Η χρήση Στεροϊδών Αναβολικών από ιατρούς και λοιπό νοσηλευτικό προσωπικό

Rev1608

Member
Ειχα παρακολουθησει ενα βιντεο του Γ.Τουλιατου που μιλουσε για την DHT και την φιναστεριδη.
Ειπε ο καλυτερος συνδυασμος για το μαλλι ειναι να παιρνεις dutasteride (αντιανδρογονο) με τεστο (!!).
Ενω αν παρεις μονο το 2ο θα προκαλεσει πολυ μεγαλυτερο προβλημα στο μαλλι αν δεν παρεις duta.

λεπτο 15:17 στο βιντεο
Επισης λεει οτι για να ευνουχησουν καποιον του δινουν ντουτα σκετη την οποια παιρνω 2μιση χρονια. γενικα το να λες ηλιθιοτητες με αυτοπεποιθηση στην καμερα δεν σε κανει επιστημονα. Εχει μια γενικοτερη γνωση πανω σε ορμονες κτλ αλλα δεν παυει να ειναι παπατζης και υπεροπτης. Τουλαχιστον στο κομματι που μιλαει για φινα ντουτα, αυτα που λεει ειναι γελοια.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Dimos_

Member
Εχει μια γενικοτερη γνωση πανω σε ορμονες κτλ αλλα δεν παυει να ειναι παπατζης και υπεροπτης
Πιο πολύ ξερόλας είναι παρά παπατζης.
Γενικά όλοι αυτοί του συγκεκριμένου χώρου (π.χ. Τουλιατος, Αλιμπακης κ.α ) που έχουν χιλιάδες ακολουθους και τους έχει θεοποιήσει η μάζα, μιλάνε λες και κατέχουν την απόλυτη γνώση.
Το αστείο είναι ότι οι συγκεκριμένοι δυο που ανέφερα δεν έχουν το παραμικρό πρόβλημα τριχόπτωσης, δεν έχουν χρησιμοποιήσει ποτέ ντουτα ή φίνα ( σε αντίθεση με τα αναβολικά) κι όμως μιλάνε και λένε αυτα τα περί ευνουχισμου.

Dimos_

Member
Ο δε αλιμπακης παρέχει και ιατρικές συμβουλές
Αυτός ανεβάζει βίντεο όπου έχει το κινητό μπροστά του, τα διαβάζει απ το chatgpt και τα σχόλια που του γράφουν είναι του τύπου "είσαι μεγάλος δασκαλος", " είσαι μεγάλος γνώστης" "μπραβο τεραστιε" και άλλα τέτοια παρόμοια.
Ότι πρόβλημα έχει ο καθένας ή η καθεμία, τον ρωτάνε τι να κάνουν για να βρουν λύση στο πρόβλημά τους.
Από εκεί καταλαβαίνεις γιατί δίνει και ιατρικές συμβουλές (πάντα με disclaimer ομως).

bakalis

New Member
Αλιμπακης θεός σε λίγο θα προτείνει και θεραπεία για τον καρκίνο μεγάλος γνωστής.......
Δεν χρειάζεται θεραπεία, ένα κρυολόγημα ειναι...
Καθόμαστε δυστυχως και ασχολούμαστε με τα κατακάθια
..
Αστείο μου φάνηκε, πριν κανα δυο βδομάδες, γνωστός μου 59 χρονώ μου είπε ότι βάρεσε 1 μήνα Tren + TRT, διότι πήγε γυμαστήριο και δεν εβλεπε πρόοδο.... στους δύο μήνες αθλησης!..
.
τελικά τόσο κρατησε , 2 μήνες και επιπλέον τον 1 μήνα με τρεν.
Μόλις το σταμάτησε λέει σταματησε και γυμναστική διότι του πήρε κανα διμηνο να συνέλθει ...
..
ο οποίος δεν εχει σταματήσει να καπνίζει 2 πακέτα και να πίνει σχεδόν καθημερινα
..

Legend

Active Member
Ειχα παρακολουθησει ενα βιντεο του Γ.Τουλιατου που μιλουσε για την DHT και την φιναστεριδη.
Ειπε ο καλυτερος συνδυασμος για το μαλλι ειναι να παιρνεις dutasteride (αντιανδρογονο) με τεστο (!!).
Ενω αν παρεις μονο το 2ο θα προκαλεσει πολυ μεγαλυτερο προβλημα στο μαλλι αν δεν παρεις duta.

λεπτο 15:17 στο βιντεο
Στο ιδιο βίντεο ο Δρ Τουλιάτος λεει οτι έχουν έρθει ασθενείς που του ειπαν "πάρε μου το μαλλι πίσω και φέρε μου το πουλί πίσω"...εννοώντας οτι πήραν φινα ή ντουτα και εγιναν ανικανοι διάφοροι ασθενείς του.....Οπότε έχει κλινική εμπειρία με ασθενείς του. Δεν τα λεει έτσι τυχαία.

Για τη ντουτα αναφέρει οτι σκοτώνει τη dht τη διαθεση και τη λιμπιντο

Αλλά λεει οτι και με τη φινα θα σκοτώσεις τη λιμπιντο σου και θα πάθεις κατάθλιψη, εκτός από τη ντούτα. Αν πάρει κάποιος μονο αντιαδρογονα (φινα,ντούτα) δεν θα του σηκωνεται και θα παθει καταθλιψη, ενώ αν πάρεις και τεστοστερόνη ταυτόχρονα μαζι με τα αντιανδρογόνα θα σου σηκώνεται κανονικά και θα έχεις και μαλλια..

Τελευταία επεξεργασία:

nine

Active Member
Αν τον παρακολουθει καποιος ειναι ambassador της τεστο. Οπως παραδειγμα αναφερει οτι τα επιπεδα 250-300 μοναδες τεστο τα χαμηλοτερα φυσιολογικα δεν θα επρεπε να ειναι τοσα αλλα παραπανω.

Πιστευω προσπαθει ευκολα να δωσει τεστο ακομα και σε καποιος που δεν κανει bodybuilding, παραδειγμα χαμηλη τεστο = πιθανες ασθενειες της καρδιας. Βεβαια εχω ακουσει να αποφευγει σε ασθενη του να δωσει τεστο και να τον επαναφερει με αλλους τροπους φυσικους ή αλλα φαρμακα.

στο part1 λεει και καποια χρησιμα πραγματα για διατροφη του bodybuilding.

Flag17

Well-Known Member
Δεν χρειάζεται θεραπεία, ένα κρυολόγημα ειναι...
Καθόμαστε δυστυχως και ασχολούμαστε με τα κατακάθια
..
Αστείο μου φάνηκε, πριν κανα δυο βδομάδες, γνωστός μου 59 χρονώ μου είπε ότι βάρεσε 1 μήνα Tren + TRT, διότι πήγε γυμαστήριο και δεν εβλεπε πρόοδο.... στους δύο μήνες αθλησης!..
.
τελικά τόσο κρατησε , 2 μήνες και επιπλέον τον 1 μήνα με τρεν.
Μόλις το σταμάτησε λέει σταματησε και γυμναστική διότι του πήρε κανα διμηνο να συνέλθει ...
..
ο οποίος δεν εχει σταματήσει να καπνίζει 2 πακέτα και να πίνει σχεδόν καθημερινα
..
Ναι γριπουλα και κάποιοι τον ακούνε αλλά δεν είναι να τους λυπάσαι αυτούς που τον ακούνε. Και να μην ακούσουν τις ασυναρτησίες αυτού θα ακούσουν κάποιου άλλου αφού δεν φιλτράρουν τπτ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Μπλουζα