ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Απ: ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

aris@ είπε:
Το πράσινο το κλασικο , την ταμπλετα??? Γιατι όχι αυτό που πήρα το Ducray, μάπα 10 ευρώ έκανε... Καλά το fungoral δεν υπάρχει, λούζομαι και έπειτα νομίζω ότι έχουν φυτρώσει μαλλιά, μακάρι να μπορούσα κάθε μέρα...

Το φυτικό blocker που αναφέρεις αξίζει και κάθε πότε να το βάζω...ξέρεις από που μπορώ να το προμηθευτώ και πόσο...

Ευχαριστώ fenimore :)

Ναι το κλασικό που έχουν στα σουπερ μαρκετ. Για καθημερινό λούσιμο το σαμπουάν πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο ήπιο σε συστατικά, κάτι που δεν είναι οι περισσότερες γνωστές μάρκες του εμπορίου. Μπορεί να μην παίζει άμεσο ρόλο στην τριόπτωση (θεωρητικά πάντα), αλλά παίζει ρόλο στην καλή κατάσταση του δέρματος του κεφαλιού.

Τα τοπικά φυτικά blocker προτείνονται μόνο για μικρά norwood και είναι αδύναμα σε σχέση με τα υπόλοιπα, γι αυτό δεν έχουν και παρενέργειες... Και αυτό σε καθημερινή βάση, παράλληλα με μινοξιδίλη.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aris@

Member

Από που μπορώ να το προμηθευτώ ...γνωρίζεις και πανω κάτω πόσο κοστίζει?

Ευχαριστώ.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

aris@ είπε:
Από που μπορώ να το προμηθευτώ ...γνωρίζεις και πανω κάτω πόσο κοστίζει?

Ευχαριστώ.

Το SZII ειναι ιδιοκατασκευή. Παίρνουμε τα συστατικά και το φτιάχνουμε μόνοι μας. Δεν υπάρχει έτοιμο δηλαδή στο εμπόριο, γι αυτό συμφέρει πολύ οικονομικά σε σχέση με ένα έτοιμο φυτικό του εμπορίου. Μπορείς να πάρεις τα συστατικά όλα μαζί από εδώ http://www.qdbd.com/hair_loss_treatment_shoppingcart.htm , και τις οδηγείες για να το φτιάξεις τις γράφει εδώ http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,159.0.html . Γύρω στα 50 - 55 ευρώ έχουν τα συστατικά, και σου φτάνουν για να φτιάχνεις zix για κανά χρόνο.

somari

Active Member

Αντί revivogen φτιάξε zix. Ίδια περίπου συστατικά, πολύ φθηνότερο αλλά και πιο αποτελεσματικό .

somari

Active Member

Moνο homemade είναι. Και η κατασκευή του είναι πιο ευκολη από το να φτιάξεις μακαρονάδα, πίστεψέ με.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

@DimitrisKal θα σε παρακαλέσω να γράφεις μόνο στα Ελληνικά, είναι κανόνας του φόρουμ.

DimitrisKal

New Member

@Fenimore, Καταλαβαίνω, αλλα ζω στο εξωτερικό και δεν έχω ελληνικό πληκτρολόγιο. Λυπάμαι, υπάρχει κάποια λύση?

edit: greeklish σε Ελληνικά

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

@DimitrisKal Πήγενε εδώ http://www.greeklish-to-greek.gr/ , είναι μετατροπέας απο greeklish σε Ελληνικά.

somari

Active Member

Ναι μόνο που Feni έπρεπε να του τα κάνεις απλά edit, ΄τωρα που τα διέγραψες είναι λες και μιλώ με τον εαυτό μου

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

somari είπε:
Ναι μόνο που Feni έπρεπε να του τα κάνεις απλά edit, ΄τωρα που τα διέγραψες είναι λες και μιλώ με τον εαυτό μου

Είχα κάνει edit σε Ελληνικά τα 2 πρώτα μηνυματά του την άλλη φορά, ο feni δεν δίνει δεύτερες ευκερίες ;D

Εσύ έκανες το λάθος που απάντησες σε μήνυμα γραμμένο στα greeklish ;)

DimitrisKal

New Member

Για σας παιδιά και συγχαρητήρια για το forum,

Η κατάσταση μου δεν είναι ανησυχητική, απλά είμαι 25 χρόνον και άρχισα να βλέπω κάποια διαφορα στην πυκνότητα και μια αυξημένη τριχόπτωση. Επειδή ως γνοστον αν υπάρχει πρόληψη, υπάρχουν καλύτερα αποτελεσματα πήγα τον σεπτέμβριο σε έναν δερματολόγο (που θεωρείτε από τους καλύτερους της Αθηνας Τζ....ας) ο οποιος μου είπε ότι είχα ένα ελάχιστο πρόβλημα στους κροτάφους και μου έδωσε το εξής μίγμα:

• "μινοχιδιλ" 5% w/v
• Tretinoin 0.06%
• Hair Force lotion Frezyderm 70 ml
• Propylene glycol 30 m

μετά από δυο μήνες το μαλλί μου είχε γίνει φοβερό! και σταμάτησα να βάζο το μίγμα.

Εδώ και δυο μήνες πάλι ξεκίνησα να χάνω μαλλιά και να βλέπω μια αραίωση (μιλάμε πάντα για μπροστινό μέρος) και ξεκίνησα πάλι με την lotion αυτήν. Επίσης "χρισιμοιπιο" το Nizoral shampoo.

1)Να ολοκληρώσω την θεραπεία με κάποιο τοπικό ΔΥΤ blocker (φίνα δεν θέλω να πάρο) όπως το super zix? 2) Διάβασα για την κορτιζόνη την "dactakort", την συμβουλεύεται?

Χίλια ευχάριστο εκ τον προτερων

Δημήτρης

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα