John_HDC
Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Φιλε Γιαννη, μαλλον κανεις λανθασμενη εκτιμηση.
Δεν υπαρχει καμια περιπτωση ο φιλος Αναργυρος να εχει αναλογο αποτελεσμα με το δικο σου για πολλους λογους.
Αρχικα η κατασταση της Γ και Δ ζωνης ειναι χειροτερη απο τη δικη σου. Αρα, δε θα εχει καμια απολυτως βοηθεια/καλυψη απο τα πισω μαλλια. Αν δε βαλει και καποια grafts πισω, θα φαινεται ενα εντελως αφυσικο αποτελεσμα (σχετικη πυκνοτητα Α ζωνη, γυαλι πισω ζωνες).
Επειτα οι φωτογραφιες που εβαλες σε αντιπαραβολη, εχουν μια τεραστια διαφορα. Συγκεκριμενα.........πεντε χρονια. Ο φιλος Αναργυρος ειναι 28, ενω εσυ ησουν 35. Οπως ειναι γνωστο 5 χρονια σε θεματα τριχοπτωσης, ισως, ειναι μια αιωνιοτητα. Οι πιθανοτητες να φθασει συντομα σε norwood 6-7 ο φιλος ειναι αυξημενες.
Επιπλεον, εσυ εκανες χρηση φιναστεριδης που μπορει να φρεναρε την εξελιξη της τριχοπτωσης και να μη γυαλιζε το κρανιο στις πισω ζωνες, δινοντας καλυτερη εικονα στο αποτελεσμα της μεταμοσχευσης. Για να σε προλαβω (μαλλον θα ισχυριστεις οτι η φινα δεν ειχε αποτελεσματα σε σενα), μπορει η φινα να μη σου εδωσε νεα μαλλια, αλλα να σε βοηθησε να διατηρησεις τα ηδη υπαρχοντα. Το οτι τη σταματησες και δεν ειδες καμια διαφορα, ισως, δε σημαινει πως δε σε βοηθησε καθολου.
Τελος κανεις και χρηση τοπικ. Φαντασου, αν ο φιλος δε θελει να μπει σε αυτη τη διαδικασια καθημερινα, ποσο ασχημο θα δειχνει ενα κεφαλι με εντελως αδειες Γ και Δ ζωνες.
Επομενως, για να εχει ο φιλος μια αξιοπρεπη εικονα, πρεπει να διαθετει μεγαλο κομποδεμα και να εχει γαϊδουρινη υπομονη τα επομενα 3 χρονια με απανωτες μεταμοσχευσεις.
Και ερχομαι σε σενα φιλε tol.
Eγω μιλησα για το σημειο που εβαλα σε κυκλο.Τις πισω ζωνες εφοσον εκτιμηθει δοτρια μπορει να κανει δευτερη μεταμοσχευση οπως θα κανω εγω,τι νομιζεις εγω ειμαι τουμπανο εκει?
Δευτερον: Παραπανω αναφερθηκα η ηλικια 28 και 33 που ημουν εγω και εσυ μαλλον δεν με διαβαζεις.
Τριτον:H fina δε βλεπω να εβγαλα νεα μαλλια αλλα σιγουρα καποια μαμα εχουν χαθει.Πανε 2 χρονια που την εκοψα.
Τεταρτον:ο φιλος ισως μπορει να κανει δευτερη μεταμοσχευση πιο μπροστα και απο μενα εφοσον εχει δοτρια και λεφτα.
και ξαναλεω εγω αποτρεψει πολλα μεγαλα nw να μην ασχοληθουν αλλα στο συγκεκριμενο φιλο εφοσον εχει δοτρια αξιζει να ασχοληθει για να συμμαζεψει λιγο το προφιλ του.