Η πιο φτηνη ντουταστεριδη!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

panos27

Member
Καλησπερα σε ολους , εχω ενα ερωτημα , μηπως καποιο μελος ξερει να μας πει καπουπου να μπορουμε να βρουμε την πιο φτηνη ντουταστεριδη, (η τιμη ειναι μεγαλης σημασιας επειδη εχω περιορισμενα χτιματα να διαθεσω) και με ενδιαφερουν παραπομπες για την πιο φθηνη ντουτα. και απο εξωτερικο μαζι με το κωστος αποστολης, (εψαξα ακομα και στο scroutz.gr αλλα δεν βρηκα παρα μονο ΕΝΑ βιβλιο με τιτλο Η θεραπεία της τριχόπτωσης αλλα καθολου προιοντα για ντουτα)

σας ευχαριστω πολυ ολους σας για το χρονο σας. πανος.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tropheus

Well-Known Member
Απ: Η πιο φτηνη ντουταστεριδη!

Πλέον στην Ελλάδα το Avodart κοστίζει 26 ευρώ... Ακόμα και αν βρεις στο εξωτερικό με λιγότερα χρήματα (φαντάζομαι όχι λιγότερο από 20-22 ευρώ) δεν αξίζει γιατί ποτέ δε θα είσαι σίγουρος ότι είναι καθαρή duta ...

Φαντάσου ότι είμαστε και τυχεροί που μπορούμε να την αγοράσουμε και χωρίς συνταγή γιατί σε άλλες χώρες χωρίς συνταγή δεν παίρνεις σχεδόν τίποτα ...

panos27

Member

μαλιστα οποτε το 26 αρι δεν το γλιτωνουμε!! πριν λιγη ωρα που κοιτουσα το forum επεσε το ματι μου σε μια καταχωρηση που νωμιζω ελεγε για εναν αφρο στα φαρμακεια γυρο στα 3 με 4 ευρω! ψαχνω τοση ωρα αλλα δεν μπορω να ξαναβρω το topic μηπως καποιος γνωριζει κατι για φθηνο αφρο?

ευχαριστω πολυ. :chinscratch

tropheus

Well-Known Member

panos27 είπε:
μαλιστα οποτε το 26 αρι δεν το γλιτωνουμε!! πριν λιγη ωρα που κοιτουσα το forum επεσε το ματι μου σε μια καταχωρηση που νωμιζω ελεγε για εναν αφρο στα φαρμακεια γυρο στα 3 με 4 ευρω! ψαχνω τοση ωρα αλλα δεν μπορω να ξαναβρω το topic μηπως καποιος γνωριζει κατι για φθηνο αφρο?

ευχαριστω πολυ. :chinscratch

Τι αφρό εννοείς ;;;;

panos27

Member

παιζει να ηταν regaine αλλα δεν ειμαι σιγουρος, αλλα σε καθε περιπτωση υπαρχει καπου στα φαρμακεια ενας αφρος που να βοηθα τα μαλια? γυρο στα 3 με 5 ευρω , νομιζω καπου εδω μεσα το διαβασα αλλα δεν μπορω να το βρω που!

tropheus

Well-Known Member

panos27 είπε:
παιζει να ηταν regaine αλλα δεν ειμαι σιγουρος, αλλα σε καθε περιπτωση υπαρχει καπου στα φαρμακεια ενας αφρος που να βοηθα τα μαλια? γυρο στα 3 με 5 ευρω , νομιζω καπου εδω μεσα το διαβασα αλλα δεν μπορω να το βρω που!

Μπα ...δεν παίζει αυτό που λες ... Μάλλον θυμάσαι αφρό για Minoxidi :

http://www.minoxidil-direct.co.uk/Rogaine_Foam.htm (Αμερική και ας είναι .uk)
http://www.biovea.net/%28S%28zbxels55fsvt5v550aty5h55%29%29/product_detail.aspx?PID=2153&CID=0 (Ευρώπη)

dim74

Member

να ταν αφρος regaine να ταν αφρος ξυρισματος...εγω παντως ξερω εναν αφρο για φιξαρισμα στα μαλλια!

panos27

Member

τι να πω ρε παιδια? μπορει να κανω και λαθος μπορει να το διαβασα λιγο γρηγορα (παντος αφρος ξυρισματος δεν ηταν) καποιο μελος μας ελεγε σε ενα αλλο οτι μπορεις να το βρεις στα φαρμακεια απο 3 μεχρι 5 ευρω. αλλα μπορει να κανω και λαθος , πρωσπαθησα αρκετα αλλα δεν μπορεσα να το βρω ξανα. anyway (μακαρι να υπηρχε ενας τοσο φτηνος αφρος) σας ευχαριστω παντος για την βοηθεια, καλη συνεχεια σε ολους , να ειστε καλα, και πολυ καλα αποτελεσματα σε ολους. πανος.

show_palmettos

New Member

25,16 eυρω κανει η ντουτα......
για τριμηνη θεραπεια ομως δηλαδη 90 καψουλες κανει 64 και κατι δηλαδη περιπου 21,5 ευρω το μηνα
η ντουτα αξιζει για τη θεραπεια αλλα ειναι ακριβη....
το κλασσικο big3 εχει αντικατασταθει πλεον απο το ενισχυμενο big3 και οποιος εχει μυαλο δεν παιρνει πια υγρη μινοξιδιλη αλλα αφρο μινοξιδιλης,δεν παιρνει πια φιναστεριδη αλλα ντουταστεριδη και δεν λουζεται με σαμπουαν κετοκοναζολης αλλα βαζει κρεμα κετοκοναζολης στο κεφαλι του....στο ενισχυμενο big 3 (ξερω θυμιζει βενζινη Ultra plus) αν προσθεσει κανεις και αντιανδροδογονο δηλαδη σπιρονολακτονη ή φλουταμιδη τοτε δεν του μενει παρα να βγαλει και τριχες στα νυχια :D..ολα με μετρο βεβαια γιατι και οι παρενεργειες καραδοκουν!

panos27

Member

ποια η διαφορα (χρηματικη και στην πραξη) του big 3 και του super big 3? σε τι διαφερουν? ::)

show_palmettos

New Member

ο αφρος εφαρμοζεται καλυτερα και δε φερει κοκκινιλες οπως η υγρη μινοξιδιλη...η κρεμα κετοκοναζολης δεν εχει sls οπως το σαμπουαν και μενει περισσοτερες ωρες στο κεφαλι η δραστικη ουσια κετοκοναζολη με την κρεμα παρα με το σαμπουαν που στην ουσια ειναι ενα πλυσιμο...η ντουταστεριδη μπλοκαρει και τους δυο τυπους του ενζυμου που μπλοκαρει την dht ενω η φινα μονο τον εναν......στο big3 καλο θα ηταν να προστεθει και τοπικη σπιρο για καλυτερα αποτελεσματα.τη θεωρια περι σμηγματος και τζοτζομπα με τον τυπο που διωξανε απτην μερκ δεν πρεπει να την αγνοουμε και πιστευω πως εναλλαξ με κετο καλο θα ειναι να βαζουμε και λαδι τζοτζομπα αλλα αυτο ειναι καθαρα προσωπικη αποψη....
οσοι χρησιμοποιουν ντουτα οχι τοπικα αλλα απτο στομα μιας και η ντουτα σταματαει το 55 τοις εκατο dht στο κεφαλι μπορουν και να μη παρουν σπιρο τοπικα,αντιθετως οποιος βαζει ντουτα τοπικα γνωμη μου ειναι πως πρεπει να την συνδυαζει με τοπικη σπιρο..οι αποψεις διιστανται...αλλοι δερματολογοι λενε τη φινα καλυτερη απτη ντουτα...αλλοι ''ασθενεις'' λενε οτι βλεπουν καλυτερα αποτελεσματα με ντουτα,το ιδιο λενε και οι κλινικες ερευνες..ας διαλεξει λοιπον ο καθενας το σχημα θεραπειας που αυτος θεωρει οτι ειναι το καλυτερο!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

giannis1991

Well-Known Member

show_palmettos είπε:
ο αφρος εφαρμοζεται καλυτερα και δε φερει κοκκινιλες οπως η υγρη μινοξιδιλη...η κρεμα κετοκοναζολης δεν εχει sls οπως το σαμπουαν και μενει περισσοτερες ωρες στο κεφαλι η δραστικη ουσια κετοκοναζολη με την κρεμα παρα με το σαμπουαν που στην ουσια ειναι ενα πλυσιμο...η ντουταστεριδη μπλοκαρει και τους δυο τυπους του ενζυμου που μπλοκαρει την dht ενω η φινα μονο τον εναν......στο big3 καλο θα ηταν να προστεθει και τοπικη σπιρο για καλυτερα αποτελεσματα.τη θεωρια περι σμηγματος και τζοτζομπα με τον τυπο που διωξανε απτην μερκ δεν πρεπει να την αγνοουμε και πιστευω πως εναλλαξ με κετο καλο θα ειναι να βαζουμε και λαδι τζοτζομπα αλλα αυτο ειναι καθαρα προσωπικη αποψη....
οσοι χρησιμοποιουν ντουτα οχι τοπικα αλλα απτο στομα μιας και η ντουτα σταματαει το 55 τοις εκατο dht στο κεφαλι μπορουν και να μη παρουν σπιρο τοπικα,αντιθετως οποιος βαζει ντουτα τοπικα γνωμη μου ειναι πως πρεπει να την συνδυαζει με τοπικη σπιρο..οι αποψεις διιστανται...αλλοι δερματολογοι λενε τη φινα καλυτερη απτη ντουτα...αλλοι ''ασθενεις'' λενε οτι βλεπουν καλυτερα αποτελεσματα με ντουτα,το ιδιο λενε και οι κλινικες ερευνες..ας διαλεξει λοιπον ο καθενας το σχημα θεραπειας που αυτος θεωρει οτι ειναι το καλυτερο!

κοιτα αυτο με το σμηγμα δεν το πολυπιστευω...αντε να ευθυνεται ενα 5%....
οσο για τη ντουτα φιλε καλο θα ηταν να μην την προτεινεις...εχει πολυ καλυτερα αποτελεσματα αλλα και πολυ πιο βαριες παρενεργειες.....ειναι λιγο επικινδυνο.....

panos27

Member

αγαπητοι φιλοι τελικα βρηκα τι κρεμα (κι οχι αφρος ηταν) , κρεμα κετοκοναζωλης, εκανε περιπου 2 ευρω και την χρισιμοποιω απο εχθες! (τελικα απο οτι μου ειπαν στο φαρμακειο εχουν φτηνηνει λιγο τα φαρμακα (οπως ειδα απο τις τιμες περιπου 40%) , ενα ερωτημα ακομα το οποιο παιζει να το εχει και καποιος αλλος.

οταν εβαζα στο κεφαλι μου μινοξυδιλη (kirkland) ενιωθα στη γλωσσα μου μια μικρη πυκριλα , και εχθες με την αλοιφη την κετοκοναζωλη ενιωσα μια γευση σαν αλοιφη, (να διευκρινησω ειναι μια μικρη γευση) ειναι δυνατον να διυσδυουν τα συστατικα αυτα τοσο πολυ και τοσο γρηγορα ωστε να το νιωθουμε στη γλωσσα?

το εχει νιωσει κανενας αλλος αυτο η ειμαι ο μονος? :chinscratch :chinscratch ::)

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα