ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΟΞΥΖΕΝΕ ..... ΟΥΤΕ ΜΙΝΟΞ ΟΥΤΕ ΤΠΤ .... ΤΑ ΠΕΤΑΞ

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

tatini

New Member
Απ: ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΟΞΥΖΕΝΕ ..... ΟΥΤΕ ΜΙΝΟΞ ΟΥΤΕ ΤΠΤ .... ΤΑ ΠΕ

Αν έχεις λιπαρά μαλλιά η βαφή ίσα ίσα που βοηθάει.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Sky Nik

New Member

Έχουμε κανένα νέο εδώ ? Αν θυμάμαι καλά ο XDANTE :worshipper :worshipper είδε αποτέλεσμα στις 50 μέρες χρήσης , λογικά αρκετοί αυτ'ες τις μέρες θα συμπληρώνουν 30 μέρες οπότε ελπίζω το επόμενο θέμα μας να είναι οι βαφές μαλλιών !!!!

χDANTE μία ερώτηση ρε φίλε . Norwood ....???????

xDante

Member

Sky Nik είπε:
Έχουμε κανένα νέο εδώ ? Αν θυμάμαι καλά ο XDANTE :worshipper :worshipper είδε αποτέλεσμα στις 50 μέρες χρήσης , λογικά αρκετοί αυτ'ες τις μέρες θα συμπληρώνουν 30 μέρες οπότε ελπίζω το επόμενο θέμα μας να είναι οι βαφές μαλλιών !!!!

χDANTE μία ερώτηση ρε φίλε . Norwood ....???????

5A

το θέμα είναι να μας λένε και καμια εντύπωση κατα την διάρκεια της θεραπείας οπως ο supergeorge και εγώ...

εγώ προς το παρόν είμαι ξυρισμένος γουλί και σε καναμήνα θα δω τι παίζει :(

αλλά πρίν τα ξυρίσω γιατι βιαζόμουν πρόλαβα και έβγαλα μια ''σωστη'' φωτογραφία δωρο .... χαχαχ

τα συμπεράσματα δικά σας... κοιτάξτε ....
;)
http://i54.tinypic.com/jtkxth.jpg

βαμμένα είναι για 14 λεπτά 8)

Sky Nik

New Member

Όταν έγραψα Norwood ... ??? ενοούσα μήπως πρέπει να το αλλάξεις σιγά σιγά !!!!! Άντε να δούμε και κανέναν άλλον ....

xDante

Member

Sky Nik είπε:
Όταν έγραψα Norwood ... ??? ενοούσα μήπως πρέπει να το αλλάξεις σιγά σιγά !!!!! Άντε να δούμε και κανέναν άλλον ....

δεν αλλάζει η νοργουντ έτσι εύκολα φίλε μου... πρέπει η αδύναμη τρίχα να γίνει όπως η κανονική κάτι που θέλει χρόνο...

αν άλλαζα νοργουντ σε δυο μήνες και πίστεψε με θα έπερνα επαγγελματικό δάνειο 8)

5A

το θέμα είναι να μας λένε και καμια εντύπωση κατα την διάρκεια της θεραπείας οπως ο supergeorge και εγώ...

εγώ προς το παρόν είμαι ξυρισμένος γουλί και σε καναμήνα θα δω τι παίζει :(

αλλά πρίν τα ξυρίσω γιατι βιαζόμουν πρόλαβα και έβγαλα μια ''σωστη'' φωτογραφία δωρο .... χαχαχ

τα συμπεράσματα δικά σας... κοιτάξτε ....
;)
http://i54.tinypic.com/jtkxth.jpg

βαμμένα είναι για 14 λεπτά 8)
:1m:Φιλαρακι xDante βλεπω προοδο πραγματι εστω και απο βιαστικη φωτο.
Δεν επρεπε να τα ξυρισεις να σε δουμε καλυτερα :)
Τωρα σαν ξυρισμενος νοιωθεις τις τριχες πανω οταν βαζεις το χερι σου;
Και κατι που παρατηρησα σε σενα ειναι :angel:η μεγαλη προοδος ειναι στο πανω μερος και οχι χαμηλα μπροστα.
Εγω ακομα στην αναμονη ειμαι.Συνεχιζω με τον ιδιο ρυθμο.
Εχω κλεισει 25 μερες μεχρι στιγμης.
Η κατασταση ειναι σταθερη,δε βλεπω κατι ακομα.
Εχω μερες μπροστα μου. ::)

tatini

New Member

so far so good... αλλά επαναλαμβάνω, θα γίνει το χνούδι τρίχα (που είναι το πιο δύσκολο πράγμα ακόμη και για τις "συμβατικές" θεραπείες) ή ου; Για να δού

Blindfold είπε:
so far so good... αλλά επαναλαμβάνω, θα γίνει το χνούδι τρίχα (που είναι το πιο δύσκολο πράγμα ακόμη και για τις "συμβατικές" θεραπείες) ή ου; Για να δού
Σ'αυτο θα μας απαντησει ο xDante που ειναι και ο πρωτος που πειραματιστηκε και εχει καιρο.
Αν τις ειδε στην πορεια να χοντραινουν απο τοτε που αρχισαν να βγαινουν.
Εγω στη φωτο του οπως καταλαβα αν και δε φαινεται πολυ καλα πρεπει να εχουν δυναμωσει λιγο ,δεν ειναι εντελως χνουδι,εκτος αν με γελαει η φωτο.

Ntia

New Member

παιδια

σκέφτομαι να ξεκινήσω κι εγω παράλληλα με τα διαλύματα που βάζω. δλδ να βαζω εναλλάξ μία μέρα το ένα και μία μέρα το άλλο ή το σκ να βάζω οξυζενε και τις καθημερινές από το άλλο.. κάνω και ξανθές ανταύγειες οπότε δεν με πειράζει αν ξανοίξει το χρώμα. κάτι με κρατά όμως και δειλιάζω λίγο.. πάντως το έχω πάρει το οξυζενέ που λέτε (και το βρήκα με τη μία) και το κοιτάω μέχρι να πάρω την απόφαση!

xdante και οι υπόλοιποι που το βάζετε, πώς ακριβώς το χρησιμοποιείτε? θέλω να πω, πόσες σταγόνες ή ψεκασμούς βάζετε? Νομίζω το μπουκάλι του δεν βοηθά και πολύ..

ε ρε τι τραβάμε.. :)

kapa

Μέλος του προσωπικού

Ntia είπε:
παιδια

σκέφτομαι να ξεκινήσω κι εγω παράλληλα με τα διαλύματα που βάζω. δλδ να βαζω εναλλάξ μία μέρα το ένα και μία μέρα το άλλο ή το σκ να βάζω οξυζενε και τις καθημερινές από το άλλο.. κάνω και ξανθές ανταύγειες οπότε δεν με πειράζει αν ξανοίξει το χρώμα. κάτι με κρατά όμως και δειλιάζω λίγο.. πάντως το έχω πάρει το οξυζενέ που λέτε (και το βρήκα με τη μία) και το κοιτάω μέχρι να πάρω την απόφαση!

xdante και οι υπόλοιποι που το βάζετε, πώς ακριβώς το χρησιμοποιείτε? θέλω να πω, πόσες σταγόνες ή ψεκασμούς βάζετε? Νομίζω το μπουκάλι του δεν βοηθά και πολύ..

ε ρε τι τραβάμε.. :)
ειναι ευκολο για εσας τις γυναικες ntia που βαφεται το μαλλι ουτος η αλλος (για εμας τους μαυρομαληδες ειναι δυσκολο).
αδειασε το σε μπουκαλακι μινοξιδιλης θα βολεψει πολυ με τα ψεκαστιρακια και τα dropper

xDante

Member

η αίσθηση και όψη που βλέπω είναι οτι μεγαλώνουν οι τριχούλες.... για το πάχος δεν είμαι σίγουρος όπως βλέπετε δεν είναι όπως όι χοντρες λίγες τρίχες μπροστά σίγουρα....

τωρα απο εκεί και πέρα δεν ξέρω το μέλλον τους..

φίλε supergeorge μπροστά χαμηλά πριν τις ξυρίζω άρχιζα και ξεχώριζα τους θύλακες με μικρά μικρά ξανθά πραγματάκια μέσα.... βέβαια αυτά για να τα δεις πρέπει να έχεις κόντρα το φώς και να τα δείς να γυαλίζουν προσεκτικά...

απο εκεί και πέρα συνεχίζω....

ίσως να χρειαστεί κανα σαμπουάν καλό δυναμωτικό δεν ξέρω.. έχει να προτείνει κανείς τπτ ? εγώ πάντως παρατήρησα ενεργοποίηση θυλάκων 100% απο εκεί και πέρα βλέποντας και κάνοντας...

Ντια το βάζεις στο κεφάλι όπως θες και κάνεις λίγο απαλό μασαζ τπτ άλλο δεν βρωμάει αποροφάται γρήγορα και δεν λερώνει/λαδώνει απλά ανοίγει την τρίχα .....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

LOK

Member

Εγώ το σταμάτησα μετα απο 5 μέρες χρήση γιατι με έτσουζε για 30 λεπτά όταν το έβαζα. Δεν ξέρω γιατί... Είμαι και καστανομαλλιας...
Ρε'συ xdante όταν ευκαιρήσεις βάλε και καμια φωτό πιο κατατοπιστική...,όλο φευγάτες βάζεις... ;D

xDante

Member

LOK είπε:
Εγώ το σταμάτησα μετα απο 5 μέρες χρήση γιατι με έτσουζε για 30 λεπτά όταν το έβαζα. Δεν ξέρω γιατί... Είμαι και καστανομαλλιας...
Ρε'συ xdante όταν ευκαιρήσεις βάλε και καμια φωτό πιο κατατοπιστική...,όλο φευγάτες βάζεις... ;D

που τις είδες τις φευγάτες.... απο την αρχή που ξεκίνησα φωτογραφίες ανεβάζω ΛΟΚ ;) δεν νομίζω να υπάρχει άλλος που κάθε τόσο ανεβάζει φωτος με την εξέλιξη της θεραπείας του..

θα μπορούσα να είχα ανεβάσει 2-3 στην αρχή και τις επίμενες μετά απο 6-8 μήνες και να ψαχνόσασταν και να λέγατε ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του..

και επίσης παρακολουθήστε το νήμα και παρατηρείστε οτι ειπα οτι τα ΞΥΡΙΣΑ γουλί άρα νο φοτο φορ ε μανθ ατ λιστ 8)

LOK

Member

Ναι ρε φίλος οκ... ;) δεν το είπα με υπονοούμενα... ;) Εννούσα οτι απο αυτές που βάζεις αν θέλεις να τις κάνεις λίγο πιο καλύτερης ανάλυσης αν γίνεται κι όχι τόσο 'βιαστικές'...
Αφού ξεκίνησες να κάνεις κάτι καλό για όλους, γιατί να μην γίνεται σωστά...? :)

xDante

Member

LOK είπε:
Ναι ρε φίλος οκ... ;) δεν το είπα με υπονοούμενα... ;) Εννούσα οτι απο αυτές που βάζεις αν θέλεις να τις κάνεις λίγο πιο καλύτερης ανάλυσης αν γίνεται κι όχι τόσο 'βιαστικές'...
Αφού ξεκίνησες να κάνεις κάτι καλό για όλους, γιατί να μην γίνεται σωστά...? :)

στο αρχείο μου έχω πάνω απο 100 φωτογραφίες απο όταν ξεκίνησα....
δεν είναι εύκολο να βρω σωστή γωνία λήψης για να φανούν τα αποτελέσματα το ξαναλέω....
να σου δείξω μία κάτοψη που να φαίνεται απλά η νοργουντ 5Α απλά και τπτ άλλο δεν έχει νόημα.. βάζω αυτές που φαίνεται κάτι... τις υπόλοιπες αφού περάσει καιρός και αναλόγως τα αποτελέματα θα τις ζιπαρω και θα σας τις δωσω να τις κατεβάσετε.... απλά και πάλι λέω υπομονή και 4 και 6 και 8 μηνες και 1 χρόνο... εδω έχω εγώ υπομονή δεν θα έχουν αυτοί που παρακολουθούν το νήμα ?

ίσως να ζητήσω απο τον αντμιν να κλειδώσει ένα νέο νημα για να μπούμε όσοι το εφαρμόζουμε (οξυζενέ team 8) ) για ενα εύλογο χρονικό διάστημα και όταν είμαστε έτοιμοι να ανακοινώσουμε αποτελέσματα- μη αποτελέσματα παρατηρήσεις κλπ

η θα ξαναποστάρω σε 4 μήνες πάλι και θα σας πω παιδί τάδε η μούφα τελικά - γιατί υπάρχει και αυτός ο τρόπος και πίστεψε με δεν θα είμαι ο πρώτος που θα το κάνει....

δεν μπορώ κάθε φορά να απαντάω σε καθέναν που αμφησβητεί ( και εύλογα απο την πλευρά του ) και να δίνω εξηγήσει γιατί και πως και τι

είπαμε αυτό παρατήρησα regrowth ανέβασα φωτος και κατ εμέ δείχνουν αυτό που δείχνουν...

Άκης

Administrator

Σε πόσες ημέρες είδατε να ανοίγει το χρώμα των διπλανών τριχών;
LOK είπε:
Εγώ το σταμάτησα μετα απο 5 μέρες χρήση γιατι με έτσουζε για 30 λεπτά όταν το έβαζα.
Εγώ το αραίωσα και δεν τσούζει καθόλου. Τώρα αν έχει έτσι αποτέλεσμα, άγνωστο...

xDante είπε:
ίσως να ζητήσω απο τον αντμιν να κλειδώσει ένα νέο νημα για να μπούμε όσοι το εφαρμόζουμε (οξυζενέ team 8) ) για ενα εύλογο χρονικό διάστημα και όταν είμαστε έτοιμοι να ανακοινώσουμε αποτελέσματα- μη αποτελέσματα παρατηρήσεις κλπ

η θα ξαναποστάρω σε 4 μήνες πάλι και θα σας πω παιδί τάδε η μούφα τελικά - γιατί υπάρχει και αυτός ο τρόπος και πίστεψε με δεν θα είμαι ο πρώτος που θα το κάνει....
Αν θέλεις/θέλετε, μπορούμε να κάνουμε ένα νέο θέμα αποκλειστικά για τους οξυζενέ users.
Ωστόσο, καλό είναι να βλέπουν και οι υπόλοιποι τα αποτελέσματα (εκτός αν γράφετε και στα δύο θέματα).

Sky Nik

New Member

Φίλε Άκη νομίζω σε ένα θα ήταν καλύτερα ... ¨Ολα σε ένα , νοικοκυρεμένα !!!!

geofish

New Member

Να πω ότι και εγώ εδώ και δέκα μέρες χρησιμοποιώ το οξυζενέ. Η αλήθεια ότι έχει ένα ελαφρύ τσούξιμο για καμιά 1 ώρα αλλά αντέχεται (άλλωστε δεν το αραιώνω θέλοντας έτσι να πιστεύω ότι δουλεύει). Το βάζω μόνο στο μπιφτέκι στην κορυφή που δεν έχω μαλλιά οπότε δεν με νοιάζει ο αποχρωματισμός των υπολοίπων μιας και χρησιμοποιώ μπατονέτα.

εγω οταν εβαφα τα μαλλια μου ενω παραλληλα ειχα μινοξιδιλη στην θεραπεια μου ενιωθα τρελο τσουξιμο.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα