Η τοξικότητα του hairlossgr που μας ντροπιάζει. Λασπη, και συκοφαντία ενάντια στον Dr. Jose Lorenzo! Βιντεο

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Δυο μέλη, ο @tasos33 και @bobby σε νημα περιστατικού μου, με χυδαίο τρόπο κατηγόρησαν τον Dr. Lorenzo για
ΑΝΗΚΟΥΣΤΑ πραγματα!

Αναγκαζομαι να κανω βιντεο ΠΡΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ Dr. Lorenzo, μιας ο συναδελφος ΔΕΝ γνωριζει Ελληνικα να μπορει να υπερασπιστει τον εαυτό του και φυσικα του στελνω τις ΠΛΗΡΕΙΣ κατηγοριες των μελών προς γνωση του.

Πραγματικα, μεσα στο μενος τους εναντιον ΜΟΥ, αυτα τα 2 μελη δεν ΣΕΒΟΝΤΑΙ ουτε ΚΑΝ το ιατρο που τους διόρθωσε την εμφανιση.
Χρησιμοποιούν το ονομα του ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΨΕΜΜΑΤΑ, καταστρεφοντας την φημη του, συκοφαντοντας χυδαια.

Και ΟΛΑ αυτα στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ που ο ανθρωπος ηρθε να βοηθησει και να υπηρετησει τα μελη του με την ΤΕΡΑΣΤΙΑ συνδρομη του @CVIAL , που η συμπεριφορα τους ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΙ!!

@CVIAL, αυτα που γραφουν τα μελη @tasos33 και @bobby μας ντροπιαζουν ΟΛΟΥΣ που φιλοξενησαμε τον Dr. Lorenzo
ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ Ο DR. LORENZO να εκανε και να ειπε αυτα τα αισχη για τα οποια τον κατηγορουν τα 2 μελη αυτα!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tasos33

Well-Known Member
Δυο μέλη, ο @tasos33 και @bobby σε νημα περιστατικού μου, με χυδαίο τρόπο κατηγόρησαν τον Dr. Lorenzo για
ΑΝΗΚΟΥΣΤΑ πραγματα!

Αναγκαζομαι να κανω βιντεο ΠΡΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ μιας ο συναδελφος ΔΕΝ γνωριζει Ελληνικα να μπορει να υπερασπιστει τον εαυτό του και φυσικα του στελνω τις ΠΛΗΡΕΙΣ κατηγοριες των μελών προς γνωση του.

Πραγματικα, μεσα στο μενος τους εναντιον ΜΟΥ, αυτα τα 2 μελη δεν ΣΕΒΟΝΤΑΙ ουτε ΚΑΝ το ιατρο που τους διόρθωσε την εμφανιση.
Χρησιμοποιούν το ονομα του ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΨΕΜΜΑΤΑ, καταστρεφοντας την φημη του, συκοφαντοντας χυδαια.

Και ΟΛΑ αυτα στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ που ο ανθρωπος ηρθε να βοηθησει και να υπηρετησει τα μελη του με την ΤΕΡΑΣΤΙΑ συνδρομη του @CVIAL , που η συμπεριφορα τους ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΙ!!

@CVIAL, αυτα που γραφουν τα μελη @tasos33 και @bobby μας ντροπιαζουν ΟΛΟΥΣ που φιλοξενησαμε τον Dr. Lorenzo
ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ Ο DR. LORENZO να εκανε και να ειπε αυτα τα αισχη για τα οποια τον κατηγορουν τα 2 μελη αυτα!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

Να του τα πεις ,και μόλις το κάνεις πίσω από την κλινική σου έχει μια παιδική χαρά...κατέβα να κάνεις κουνια

Flag17

Well-Known Member
Γιατρέ βλέπω έχετε στρέψει το πρόβλημα να λέτε πως αν ο Λορένζο τα είπε αυτά είναι παραβίαση ιατρικού απορρήτου κατινιες κλπ. Αυτό που μου κάνει εντύπωση ειναι ότι δεν λέτε πως δεν πηγαίνατε να του ζητάτε αυτά που λένε και όλα αυτά είναι προϊόν φαντασίας. Γιατί αν όντως πηγαίνατε εκεί δεν πηγαίνατε ως ασθενής!! Ο ασθενής δεν έχει καμία δουλειά σε χειρουργείο αλλου να μιλάει στο γιατρό. Άρα αν μπήκατε και ζητήσατε οτιδήποτε μπήκατε ως γιατρός και ιδιοκτήτης της κλινικής. Για να μην πλανάται αυτό το σύννεφο λοιπόν διαψευστε ότι ζητήσατε οτιδήποτε ενώ έκανε χειρουργική πράξη σε ασθενής ο γιατρός

gregkont13

Verified MM member
Αυτός που έμπαινε στους χώρους του χειρουργίου, χωρίς να είναι γιατρός κανενός, ενώ γινόταν επέμβαση δεν έσπαγε το ιατρικό απόρρητο? Η δεν μπήκε καν στους χώρους και φαντάστηκαν και αυτό; Δεν είδα να αρνείται ότι μπήκε.

Anastasakis Hair Clinic

Γιατρέ βλέπω έχετε στρέψει το πρόβλημα να λέτε πως αν ο Λορένζο τα είπε αυτά είναι παραβίαση ιατρικού απορρήτου κατινιες κλπ. Αυτό που μου κάνει εντύπωση ειναι ότι δεν λέτε πως δεν πηγαίνατε να του ζητάτε αυτά που λένε και όλα αυτά είναι προϊόν φαντασίας. Γιατί αν όντως πηγαίνατε εκεί δεν πηγαίνατε ως ασθενής!! Ο ασθενής δεν έχει καμία δουλειά σε χειρουργείο αλλου να μιλάει στο γιατρό. Άρα αν μπήκατε και ζητήσατε οτιδήποτε μπήκατε ως γιατρός και ιδιοκτήτης της κλινικής. Για να μην πλανάται αυτό το σύννεφο λοιπόν διαψευστε ότι ζητήσατε οτιδήποτε ενώ έκανε χειρουργική πράξη σε ασθενής ο γιατρός
Τωρα σοβαρα?
ΚΟιτα το δακτυλο και οχι τι δειχνει το δακτυλο?
Εχω πει οτι ειναι ΨΕΜΜΑΤΑ αυτα απο την αρχη.

Υπερασπισου και εσυ τους ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ

GeorgeXz

Active Member
Όπως είχε πει κ ο νάνος στα βουνά της μόριας, εεεε του κάζαντ ντουμ, εεεε από τα σίδερα μην κάνεις έτσι σαν τσίπης βασιλάκης καΐλας...

edit: Τρελό γέλιο τα βιντεάκια του, τα έχει τυπώσει κιόλας κ τα διαβάζει :) Αυτός σίγουρα έχει θείο στη δίωξη ηλεκτρονικού...

Τελευταία επεξεργασία:

gregkont13

Verified MM member
Τωρα σοβαρα?
ΚΟιτα το δακτυλο και οχι τι δειχνει το δακτυλο?
Εχω πει οτι ειναι ΨΕΜΜΑΤΑ αυτα απο την αρχη.

Υπερασπισου και εσυ τους ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ
Απάντα στον Πάνο για τα δικά σου περιστατικά και τη συμπεριφορά σου και άσε τα ιατρικά απόρρητα του Λορενζο και τις τρίπλες που σκέφτεσαι για να απαλύνεις τη ξεφτίλα. Στους εφιάλτες σου βλέπεις το hairlossgr.

bobby

Well-Known Member
Τα ακούσαμε με τα αυτάκια μας αυτά που ζήταγες. Ο Λορεντζο δεν ενεπλάκη πουθενά. Συνεπώς ποιο ιατρικό απόρρητο; Άλλη μια φορά η μπάλα στην εξέδρα. Τσακωμένος με τη αλήθεια.

bobby

Well-Known Member
Αυτός που έμπαινε στους χώρους του χειρουργίου, χωρίς να είναι γιατρός κανενός, ενώ γινόταν επέμβαση δεν έσπαγε το ιατρικό απόρρητο? Η δεν μπήκε καν στους χώρους και φαντάστηκαν και αυτό; Δεν είδα να αρνείται ότι μπήκε.
Αυτό πάλι; Πήρε άδεια; Είμασταν ενήμεροι εμείς ότι θα παρίσταται και άλλος εκτός από αυτούς που πρέπει; ή επειδή η κλινική είναι δικιά του μπαίνει όπου θέλει; Εγώ γιατί να έχω από πάνω μου κάποιον ξένο; Θα έπρεπε εγγράφως να συναινέσω, δεν το έχω κάνει αυτό.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Anastasakis Hair Clinic

Τα ακούσαμε με τα αυτάκια μας αυτά που ζήταγες. Ο Λορεντζο δεν ενεπλάκη πουθενά. Συνεπώς ποιο ιατρικό απόρρητο; Άλλη μια φορά η μπάλα στην εξέδρα. Τσακωμένος με τη αλήθεια.
Εδω ρε ΨΕΥΤΗ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ, και ΑΧΑΡΙΣΤΕ τι γραφεις

Τα ίδια έκανε και σε εμένα και όταν ρώτησα τον Χοσέ γιατί έρχεται συνέχεια και αν βλέπει κάτι στην τεχνική μου είπε όχι απλά θέλει να του βάλω καμμία 100αρια γκραφτ και με έχει ζαλίσει……
Καλά για το ποιος φοράει παντελονια εδώ μέσα δεν χρειάζεται debate……

gregkont13

Verified MM member
Τελικα η καταντια μας θα περασει κ τα συνορα μας. Κριμα
η κατάντια είναι μόνο ενός οργωτή πατάτας που γίνετε ρόμπα μπροστά σε εργαλεία τεχνητής νοημόσυνης και επειδή δεν μπορεί να ηρεμήσει από την ξεφτίλα ψάχνει άλλα μπας βγει από πάνω αφού έγινε ρεζίλι... βασικά τι ρεζίλι... δεν ξεπλένεται ποτέ αυτό.

bobby

Well-Known Member
Αφού τα είπες από πάνω μας τόσες φορές όταν έφυγε ο Λορεντζο πριν ολοκληρώσει το κεφάλι μου (άφησε 100-200 δεν θυμάμαι στην λορενα) τον ρώτησα που πάει και είπε στον Konstantinos. Δεν είπε γιατί αλλά όταν έχεις έρθει τόσες φορές από πάνω σε εμένα και το λες και μετά φεύγει, γιατί ήρθε για καφε;

gregkont13

Verified MM member
Σιγα ρε παιδια με τoσο εξειδικευμενο προσωπικο που εχει ο Αναστασακης μην καθοταν να παρακαλαει τον Λορεντζο να του βαλει 100 τριχες! Ελεος δλδ!
έλα να φανερωθούν όλες οι ip :) αυτές που θα γράψουν εδώ, αλλά μόκο στο λουτρό ξεφτίλας.

LoverBoy

Well-Known Member
Μετά το βίντεο του αεράτου (βλ. ΣΠΥΡΑΚΟΟΟΟΟΟΟ) έχουμε και βίντεο του bobby and tasos!!!! Αλήθεια γιατρέ γιατί δεν κάνετε σειρά στο νετφλιξ?Κάτι σαν τον Παπακιαλίατη αλλά με καραφλοκομπλεξικούς που έχουν πάει σε άλλες κλινικές και τους πήγε κουβά!

Μπλουζα