Η σημαντικοτερη αληθεια για τη μεταμοσχευση(καλοι υπο

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Hopefull

New Member
Εχουμε πει πολλα για τους παραγοντες επιτυχιας μιας μεταμοσχευσης. Τα ξερουμε οι περισσοτεροι καλα, μεχρι που παει η καραφλα, ποιος γιατρος θα τη κανει, ποσο καλη δοτρια εχουμε, τι τυπο τριχας και φυσικα το πιο σημαντικο αν παιρνουμε propecia η οχι.

υπαρχει ομως κατι που δεν συζητιεται και ειναι ισως και το πιο σημαντικο. Δεν θα ακουσετε γιατρους να το συζητανε, ουτε consultants (τουλαχιστον στα forum) αλλα πρεπει να το ξερετε ολοι οσοι σκεφτεστε για μεταμοσχευση. Πρεπει να το ξερετε ολοι οσοι κοιτατε απιστευτες μεταμορφωσεις και VIdeo γιατι πισω απο τα περισσοτερα απο αυτα κρυβεται ενας σημαντικοτατος παραγοντας (εκτος απο το propecia, και good respoders και τα ρεστα)

Καποιοι καραφλιαζουν μεχρι nw5A, οσοι εχουν αυτο το τυπο σχεδον ποτε δεν πανε πιο κατω στη κλιμακα norwood. (διαγραμμα πιο κατω). Αυτοι λοιπον ειναι και οι καλυτεροι υποψηφιοι για μεταμοσχευση και εχουν τεραστιο συγκριτικο πλεονεκτημα σε σχεση με οσους πανε NW6 η nw7. Οι λογοι ειναι:


1. Εχουν μεγαλυτερο safe donor area, αρα περισσοτερα grafts για το γιατρο. Εχετε δει καποια strips που πανε ψηλα και περα απο τη nw6 area? Ειναι επειδη δε περιμενει ο γιατρος να παει πιο περα απο εκει η τριχοπτωση. Αρα μεγαλυτερο density και καλυτερες προοπτικες για μικροτερο see through effect οταν καποιος σε βλεπει απο μπροστα(hairline)

2. εχουν ψηλα sides σε σχεση με αυτους πανε για nw6. εκει ειναι και η τεραστια διαφορα στο πως θα δειχνει το αποτελεσμα οταν ο κοσμος σε κοιταει απο το πλαι. Οι NW5a στο πλαι η γραμμη της καραφλας με εκει που υπαρχει φυσικο μαλλι ειναι πιο ψηλα, αρα ειναι ευκολοτερο για το γιατρο να κανει blend in τα μεταμοσχευμενα με τα φυσικα μαλλια. Τα φυσικα μαλλια στους NW5A πανε πιο ψηλα απο το καραφλο δερμα οχι σαν τους nw6 και αρα το ματι σταματαει στο πυκνο μαλλι και δε βλεπει τα πιο μεσα μεταμοσχευμενα που εκει ειναι και μικροτερο το density και αρα πιο see through.

3. οι NW5a δεν εξαρτωνται τοσο πολυ απο το propecia οσο οι περισσοτεροι που πανε για nw6. Θα εχουν εξορισμου καλυτερο αποτελεσμα και μακροπροθεσμα.

4. εχουν πολυ μικροτερη επιφανει καραφλας να καλυψουν και ας μη φαινεται τοσο στο ματι. στο διαγραμμα φαινεται πολυ καλα αλλα στις φωτογραφιες δεν φαινεται τοσο ευκολα

Οποτε παιδια παντα οταν βλεπετε τρομερο αποτελεσμα σε καποιον πολυ καραφλο παντα να κοιτατε τι ηταν πριν.Καμια φορα οι γιατροι δε λενε καν nw5a, λενε borderline nw6 η nw5. Αν πατε και ψαχτειτε παντα ρωτηστε μεχρι που με βλεπεις να παω? Αν ειναι σοβαρος γιατρος και πει nw5a ειστε σε πολυ καλο δρομο και εχετε καλες πιθανοτητες αν ολα πανε καλα να δειτε ενα παρα πολυ καλο αποτελεσμα. Αν πατε για nw6 εκει τα πραγματα ειναι αλλιως

Κοιτατε λοιπον παντα το over head shot για να δειτε αυτο το pattern στα before shots οσως αποτελσματων βλεπετε. Η διαφορα μπορει να μη φαινεται στο ματι πολυ μεταξυ nw5a και nw6 αν δεν το προσεξεις και να πεις ο καλα αυτος ηταν καραφλος και εγινε τουμπανο, ομως η διαφορα στα αισθητικα αποτελεσματα της μεταμοσχευσης μεταξυ του πρωτου και του δευτερου(με τον ιδιο καλο γιατρο εννοειται) ειναι χαωδης τοσο μικροπροθεσμα αλλα και μακροπροθεσμα
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Απ: Η σημαντικοτερη αληθεια για τη μεταμοσχευση(καλοι

πολυ σωστος hopefull.
παιδια τα πραγματα ειναι απλα για να καταλαβει καποιος μεχρι που θα παει σε nw και το εχω ξανα αναφερει.
τα σημεια που εχουν τριχοπτωση και βλεπετε τις τριχες να λεπτενουν ειναι η κλιμακα που θα φτασει ο καθενας.
η ηλικια που θα φτασει καποιος σε καπιοιο nw εχει να κανει με την επιθετικοτητα της αλωπεκιας :grandpa:
 

mindtrapper

Member
Απ: Η σημαντικοτερη αληθεια για τη μεταμοσχευση(καλοι

Εμένα πως με βλέπεις φίλε hopefull; NW5a ή εξάρι κανονικό; http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,1116.msg45904.html#msg45904

Επειδή τώρα τελευταία έχω απογοητευτεί τελείως και πιστεύω ότι ούτε καν η μεταμόσχευση δεν είναι λύση για εμένα :( Πέρα από το ξύρισμα τελείως βέβαια, δεν κυκλοφορώ όπως στις φώτο τα παίρνω τελείως...
 

mindtrapper

Member
Απ: Η σημαντικοτερη αληθεια για τη μεταμοσχευση(καλοι

skeptikistis είπε:
mind εισαι φουλ 6αρακι φιλε :( Παρατηρησε ποσο χαμηλα παει το πισω μερος το "πεταλο" και επισης οτι τα temples σου πανε πολυ πισω και ταυτοχρονα το πανω πανω μερος του "μαλλιου κλοουν" (δε ξερω πως να το πω, εννοω αυτο πανω απο το αυτι το νησακι που κανει) εχει αρχισει και αραιωνει. Θα κατεβεις κιαλλο σιγουρα

Να δω που θα φτάσει. Ah well...

stargate-atlantis124.jpg
 

xDante

Member
Απ: Η σημαντικοτερη αληθεια για τη μεταμοσχευση(καλοι

και που να ξέρουμε τι Νόργουντα θα φτάσουμε να κάνουμε ένα time travel να δούμε πως θα ήμαστε :grandpa: ? υπάρχει γιατρός να σου πει τι νόργουντ θα φτάσεις ?
 

kapa

Μέλος του προσωπικού
Απ: Η σημαντικοτερη αληθεια για τη μεταμοσχευση(καλοι

kapamarou εισαι λαθος. Ο θειος μου στα 35 ειχε πιο πολυ μαλλι απο εσενα (σχεδον δεν ειχε χασει τριχα) και στα 55 ηταν NWseven i 'm in heaven και μαλιστα εχει αραιωση και στη safe zone. >Την πατησε ο θειος! ;D
την πατησα :-X :-X
ο δικος μου θειος στα 30 ηταν nw2,τωρα στα 45 ειναι nw7,αν πηρα απο αυτο το σοι....
 

akishellas3

Well-Known Member
Απ: Η σημαντικοτερη αληθεια για τη μεταμοσχευση(καλοι

Kαλημερα,οποτε ρε παιδια εφοσον τα χανουμε κ μετα τα 40 κτλ που η τετοστερονη ειναι ηδη παρα πολυ χαμηλη τι τελικα παιζει ρολο ρε σεις ,μηπως μας δουλευουν κατι αλλο ειναι στανταρ απλα κ η τετο παιζει καποιο ρολο αλλα αλλος πρεπει να ειναι ο παραγοντας .
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

mindtrapper

Member
Απ: Η σημαντικοτερη αληθεια για τη μεταμοσχευση(καλοι

skeptikistis είπε:
mind φιλε στην περιπτωση σου χωρις φινα νομιζω εισαι καταδικασμενος στην ξουρα. :-[

Δεν ξεκινάω τώρα φίνα φίλε. Αν ήταν θα το έκανα στα 21 που άρχισε να φαίνεται το πρόβλημα. Τότε όμως είχα μόνιμη σχέση και φοβόμουν λίγο τι θα γίνει στον σεξουαλικό τομέα. Τώρα που έχουν φύγει τα μαλλιά τι να σώσει και η φίνα... Μόνο αν είμαι στους τυχερούς που δίνει και regrowth στους πρόσφατα ψόφιους θύλακες αλλά πιστεύω πλέον δεν αξίζει για εμένα το risk vs reward.

Περιμένω τον Kotsarelis να με σώσει :)
 

kk20

Member
Απ: Η σημαντικοτερη αληθεια για τη μεταμοσχευση(καλοι

Mindtrapper είσαι μια χαρά φίλε μου με ξυρισμένο κεφάλι (όχι όμως και με ξυράφι, άφηνε μερικά χιλιοστά)
Ζήσε την ζωούλα σου και μην στεναχωριέσαι καθόλου!

Θέλω να προσθέσω σε αυτό που είπε ο Hopefull πως το πιο σημαντικό πιστεύω σε μία μεταμόσχευση μαλλιών είναι ΟΙ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ του πελάτη. Εγώ ας πούμε είμαι ευτυχισμένος με κοντό μαλλί και 900 grafts που έχω βάλει σε πολλή μεγάλη περιοχή (πυκνότητα ακόμα και 20 grafts ανά cm2) με FUE και ακόμα και αν γίνω NW7 θα κάνω μεταμόσχευση μόνο να φτιάξω το έμπροσθεν τμήμα του κεφαλιού και θα είμαι περίπου σαν τον Zidane (NW7 με μαλλί μόνο μπροστά με καλή hairline).

Οι πιο πολλοί βέβαια μπορεί να μην είναι ικανοποιημένοι με αυτό και να θέλουν αρκετά πυκνό μαλλί για να το έχουν μακρύ κλπ. Πάντως με κοντό μαλλί είναι απίστευτο το πόσο καλύτερο μπορεί να δείξει ένα αποτέλεσμα. Αν αφήσεις μάλιστα τις αραιωμένες περιοχές μπροστά μία σκάλα στην μηχανή μακρύτερες, 1 2 χιλιοστά δηλαδή, φαίνεται ακόμα καλύτερο. Sorry που δεν ανεβάζω φωτογραφίες, αλλά μπαίνουν συνάδελφοί μου στο φόρουμ και θα με καταλάβουν :( (θα μάθουν και ότι είχα παρενέργειες από την φίνα lol)
 

Ε.Α.

New Member
Απ: Η σημαντικοτερη αληθεια για τη μεταμοσχευση(καλοι

Παίδες κι εγώ με τον κκ20 είμαι. Πιστεύω ακράδαντα ότι δεν χρειάζεται να έχεις μαλλί φουλ αλλά να έχεις τις σωστές γωνίες και τις σωστές αναλογίες. Είναι θέμα συμμετρίας.

Συνήθως όταν κάποιος έχει περιμετρικά (Ζιντάν) και τα κόβει κοντά φαίνεται μια χαρά. Επίσης ρε παιδιά, πάντα προσωπική μου άποψη...κάποιος που είναι 60 κι έχει φουλ μαλλί σαν 18άρης...σαν γριά φαίνεται. Δηλαδή λίγο αραίωση και λίγο καραφλίτσα χρειάζεται 8)

Αλλά θέλει και λίγο πειραματισμούς μέχρι να βρεις το στυλ που σε ταιριάζει. Δηλαδή το ότι το κούρεμα Ζιντάν πήγαινε στον Ζιντάν, δεν πάει να πει ότι πάει σε όλους.

Π.χ. υπάρχει το κούρεμα-χτένισμα "καραφλός με χαίτη" ;D
Στον Κοντογιαννίδη πήγαινε. Στον Πηνιώτη όμως...χαχαχα... :D
 
Απ: Η σημαντικοτερη αληθεια για τη μεταμοσχευση(καλοι

Ε.Α. είπε:
...κάποιος που είναι 60 κι έχει φουλ μαλλί σαν 18άρης...σαν γριά φαίνεται. Δηλαδή λίγο αραίωση και λίγο καραφλίτσα χρειάζεται 8)

:chinscratch ομφακές εισίν...lol
 

Ε.Α.

New Member
Απ: Η σημαντικοτερη αληθεια για τη μεταμοσχευση(καλοι

Πλανάσθαι πλάνην οικτράν κύριε Τριχόφιλε.. :grandpa: ..Επ' αυτού έχω τοποθετηθεί επαναλλειμένως και εις κατ' ιδίαν συζητήσεις μας. Ουκ εν τω πολλώ το ευ. Επιπροσθέτως δε θα ήθελα να δεσμευτώ ενόποιον του φόρουμ δια τας πεποιθήσεις μου: με το πέρας του χρόνου θα επιδιώξω μονάχα μερικήν αποκατάστασην του τριχωτού της κεφαλής μου. 8)
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα