Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Σήμερα αγόρασα βαφή απο το σουπερ μάρκετ... έκανα το τεστ αλλεργίας και περιμένω αύριο να την εφαρμόσω..... σκηνικό στο σουπερμαρκετ να κοιτάω τις βαφές (μη μπορώντας να πλησιάσω)
και τάχα πως κοζάρω τις οδοντόκρεμες...
μιλάμε για πολύ ντροπή .....
τώρα θέλω καμια συμβουλή για να την εφαρμόσω.....βσκ σκέφτομαι μόνο απάνου....
και αν γίνουν ότι να ναι χρώμα πως θα βγώ στην κοινωνια μετα ???
μόνιμη πήρα.....
κάπου άκουσα για εφαρμογή με οδοντόβουρτσα...και μάλλον μου φαίνεται καλή ιδέα........
θα τα κάνω αύριο και θα ανεβάσω φωτός....get ready 8)
καμιά εξέλιξη έχει κανένας άλλος ?????
Blindfold είπε:Καλά, ρε αγόρια, που ζείτε; Εδώ πηγαίνουμε πλέον στο σούπερ και αγοράζουμε φον ντε τεν και αποτριχωτικές ταινίες σαν να αγοράζουμε αφρό ξυρίσματος κι εσείς ντρέπεστε να αγοράσετε μια βαφή; Για χαλαρώστε παρακαλώ ...))
Blindfold είπε:Καλά, ρε αγόρια, που ζείτε; Εδώ πηγαίνουμε πλέον στο σούπερ και αγοράζουμε φον ντε τεν και αποτριχωτικές ταινίες σαν να αγοράζουμε αφρό ξυρίσματος κι εσείς ντρέπεστε να αγοράσετε μια βαφή; Για χαλαρώστε παρακαλώ ...))
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΛΕ ΠΑΡΕ ΤΑ ΒΟΥΡΤΣΑΚΙΑ ΠΟΥ ΒΑΦΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟ ΑΙΡ ΛΙΝΕ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΟ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩxDante είπε:Σήμερα αγόρασα βαφή απο το σουπερ μάρκετ... έκανα το τεστ αλλεργίας και περιμένω αύριο να την εφαρμόσω..... σκηνικό στο σουπερμαρκετ να κοιτάω τις βαφές (μη μπορώντας να πλησιάσω)
και τάχα πως κοζάρω τις οδοντόκρεμες...
μιλάμε για πολύ ντροπή .....
τώρα θέλω καμια συμβουλή για να την εφαρμόσω.....βσκ σκέφτομαι μόνο απάνου....
και αν γίνουν ότι να ναι χρώμα πως θα βγώ στην κοινωνια μετα ???
μόνιμη πήρα.....
κάπου άκουσα για εφαρμογή με οδοντόβουρτσα...και μάλλον μου φαίνεται καλή ιδέα........
θα τα κάνω αύριο και θα ανεβάσω φωτός....get ready 8)
καμιά εξέλιξη έχει κανένας άλλος ?????
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Εγω παντως στις 21 μερες που το εφαρμοζω δεν το ξεπλενω καθολου.Καθε βραδυ οπως ανεφερα και σε αλλο ποστ βουταω το φυτιλακι που βαζουμε στα αυτια σε ενα μπουκαλακι με οξυζενε και το εφαρμοζω μονο στις ριζες.Άγγελος είπε:Το οξυζενέ να φανταστώ ότι το εφαρμόζουμε στις ρίζες και το αφήνουμε έτσι, δεν ξεπλένουμε ή οτιδήποτε...
Blindfold απλά :worshipper
Φιλε GeoPower θα περιμενεις.kalispera paidia akousa kati gia oxygene oti kanei foveri douleia . θα ηθελα να μαθω τι παρενεργειες εχει ομως δεν μπορεί να είναι τόσο αγιο.περα απο το γινεσαι ξανθος
Φιλε dimpποιο προϊον μπορουμε να βρουμε ευκολα στα φαρμακεια?
εψαξα να βρω το ecofarm 3% αλλα τπτ..
μπορει κανεις να μου πει πιο μπορω να βρω ευκολα απο το φαρμακειο?
ευχαριστω