ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΟΞΥΖΕΝΕ ..... ΟΥΤΕ ΜΙΝΟΞ ΟΥΤΕ ΤΠΤ .... ΤΑ ΠΕΤΑΞ

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

xDante

Member
Απ: ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΟΞΥΖΕΝΕ ..... ΟΥΤΕ ΜΙΝΟΞ ΟΥΤΕ ΤΠΤ .... ΤΑ ΠΕ

Σήμερα αγόρασα βαφή απο το σουπερ μάρκετ... έκανα το τεστ αλλεργίας και περιμένω αύριο να την εφαρμόσω..... σκηνικό στο σουπερμαρκετ να κοιτάω τις βαφές (μη μπορώντας να πλησιάσω)
και τάχα πως κοζάρω τις οδοντόκρεμες... :D
μιλάμε για πολύ ντροπή .....
τώρα θέλω καμια συμβουλή για να την εφαρμόσω.....βσκ σκέφτομαι μόνο απάνου....
και αν γίνουν ότι να ναι χρώμα πως θα βγώ στην κοινωνια μετα ???
μόνιμη πήρα.....
κάπου άκουσα για εφαρμογή με οδοντόβουρτσα...και μάλλον μου φαίνεται καλή ιδέα........
θα τα κάνω αύριο και θα ανεβάσω φωτός....get ready 8)
καμιά εξέλιξη έχει κανένας άλλος ?????

Σήμερα αγόρασα βαφή απο το σουπερ μάρκετ... έκανα το τεστ αλλεργίας και περιμένω αύριο να την εφαρμόσω..... σκηνικό στο σουπερμαρκετ να κοιτάω τις βαφές (μη μπορώντας να πλησιάσω)
μόνιμη πήρα.....
κάπου άκουσα για εφαρμογή με οδοντόβουρτσα...και μάλλον μου φαίνεται καλή ιδέα........
:DΧΑΧΑ
Εγω εστειλλα τη γυναικα μου και με πηρε βαφη αλλα φυσικη ομως που βγαινει ,ΧΕΝΑ.
Εβαψα πρωτη φορα προχθες,δλδ την περασα με τη χτενα,εβαζα λιγο στη χτενα πανω και χτενιζα τις τριχες που ηθελα,δεν εχει επαφη με το δερμα δλδ.
Το χρωμα απο ξανθο που μου τακανε το οξυζενε εγινε παλι το φυσικο μου και μου ξανααναπτερωσε το ηθικο.
Πηγα να τα ξεβγαλω μετα 15 λεπτα οπως εγραφε και εφυγε ολη :D.
Τα ξαναβαψα και δεν τα ξεβγαλα εδω και 2 μερες.
Περναω καθε βραδυ οξυζενε με τη μπανονετα που εχουμε για τ'αυτια και ολα μια χαρα.Δλδ μονο στις ριζες.
Καμμια ενοχληση και τα αφηνω ετσι.
Τωρα αν πεσω σε βροχη και αρχισουν να τρεχουν μαυριλες δεν ξερω :angel:.θα δουμε.
Θα συνεχισω ετσι και οταν ξεβαψουν ξανα το ιδιο συστημα.
Σημερα κλεινω 20 μερες.
Δεν ειδα κατι ακομα. :chinscratch
Τριχες δε μου πεφτουν παντως,αυτο καλο σημαδι ειναι.
Θα περιμενω τωρα το επομενο σταδιο,να βγαλω τριχουλες δλδ οπως εγινε και σε σενα.
Εν αναμονη λοιπον.
Δε βλεπω ομως εκτος απο τους 2 μας να γραφει αλλος,να μας πει δικα του νεα. :(
Τωρα σιγουρα το δοκιμαζουν πολλοι αλλα μαλλον ειναι διστακτικοι. ;)
Αντε να δουμε τι θα δουμε.

tatini

New Member

Καλά, ρε αγόρια, που ζείτε; Εδώ πηγαίνουμε πλέον στο σούπερ και αγοράζουμε φον ντε τεν και αποτριχωτικές ταινίες σαν να αγοράζουμε αφρό ξυρίσματος κι εσείς ντρέπεστε να αγοράσετε μια βαφή; Για χαλαρώστε παρακαλώ ... ;)))

Blindfold είπε:
Καλά, ρε αγόρια, που ζείτε; Εδώ πηγαίνουμε πλέον στο σούπερ και αγοράζουμε φον ντε τεν και αποτριχωτικές ταινίες σαν να αγοράζουμε αφρό ξυρίσματος κι εσείς ντρέπεστε να αγοράσετε μια βαφή; Για χαλαρώστε παρακαλώ ... ;)))
:(Ε φιλε Blindfold
τι να κανουμε;
Ειμαστε μικρα ακομα
ντροπαλουλικα. :'(
Οταν θα μεγαλωσουμε δε θα ντρεπομαστε.

ANAR

Well-Known Member

Blindfold είπε:

Αυτο ειναι καλο τωρα; ::)

xDante

Member

αν και φοβάμαι το rollback θα επιχειρήσω να τα βάψω για να αναπτερωθεί και το ηθικό μου αλλά και όσων παρακολουθουν το νήμα.....

τωρα αυτό που λεει ο φίλος blindfold δεν ξερω αν είναι καλό η κακό η ταμπου..... αλλά είναι λίγο περίεργο όσο να ναι 8)

οι υπόλοιποι όντως δεν βλέπω να αναφέρουν εντυπώσεις ... :chinscratch

loukas

Member

xDante είπε:
μόνιμη πήρα.....
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΛΕ ΠΑΡΕ ΤΑ ΒΟΥΡΤΣΑΚΙΑ ΠΟΥ ΒΑΦΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟ ΑΙΡ ΛΙΝΕ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΟ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ;) ;)ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΡΙΝ ΤΑ ΒΑΨΩ ΕΒΑΖΑ ΤΟ ΒΟΥΡΤΣΑΚΙ ΑΙΡ ΛΙΝΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΓΑΜΩ ΚΑΙ ΠΥΚΝΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΟΥΣΤΟ ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΒΑΨΑ ΜΕ ΤΟΥ ΚΟΡΕ ΒΑΦΗ ΦΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ 20 ΜΕΡΕΣ ΕΙΜΑΙ ΠΕΝΑ

sofo85

New Member

:eek:fft: ρε συ blindfold τι ειναι το φον ντε τεν??? :eek:fft:

tatini

New Member

Λουκά, το αιρ λινε που λες λέγεται άι λάινερ και είναι για να κάνεις γραμμή στο μάτι... αλλά νομίζω πως το έχεις μπερδέψει με την μάσκαρα που είναι χρώμα για τις βλεφαρίδες.

Φον ντε τεν = make up...

(Από την πολύ φίνα έχω αρχίσει να ασχολούμαι με το μακιγιάζ - έχω ΚΑΙ αυτή την παρενέργεια...)

Το οξυζενέ να φανταστώ ότι το εφαρμόζουμε στις ρίζες και το αφήνουμε έτσι, δεν ξεπλένουμε ή οτιδήποτε...
Blindfold απλά :worshipper

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Άγγελος είπε:
Το οξυζενέ να φανταστώ ότι το εφαρμόζουμε στις ρίζες και το αφήνουμε έτσι, δεν ξεπλένουμε ή οτιδήποτε...
Blindfold απλά :worshipper
Εγω παντως στις 21 μερες που το εφαρμοζω δεν το ξεπλενω καθολου.Καθε βραδυ οπως ανεφερα και σε αλλο ποστ βουταω το φυτιλακι που βαζουμε στα αυτια σε ενα μπουκαλακι με οξυζενε και το εφαρμοζω μονο στις ριζες.
Βεβαια ξεφευγει και λιγο στις τριχες αλλα δεν ειναι οπως πρωτα που τοκανα με τα δαχτυλα και λουζοταν ολο το κεφαλι στο μερος που το εφαρμοζα,γ'αυτο και απο μαυρομαλλιας εγινα ξανθομαλλιας ας πουμε.
Τωρα τα βαφω με μια φυσικη βαφη χενα και συνεχιζω να περναω το οξυζενε μονο στις ριζες.
Παρενεργειες δεν εχω καθολου.
Φαγουρες,τριχοπτωση και τετοια.
Απλα αναμονη αποτελεσματος.

akishellas3

Well-Known Member

ρε παιδια η βαφες στα μαλλια εχω ακουσει οτι δεν κανουν καλο ισα ισα βοηθουν σε οσους εχουν προβλημα να πεσουν η εξασθενισουν πιο γρηγορα ,οποτε τι κανουμε?

xDante

Member

λοιπόν μάγκες την πάτησα άγρια με την βαφή............

πήρα μια βαφή γυναικεία.. απο το σουπερ όπως προείπα καστανό ανοικτό (καστανόξανθος είμαι) αφού την εφάρμοσα όπως έλεγαν οι οδηγίες
έπρεπε να το αφήσω στο κεφάλι για μισή ώρα όπως έλεγαν οι οδηγίες.....
στα 14 λεπτά είπα να το ξεβγάλω γιατι το χρώμα ήταν ποιο σκούρο απο το φυσικό μου (να σημειωθεί οτι το εφάρμοσα μόνο πάνω)
ε μόλις το ξέβγαλα είχε βάψει και το δέρμα
διάβασα τις οδηγίες οτι φεύγει με σαπούνι η βαφή απο το δέρμα...
Ε ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΩ... τι έτριβα τι σαμπουαν τι οξυζενέ τι οινοπνεύματα τελικά με τα πολλά βγήκε....
είχα γινει σαν ταλιμπάν το πάνω ποιο σκούρο απο τα γύρω γύρω :D :D :D :D :D :D :D
μάλλον έπρεπε να βάψω όλα τα μαλλιά... αλλα ήταν μεγάλη η διαφορά με το χρώμα που ήχαν τα μαλλιά μου πριν]
σ συνδιασμος χνουδιού και μισού κεφαλιού ήταν άθλιος και σε συνδυασμό οτι σε 2 ώρες έπρεπε να φύγω για δουλειά (σσ οι τρίχες βάφτηκαν)
τα ξύρισα τελείως :( :( :( :( με ξυραφάκι......
πάει το πείραμα......
μάλλον θα πρέπει να συμβουλευτώ κάποιν κομμοτή για το χρώμα που πρέπει να πάρω.......
ή κάποια αντρική βαφή ...
δεν ξέρω... :chinscratch :chinscratch :chinscratch :chinscratch :chinscratch :chinscratch
πολύ χημικό πάντως αυτές οι βαφές.....
θέλει ψάξιμο η δουλειά....

GeoPower

New Member

kalispera paidia akousa kati gia oxygene oti kanei foveri douleia . θα ηθελα να μαθω τι παρενεργειες εχει ομως δεν μπορεί να είναι τόσο αγιο.περα απο το γινεσαι ξανθος

dimp

Member

ποιο προϊον μπορουμε να βρουμε ευκολα στα φαρμακεια?
εψαξα να βρω το ecofarm 3% αλλα τπτ..
μπορει κανεις να μου πει πιο μπορω να βρω ευκολα απο το φαρμακειο?
ευχαριστω

kalispera paidia akousa kati gia oxygene oti kanei foveri douleia . θα ηθελα να μαθω τι παρενεργειες εχει ομως δεν μπορεί να είναι τόσο αγιο.περα απο το γινεσαι ξανθος
Φιλε GeoPower θα περιμενεις.
Εμεις ειμαστε τα πειραματοζωα. :D
Πρωτο πειραματοζωο ειναι ο xDante που την πατησε με τη βαφη :D :2m:
δευτερο πειραματοζωο ειμαι γω που δε την πατησα με τη βαφη :18m: :18m:
τα αλλα πειραματοζωα ειναι κρυφα,ντρεπονται. :snooze: :snooze:
Ειμαστε εν αναμονη αποτελεσματων. :sleep2:
ποιο προϊον μπορουμε να βρουμε ευκολα στα φαρμακεια?
εψαξα να βρω το ecofarm 3% αλλα τπτ..
μπορει κανεις να μου πει πιο μπορω να βρω ευκολα απο το φαρμακειο?
ευχαριστω
Φιλε dimp
εγω εφαγα τον τοπο σε ολα τα φαρμακεια της περιοχης μου να βρω αυτο το ecofarm 3% αλλα δεν τοχε κανεις.
Το παρηγγειλα ιντερνετικα 500 ml απο κει που μουπε ο xDante και μουρθε σε 2 μερες,μην ψαχνεις αδικα.
http://www.pharmshop.gr/gr/ProductView.aspx?Prod_Id=4191&cat=100

dimp

Member

το ιδιο εκανα κ γω.. σε ευχαριστω..! καλη επιτυχια και καλα αποτελεσματα να εχουμε...
εγω θα το ξεκινησω κροταφους για να δω τι παιζει για αρχη..

GeoPower

New Member

εχω ενα φιλο που εκανε μεταμοσχευση στα medi το παλικαρι την εκανε 23 τώρα είναι 28 και ενω ασχολειται με το γυμναστηριο κ παιρνει της παναγιας TA φαρμακα διαφορες μορφες τεστοστερονης κ.α οχι συμπληρωματα βαφει τα μαλλια του απο τοτε που τα μεταμοσχευσε ανα 15 μερες...και μου λέει ότι όλοι του λένε τοσο πολυ που τα βαφης θα παισουνε, και λεει καθε φορα που το κανω αισθανομαι τοσο χοντρη την τριχα, και την εμφυτευμένη τριχα αλλά και της παρακείμενες δικες μου...και οι τριχες δεν πεφτουν καθολου βέβαια είναι καστανοξανθος και τον βοηθαει το αισθητικό κομμάτι....

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα