ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

aris@

Member
Καλησπέρα και Χριστός Ανέστη!

Είμαι 30 ετών και τα τελευταία 4 με 5 χρόνια χρησιμοποιώ regain 5% , βάζω μόνο βράδυ και αυτό τα τελευταία 2 χρόνια όχι κάθε μέρα.
Πιστεύω ότι το συγκεκριμένο απλά κάνει ότι μπορεί να διατηρήσει κάποιες τρίχες, αλλά παρατηρώ ότι μαλλιά μου έχουν αποδυναμωθεί.
Βλέποντας τον πίνακα norwood θα έλεγα ότι είμαι 3V , περιοχή vertex και στους κροτάφους. Θέλω να σας πω ότι παρακολουθώ συζητήσεις του forum και είναι αρκετά ενδιαφέρουσες, αλλά εγώ ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω. Έχω αρχίσει και απελπίζομαι, από τη μία λέω να δοκιμάσω σκευάσματα συνδιαστικά από την άλλη θέλω να κάνω εμφύτευση αλλά να αξίζει, και τελικά καταλήγω να μην κάνω τίποτα! Παντού ακούω αμφιβολίες και επιφυλάξεις και στο τέλος χάνω την ψυχολογία μου. Αξίζει να σας εκμυστηρευτώ ότι στην ηλικία των 25 με 26 είχα πλούσιο μαλλί και πραγματικά πολλές επιτυχίες στις γυναίκες. Το ξέρω ότι μπορεί να γελάσετε αλλά όποιος με καταλαβαίνει θα συνειδητοποιήσει ότι το μαλλί στον άντρα είναι σήμα κατατεθέν και ανεβάζει την ψυχολογία του. Είχα ακούσει ότι για να κάνεις εμφύτευση πρέπει να κόψεις τα πάντα από σκευασματα και να προχωρήσεις, αλλά πείτε μου που αξίζει πραγματικά να κάνεις και πόσο κοστίζει. Γιατί εάν είναι κάθε μέρα που κοιτάω στον καθρέπτη τον εαυτό μου να πέφτει η ψυχολογία μου και να είμαι ράκος τότε να προχωρήσω...και στην τελική τώρα που είμαστε νέοι θέλουμε να φαινόμαστε όμορφοι και όχι όταν πάμε 50 με 60 σωστα? Παρακαλώ εάν μπορεί κάποιος να με συμβουλεύσει..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Απ: ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

γεια χαρα,

διαβαζω τελευταια post του kapamarou ο οποιος εχει σε μεγαλη εκτιμηση το airol
( http://www.hairlossgr.com/forum/index.php?topic=2819.0 )
το οποιο συνδυαζει στη θεραπεια με το regaine.

ψαξε και τα ποστ του εκτος του θεματος που εδωσα και αν θελει ας πει και ο ιδιος. παντως φαινεται ενθουσιασμενος και εγω λεω συντομα να ακολουθησω τη συνταγη του.

για τη μεταμοσχευση θα σου λεγα να ψαχτεις πολυ, να ενημερωθεις οσο γινεται περισσοτερο και γενικα να εισαι δυσπιστος γιατι αν ειναι να σου παρουν τα λεφτα ολα στα παρουσιαζουν παιχνιδακι ενω μπορουν να σου κανουν ζημια και να την κουβαλας μια ζωη.

ναι πρεπει να κοψεις οποια θεραπεια κανεις για ενα μικρο σχετικα διαστημα πριν και μετα, ποσο ακριβως δεν ξερω.

εξαντλησε τα περιθωρια σου με τις θεραπειες και αν προχωρησεις σε μεταμοσχευση μην αφεθεις στα χερια κανενος, πρεπει να ξερεις ακριβως τι θελεις να κανεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού

διαβαζω τελευταια post του kapamarou ο οποιος εχει σε μεγαλη εκτιμηση το airol
( http://www.hairlossgr.com/forum/index.php?topic=2819.0 )
το οποιο συνδυαζει στη θεραπεια με το regaine.
με kirkland που ειναι και τζαμπα ;)
ψαξε και τα ποστ του εκτος του θεματος που εδωσα και αν θελει ας πει και ο ιδιος. παντως φαινεται ενθουσιασμενος και εγω λεω συντομα να ακολουθησω τη συνταγη του.
τα αποτελεσματα μου http://www.hairlossgr.com/forum/index.php?topic=2819.525
πιο πολυ ενθουσιασμενοι ειναι οι γυρω μου,ολοι εχουν δει μαλλι να φευγει αλλα πρωτη φορα βλεπουν μαλλι να βγαινει.
ο συνδιασμος μινοξ airol ειναι μακραν οτι πιο δυνατο υπαρχει σε τοπικο,μια εφαρμογη την ημερα ειναι υπερ αρκετη.
το βασικοτερο δεν λαδωνει το μαλλι

χευ καπα,

ο φιλος λογικα μπορει να το ξεκινησει αμεσα. εγω που δεν εχω κλεισει ουτε μηνα με το ρηγκεη ποτε μου προτεινεις να αρχισω airol;

θενξ

kapa

Μέλος του προσωπικού

:15m:

ο φιλος λογικα μπορει να το ξεκινησει αμεσα.
το καλυτερο που μπορει να δοκιμασει αυτην την στιγμη,σε κλινικες μελετες βρεθηκε σε χρηστες που χρησιμοποιουσαν μινοξιδιλη για 20 χρονια οτι με την προσθηκη τρετινοινης ξεκινησε παλι η επανεκφυση,(δηλαδη θα περασουν ακομα 20 χρονια με μαλλι,συνολο 40)

εγω που δεν εχω κλεισει ουτε μηνα με το ρηγκεη ποτε μου προτεινεις να αρχισω airol;
πρεπει να τερματισει πρωτα η μινοξιδιλη σε οτι εχει να σου δωσει και μετα να προσθεσεις την airol.
συνηθως η μινοξιδιλη τερματιζει στον εκτο μηνα.
ο λογος που πρεπει να γινει πρωτα αυτο ειναι επειδη η τοπικη τρετινοιν δεν δουλευει σε ολους,μπορει να προκαλεσει και αραιωση.
η τοπικη τρετινοιν ειναι ισοδυναμη με τα τοπικα κορτικοστεροειδη,στο μονο που διαφερουν ειναι τα ποσοστα επητιχιας
60% για τρετινοιν,80%-90% για κορτικοστεροειδη.
τα δευτερα ειναι για πολυ περιορησμενη χρηση,κανουν ζημια στο δερμα και αν απορροφηθουν εχουν και παρενεργειες

aris@

Member

καλημέρα, Χριστός Ανέστη!

Αυτό το τελευταίο kapamarou που γράφεις για το airol , λίγο με κάνει και φοβάμαι...

kapa

Μέλος του προσωπικού

καλημέρα, Χριστός Ανέστη!
αληθως
Αυτό το τελευταίο kapamarou που γράφεις για το airol , λίγο με κάνει και φοβάμαι...
μην την φαβασαι,απο οσα εχω δοκιμασει ειναι μακραν οτι πιο αποτελεσματικο και χωρις παρενεργειες.
οι παρενεργειες της ειναι μονο ερεθισμοι αν σου κανει.
υπολογιζω 1000 μελη εδω μεσα να την εχουν δοκιμασει και 500 να την χρησιμοποιουν υδη.
η δραση της στην αλωπεκια δεν ειναι μονο περισσοτερη απορροφηση,εχει πολλαπλους μηχανισμους που εχουν να κανουν με σμηγμα,αιμοφορα αγγεια και παραγωγη κολλαγονου

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member

kapamarou είπε:
:15m:
το καλυτερο που μπορει να δοκιμασει αυτην την στιγμη,σε κλινικες μελετες βρεθηκε σε χρηστες που χρησιμοποιουσαν μινοξιδιλη για 20 χρονια οτι με την προσθηκη τρετινοινης ξεκινησε παλι η επανεκφυση,(δηλαδη θα περασουν ακομα 20 χρονια με μαλλι,συνολο 40)
πρεπει να τερματισει πρωτα η μινοξιδιλη σε οτι εχει να σου δωσει και μετα να προσθεσεις την airol.
συνηθως η μινοξιδιλη τερματιζει στον εκτο μηνα.
πιστευεις φιλε Καπα οτι μπορει η μινοξιδιλη να σε συντηρει στα ιδια επιπεδα για τοσα χρονια???Με καμια δυναμη.

aris@

Member

Επειδή λες ότι σε μερικούς μπορεί να προκαλέσει και αραίωση και κάτι για κορτιστεροειδή λίγο χε...κα. Εγώ βάζψω regain 5% μία φορά κάθε βράδυ και αυτό όχι κάθε μέρα αλλά όποτε να ναι . Τι προτείνεις?
Να σου πω την αλήθεια χεζ...μαι ότι είναι από χαπι κλπ , δηλαδή από εσωτερικά γιατί φοβάμαι παρενέργειες , στυση κλπ...γι αυτό προτιμώ τα τοπικα αλλά και αυτά πόσο μπορούν να βοηθήσουν.
Εντωμεταξύ όσο βάζω regain όταν ξυπνάω , είμαι λίγο πρησμένος στην μαπα...
Τα μαλλάκια μου πίσω θέλω γιατί στο τέλος θα πάθω κατάθλιψη.... :'(

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member

[quote author=aris@ link=topic=4149.msg72152#msg72152 date=13346499
Να σου πω την αλήθεια χεζ...μαι ότι είναι από χαπι κλπ , δηλαδή από εσωτερικά γιατί φοβάμαι παρενέργειες , στυση κλπ...γι αυτό προτιμώ τα τοπικα αλλά και αυτά πόσο μπορούν να βοηθήσουν.
[/quote]Το πρησιμο ειναι παρενεργεια της μινοξιδιλης.Και εγω ειμαι αντιθετος με τα χαπια.Τα μαλλια μας θελουμε ολοι πισω................ :worshipper :worshipper :worshipper

kapa

Μέλος του προσωπικού

ΜΙΚΕΣ είπε:
πιστευεις φιλε Καπα οτι μπορει η μινοξιδιλη να σε συντηρει στα ιδια επιπεδα για τοσα χρονια???Με καμια δυναμη.
εξαρταται,δεν υπαρχουν κανονες,καποιοι ειναι τυχεροι με καποιες ουσιες και αναφερομαι στην μινοξιδιλη και για το ποσο χανει την δραση της.
θα αφησω τον συναδελφο χκ να απαντησει σε αυτο με 9 χρονια στην μινοξιδιλη που πλεον κανει εφαρμογη μερα παρα μερα επειδη του πεφτει βαρια
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php?topic=2973.60

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member

Αληθεια φιλε Καπα,πως και δεν δοκιμασες νανοξιδιλη ακομα η μηπως κανω λαθος?

kapa

Μέλος του προσωπικού

aris@ είπε:
Επειδή λες ότι σε μερικούς μπορεί να προκαλέσει και αραίωση και κάτι για κορτιστεροειδή λίγο χε...κα. Εγώ βάζψω regain 5% μία φορά κάθε βράδυ και αυτό όχι κάθε μέρα αλλά όποτε να ναι . Τι προτείνεις?
η τρετινοιν δεν ειναι κορτιζονουχα ουσια,θα μπορουσες να την δοκιμασεις μια εφαρμογη βραδυ μαζι με την μινοξιδιλη.
αν σου κανει πρηξιμο η σκετη μινοξιδιλη,θα εχεις περισσοτερο με τον συνδιασμο δυστυχως

kapa

Μέλος του προσωπικού

ΜΙΚΕΣ είπε:
Αληθεια φιλε Καπα,πως και δεν δοκιμασες νανοξιδιλη ακομα η μηπως κανω λαθος?
η νανοξιδιλη ειναι μια διαφημηστικη μπουρδα των εταιρειων οτι δηθεν και καλα αν αφαιρεσουν ενα μοριο και ελαφρυνει η μινοξιδιλη θα δουλεψει καλυτερα.
για να δουλεψει καλυτερα η μινοξιδιλη δεν πρεπει να ελαφρυνει,πρεπει να βαρυνει.
μου θυμιζει μια διαφημηση στην τηλεοραση με ενα μηχανημα που βασιζεται λενε στη δυναμικη αδρανεια,στη κινηση της ακινησιας δηλαδη ???
με τους κολλητους μου το λεμε τσι......πνυχτη

aris@

Member

φίλε kapamarou με όλο το σεβασμο , διαβάζοντας καποια post , είδα ότι η airol είναι ισχυρό τερατογόνο, νομίζεις ότι αξίζει το ρίσκο.

Κάποιο μέρος στον κόσμο που μπορώ να τα χώσω και να αποκτήσω τα μαλλάκια ξανά και να ησυχάσω. Οι γκόμενες πάνε και βάζουνε βυζια ,φτιαχνουνε πρόσωπα , σώματα, εγώ τι ζητάω ο άμοιρος ....τα μαλλάκια μου θέλω , να πάω καπου και να κάνω ότι προβλέπεται και να τελειώνω.
χωρις ουλες και λοβοτομές....

kapa

Μέλος του προσωπικού

φίλε kapamarou με όλο το σεβασμο , διαβάζοντας καποια post , είδα ότι η airol είναι ισχυρό τερατογόνο, νομίζεις ότι αξίζει το ρίσκο.
ειναι τερατογονος ουσια και επικινδυνη οταν την χρησιμοποιει γυναικα στην εγκυμοσυνη και στον θυλασμο,για τον αντρα δεν ειναι,αλλα προληπτικα καλο ειναι να την κοψουμε μηνες πριν την εγκυμοσυνη της συντροφου,αυτο που ειναι επικινδυνο για τον αντρα σε περιπτωση εγκυμοσυνης ειναι το roaccutan,το οποιο θελει διακοπη τουλαχιστον 12 μηνες πριν
Κάποιο μέρος στον κόσμο που μπορώ να τα χώσω και να αποκτήσω τα μαλλάκια ξανά και να ησυχάσω. Οι γκόμενες πάνε και βάζουνε βυζια ,φτιαχνουνε πρόσωπα , σώματα, εγώ τι ζητάω ο άμοιρος ....τα μαλλάκια μου θέλω , να πάω καπου και να κάνω ότι προβλέπεται και να τελειώνω.
:angel: :angel: :angel:

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

aris@ είπε:

:amour:

aris@

Member

Ducray Argeal Shampoo , ποια είναι η γνώμη σας για καθημερινή χρήση ??? Χρησιμοποιώ επίσης 2 φορές την εβδομάδα fungoral, (πολύ καλό προϊον). Ξεκίνησα σε καθημερινή χρήση επίσης , κάθε βράδυ regain 5%. Δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να βάλω , διότι φοβάμαι τις παρενέργειες...

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

aris@ είπε:
Ducray Argeal Shampoo , ποια είναι η γνώμη σας για καθημερινή χρήση ??? Χρησιμοποιώ επίσης 2 φορές την εβδομάδα fungoral, (πολύ καλό προϊον). Ξεκίνησα σε καθημερινή χρήση επίσης , κάθε βράδυ regain 5%. Δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να βάλω , διότι φοβάμαι τις παρενέργειες...

Αγόρασε πράσινο σαπούνι για τα καθημερινά λουσίματα αντί για το ducray , σε συνδιασμό με το fungoral. Θα χρειατείς και ένα dht-blocker για να ολοκληρωθεί η θεραπεία σου. Άμα δεν θες να ρισκάρεις στο θέμα των παρενεργειών, επέλεξε κάποιο τοπικό φυτικό blocker όπως το super zix II που δεν έχει παρενέργειες.

aris@

Member

Το πράσινο το κλασικο , την ταμπλετα??? Γιατι όχι αυτό που πήρα το Ducray, μάπα 10 ευρώ έκανε... Καλά το fungoral δεν υπάρχει, λούζομαι και έπειτα νομίζω ότι έχουν φυτρώσει μαλλιά, μακάρι να μπορούσα κάθε μέρα...

Το φυτικό blocker που αναφέρεις αξίζει και κάθε πότε να το βάζω...ξέρεις από που μπορώ να το προμηθευτώ και πόσο...

Ευχαριστώ fenimore :)

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα