ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΟΞΥΖΕΝΕ ..... ΟΥΤΕ ΜΙΝΟΞ ΟΥΤΕ ΤΠΤ .... ΤΑ ΠΕΤΑΞ

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

steve32

New Member
Απ: ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΟΞΥΖΕΝΕ ..... ΟΥΤΕ ΜΙΝΟΞ ΟΥΤΕ ΤΠΤ .... ΤΑ ΠΕ

xDante είπε:
[quote author=steve32 link=topic=2509.msg45523#msg45523 date=1295294084]
8αυματα!!!
αλλα ρε συ xDante εχεις καμοια φωτο απο το πριν?
Ισως να ανεβασες αλλα να μη το πηρα χαμπαρι.
Ποσα χρονια ηταν Dead Area?
Εγω ειμαι στην 3η μερα, αλλα Βαζω μονο σε κροταφους [ καστανος]
να πω την αλη8εια δε μου μοιαζει να ξαν8αινουν αλλα ειναι πολυυυυ νωρις
....οσο για το αν 8α Ξαναβγουν...cross Fingers!
οπως και να εχει, τρεχα για Copyright!

λοιπόν για να σου δώσω να καταλάβει βρήκα μια κοντινή καλή απο το 2009 καλοκαιρι
http://i55.tinypic.com/2yv18io.jpg
δυστυχώς δεν κράτησα φωτός απο την αρχή της θεραπείας για τι το πήρα για χαβαλέ 8)
dead area στα περίεργα σημεία στις γωνίες δλδ χερλαιν και κρουν δυο χρόνια στανταρ ούτε μια τριχούλα......
η τελευταία φωτό είναι κροουν που έιναι το ποιο δύσκολο σημείο... κοιτάξτε στο περίγραμα γύρω γύρω κάτι αρχίζει και φαίνεται ;)

[/quote]

Ρε συ xDante ειναι πολυ εν8αρυντικο ολο αυτο.
μακαρι να πιασει σε ολους!
Μεχρι τωρα με τοσα χημικα που εχω διαβασει αλλα και sides, εχω φρικαρει.
Αυτο μοιαζει να ειναι το πιο αγνο οπλο, αλλα και f* αποτελεσματικο!
Αμην
Μονο στο photoshop μεχρι τωρα.

Λες να παιζει ρολο οτι ειχες κανει νωριτερα αγωγες, εστω και χωρις αποτελεσμα?
Παιδια τι γνωμη εχετε για minoxidil Foam ROGAINE και Οxygen?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

παιδιά εδώ είμαι και συνεχίζω ακάθεκτος ;D
θα κρατάω το νήμα ενήμερο για περαιτέρω εξελίξεις.....
αν είναι αυτή η θεραπεία για την φαλάκρα θα καταρεύσουμε μερικές ψευτοεταιρίες πρώτα........
και πάλι γ αυτό θα βάζω φωτός καθε 1-2 εβδομάδες για να βλέπετε και εσείς τις εξελίξεις της θεραπείας των 3 ευρώ !!!!
επίσης θα ήθελα να αναφέρω οτι οι φώτός αδικούν το regrowth .... πραγματικά πολύ .....
ισως θα πρέπει να βρώ εναν τρόπο να χρωματίσω με ένα προσωρινό βαψιματάκι τις νέες τρίχες για να δείτε και εσείς τι παίζει...
υπάρχει καμία βαφή μίας φοράς η κάτι τέτοιο γνωρίζει κανείς ?
θα φαίνονται λες και έχω κάνει μεταμόσχευση στην hairline ρε σεις :chinscratch
πάντως αυτό που ξανατονίζω και το τονίζω μετα εκπλήξεως είναι οτι υπάρχει regrwoth σε όλους τους θύλακες ....
θα κοιτάξω μήπως βρω τπτ αλλά πάλι φοβάμαι μήπως τα χημικά της βαφής κάνουν καμια πιστιά και έχω rollback :chinscratch

Αστα ετσι,
μη βαζεις τιποτα
μην τα σκαλιζεις και μας παθεις καμμια ζημια
φαινονται οι νεες τριχες
ξεχωριζουν απο τις παλιες.
Το δικο σου κεφαλι παντως εγινε το κεντρο του ενδιαφεροντος
βαλε και κανα σκορδο μη σε ματιασουμε
οπως ειπε ο φιλος geofish παραπανω
xDante προχωρα.... σε βλεπει ολη η καραφλοχωρα

sovagg

New Member

Το παρακατω σαιτ το βρηκα ως διαφημιση στο fb αλλα το παραθετω γιατι κανει μια αναφορα για oxygen που εχει να κανει κ με το θεμα μας εδω..(εννοειται οτι δεν πιστευω αυτα που λεει γενικα το σαιτ για hairregrowth...)

http://totalhairregrowth.com/?hop=sea21

Διαβαστε εκει που λεει "Here are a few things of what you’ll learn from this program: " το τελευταιο βελακι.."On page 38 you’ll discover a simple gravity trick to speed up hair growth and get the much needed oxygen to your scalp fast! (Anyone who sees you doing this exercise will think you're crazy, but at least you'll get all your hair back again.)"

xDante

Member

Ρε συ xDante ειναι πολυ εν8αρυντικο ολο αυτο.
μακαρι να πιασει σε ολους!
Μεχρι τωρα με τοσα χημικα που εχω διαβασει αλλα και sides, εχω φρικαρει.
Αυτο μοιαζει να ειναι το πιο αγνο οπλο, αλλα και f* αποτελεσματικο!
Αμην
Μονο στο photoshop μεχρι τωρα.

Λες να παιζει ρολο οτι ειχες κανει νωριτερα αγωγες, εστω και χωρις αποτελεσμα?
Παιδια τι γνωμη εχετε για minoxidil Foam ROGAINE και Οxygen?
[/quote]

δεν νομίζω να παίζει ρόλο γιατί η πραγματικά σοβαρή αγωγή που έκανα ήταν με μινοξ-φουνγκοράλ για κανα 3 μηνο και την έχω σταματήσει απο τον οκτώβριο...
νταξ φουνγκοράλ το έβαζα μια φορά την εβδομάδα για λιπαρότητα αλλα τώρα εδω και 2 μηνες δεν έχω λιπαρότητα οπότε δεν έχω κανένα λόγο να το χρησιμοποιήσω.....

tatini

New Member

Εγώ θα έλεγα στην παρούσα φάση να μην τα βάψεις, όχι μόνο επειδή μπορεί να επιβαρύνεις το αποτέλεσμα, αλλά και για να έχουμε μια πιο αντικειμενική αξιολόγηση της κατάστασης των νέων τριχών.

xDante

Member

sovagg είπε:
Το παρακατω σαιτ το βρηκα ως διαφημιση στο fb αλλα το παραθετω γιατι κανει μια αναφορα για oxygen που εχει να κανει κ με το θεμα μας εδω..(εννοειται οτι δεν πιστευω αυτα που λεει γενικα το σαιτ για hairregrowth...)

Διαβαστε εκει που λεει "Here are a few things of what you’ll learn from this program: " το τελευταιο βελακι.."On page 38 you’ll discover a simple gravity trick to speed up hair growth and get the much needed oxygen to your scalp fast! (Anyone who sees you doing this exercise will think you're crazy, but at least you'll get all your hair back again.)"

θα σου θυμήσω και σε μια εργαστηριακή έρευνα που βρήκα τυχαία και την πόσταρα ποιο πριν

Εν κατακλείδι, DHT εμποδίζει την H2O2 επαγόμενη απόπτωσης των ES κύτταρα των ποντικών, μέσω της ενεργοποίησης της καταλάσης και την καταστολή της p38 MAPK, JNK / SAPK, και NF-kappaB μέσω του υποδοχέα ανδρογόνων.

παίζει να είναι ΔΙΠΛΗ η δουλειά που κάνει....... ίσως να βοηθάει την DHT να κάνει άλλη δουλειά απο αυτή που κάνει στους περισσότερους ;)

kapa

Μέλος του προσωπικού

xDante
:worshipper :worshipper :worshipper

sovagg

New Member

xDante είπε:
[quote author=sovagg link=topic=2509.msg45607#msg45607 date=1295367258]

θα σου θυμήσω και σε μια εργαστηριακή έρευνα που βρήκα τυχαία και την πόσταρα ποιο πριν

Εν κατακλείδι, DHT εμποδίζει την H2O2 επαγόμενη απόπτωσης των ES κύτταρα των ποντικών, μέσω της ενεργοποίησης της καταλάσης και την καταστολή της p38 MAPK, JNK / SAPK, και NF-kappaB μέσω του υποδοχέα ανδρογόνων.

παίζει να είναι ΔΙΠΛΗ η δουλειά που κάνει....... ίσως να βοηθάει την DHT να κάνει άλλη δουλειά απο αυτή που κάνει στους περισσότερους ;)
[/quote]

Φιλε xDante :worshipper :worshipper :worshipper....Αν εχεις βρει το "ΦΑΡΜΑΚΟ",θα σου κανουμε αγαλμα...Συνεχισε ακαθεκτος φιλε...Εισαι η ελπιδα του φορουμ κ οχι μονο...

xDante

Member

παιδιά και κάτι άλλο μην φοβηθείτε να το βάλετε και 2 και 3 φορές την ημέρα όσοι απο εσάς είναι στην κατάσταση μου γιατί την τελευταία εβδομάδα ίσως βάζω και περισσότερο απο 2 φορές.... και ναι το χνούδι γίνεται τρίχα.... δεν ξέρω αν αυτό βοηθάει περισσότερο αλλά έχω μια υποψία....

λες το hairlossgr να έχει την παγκόσμια πρώτη και να αποδειχθεί το Νο1 hairloss φορουμ στον ΚΟΣΜΟ λόγω πατεντίασης και ανήσυχου μυαλού των ελλήνων ? το μόνο που μου έρχεται αυτή την στιγμή στο μυαλό οτι ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ 7SFGSFG ;D

Να κάνω μια ερώτηση και μία υπογράμμιση ταυτοχρόνως: Εγώ στο φαρμακείο που ρώτησα για Οξυζενέ, μου είπαν πως υπάρχει το κλασσικό για την περιποίηση των πληγών, το οποίο έχει περιεκτικότητα 12%. Ποιο σκεύασμα προτείνεται τελικά και με ποια περιεκτικότητα;

xDante

Member

Άγγελος είπε:
Να κάνω μια ερώτηση και μία υπογράμμιση ταυτοχρόνως: Εγώ στο φαρμακείο που ρώτησα για Οξυζενέ, μου είπαν πως υπάρχει το κλασσικό για την περιποίηση των πληγών, το οποίο έχει περιεκτικότητα 12%. Ποιο σκεύασμα προτείνεται τελικά και με ποια περιεκτικότητα;

3%

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

π.χ. http://www.alibaba.com/product-tp/104892601/Oxygen_Shampoo.html

1. Promote hair growth and inhibit depigmentation of hair.

2. Help blood circulation in the scalp and revitalizing hair follicles.

3. Strengthen hair while stimulating hair follicles to product healthier hair.

4. Hair growth stimulation through the facilitation of nutrient feeding to hair follicle by the

Vifgen-22 induced angiogenesis.

xDante

Member

dimitris1991 είπε:
π.χ. http://www.alibaba.com/product-tp/104892601/Oxygen_Shampoo.html

1. Promote hair growth and inhibit depigmentation of hair.

2. Help blood circulation in the scalp and revitalizing hair follicles.

3. Strengthen hair while stimulating hair follicles to product healthier hair.

4. Hair growth stimulation through the facilitation of nutrient feeding to hair follicle by the

Vifgen-22 induced angiogenesis.
Minimum Order Quantity:
100 Piece/Pieces bottle 8)

χαχα δεν στο εδειξα για να το παρεις... απλα ενα παραδειγμα τυχαιο εδωσα.

βαλε και τις φωτος σου για αποτελεσματα και εισαι απλα

gezira

Member

xDante, πολυ ενδιαφερον το "πειραμα" σου και φυσικα ολοι περιμενουμε τα αποτελεσματα και οσων αλλων το εχουν αποτολμησει!!!!! Αν αφιερωσουμε ολοι λιγο χρονο και σκεφτουμε, μπορει -πιθανως- μεσα σε αυτο το..πονεμενο αλλα ζωηρο forum, να επιτευχθουν σπουδαια πραγματα!!! Βασικο οπλο (απο την εποχη του Ιπποκρατη) ειναι η παρατηρηση! Ακολουθει το πειραμα και μετα η κοινοποιηση των ευρηματων για να εκτεθουν σε δημοσια συζητηση! Εμενα με προβληματιζουν καποια δημοσιευματα (εδω μεσα), που μιλουν για καταστροφη του θυλακα, για μονιμο αποχρωματισμο της τριχας και για αναστροφη των αποτελεματων, μετα την διακοπη της εφαρμογης. Θα μπορουσαν βεβαια τετοιες πληροφοριες (που βρισκουμε στο ιντερνετ και αναμεταδιδουμε και εδω μεσα), να διαρρεουν απο την διαβολικη βιομηχανια φαρμακου... Αλλα μπορει και οχι...
Εδω και καιρο παντως, σκεπτομαι τις ερευνες που γινονται για ενεργοποιηση των -υπευθυνων για την τριχοφυια- βλαστοκυτταρων.. Τις ανακαλυψεις που εγιναν σχετικα με επανεκφυση μαλλιων πανω απο επουλωμενες πληγες.... Μπορει να φανει αφελες -δεν ειμαι γιατρος- αλλα απο μικρα παιδια, οταν κτυπουσαμε καπου, το πρωτο που καναμε πριν βαλουμε ιωδιο, ηταν καθαρισμος με οξυζενε. Θυμαμαι πως το οξυζενε, αφριζε για λιγο και αμεσως μετα δημιουργουσε μια λεπτη κρουστα. Ποτε δεν καταλαβα τι ηταν αυτη η κρουστα, αλλα εμοιαζε με νεο, πολυ λεπτο δερμα... Ειπαμε,δεν ειμαι γιατρος, λογικα θα υπαρχει αλλη εξηγηση, αλλα τι συνδεση θα μπορουσε να εχει το οξυζενε, με τις πληγες, με την επουλωση, με την επανεκφυση μαλλιων, με την ενεργοποιηση βλαστοκυτταρων...??? :chinscratch

steve32

New Member

Junkies του oxygen 8α γινουμε.
Αυτο το oxygen shampoo δε το γνωριζα, αλλα σκαλιζοντας λιγο βρηκα

1:LIQUID OXYGEN 250ml HYDROPONICS GROWLIGHT [ για την αναπτυξη των φυτων!! ]

2:AEROBIC OXYGEN Liquid Oxygenating Therapy Supplement [ για τον αν8ρωπο ]

και τωρα ρωτω:
Ti 8a γινοταν αν ψεκαζαμε το κεφαλι μας με το δευτερο?
αφου προοριζεται για να πινεται, λογικα παει και εξωτερικα.

ισως ετσι να μην ειχαμε το side getting blond hair

τι λετε?

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα