ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΟΞΥΖΕΝΕ ..... ΟΥΤΕ ΜΙΝΟΞ ΟΥΤΕ ΤΠΤ .... ΤΑ ΠΕΤΑΞ

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

xDante

Member
Λοιπόν μάγκες ... έφτασε η ώρα να ποστάρω την εμπειρία μου με τοπική χρήση οξυζενέ 3% (αυτό που πωλείτε στα φαρμακεία) ......

το χρησιμποιώ εδώ και δύο μήνες καθημερινά......
το απλώνω στο τριχωτό της κεφαλής μια φορά την ημέρα .....
συμπεράσματα τους πρώτους δύο μήνες....

1.ΛΙΠΑΡΟΤΗΤΑ- ΠΑΡΕΛΘΟΝ
μηδέν λιπαρότητα 100% αποτελέσματα...
2. τριχοφυία..... hairline και κρόταφοι....
δεν είχα ούτε μια τρίχα στα συγκεκριμένα σημεία....... τώρα έχουν αρχίσει και γεμίζουν μικρές τριχούλες... λες και κατι έγινε και ξαναζωντάνεψαν οι θύλακες ρε σεις..............
τριχούλες μικρές βγαίνουν ΣΤΗΝ ΝΕΚΡΗ ΠΡΩΗΝ Hairline μου.....
στο πάνω μέρος με την αφή το ίδιο.....................

Side effect
εφιστώ την προσοχή σε όσους θέλουν να το δοκιμάσουν....
Μην το δοκιμάσετε αν έχετε μαύρο μαλί......
Μην το δοκιμάσετε αν έχετε καστανα σκούρα μαλιά
ΟΙ ανοιχτοι καστανόξανθοι αν έχετε πολύ κοντα τα μαλιά σας μπορείτε απλά να γνωρίζετε οτι το μαλλί ξανθαίνει με εφαρμογή με την εφαρμογή καθ ότι το οξυγόνο που παράγει το οξυζενέ διασπάει την μελανίνη και σαν αποτέλεσμα αυτού ξανθάινει......(είναι σαν ενα ελαφρύ ντεκαπάζ πολύ ελαφρύ όμως.....)

δεν ανεβάζω φωτογραφίες ακόμη (αν και θα προσπαθήσω) γιατι είναι δύσκολο να φανεί και θέλει ειδικό φωτισμό για να φανούν οι νέες τριχούλες....... ίσως τις αφήσω να μεγαλώσουν κι άλλο.....

υποπτεύομαι οτι το θαύμα το κάνει το οξυγόνο που δρα ώς ελεύθερη ρίζα που δρα στον θύλακα της τρίχας διασπώντας είτε τα ανδρογόνα....
είτε κατί άλλο υπουλο κάνει... δεν μπορώ να το εξηγήσω.... το θέμα είναι οτι δεν έχω δει τρίχα να πέφτει απο τότε που το εφαρμόζω...

Α και κατι άλλο.... την πρώτη εβδομάδα παρατήρισα shedding το οποίό πιθανόν και να παρατηρήσετε και εσείς.... θυμηθείτε το shedding απλά διώχνει τις τρίχες που βρίσκονται στην τελογενή φάση..... μην σας απογοητεύσει (θεέ μου ακούγομαι λες και προμοτάρω κανα προιών 8) )

ανοίγω νήμα για όσους θέλουν να το δοκιμάσουν να πούν και αυτοί τις εντυπώσεις τους......
επίσης ίσως θα πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος για να μειωθεί το side effect του ξανθού μαλιού... το ψάχνω και αν βρώ οτιδήποτε θα ενημερώσω....
για όσους θέλουν να το δοκιμάσουν και καλύπτουν τα παραπάνω κριτήρια μπορούν να ξεκινήσουν εφαρμογή hairline-κρόταφους και σε 3-4 εβδομάδες θα δουν τα πρώτα αποτελέσματα....

Α και κάτι άλλο επειδή την έχω ψάξει με τα συντηριτηκά που περιέχουν τα οξυζενέ της αγοράς. θα ήθελα να παραθέσω μερικά που έχουν αρκετά.....
ένα ΛΑΝΟΒΑ που κυκλοφορεί έχει μέσα της παναγιάς τα μάτια και δεν το συστήνω
χρησιμοποιώ ένα το οποίο είναι σε ασπρο μπουκάλι και λεει oxygene 3% ecofarma δεν γράφει για άλλα συστατικά μεσα και μάλλον είναι ποιο ''καθαρό'' κάπως έτσι.....
αγόρασα και ένα άλλο απο φαρμακείο αλλα παρατήρισα οτι στα συστατικα γράφει οτι περιέχει και βενζοικό οξυ αλλα το πέταξα...
δεν ξέρω αν μπορείτε να προμηθευτείτε οξυζενε φτιαχτό απο φαρμακοποιό .... θα ρωτήσω και θα ενημερώσω.....
Ευχαριστώ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

sovagg

New Member
Απ: ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΟΞΥΖΕΝΕ ..... ΟΥΤΕ ΜΙΝΟΞ ΟΥΤΕ ΤΠΤ .... ΤΑ ΠΕ

Φιλε πως σου ηρθε κ χρησιμοποιησες οξυζενε??Εννοω διαβασες καπου οτι μπορει να δωσει regrowth??Και γιατι δεν το χρησιμοποιεις σε ολο το κεφαλι παρα μονο σε κροταφους-hairline αφου εισαι νοργουντ 5Α??Φιλικα

ANAR

Well-Known Member

Πολυ ενδιαφέρον ??? ???Πειμενουμε κι αλλα νεα σου.

υ.γ Για κοκκινομαλλιδες ( εχουμε και τέτοιους εδω μεσα )τι εχεις να προτείνεις;Κανει να βαλουν; ::)

xDante

Member

Το πως μ ήρθε αφού απογοητευτηκα απο μινοξ καθ ότι σε 3 μηνες και δεν είχα δει φώς ούτε απο κετο έκανα τοπική θεραπεία για την ακμή στην πλάτη (η οποία μου εξαφανίστηκε τελείως)
και μ ήρθε η φαεινη ιδέα να το βάλω στο κεφάλι........... δεν διάβασα πουθενά για regrowth απλά διάβασα για τις ευεργετικές ιδιότητες του οξυγόνου γενικότερα στον οργανισμό μας........... πρέπει τώρα να βρώ σωστή γωνεία να βγάλω φωτος με φωτισμό απο επάνω για να μπορέσετε να καταλάβετε τι εννοώ....... ρε σεις σε νεκρά σημεία βγήκαν τριχούλες.. και δεν μιλάω για χνούδι απλό.....
Σε όλο το κεφάλι βάζω.............. τα μαλιά ξαναζωντάνεψαν......... σημειωτέων έχω σταματήσει μινοξ και κετο εδω και 2-3 μήνες...........
δεν ξέρω αν μπορεί να κάνουν συνδυασμό μτξ τους... αλλά δεν νομίζω να χρειάζεται.......

οι κοκκινομάληδες δεν νομίζω να έχουν πρόβλημα γιατί είναι μία σκάλα ποιο κάτω απο τους ξανθούς απ ότι νομίζω........ παρόλα αυτά καλό θα ήταν να δοκιμάσουν και να δουνε

Edit : μιλάω ποιο πολύ για κροτάφους-hairline επειδή σε νοργουντ 5Α αυτές οι δύο περιοχές αποτελούσαν παρελθόν............

Αναμένουμε εναγωνίως τ'αποτελέσματα, γιατί κι εμένα η μινόξ σα να μη μου τα λέει καλά τώρα τελευταία...

Conan

Member

αυτο για την ακμη ειναι αρκετα ενδιαφερον ( και αυτο εννοω xD)

Άκης

Administrator

Μακάρι xDante να δεις αποτελέσματα, γιατί ακούγεται ενδιαφέρον.

kapa

Μέλος του προσωπικού

να δειτε που θα ανακαλυψουμε πολλα πραγματα εδω μεσα :D
χαιρομαι xDante,περειμενω με αγωνια αποτελεσματα ;D

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

λέτε η λύση στο πρόβλημα να ήταν τόσο καιρό μπροστά μας και να μην την βλέπαμε? :unsure :p

kapa

Μέλος του προσωπικού

σε θεμα regrowth ναι,στο θεμα dht δεν νομιζω,παντως περισοτερο ελπιζω σε μελη του forum να βρεθει κατι καλο παρα απο εταιρειες που ολο βγαζουν και τιποτα δεν βγαινει

xDante

Member

Μάγκες άρχισα να την ψάχνω λίγο στο νετ......... θα παραθέσω μερικά λινκ με ενδιαφέρουσες αναφορές ομολογουμένως ...

http://www.wipo.int/pctdb/en/wo.jsp?IA=WO1998/32414&WO=1998/32414&DISPLAY=DESC

http://www.regrowth.com/hairloss-topic/21140

http://www.hairgrowthlaser50.com/0308.php?k=hair-regrowth-for-men&PageID=13458

http://neograft.com/photo-regeneration-scalp-tissue/photo-regeneration-scalp-tissue.htm

http://www.ehow.com/about_5505284_hairregrowth-treatment.html

οι περισσότερες αναφέρουν οτι το οξυγόνο είναι το κύριο συστατικό που θα πρέπει να φτάσει στον θύλακα της τρίχας για να επιτευχθεί regrowth για αυτό τοοοσα φάρμακα και τόσες μελέτες για να βελτιωθεί η κυκλοφορία στο τριχωτό της κεφαλής για να φτάνουν τα θρεπτικά συστατικά...ποιό είναι το κυριότερο συστατικό που χρειάζονται τα ανθρώπινα κύτταρα ? ΟΞΥΓΟΝΟ...... bang....
κανείς δεν σκέφτηκε ρε γμτ οτι το ίδιο πράγμα μπορεί να επιτευχθεί εξωτερικά ?????
καλά θα μου πεις για τις εταιρείες είναι ασύμφορο να δινει regrowth κάτι τόσο απλό φθηνό και χωρίς πατέντα..................
τα συμπεράσματα δικά σας όπως και η τροφή για σκέψη και μελέτη που σας δίνω με τα λινκ που βρήκα....

προσπάθησα να βγάλω φωτογραφίες αλλα δεν φαίνεται τπτ.... συνδυασμός φωτός backround φωτισμού και ξανθού μαλιού δεν φαίνεται τπτ...... θα τα αφήσω να μεγαλώσουν και θα σας κρατάω ενήμερους........

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

LOK

Member

Να και τα πρώτα ευχάριστα νέα του 2011...! :) Μόνο και μόνο που καταπολεμά τη λιπαρότητα είναι πολύ καλό. Ελπίζω να αντικαταστήσει τη minox και με το παραπάνω. Φίλε xDante μακάρι να είσαι εσύ αυτός που θα καταπολεμήσει την τριχόπτωση! :worshipper Όσο για εμας τους μαυρομαλλιάδες...,ας κάνει δουλειά το oxygene και θα τα βάφω κάθε μήνα...!

kapa

Μέλος του προσωπικού

Όσο για εμας τους μαυρομαλλιάδες...,ας κάνει δουλειά το oxygene και θα τα βάφω κάθε μήνα...!
[/quote]
ειμαι ετοιμος να βουτυξω τις βαφες της μητερας μου και να μου κανει μαθηματα :D

xDante

Member

show_palmettos[sup]Όσο για το μείγμα οξυγόνου-το όζον, η συγκέντρωση μπορεί να διαφέρει από το 1 (ένα) μικρογραμμάρια O3/ml.O2 έως 40 (σαράντα) μικρογραμμάρια O3/ml.O2, ενώ η ποσότητα που μπορεί να κυμαίνεται από 5 (πέντε) έως 60 (εξήντα) κυβικά εκατοστά.

Εν λόγω αξίες διαφέρουν ανάλογα με τις επεκτάσεις της φαλάκρας και την αντιδραστικότητα θεραπεία του προσώπου: η πραγματική φύση της θεραπείας καθιστά αδύνατο να καθοριστεί ένα «ιδανικό» τρόπο για την εκτέλεση της μεθόδου, που έχει να δώσει τη δέουσα προσοχή στις συνθήκες της μεμονωμένης περίπτωσης .

Το ίδιο ισχύει και για την ποσότητα και τη συχνότητα των ενέσεων. Είναι obviuos ότι, προκειμένου να επιτευχθούν ικανοποιητικά και μόνιμα αποτελέσματα, μια σειρά ενέσεων είναι απαραίτητη: ένας λογικός τρόπος να προχωρήσουμε αποτελείται από ενέσεις επαναλαμβάνονται δύο φορές την εβδομάδα για περίπου πέντε εβδομάδες και στη συνέχεια μία φορά την εβδομάδα για δύο επόμενους μήνες. Στη συνέχεια, οι ενέσεις συντήρησης είναι συνήθως αναγκαία, μηνιαία ή διμηνιαία.

Τα χαρακτηριστικά του αποφασίζει περιγραφόμενη μέθοδος περαιτέρω επεσήμανε με ένα παράδειγμα εφαρμογής, λαμβάνοντας υπόψη ως μια απλή εικονογράφηση και όχι για να εξασφαλίζουν όλα να είναι εξαντλητικός.

Σε ένα αρσενικό θέμα, 48-ετών, με φαλάκρα αναπτύχθηκαν πριν από είκοσι χρόνια και το ενδιαφέρον του 80% του τριχωτού της κεφαλής, η θεραπεία ξεκίνησε με την ένεση - με τη βοήθεια μιας βελόνας 2 εκατοστών, με διάμετρο 27 G - που αφορά μια ποσότητα 20 cc. του μείγματος02-03,με συγκέντρωση 2 μικρογραμμάρια O3/ml 0.02.

Δεδομένου ότι το αέριο δεν αυθόρμητα εξαπλωθεί (λόγω της πρόσφυσης του τριχωτού της κεφαλής με την κρανιακή theca), δύο επιπλέον ενέσεις (με τις ίδιες παραμέτρους) έγιναν σε διαφορετικά σημεία του κρανίου.

Μετά την ένεση, ένα μαλακό χέρι μασάζ έγινε, προκειμένου να διευκολυνθεί η διάδοση του φυσικού αερίου για ολόκληρη την περιοχή του κεφαλιού που αντιστοιχεί στη θέση του τριχωτού της κεφαλής.

Στη συνέχεια, άλλες συνεδρίες έγιναν, με την εξής συχνότητα: για τα πρώτα πέντε εβδομάδες, δύο φορές την εβδομάδα? Για τους επόμενους δύο μήνες, μία φορά την εβδομάδα.

Στη σύνοδο οκτώ, η συγκέντρωση αυξήθηκε σε 6 O3/ml.O2 μικρογραμμάρια και την ποσότητα έως 40 cc.

Κατά τη διάρκεια κάθε συνεδρίας, το ανωτέρω περιγραφόμενο μασάζ έγινε.

Μετά την πέμπτη σύνοδο, η τριχόπτωση σταμάτησε και το τριχωτό της κεφαλής άρχισαν να εμφανίζονται περισσότερα τροφικά. Σε κάθε σύνοδο, παρατηρήθηκε ότι τα νέα τριχοθυλάκια είχε γεννηθεί.

Μετά από περίπου ένα μήνα και μισό μετά τη θεραπεία είχαν ξεκινήσει, η διαδικασία regrowth τρίχας ήταν αυτονόητη. Ειδικότερα, η διαδικασία regrowth ήταν σταθερό, έτσι ώστε μετά από ένα έτος από την αρχή, η ισχυρή μαλλιά ήταν παρόντες σε περίπου 90% της κρανιακής αψίδα, με πυκνότητα 50%.

Τα νέα μαλλιά ήταν μαύρο (ενώ το χρονικό περιφέρειες έδειξε αρκετές λευκές τρίχες) και ανθεκτική σε έλξη.

Βιομηχανικά Applicabilitv Η περιγραφόμενη μέθοδος βιομηχανικώς εφαρμόσιμες, δεδομένου ότι μπορούν να τηρηθούν, στον τομέα των αισθητικών θεραπείες, σε αόριστο αριθμό προσώπων που επηρεάζονται από φαλάκρα ή τριχόπτωσης. Είναι εύκολο να αναπαραχθεί, καθώς χρειάζεται μόλις ένα άτομο εξειδικευμένο σε εισφορά (καλύτερα εάν ένας γιατρός) και η διαθεσιμότητα μιας σύγχρονης γεννήτριες όζοντος, ικανή να παρέχει οξυγόνο όζοντος μείγματα που απαιτούνται ποσά.

μαυρα γινονται τα νεα μαλλια.......ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΚΕΣ ΤΡΙΧΕΣ..Ε ΝΑΙ ΤΟ ΧΝΟΥΔΙ ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΚΟ!!!
ΜΑΥΡΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ

το οξυζενε φιλοι μ ειναι πολυεργαλειο!!!!
ειχα κατι πληγες στα χερια και εβαζα καθε μερα οξυζενε! κ εξαφανιστηκαν εντελως!!!!!! οχι μονο κλεισανε αλλα τις εθρεψε κιολας τις εκανε υγιεστατο δερμα
τωρα θα μου πειτε..τι σχεση εχουν οι πληγες με την τριχοπτωση? δεν ξερω τι σχεση εχουν αλλα δειχνει ποσο πολυ το οξυζενε βοηθα το δερμα
ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ.......ΕΦΑΡΜΟΣΗ ΟΞΥΖΕΝΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΑΜΕΣΩΣ ΚΙ ΑΣ ΕΧΩ ΚΑΣΤΑΝΟΜΑΥΡΑ ΜΑΛΛΙΑ !!![/sup]

αυτό που αναφέρει ο φίλος είναι απο εισαγωγή όζοντος Ο-3 σε ενέσιμη μορφή στο τριχωτό της κεφαλής................. το οποίο μοιάζει αρκετά με την τοπική εφαρμογή που κάνω εγώ....
ο οργανισμός (και κάθε ζωντανός οργανισμός) έχει μια πρωτεϊνη η οποία διασπάει το υπεροξείδιο του υδρογόνου Η2Ο2 (οξυζενέ) σε νερό Η2Ο και ένα μόριο οξυγόνου Ο αυτό καθώς είσάγεται μέσα στον θύλακα της τρίχας ενεργοποιεί άγνωστο μηχανισμό με τα παραπάνω αποτελέσματα που περιγράφονται (σε εμένα ακριβώς έτσι έγιναν)

αυτό με το οτι οι νεες τρίχες - χνούδι ειναι λευκό-ξανθό αυτό ακριβώς αντιμετωπίζω και εγώ ......... ίσως να χρειάζεται αραίωση του μείγματος 3% σε 2% η σε 1% και να μην χρειάζεται καθημερινή εφαρμογή καθώς έχω παρατηρήσει οτι τα μαλιά μπορούν να έχουν την ίδια υγεία για 4-5 μέρες και παραπάνω μετά την εφαρμογή....... βέβαια καλό θα ήταν τον πρώτο καιρό να ακολουθηθεί εντατική θεραπεία για να δώσεις το έναυσμα στα τριχοθυλάκια να αρχίσουν να παράγουν νέες τρίχες............

ξεκινάμε λοιπόν

xDante

Member

φίλε kapamarou αυτό είναι ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο ......

όντως το υπεροξείδιο του υδρογόνου καταστρέφει την μελανίνη.......................

το θέμα είναι οτι το φυσικό υπεροξείδιο του υδρογόνου του οργανισμού παράγεται για κάποιο συγκεκριμένο λόγο.....

το άρθρο αυτό αναφέρεται σε μείωση με τα χρόνια της καταλάσης

Όπως διαπιστώθηκε, η συσσώρευση του υπεροξειδίου προκαλείται από την μείωση της παραγωγής ενός ενζύμου (λέγεται καταλάση), που το διασπά σε νερό και οξυγόνο.

δεν αυξάνεται δλδ το οξυζενέ στο κεφάλι αλλά μειώνεται το ένζυμο αυτό..............

το θέμα είναι και το τονίζω να βρεθεί ένας τρόπος για να πάρουμε το οξυγόνο που χρειάζεται για το regrowth.........................

και ο ποιο εύκολος μέχρι σιγμής είναι το οξυζενέ με την βοήθεια της καταλάσης που έχουμε .........................

το καλύτερο βέβαι θα ήταν να παρέχαμε και στο τριχωτο της κεφαλής παράλληλα και το εν λόγω ένζυμο............

sovagg

New Member

Φιλε ΧDante γιατι δεν χρησιμποιεις κ μινοξ παραλληλα με το οξυζενε για να δωσεις extra ωθηση στις τριχες που αρχισαν να φυτρωνουν??(με το οξυζενε,το οζον κλπ μου ηρθε στο μυαλο ο γιατρος που βγαινει κ κανει εκπομπες στο τηλε@στυ με το οζον! :D)

kapa

Μέλος του προσωπικού

sovagg είπε:
Φιλε ΧDante γιατι δεν χρησιμποιεις κ μινοξ παραλληλα με το οξυζενε για να δωσεις extra ωθηση στις τριχες που αρχισαν να φυτρωνουν??(με το οξυζενε,το οζον κλπ μου ηρθε στο μυαλο ο γιατρος που βγαινει κ κανει εκπομπες στο τηλε@στυ με το οζον! :D)
Ozon sto stoma...
:D

xDante

Member

το πιθανότερο είναι η μινοξ να μην κάνει αυτό που έκανε το οξυζενε σε 2 μήνες (δεν το κάνει δλδ γιατι έπαιρνα 15% για 3 μήνες περίπου) το regrwoth που υποτίθεται οτι δίνει η μινοξ είναι παροδικό και φεύγει τελείως 2 μήνες αφού σταματήσεις την χρηση της..........

δεν βλέπω κανένα λόγο να συνεχίσω να κάνω χρήση της μινόξ αφού δεν είδα κανένα σοβαρό αποτέλεσμα....

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα