Xristosksps
New Member
Έχω ψάξει παντού και δεν έχω δει ή ακούσει καμία περίπτωση όπου κάποιος κατάφερε να επαναφέρει την τρίχα ή την πυκνότητα του σε φυσιολογικά επίπεδα.
Γνωρίζετε τίποτα;
Γνωρίζετε τίποτα;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Το σημαντικότερο είναι να γνωρίζει ότι η αγωγή θα σε διατηρήσει τουλάχιστον όπως είσαι.Έχω ψάξει παντού και δεν έχω δει ή ακούσει καμία περίπτωση όπου κάποιος κατάφερε να επαναφέρει την τρίχα ή την πυκνότητα του σε φυσιολογικά επίπεδα.
Γνωρίζετε τίποτα;
Από αγωγή ξέρεις τι παίζει; Έχω ακούσει ότι φιναστεριδη και γενικά dht blockers δεν κάνουν διαφορά αλλά μόνο με μινοξ κ microneedling.Το σημαντικότερο είναι να γνωρίζει ότι η αγωγή θα σε διατηρήσει τουλάχιστον όπως είσαι.
Κάποια βελτίωση ίσως δεις λοιπόν, αλλα η στατιστική δεν είναι με το μέρος σου.
Οι θεραπειες κανουν κανονικα δουλεια και ειναι ιδιες με της κανονικης ΑΓΑ. Και μινοξιδιλη και φινα και ντουταΑπό αγωγή ξέρεις τι παίζει; Έχω ακούσει ότι φιναστεριδη και γενικά dht blockers δεν κάνουν διαφορά αλλά μόνο με μινοξ κ microneedling.
Τι να πω οι πληροφορίες στο ίντερνετ είναι πολύ λίγες και ο καθένας λέει και ότι του κατέβει. Εδώ μια δερματολόγος που πήγα δεν το ήξερε καν.
Όπως βλέπεις χάλια μαύραβάλε μας καμιά φωτογραφία να δούμε που έχεις retro.
Όντως τα πλαϊνά έχουν θέμα η ρετρό χτυπάει και πάνω από τον σβέρκο εσένα εκεί είναι οκ; επίσης πάνω σε βλέπω καλό.Όπως βλέπεις χάλια μαύρα
Συνδέεται με μια γραμμή μέχρι τον σβέρκο αλλά εκει έχει έκταση γύρω στο ενάμιση εκατοστό. Πάνω και πίσω το μαλλί μου είναι πυκνό και υγιές και αρκετά μακρύ.Όντως τα πλαϊνά έχουν θέμα η ρετρό χτυπάει και πάνω από τον σβέρκο εσένα εκεί είναι οκ; επίσης πάνω σε βλέπω καλό.
Όντως στα πλαϊνά τραβάς ένα σβήσιμο που εξάλλου το κάνουμε όλοι σήμερα έτσι και αλλιώς.Τωρα στα κλασικά σημεία δηλ πάνω κρόταφους crown κτλ δεν ξέρω καλύτερα να μας απαντήσουν οι πιο έμπειροι.@cvial εσύ ως παθών ρετρό το λες ;;Συνδέεται με μια γραμμή μέχρι τον σβέρκο αλλά εκει έχει έκταση γύρω στο ενάμιση εκατοστό. Πάνω και πίσω το μαλλί μου είναι πυκνό και υγιές και αρκετά μακρύ.
Για αυτό ρωτάω αμα είναι σίγουρο ότι θα έχω τριχόπτωση και στα κλασσικά σημεία ή απλα θα μείνει εκεί. Γιατί στο πλάι και πίσω τρώγεται αντε θα κόψω λίγο και θα κάνω κανένα σβήσιμο και δεν θα φαίνεται αλλά άμα αρχίσει και αλλού δεν θα έχω και πολύ τρίχα για μεταμόσχευση. Τι να πω δεν το περίμενα ποτέ ότι θα είχα τέτοιο πρόβλημα από τόσο νωρίς κι ολας
18 χρόνων άρχισε από τα 17. Δεν έχει κάτι παρόμοιο κανένας συγγενής. Όλοι έχουν πυκνά μαλλιάΧρίστο ποιά είναι η ηλικία σου?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Πάνω είμαι κανονικά πιστεύω δεν έχω παρατηρήσει ούτε receding hairline ούτε αραίωση. Και πάνω το μαλλί μου είναι σπαστό προς ίσιο ενώ έχει μπουκλωσει πολύ στο πλάι και είναι και μαύρο σε σχέση με το καστανοξανθο πάνω.Σου ειπε να βαζεις μινοξ στα πλαινα;
Πανω πως εισαι;
Το μεγαλυτερο προβλημα της ρετρο πιστευω ειναι αν θελει να κανεις καποιος μμ περα απο το αισθητικο αν θελει καποιος να αφηνει μαλλι στο πλαι. Και εγω εγω αντιστοιχο προβλημα πανω απο τα αυτια γινεται μπουκλα το μαλλι με εμφανη αραιωση με αποτελεσμα να πηγαινω για κουρεμα καθε εβδομαδα με σβησιμο shaver γυρω γυρω.
Οταν ξυριζω τα πλαινα το προβλημα στο hairline φαινεται μικροτερο.
Πάνω είμαι κανονικά πιστεύω δεν έχω παρατηρήσει ούτε receding hairline ούτε αραίωση. Και πάνω το μαλλί μου είναι σπαστό προς ίσιο ενώ έχει μπουκλωσει πολύ στο πλάι και είναι και μαύρο σε σχέση με το καστανοξανθο πάνω.
Ούτε και στο crown έχω δει αραιωση αλλα εκεί βέβαια πρέπει να βάλω κάποιον άλλον να δει.
Η γιατρός μου είπε να κόψω κοντό ολο το μαλλί και να βάζω στις περιοχές που έχω το πρόβλημα μινοξ και μια λοσιόν της frezzyderm με κάτι έξτρα που της βάλανε στο φαρμακείο (δεν ξέρω τι ακριβώς επειδή δεν βγάζω τα γράμματα της).
Εσύ έχεις αραίωση στα κλασικά μέρη ή μόνο εκεί? Αν έχεις μήπως σου εμφανίστηκε η ρετρο πρώτα και μετά εκεί?
Γενικά αν και θα ήθελα πολύ να εχω και μαλλι στο πλάι δεν έχω πρόβλημα αρκει να έχω το υπόλοιπο. Το να το χάσω από παντού με φοβίζει επειδή δεν θα μπορώ να κάνω και μμ όπως είπες.
Έχεις κάποιο καλό γιατρό να μου προτείνεις που θα γνωρίζει για την κατάσταση μου;
Το θέμα είναι απλό Χριστο, Οποισδήποτε σοβαρός γιατρός θα σε εξετάσει σε όλο το κεφάλι με το γνωστό USB μικροσκόπιο (τριχοσκόπηση) και θα ψάξει να βρει αν υπάρχουν τριχοθυλάκια σε σμίκρυνση (thinning). Ανάλογα με το ποσοστό τέτοιων τριχοθυλακίων θα καθοριστεί αν πάσχεις από ΑΑ ή όχι στην λήπτρια αλλά και στην δοτρια.
Παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις συμβουλές και τη βοήθεια. Ελπίζω να βγάλω άκρη πριν είναι αργά.Ειχα άλλη ποιότητα τρίχας στις φαβορτιες απο μικρη ηλικια στα 18-20 αν θυμαμαι καλα πριν ξεκινησει η ΑΑ.
Πλεον ειμαι norwood3-3μιση. Εχω αραιωση και στα κλασσικα μερη μαζι με αραιωση στις φαβοριτες που φαινεται οταν δεν κουρευω για καιρο τα πλαινα.
Δεν εχω καποιο γιατρο συγκεκριμενα αν και θα σου προτεινα επειδη πολλοι δεν γνωριζουν για την κανονικη τριχοπτωση ποσο μαλλον για την ρετρο.
Θα προτεινα καποιον γιατρο που ασχολειται με μεταμοσχευσεις (δερματολογο)
Πάνω είμαι κανονικά πιστεύω δεν έχω παρατηρήσει ούτε receding hairline ούτε αραίωση. Και πάνω το μαλλί μου είναι σπαστό προς ίσιο ενώ έχει μπουκλωσει πολύ στο πλάι και είναι και μαύρο σε σχέση με το καστανοξανθο πάνω.
Ούτε και στο crown έχω δει αραιωση αλλα εκεί βέβαια πρέπει να βάλω κάποιον άλλον να δει.
Η γιατρός μου είπε να κόψω κοντό ολο το μαλλί και να βάζω στις περιοχές που έχω το πρόβλημα μινοξ και μια λοσιόν της frezzyderm με κάτι έξτρα που της βάλανε στο φαρμακείο (δεν ξέρω τι ακριβώς επειδή δεν βγάζω τα γράμματα της).
Εσύ έχεις αραίωση στα κλασικά μέρη ή μόνο εκεί? Αν έχεις μήπως σου εμφανίστηκε η ρετρο πρώτα και μετά εκεί?
Γενικά αν και θα ήθελα πολύ να εχω και μαλλι στο πλάι δεν έχω πρόβλημα αρκει να έχω το υπόλοιπο. Το να το χάσω από παντού με φοβίζει επειδή δεν θα μπορώ να κάνω και μμ όπως είπες.
Έχεις κάποιο καλό γιατρό να μου προτείνεις που θα γνωρίζει για την κατάσταση μου;
Πριν 2 χρόνια που θυμάμαι πριν αρχίσει η φάση το πλάι είχε το ίδιο χρώμα ίσως λίγο πιο σκούρο αμα ήταν κοντό. Από ότι βλέπω όλοι όσοι έχουν ρετρο τους σκουραινει, ακόμα και άτομα που ήταν τελείως ξανθοί.Χαίρομαι που δεν είμαι ο μόνος με διχρωμία στο μαλλί. Το πάνω μέρος είναι καστανόξανθο και το πλάι με τη δότρια καστανό σκούρο. Όπως και να έχει και εγώ στα άκρα παρατηρώ κάποια μικροαραιωματα σε ορισμένα σημεία σαν αυτό που τράβηξες εσύ φώτο αλλά έχω την αίσθηση πως ενδεχομένως να ναι λόγω του σβησίματος και ότι βάζω shaver πολύ ψηλά. Μόλις μακρύνει λίγο το μαλλί φαίνεται αρκετά πυκνό . Μήπως κάνεις κάποιο κούρεμα με ψηλό σβήσιμο και η αλλαγή σκάλας όταν ξαναφυτρώνει το μαλλί στα αρχικά στάδια του το παρουσιάζει έτσι ; Επίσης η μινοξ πολύ πιθανό να σου βγάλει άλλου χρώματος τρίχες. 2,5 χρόνια που βάζω στη κορυφή ότι βγαίνει είναι κατάμαυρο ενώ είμαι καστανόξανθος. Τεσπα, μην αγχώνεσαι. Πήγαινε σε έναν καλό δερματολόγο και θα σε κάνει τζετ.