισμού διυδροτεστοστερόνης από τεστοστερόνη(εικ.4).Ανάγει δηλαδή τον ακόρεστο c-4,5 δεσμό της τεστοστερόνης και δημιουργείται 5α –αναχθείσα διυδροτεστοστερόνη. Το ένζυμο αυτό ανιχνεύεται στο ενδοπλασματικό δίκτυο και στην πυρηνική μεμβράνη και εξαρτάται από τη συγκέντρωση του NADH.

1658.jpg

τώρα αν προσθέσουμε οξυγόνο με την χρήση οξυζενέ θα έχουμε το εξής
NADPH + 2O2 ↔ NADP+ + 2O2°- + H+

Χωρίς να είμαι σίγουρος με αυτό τον τρόπο μήπως εμποδίζουμε την μετατροπή της τεστο σε DHT

Καθώς επίσης ότι η αντίδραση των ανδρογόνων σε οιστρογόνα καταλύετε από μια μονοοξυγονογάση που ονομάζετε αρωματάση του κυτοχρώματος P-450.
Η αρωματοποιήση γίνετε με 3 διαδοχικές αντιδράσεις υδροξυλίωσης κατά της οποίες χρησιμοποιείτε μοριακό οξυγόνο Ο2 και το ανοιγμένο συνένζυμο NADPH.

Για ψάξτε το και εσείς λίγο να ακούσω και καμία γνώμη πιο ειδικών.

kapa

Μέλος του προσωπικού

παρακολουθω με ενδιαφερον την εξελιξη των πραγματων και νομιζω οτι παραμελουμε ενα σημαντικο κομματι.

οπως ειναι γνωστο η oral χρηση των φαρμακων ειναι 5 φορες δυνατοτερη απο την τοπικη χρηση τους.

6. Διάλυμα 35% για την βιομηχανία τροφίμων, το μόνο κατάλληλο για εσωτερική χρήση. Δεν περιέχει σταθεροποιητές και συντηρητικά. Χρησιμοποιείται για παρασκευάσματα τυριών, αυγών και ορού γάλακτος. Εκνέφωμα (σπρέϊ) αυτού του διαλύματος εναποτίθεται στο εσωτερικό χαρτονένιων συσκευασιών χυμών και γάλακτος.

Μόνο το υπ’ αριθμόν 6 αναφερθέν διάλυμα του 35% για την βιομηχανία τροφίμων, είναι το μόνο κατάλληλο για εσωτερική χρήση. Όμως και αυτό το κατάλληλο διάλυμα των 35% πρέπει να αραιωθεί παρισσότερο, δηλαδή και κάτω από 10% για να γίνει βρώσιμο, αλλιώς μπορεί να μας προξενήσει σοβαρότατες βλάβες αν το καταποιούμε ή έλθει σε επαφή με το δέρμα μας.

Συντήρηση και Φύλαξη Βρωσίμων διαλυμάτων Η2Ο2 (Οξυζενέ)

Όταν λοιπόν αγοράσουμε αυτό το κατάλληλο διάλυμα των 35%, το αραιώνουμε σε 3,5% και γεμίζουμε από αυτό ένα φιαλιδιο σταγονομέτρου, από αυτό που πωλείται στα φαρμακεία, και το φυλάσουμε στο τμήμα συντήρησης του ψυγείου για άμμεση χρήση. Το υπόλοιπο διάλυμα το φυλάμε με το πώμα ερμητικά κλειστό επίσης στην συντήρηση του ψυγείου.
Οι σταγόνες από το φιαλίδιο που συνιστόνται για θεραπεία, όπως αναφέρεται παρακάτω, αραιώνονται πάλι σε επιτραπεζίο εμφιαλομένου ή φιλτραρισμένο νερό ή χυμό ή γάλα (όχι νερό της βρύσης).

Συνιστόμενο Πρωτόκολο Θεραπείας

Αυτό το πρωτόκολο θεραπείας έχει δοκιμαστεί από πολλές χιλιάδες ασθενείς, αλλά μπορεί να προσαρμοστεί στις εκάστοτε ανάγκες διαφόρων ασθενών σε μικότερες ή λίγο μεγαλύτερες ποσότητες. Δεν συνιστάται σε ασθενείς που έχουν μόσχεύμα οργάνου, εφόσον ενισχύεται το ανοσοποιητικό σύστημα και ως εκ τούτου μπορεί να αποβληθεί το μόσχευμα.

βλεπετε καποιο συσχετισμο με το neoral? :chinscratch :chinscratch :chinscratch

Ntia

New Member

Εγώ μπερδέυτηκα.. Άσχετο, εσείς το βάζετε στο ψυγείο??

kapa

Μέλος του προσωπικού

Εγώ μπερδέυτηκα.. Άσχετο, εσείς το βάζετε στο ψυγείο??

οχι το συγκεκριμενο που ανεφερα ειναι η oral μορφη του,η τοπικη δεν χρειαζετε ψηγειο ;)

kkathi

Member

Καλημέρα! έπεσε στην αντιληψή μου ψάχνοντας στο διαδίκτυο αυτές τις ημέρες αν δεν κάνω λάθος στα κέντρα αισθητικής MEDI jANESS (δεν ξέρω αν το έγραψα σωστά) μια προσφορά για οξυγονοθεραπεία στο τριχωτό της κεφαλής που υποστηρίζουν πως εξαλείφει πιτυρίδα, σμήγμα και τριχόπτωση. Επομένως το οξυγόνο άρα και το οξυζενέ κάτι καλό θα προσφέρει εκτός και αν από τις εταιρείες μπαίνουν στο Forum και κλέβουν ιδέες για να εκμεταλλευτούν τον πόνο μας.

LOK

Member

kkathi όλα πιθανά είναι...ίσως το οξυγόνο να βοηθά πράγματι στην τριχόπτωση, και ίσως να το εξελίξουν σε οξυγονοθεραπεία όπως λες κι εσύ,με καλά ή μηδαμινά αποτελέσματα. Για το κλέψιμο των ιδεών...,αυτό ίσως να είναι και καλό απο μια μεριά.

spyrakos

New Member

να 'τη η προσφορά.....

http://www.groupon.gr/deals/thessaloniki/medi-jeunesse/129895

"Η οξυγονοθεραπεία καταπολεμά το κακό στη ρίζα του. Δίνει τροφή κατευθείαν στη ρίζα των μαλλιών χρησιμοποιώντας τις ευεργετικές ιδιότητες του οξυγόνου, ρυθμίζει τη λιπαρότητα, καταπολεμά τη φαγούρα, την απολέπιση της επιδερμίδας και την πιτυρίδα. Δυναμώνει τα μαλλιά και ενισχύει αποτελεσματικά την τριχοφυΐα."

το κατά πόσο ισχύει...

εν τω μεταξύ έχει κανείς ιδέα, τι είναι αυτή η οξυγονοθεραπεία; Ποια είναι η διαδικασία; Πόση ώρα διαρκεί, κτλ κτλ;

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα