Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Δεν ξέρω τί έχει προηγηθεί αλλά αν νομίζεις ότι υπάρχει άνθρωπος που σε βλέπει και θεωρεί ότι έχεις πάρει αναβολικά, είσαι τέρας αυτοπεποίθησης.Ολο αυτο το νημα ανοιξε επειδη για χαβαλε ποζαρα "μπρατσο" με τον Δημητρη που ειναι ενας εντυπωσιακός αθλητης και 20 χρονια μικροτερός μου (και φυσικα με πατησε!)?
@CVIAL προσπαθω να καταλαβω αν υπαρχει καποιο ΥΠΟΝΟΥΜΕΝΟ που δεν πιανω που να αφορα εμενα απο τον @GeorgeXz .
Αν υπαρχει ας μου το εξηγησεις εσυ ή ιδιος.
Εχω σεβαστει απολυτα το πλαισιο που εχει θεσει ωστε να μην συμμετεχω σε ανουσιες συζητησεις και θελω να δω τι παιζει εδω.
Για εξηγηστε μου αν θελετε.
Lol.Yπάρχει άνθρωπος που βλέπει και νομίζει ότι έχεις πάρει αναβολικά
Δεν ξέρω τί έχει προηγηθεί αλλά αν νομίζεις ότι υπάρχει άνθρωπος που σε βλέπει και θεωρεί ότι έχεις πάρει αναβολικά, είσαι τέρας αυτοπεποίθησης.
Ολο αυτο το νημα ανοιξε επειδη για χαβαλε ποζαρα "μπρατσο" με τον Δημητρη που ειναι ενας εντυπωσιακός αθλητης και 20 χρονια μικροτερός μου (και φυσικα με πατησε!)?
@CVIAL προσπαθω να καταλαβω αν υπαρχει καποιο ΥΠΟΝΟΥΜΕΝΟ που δεν πιανω που να αφορα εμενα απο τον @GeorgeXz .
Αν υπαρχει ας μου το εξηγησεις εσυ ή ιδιος.
Εχω σεβαστει απολυτα το πλαισιο που εχει θεσει ωστε να μην συμμετεχω σε ανουσιες συζητησεις και θελω να δω τι παιζει εδω.
Για εξηγηστε μου αν θελετε.
Επειδη τον ακολουθω και εχω παει και τον πατερα μου, θεωρω οτι ενω ειναι πολυ υπερβολικος και δεν συμφωνω με πολλλες αποψιες, το θεμα του υπογοναδισμου στους αντρες ειναι ενα οντως μεγαλο και υπαρκτο προβλημα...Ρε παιδιά τελευταία μου τον πετάει και εμένα το Τουλιατο στο Facebook. Γενικότερα, ποια η γνώμη σας για τον συγκεκριμένο και για όσα δηλώνει σχετικά με το ότι υπάρχει "σχεδιο" ώστε οι άνδρες να έχουμε χαμηλή τεστοστερόνη; πόσο βάσιμα τελωσπαντων είναι τα λεγόμενα του;
Διαφωνω εντελως με αυτο που λες...αλλα τετοια κουβεντα δεν γινεται μεσω φορουμ.Χωρίς δράση δεν υπάρχει αντίδραση, ως εκ τούτου σε υγιείς ανθρώπους όλα αυτά που αναφέρει είναι περιττά εκτός εάν έχει προηγηθεί η χρήση και απαιτείται η αποκατάσταση...
Είναι τόσο απλό!
Σε εσένα Θεοδόση, ως έναν άνθρωπο που δεν έχεις ασχοληθεί με γυμναστική, έναν απλό άνθρωπο δηλαδή στην καθημερινότητα του, τι αντιλαμβάνεσαι για τον συγκεκριμένο κ τη σωματοδομή του?
Επιπλέον, για άλλους ναρκισσιστές που ανεβάζουν συνεχώς βιντεάκια, ονόματα δεν λέμε, καταγωγές εκ κάζα ντουμ δεν θίγουμε, δεν αντιλαμβάνεσαι ανά περιόδους σοβαρότατες διαφορές στη σωματοδομή? Κ όχι δεν οφείλεται ότι άλλοτε είναι στον όγκο και άλλοτε στο κόψιμο...
@GeorgeXz καταλαβαίνω την ουσία αυτού που λες. Βεβαια προσπαθώ να μην κρίνω εμφανισιακά αν και η αλήθεια ειναι πως με βάση την νόρμα, δεν συνάδει η σωματοδομή του συγκεκριμένου ιατρού με τα όσα τραγικά προκύπτουν από την χρήση αναβολικών. Το λεω με βάση τα όσα λίγα ξέρω, καθώς ήμουν κι εχώ κάμποσα χρόνια στον αθλητισμό - kick box και πιο μικρός μπάσκετ, αλλά με φάγανε τα κυκλώματα, όπως άλλωστε το 99% των Ελλήνων αθλητών ερασιτεχνικού επιπέδουΧωρίς δράση δεν υπάρχει αντίδραση, ως εκ τούτου σε υγιείς ανθρώπους όλα αυτά που αναφέρει είναι περιττά εκτός εάν έχει προηγηθεί η χρήση και απαιτείται η αποκατάσταση...
Είναι τόσο απλό!
Σε εσένα Θεοδόση, ως έναν άνθρωπο που δεν έχεις ασχοληθεί με γυμναστική, έναν απλό άνθρωπο δηλαδή στην καθημερινότητα του, τι αντιλαμβάνεσαι για τον συγκεκριμένο κ τη σωματοδομή του?
Επιπλέον, για άλλους ναρκισσιστές που ανεβάζουν συνεχώς βιντεάκια, ονόματα δεν λέμε, καταγωγές εκ κάζα ντουμ δεν θίγουμε, δεν αντιλαμβάνεσαι ανά περιόδους σοβαρότατες διαφορές στη σωματοδομή? Κ όχι δεν οφείλεται ότι άλλοτε είναι στον όγκο και άλλοτε στο κόψιμο...
Βλέπετε όμως; Οι απόψεις διίστανται σε σχεση με τις απόψεις του. Γι αυτό προβληματίζομαι. Έτσι όπως το θέτεις κι εσύ και ο @sakisgr7 , επι της ουσίας, υπάρχουν και πράγματα από όσα λέει που ειναι βάσιμα άρα καλό ειναι να τα ακούμε όσα λέει.Επειδη τον ακολουθω και εχω παει και τον πατερα μου, θεωρω οτι ενω ειναι πολυ υπερβολικος και δεν συμφωνω με πολλλες αποψιες, το θεμα του υπογοναδισμου στους αντρες ειναι ενα οντως μεγαλο και υπαρκτο προβλημα...
Δεν είπα νάρκισσο τον τουλιάτοΔιαφωνω εντελως με αυτο που λες...αλλα τετοια κουβεντα δεν γινεται μεσω φορουμ.
Η ορμονικη αποκατασταση δεν αφορα αποκλειστικα ανθρωπους που εχουν κανει χρηση..
αφορα και τον καθημερινο ανθρωπο που ειτε για λογους υγειας ειτε λογω ηλικιας ειτε οτιδηποτε αλλο χρηζει ορμονικης αποκαταατασης.
Το αν ο Τουλιατος εκανε χρηση,αν του βλουμε την ταμπελα του "ναρκισσου" κλπ κλπ
αυτα δεν αναιρουν ουτε τις γνωσεις του στη βιοπαθολογια,στη φαρμακολογια κλπ κλπ.
Ειναι απολυτος?Ναι
Ειναι "επιθετικος" στις αποψεις του? Ναι
Λεει ανακριβειες ή πραγματα που επιστημονικα δεν εχουν βαση?Οχι
Παραβλεπω τις γνωστες εμμονες σου και σου λεω πως δεν ειπα οτι τον ειπες ναρκισσο τον συγκεκριμενο αλλα το προφιλ αυτο γενικοτερα...Δεν είπα νάρκισσο τον τουλιάτο
Ας αφήσει τα λάικ μόνο κ ας συνεισφέρει με την ιατρική του άποψη κ ο νεαρός εύελπις...
Το φόρουμ δεν είναι μόνο για διαφήμιση
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Το προφίλ του τουλιάτου δεν έχει καμμία σχέση με προφίλ κάζα ντουμ γτ αυτόν εννοείς. γτ τσουβαλιάζεις τα πάντα?Παραβλεπω τις γνωστες εμμονες σου και σου λεω πως δεν ειπα οτι τον ειπες ναρκισσο τον συγκεκριμενο αλλα το προφιλ αυτο γενικοτερα...
Το αναρωτιεστε ολοι,ποιοι εννοεις?εσυ και οι φανταστικοι σου φιλοι?Το προφίλ του τουλιάτου δεν έχει καμμία σχέση με προφίλ κάζα ντουμ γτ αυτόν εννοείς. γτ τσουβαλιάζεις τα πάντα?
Βέβαια όλοι αναρωτιόμαστε εάν υπάρχει απλώς ειδύλιο μεταξύ σας ή πρόκειται περί ταυτοπροσωπίας ή έστω κουμπαριάς και συνεχώς μπαίνεις να τον υποστηρίξεις...
Τέλος πάντων, ο ένας είναι αθλητής από μικρός, τα βάρη είναι η ραχοκοκκαλιά κάθε αθλήματος, κάποια στιγμή πέρασε στο BB με ομολογουμένως μέτρια αγωνιστικά αποτελέσματα κ παράλληλα τον είχαν βάλει να σπουδάσει ιατρική διότι ήταν γόνος. Εν μέσω πολλών περιπετειών ψυχολογικών κ άλλων, κάποια στιγμή και αφού μεγάλωσε, τι λογικότερο, είπε να συνδυάσει χόμπι κ επιστήμη και έλαβε ειδίκευση πάνω σε αυτό. Ο άλλος είναι ένας χομπίστας που έκανε βάρη στο τζιμάκι, κάποια στιγμή είπε να κάνει κ σώμα παραλίας με έξτρα μπουστ, να κορδόνεται στα μπέιμπζ εκεί, χωρίς όμως, δυστυχώς, ιδιαίτερη επιτυχίαΔεν έχει απολύτως καμμία σχέση ο ένας με τον άλλον όπως είναι εύκολα αντιληπτό λοιπόν!
Τέλος, σαφώς η ορμονική αποκατάσταση δεν αφορά εξ' ολοκλήρου την αποκατάσταση κ τη ρύθμιση των επιπέδων κατόπιν χρήσης αναβολικών, όμως κατά κύριο λόγο εκεί στρέφεται το επιστημονικό ενδιαφέρον κ η σχέση ιατρικής επιστήμης με την επαγγελματική σωματοδομή. Επί του πρακταίου λοιπόν όταν υπάρχουν τα χρήματα κ θέλει κάποιο παιδί να προχωρήσει σε επίπεδο BB, ο ανήσυχος γονιός θα πει οπωσδήποτε να σε παρακολουθήσει κ ένας ειδικός. Λ Α Θ Ο Σ. Δεν πρέπει ένας χομπίστας να εμπλακεί ποτέ και για κανένα λόγο με αναβολικές ουσίες!
μαλλον πρεπει να ξαναδιαβασεις τι σημαινει η λεξη υποστηριξη γιατι κατι δεν εμαθες καλα....μάθε να διαβάζεις πριν γράψεις. πολλαπλές αναφορές από διάφορα μέλη στην "αμερόληπτη" υποστήριξη σου!
ακριβώς αυτο κανει...μπάινει σε ολα τα νηματα που αφορουν τον συγκεκριμένο γιατρό να τον υποστηριξει και πετάγεται καθε φορά...δεν ξέρουμε και τι ειδους σχέση έχει με τον γιατρό και ανέλαβε τον ρολο του σωματφύλακα του...μάθε να διαβάζεις πριν γράψεις. πολλαπλές αναφορές από διάφορα μέλη στην "αμερόληπτη" υποστήριξη σου!
α εσυ εισαι ποιο χαζος απ τον αλλον.ακριβώς αυτο κανει...μπάινει σε ολα τα νηματα που αφορουν τον συγκεκριμένο γιατρό να τον υποστηριξει και πετάγεται καθε φορά...δεν ξέρουμε και τι ειδους σχέση έχει με τον γιατρό και ανέλαβε τον ρολο του σωματφύλακα του
Ηδη έγινε αναφορά για σένα οτι τον υποστηρίζεις και από αλλο μέλος σε αλλο νημα του γιατρού...και στο νημα των ελληνων διασημων μπήκες παλι να τον υποστηρίξεις και σε αλλα....α εσυ εισαι ποιο χαζος απ τον αλλον.
μπαινω σε ολα τα νηματα κιολας..
για δειξε μου περα απο αυτο και αλλο ενα νημα
που αλλου εχω μπει και που κανω τον σωματοφυλακα..
Ανα αναρωτιεστε γιατι γραφετε 5 νοματαιοι εδω μεσα ολοι κ ολοι,ενας απο τοθς λογους ειναι αυτος
Οποιοσδηποτε πει κατι αλλο αυτοματα ειναι υποστηρικτης του καθε Αναστασακη,
δε κοιτατε ομως που σχεδον σε καθε νημα σχετικο η μη,που μπαινουμε να διαβασουμε τσακωνεστε σα τις γκομενες και πετατε σποντες ο ενας στον αλλον.
Αλλα ναι για να σου απαντησω λοιπον και σε σενα και στον αλλον ειμαι στο payroll του και ψαχνω που λετε διαφορα γι αυτον,μπαινω και υποστηριζω...σοβαρη καθυστερηση εδω μεσα τελικα
Μήπως του κάθεσαι κιόλας...α εσυ εισαι ποιο χαζος απ τον αλλον.
μπαινω σε ολα τα νηματα κιολας..
για δειξε μου περα απο αυτο και αλλο ενα νημα
που αλλου εχω μπει και που κανω τον σωματοφυλακα..
Ανα αναρωτιεστε γιατι γραφετε 5 νοματαιοι εδω μεσα ολοι κ ολοι,ενας απο τοθς λογους ειναι αυτος
Οποιοσδηποτε πει κατι αλλο αυτοματα ειναι υποστηρικτης του καθε Αναστασακη,
δε κοιτατε ομως που σχεδον σε καθε νημα σχετικο η μη,που μπαινουμε να διαβασουμε τσακωνεστε σα τις γκομενες και πετατε σποντες ο ενας στον αλλον.
Αλλα ναι για να σου απαντησω λοιπον και σε σενα και στον αλλον ειμαι στο payroll του και ψαχνω που λετε διαφορα γι αυτον,μπαινω και υποστηριζω...σοβαρη καθυστερηση εδω μεσα τελικα