Η πιθανή μεταμόσχευση μου στην dhi και σκέψεις

mikegad

Well-Known Member
Λοιπόν έχω νεότερα...
Τα γράφω λίγο περιληπτικά γιατί έχω δουλειά.
Με πήρε πριν λίγο ο κ Στάθης και με ενημέρωσε πως δέχονται να γίνει η παρουσίαση με τον τρόπο που θέλω εγώ,εδώ στο φόρουμ δηλαδή (ευτυχώς δεν θα βγω στο γυαλί) :D
Επίσης ενημερώθηκε για το νήμα.

Λόγω της περίπτωσης μου και της πιθανής δυσκολίας εξαγωγής πρότεινε να γίνει test extraction πριν την μεταμόσχευση.
Όπως μου είπε σε μία νορμάλ περίπτωση η πιθανότητα να είναι κάποιος τέρμα ακατάλληλος είναι 1 με 2‰ ,σε περιπτώσεις όπως την δικιά οι πιθανότητες ανεβαίνουν και είναι 1 στις 200 με 300.(άμα το χω και αυτό πάω να φουντάρω από κάνα γκρεμό).
Θα γίνει επαναυπολογισμός της δότριας ,αν και είναι απίθανο να έχει μεγάλη απόκλιση όπως μου είπε.Δηλαδή τα 3500 που τα έβγαζα εγώ χλωμό.
Πλέον επιβεβαιωμένα μιλάμε για 2 συνεδρίες ,1η μέρα κεφάλι και 2η μέρα γένια και στήθος. Συνολικά κάπου στα 2000 grafts (αλλά θα πάω να ανάψω και κάνα-δυο κεράκια ,να βγεί παραπάνω η δότρια και να μπούν παραπάνω grafts)

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

geok

Member
Φιλε mikegad το forum πολυ-νοιάζει όλες τις κλινικές, άσε να λένε ότι θέλουν. Και συνεργάτες έχουν και τα "μπουμπουκάκια-πλασιέδες-ρούφ" τους εδώ να τους πληροφορούν έχουν, ότι θες. Το forum είναι δύναμη! Στην σημερινή εποχή το πιο απλό να αγοράσουμε το κάνουμε google, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για κάτι τόσο ακριβό.

Τελικά ψιλό νοιάζει τις κλινικές .
Να βάλουν τα δυνατά τους ,πιστεύω ότι θα περάσεις τα 2000 grafts.
Πίεσε τους λίγο
Έχασες την ευκαιρία να γίνεις διάσημος, ψοφάνε αρκετοί για κάτι τέτοια χαχα.
Εννοείται ότι θα την κάνεις πλεον την μμ
Αξίζει

ItsAllGone

Active Member
Φωσκολος εχει γινει αυτη η μεταμοσχευση!Καλη επιτυχια mike μακαρι να πανε ολα καλα και να εχεις ενα καλο αποτελεσμα και για σενα και για την dhi θα ειναι πολυ καλη διαφημιση στο forum και να αποδειξουν οτι και οι ελληνικες κλινικες μπορουν να ξεπερασουν τη μετριοτητα.
Αν εχεις καλο αποτελεσμα και μεγαλη φυτρωση θα το σκεφτω να παω και εγω, εχω και την εκπτωση 50% απο την κληρωση.

mikegad

Well-Known Member
Έχασες την ευκαιρία να γίνεις διάσημος, ψοφάνε αρκετοί για κάτι τέτοια χαχα.
Ναι ξέρω μερικούς....
:):)
8e21f2118b43d2d79fd3b59ac72a5358_L.jpg

Bouklas

Well-Known Member
Αυτή ακριβώς την άποψη έχω και γω, αλλά μου κάνε εντύπωση πως ο άνθρωπος δεν ήξερα καν πως είχα ανοίξει νήμα.
Μου εξήγησε τους λόγους που δεν το παρακολουθεί (που δεν θα αναφέρω ,αφού είναι προσωπικό θέμα ,εκτός και αν μου το πει ο ίδιος να το μεταφέρω) ,ωστόσο δεν είχε καμιά ενημέρωση ούτε από το τμήμα μάρκετινγκ που μου είπε πως το ενημερώνουν.Γενικότερα δεν τον είδα να πολυσκοτίζεστε για το φόρουμ πάντως είναι η αλήθεια.

Ανεξαρτήτως της δικιάς μου περίπτωσης το φόρουμ είναι το κορυφαίο μέσο πίεσης για να γίνει σωστή δουλεία.Ειδικά δε αν δεις πως τα περισσότερα νήματα εγκαταλείπονται μετά από λίγο καιρό και σε πολλά άλλα οι φωτογραφίες που ανεβαίνουν είναι απλά απαράδεκτες ,βγάλεις έξω και τους πλασιέδες που λες...ε είναι ζήτημα αν μπορούμε να πάρουμε στα σοβαρά το 25% των περιστατικών (και πολλά λέω).
Το θεωρώ κλάσεις ανώτερη διαφήμιση από κάποιο στημένο βίντεο (της οποιαδήποτε εταιρίας) που έτσι και αλλιώς απ την αρχή ξέρεις πως θα ακούσεις ότι όλα είναι τέλεια και σούπερ

Φιλε ίσως το παρακολουθεί και λέει ψέμματα, ίσως λέει την αλήθεια και το κάνουν άλλοι για αυτόν. Να είσαι σίγουρος πάντως, το παρακολουθούν και τους νοιάζει. Επειδή είσαι και παλιό μέλος ίσως θυμάσαι και ένα σκηνικό που έκανε η συγκεκριμένη κλινική όταν έστειλε μήνυση/εξώδικο κάτι τέτοιο στο forum ζητώντας να διαγραφτούν μηνύματα που δεν τους άρεσαν. Συμφωνώ σε αυτό που γραφεις, είναι το κορυφαίο μέσο πίεσης, είναι το μεγαλύτερο Ελληνικό forum περί τριχόπτωσης και μεταμοσχεύσεων!

Τελικά ψιλό νοιάζει τις κλινικές .
Εννοείτε φίλε μου, εδώ διαφημίζονται... ψεύδονται όταν λένε πως δεν τους νοιάζει.
Εδώ σε πάνε δικαστήρια...

kwsTakis

Active Member
Λοιπόν έχω νεότερα...
Με πήρε πριν λίγο ο κ Στάθης και με ενημέρωσε πως δέχονται να γίνει η παρουσίαση με τον τρόπο που θέλω εγώ,εδώ στο φόρουμ δηλαδή (ευτυχώς δεν θα βγω στο γυαλί) :D

Λόγω της περίπτωσης μου και της πιθανής δυσκολίας εξαγωγής πρότεινε να γίνει test extraction πριν την μεταμόσχευση.
Όπως μου είπε σε μία νορμάλ περίπτωση η πιθανότητα να είναι κάποιος τέρμα ακατάλληλος είναι 1 με 2‰ ,σε περιπτώσεις όπως την δικιά οι πιθανότητες ανεβαίνουν και είναι 1 στις 200 με 300.(άμα το χω και αυτό πάω να φουντάρω από κάνα γκρεμό).
Θα γίνει επαναυπολογισμός της δότριας ,αν και είναι απίθανο να έχει μεγάλη απόκλιση όπως μου είπε.Δηλαδή τα 3500 που τα έβγαζα εγώ χλωμό.
Πλέον επιβεβαιωμένα μιλάμε για 2 συνεδρίες ,1η μέρα κεφάλι και 2η μέρα γένια και στήθος. Συνολικά κάπου στα 2000 grafts (αλλά θα πάω να ανάψω και κάνα-δυο κεράκια ,να βγεί παραπάνω η δότρια και να μπούν παραπάνω grafts)

Λοιπόν έχω νεότερα...

καλη επιτυχια φιλε,θεωρω πως ολα θα πανε καλα,,,εγω εμεινα αρκετα ικανοποιημενος απο την μμ στη d,i,,σου ειπαν με ποιον γιατρο θα την κανεις?

mikegad

Well-Known Member
Bouklas
Θυμάμαι το περιστατικό που αναφέρεις.
Και εγώ πιστεύω πως όλες οι κλινικές Ελλάδας και Κύπρου το παρακολουθούν (και λογικό είναι).
Τώρα αν λέει αλήθεια ή ψέματα δεν μπορώ να το ξέρω.Επειδή όμως η συνάντηση ήταν live (και όχι κάποια λόγια από το τηλέφωνο) ,επομένως βλέπεις άμεσα την αντίδραση του άλλου πιστεύω πως λέει αλήθεια. Άλλωστε δεν μου είπε πως δεν το παρακολουθούν από την κλινική (ίσα ίσα που το παραδέχτηκε) ,για αυτόν προσωπικά μίλησε.Και όπως είπα και πιο πριν μου εξήγησε και τους λόγους.
Το συμπέρασμα πάντως είναι αυτό που λες ,σίγουρα τους νοιάζει και αυτούς και όλους.(και πολύ μάλιστα).

kwsTakis
Ευχαριστώ!Να σαι καλά!!
Στην συνάντηση που είχαμε ,είχα πει πως σε περίπτωση που μπορούσα να διαλέξω γιατρό θα επέλεγα τον κ. Παπανικολάου.Μου είπε και ο κ. Στάθης την γνώμη του τότε ,αλλά προς το παρόν δεν έχω ιδέα τι θα γίνει.Εδώ μέχρι χθες πίστευα πως δεν θα γίνει καθόλου..

piros75

Well-Known Member
Καλή επιτυχία mikegad! και όπως είπαμε... συντηρητικά γιατί η δότριά σου από ότι φαίνεται είναι τζαναμπέτα.

mikegad

Well-Known Member
Σέυχαριστώ Piros!!
Κοιτά ούτως ή άλλος συντηρητικά θα πήγαινα.
Δεν περιμένω να εξαφανιστούν οι κρόταφοι που έτσι και αλλιώς έχω από πολύ μικρός.
Αυτό που δεν θα ήθελα πάντως είναι η υπερβολικά τριγωνική hairline ,οπότε εύχομαι να πάνε καλά τα πράγματα και να καταφέρουν να ξεπεράσουν τα 2000grafts to διήμερο αυτό.Ετσι και αλλιώς όλα τα διαθέσιμα grafts μπροστά θα πέσουν αργά ή γρήγορα.Το πίσω το ξεχνάω μάλλον...Κάτσε να δούμε και τον επαναυπολογισμό πως θα πάει
Κάποιο παιδί πιο πριν είχε αναφέρει πως στην μεταμόσχευση του ,έβγαζαν παράλληλα από κεφάλι και γένια.Αν μπορούν να κάνουν κάτι αντίστοιχο ίσως ξεπερνούσαν τα 2000 εύκολα ,αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό κάτι τέτοιο.

Τελευταία επεξεργασία:

mikegad

Well-Known Member
Παιδιά λίγο την γνώμη σας σχετικά με ποια είναι η καλύτερη εποχή να γίνει μεταμόσχευση;
Από ότι φαίνεται η δικιά μου θα γίνει μέσα στον Ιούλιο και τα σαραντάρια εδώ που είμαι τα έχουμε για πλάκα.
Όχι μόνο το μεσημέρι.Είναι πολύ υψηλή ακόμα και την νύχτα.
Δεν μιλάω για τον ήλιο που είναι δεδομένο πως πρέπει να αποφεύγεται.Η συνεχής υψηλή θερμοκρασία μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στα μοσχεύματα; (ιδρώτας κλπ)
Λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που έχουμε στην Κρήτη πάντα έλεγα πως αν έκανα θα πήγαινα από φθινόπωρο. Τώρα όμως έχουν αλλάξει τα δεδομένα.
Στην συνάντηση που είχα ο κ.Στάθης μου είχε πει πως ίσα ίσα που είναι και καλύτερα καλοκαίρι αφού υπάρχει καλύτερη αιμάτωση.

Γνώμες; (ειδικά από άτομα που έκαναν καλοκαίρι θα ήταν πολύ χρήσιμες)

dimitris50423

Well-Known Member
Mike θα σου πω εγω που εφαφα ολο το καλοκαιρι. Αυτα για την αιματωση δεν τα πιστευω. Δε θα εχεις κανενα προβλημα αν προσεχεις να αποφευγεις την αμεση εκθεση στον ηλιο. Ψεκαστηρακι και ψεκασμα το κεφαλι οσο συχνα θες. Δεν νομιζω να υπαρχει καποιος στο φορουμ που να εχει ψεκασει περισσοτερο το κεφαλι του η με φυσ ορο τους πρωτους μηνες η με νερο αργοτερα. Θαλασσα μη βουτηξεις κεφαλι προληπτικα οι περισσοτεροι λενε οτι δεν πειραζει

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

mikegad

Well-Known Member
Δημήτρη για ήλιο και θάλασσα το ξέρω.
Απλά τον πρώτο μήνα φοβάμαι που είναι ο πιο επικίνδυνος και θα είναι στην καρδιά του καλοκαιριού με τρελές θερμοκρασίες.Λέω μήπως τις πρώτες αυτές μέρες λόγω του ιδρώτα ,νατρίου ,λίπους που εκλύει το δέρμα σε μεγαλύτερες ποσότητες μπορεί να προκληθεί ζημιά στα grafts

dimitris50423

Well-Known Member
με το συχνο ψεκασμα mike ολα αυτα εξαφανιζονται. φυσιολογικο ορο φουλ και θα νιωθεις τελεια και το κεφαλι. ουτε φαγουρα ουτε τραβηγματα. το λεω συνεχεια αυτο. αφου μου ερχεται μετα απο ενα χρονο να ξεκινησω παλι για να δροσιζομαι :p

mikegad

Well-Known Member
Με πήραν από την κλινική.
Ημερομηνία επέμβασης 26-27 Ιουλίου.
Βασικά αν επέμενα λίγο θα πήγαινε Σεπτέμβρη που προτιμούσα ,αλλά επειδή έχουν κάνει σε αρκετά πράγματα πίσω σε σχέση με τους αρχικούς όρους ,οφείλω να το σεβαστώ.
Ήμουν σε ανοιχτή ακρόαση και ήταν και η κ.Μπίρου οπότε μάλλον; αυτή θα είναι που θα αναλάβει την επέμβαση.
Το μάλλον το λέω γιατί δεν είχε γίνει κάποια συζήτηση για το ποιος γιατρός θα το αναλάβει την περίπτωση μου ,πέρα από την γενική κουβέντα που έγινε στην συνάντηση που είχα.

dimitris50423

Well-Known Member
η Μπιρου τον piro εκανε η κανω λαθος? με τη διαφημηση τι θα παιξει τελικα το ξεκαθαρισατε? ευχομαι να πανε ολα καλα mike. ;)

mikegad

Well-Known Member
η Μπιρου τον piro εκανε η κανω λαθος? με τη διαφημηση τι θα παιξει τελικα το ξεκαθαρισατε? ευχομαι να πανε ολα καλα mike. ;)
Ευχαριστώ Δημήτρη!!
Παρουσίαση στο φόρουμ θα γίνει μόνο ,με καλές φώτο κλπ
Στον piro έχει κάνει άλλη γιατρός.
Η Μπίρου έχει κάνει στον alexandro και στον μεγάλο νικητή των 5000grafts.Δεν νομίζω να έχει κάνει σε άλλον εδώ μέσα ή εγώ δεν το έχω πάρει χαμπάρι.
Με λίγα λόγια και οι 2 έκαναν πρόσφατα και δεν υπάρχει ολοκληρωμένο feedback από την συγκεκριμένη γιατρό.
Επίσης και οι 2 είχαν τελείως διαφορετικό πρόβλημα από το δικό μου αφού έκαναν σε περιοχές με μαμά μαλλί.
Δεν λέω πως η γυναίκα δεν είναι καλή στην δουλεία της ,ίσα ίσα το να την επιλέγουν σε περιστατικά που ξέρουν πως θα προβληθούν σημαίνει πως η κλινική της έχει μεγάλη εμπιστοσύνη, απλά το να μην έχω δει ολοκληρωμένο περιστατικό με κάνει να νιώθω λίγο περίεργα..

tol

Well-Known Member
Mike, εχοντας την εμπειρια 3 επεμβασεων στη dhi (στριπ 500 grafts προ αμνημονευτων ετων και 2 προσφατων fue συνολικων 2300 grafts), σε διαβεβαιωνω οτι σιγουρα θα δεις βελτιωση στην εμφανιση σου και κατ' επεκταση στη ψυχολογια σου. Το αποτελεσμα θα ειναι φυσικο και σε γενικες γραμμες ικανοποιητικο. Για εκεινο που δεν ειμαι βεβαιος ειναι το θεμα πυκνοτητας. Καλο ειναι να μην εχεις υπερβολικα υψηλες προσδοκιες. Προσωπικα ειμαι ικανοποιημενος 90% απο το φυσικο αποτελεσμα των fue (αυτο δεν ισχυει για την strip πριν 20 χρονια) και 60-70% απο την πυκνοτητα των μαλλιων. Ωστοσο, ακομη και με μετρια πυκνοτητα, να εισαι βεβαιος οτι η εικονα σου θα βελτιωθει αρκετα και θα ανεβει η ψυχολογια και η αυτοπεποιθηση σου. Γι' αυτο μην ανησυχεις και να εισαι αισιοδοξος. Ευχομαι να πανε ολα καλα και το αποτελεσμα να ειναι αναλογο των προσδοκιων σου. Καλη επιτυχια φιλε!!!

mikegad

Well-Known Member
koumparos σε ευχαριστω φιλε ,να σαι καλα!!!

tol σευχαριστω για τις συμβουλες και τα καλα σου λογια!!
Στο θεμα πυκνωτητας ειδικα στην περιπτωση που ισχυουν τα 2500 grafts απο την δοτρια ετσι και αλλιως δεν μπορω να περιμενω πολλα και να θελα.Δεν βγαινουν οι αριθμοι οποτε δεν μπορω να ελπιζω σε θαυμα.
Θα ανεβασω συντομα φωτο και με μεζουρα για να γινει μια ψιλοσωστη εμβαδομετρηση της ληπτριας και να ακουσω και τις γνωμες σας σχετικα με τον σχεδιασμο

Μπλουζα