Η περίπτωση μου..

Akisks

New Member
Γεια και χαρά σε όλο το φόρουμ !!! Πριν ξεκινήσω με την περίπτωση μου θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς όπου μου δώσατε πολλές χρήσιμες πληροφορίες και γνώσεις από τσακωμούς και παρουσιάσεις μμ, στα 2 χρόνια που σας διαβάζω.

Είμαι 28 ετών και θύμα της ΑΑ την οποία πήρα δώρο από τον πατέρα μου. Μέχρι τα 22-23 μου ήμουν σαν την Avatar Photo του CVIAL ώσπου ξεκίνησε η κάτω βόλτα. Δεν έχω ακολουθήσει ποτέ καμιά θεραπεία διότι πιστεύω πως λόγω κληρονομικότητας θα γινόμουν άγονο χωράφι έτσι κ αλλιώς απλά ίσως να είχα καταφέρει να επιμηκύνω τον χρόνο της πτώσης. Πράγμα που δεν με ενδιέφερε λόγω του ότι δεν θα ήταν κάτι μόνιμο, παρα-μόνο χάσιμο χρήματος και ταλαιπωρίας με το να ψεκάζομαι με μινοξ τρις την ώρα και να κουμπώνω χάπια ( συν τις παρενέργειές τους πχ Φινα).

Πήρα λοιπόν την απόφαση να προχωρήσω σε μεταμόσχευση. Έχω ήδη ξεκινήσει τα consultation με τις κλινικές και θα ήθελα την βοήθειά σας στην επιλογή καθώς και συμβουλές για αυτόν τον μονόδρομο που έχω μπεί. Επίσης εκτός από την βοήθειά σας σε εμένα, ας βοηθηθούν και άτομα τα οποία έρθουν στην δική μου-δική σας θέση.

Για αποφυγή παρεξηγήσεων δεν είμαι εδώ για να πάρω καμιά προσφορά, ούτε καμιά έκπτωση. Ήδη σε κάποιες κλινικές υπάρχει κάποιο ας πούμε βύσμα για έκπτωση. Το θέμα μου είναι καθαρά το τεχνικό κομμάτι ώστε να έχω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ δεν είμαι καμιάς κλινικής γιουσουφάκι, εργάζομαι στις ένοπλες δυνάμεις και δεν έχω καμία σχέση με καμία κλινική. Σας κούρασα ε;

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΡΙΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Photo 25-06-2018, 14 31 33.jpg Photo 25-06-2018, 14 31 50.jpg Photo 25-06-2018, 14 32 05.jpg Photo 25-06-2018, 14 31 55.jpg Photo 25-06-2018, 14 32 17.jpg Photo 25-06-2018, 14 31 04.jpg Photo 25-06-2018, 14 31 25.jpg

Πόσα περίπου grafts θα χρειαστώ για να γεμίσω Α,Β ζώνες, Crown και hairline ;

Θα φτάσει η δότρια σε περίπτωση που θα πέσουν όλα (σύμφωνα με την κληρονομικότητα) ή θα είναι χάσιμο χρόνου κ χρήματος η προσπάθεια ;

Οποιαδήποτε πληροφορία δεκτή.!

Σας υπερ-ευχαριστώ προκαταβολικά!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

anargiros88

Well-Known Member
Καλησπέρα φίλε. Μέτρηση της δοτριας περιοχης έχεις κάνει για να ξέρεις τι αποθηκη έχεις ; Έχεις μπολικο μαλλακι ακόμα . Μια θεραπεία μπορεί να έκανε παπάδες στο κεφάλι σου που είναι και αμαθο .

Akisks

New Member
Καλησπέρα Ανάργυρε! Μέτρηση έκανα στην dhi προχθές. Με μέτρησε μ την κάμερα κ βγάλαμε 1142 τρίχες/ cm2. Θεραπεία με fina δεν θέλω να κανω λόγω παρενεργειών. Απο την αλλη να ξεκινησω την minox, θα μου παρατείνει λιγο την κατάσταση ετσι δεν ειναι; Δεν πιστεύω να βγει τιποτα καινούργιες τριχες. Σωστά;

makis25

Well-Known Member
Καλησπέρα Ανάργυρε! Μέτρηση έκανα στην dhi προχθές. Με μέτρησε μ την κάμερα κ βγάλαμε 1142 τρίχες/ cm2. Θεραπεία με fina δεν θέλω να κανω λόγω παρενεργειών. Απο την αλλη να ξεκινησω την minox, θα μου παρατείνει λιγο την κατάσταση ετσι δεν ειναι; Δεν πιστεύω να βγει τιποτα καινούργιες τριχες. Σωστά;

ακομα και με μινοξ μονοθεραπεια , ακομα και με μιση δοση , υπαρχει πιθανοτητα να κρατησεις τουλαχιστον αυτα τα μαλλια που εχεις για τα επομενα 1-2 εως 5 χρονια . Και φυσικα υπαρχει πιθανοτητα ολες οι τριχες στην εντατικη που εχεις απο μεση και πισω να αναστηθουν . Παρε ενα αφρο μινοξ και βαζε λιγο τουλαχιστον απο μεση και πισω . και σε 6 μηνες βλεπεις τι κερδισες. Μετα με συνεχη χρηση θα εισαι πανω κατω ετσι σταθερος για καποιο διαστημα . Υπαρχουν χρηστες μινοξ που κραταν μαλλι για ενα χρονο υπαρχουν και εκεινοι που κρατουν για δεκαετια

naruto

Well-Known Member
Οι μετρησεις της dhi ειναι οτι να ναι.Ειναι οι μονοι στην Ελλαδα που κανουν μετρησεις αλλα δεν το κανουν σωστα ομως.
Nw 5 εισαι,θες 3000 περιπου για μπροστα
και αλλη μια πισω μετα crown ,καθως κ κανα σουλουπαματακι μπροστα αναλογα με το τι περρισευει στη δοτρια.
Μινοξ παντως ξεκινα.Μπορει να μην κανει θαυματα αλλα απο το τιποτα

dimitris50423

Well-Known Member
Γεια σου φιλε. Αδυναμη η δοτρια σου και τα πλαινα σου ακομη περισσοτερο. Εγω στη θεση σου με τις δυνατοτητες της δοτριας σου θα εφτιαχνα κανονικα hairline, A και λιγο Β ζωνη να φτιαξεις την εικονα σου και να βελτιωθει η ψυχολογια και παραλληλα χρηση μινοξιδιλης για να κρατησεις τα υπολοιπα.
μετα απο καποια χρονια βλεπεις που αλλου θα αραιωσει και με μια ακομη διορθωνεις τις περιοχες που σε ενοχλουν. φουλ μαλλι δεν θα εχεις αλλα μπορεις να βελτιωσεις πολυ την εικονα σου. θα μπορουσες και απο γενια να παρεις μοσχευματα για ενισχυση.
καλη επιτυχια.

Akisks

New Member
Καποιο λαθος κανεις στο νουμερο.

Επι λέξη λεει στο χαρτί της D*I. Number of hair 1129 number / cm2
Εννοεί τριχες κ grafts.
Όποτε στα 400 αν είμαστε δεν ειναι καλα;

Υπάρχει κάποιος πιο ακριβής τρόπος να υπολογίσω την δότρια;
Σε όλες τις κλινικές προς το παρόν το σχέδιο που μου βγάλανε ειναι: κάλυψη με 2000grafts το crown προς το παρόν και 100 το μπροστινό Μ στην hairline. Χρήση Minox απο εδω κ πέρα. Σε 2-3 χρόνια βλέπουμε πως θα παει η τριχόπτωση κ ξεκινάμε hairline Α κ Β. Η γνώμη μου ειναι να μην πείραξε προς το παρόν την hairline διότι ειμαι σίγουρος οτι θα πέσουν στο άμεσο μέλλον κ τα υπόλοιπα. Όποτε να μην ξανά φτιάχνω παλι hairline με διόρθωση στην διόρθωση. Αλλα με ανησυχεί πολυ αν θα φτάσουν τα gr απο τα πλαϊνά για όλο το κεφάλι. Εκει θα ήθελα την γνώμη σας.

crossfire

Well-Known Member
Επι λέξη λεει στο χαρτί της D*I. Number of hair 1129 number / cm2
Εννοεί τριχες κ grafts.
Όποτε στα 400 αν είμαστε δεν ειναι καλα;

Υπάρχει κάποιος πιο ακριβής τρόπος να υπολογίσω την δότρια;
Σε όλες τις κλινικές προς το παρόν το σχέδιο που μου βγάλανε ειναι: κάλυψη με 2000grafts το crown προς το παρόν και 100 το μπροστινό Μ στην hairline. Χρήση Minox απο εδω κ πέρα. Σε 2-3 χρόνια βλέπουμε πως θα παει η τριχόπτωση κ ξεκινάμε hairline Α κ Β. Η γνώμη μου ειναι να μην πείραξε προς το παρόν την hairline διότι ειμαι σίγουρος οτι θα πέσουν στο άμεσο μέλλον κ τα υπόλοιπα. Όποτε να μην ξανά φτιάχνω παλι hairline με διόρθωση στην διόρθωση. Αλλα με ανησυχεί πολυ αν θα φτάσουν τα gr απο τα πλαϊνά για όλο το κεφάλι. Εκει θα ήθελα την γνώμη σας.

Μου φαίνεται απίστευτο ποιες κλινικές βγάλανε τέτοιο πλάνο.
Εάν κανεις τώρα μεταμοσχευση, θα το δουλέψεις σαν να μην υπάρχει τίποτα πάνω και μπροστά......σαν να είναι αεροδρόμιο το πάνω μέρος.
Ξεκινάς από μπροστά με hairline και μόλις χάσεις τα μαμά , ξανακάνεις ένα retouch και συνεχίζεις προς τα πίσω ανάλογα με την επάρκεια της δοτριας.
Αν το κανεις όπως λες και δεν φτάσει η δοτρια για μπροστά;
Αν φτάνει η δοτρια και για κάποιο λόγο δεν μπορείς να ξανακάνεις μεταμόσχευση για οικονομικους λόγους;.......τι θα γίνει ;
Θα μείνεις μπροστα αδειος και πίσω με ένα μπιφτέκι σαν να φοράς εβραϊκό καπελάκι ;
Αυτό το πλάνο που λες μπορεί να γίνει όταν έχεις μια ανεκτή hairline ήδη, πλούσια δοτρια, pattern κληρονομικότητας με σταθερή hairline ή κάνεις χρήση φινας.
Εσυ δεν έχεις ουτε hairline ......είναι φαγωμενη........και η δοτρια όχι τόσο καλή και πολύ φοβάμαι ότι θα αραιώσει κι άλλο........αυτό σημαίνει ότι, ότι πάρεις από πίσω, ένα ποσοστό θα πέσει και από πάνω.

Γνώμη μου , οτι θα τα χασεις σύντομα τα πάνω .
Νομίζω οτι χωρίς φίνα δεν είσαι για μεταμόσχευση.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Στο crown σίγουρα σε παίρνει να κάνεις μεταμόσχευση αλλά θα πας με λάθος σειρά διότι δότρια πίσω και πλαϊνά φαίνονται αδύναμα πάντα με το μάτι.
Δεν ξέρουμε τι αποθήκη έχουμε στην δότρια.Θα είναι πολύτιμη μελλοντικά για το εμπρόσθιο μέρος του κεφαλιού σου.
Μας ενδιαφέρει το εμπρόσθιο κομμάτι,hairline,α'β' ζώνη για να συμμορφώσεις την εικόνα σου.
Το καλύτερο θα ήταν να σε εκτίμησή κάποιος ειδικός πάνω στην δότρια.
Θα συνιστούσα να περίμενες κάνα 2 χρονάκια ακόμη στα 30 σου εφόσον έχεις υπομονή για να ξεκαθαρίσει η εικόνα σου ακόμα καλύτερα.
Βέβαια ίσως παραμείνεις σταθερός με την ίδια εικόνα,αυτό δεν το ξέρουμε αλλά όσο το καθυστερείς κέρδος είναι.

Akisks

New Member
Στο crown σίγουρα σε παίρνει να κάνεις μεταμόσχευση αλλά θα πας με λάθος σειρά διότι δότρια πίσω και πλαϊνά φαίνονται αδύναμα πάντα με το μάτι.
Δεν ξέρουμε τι αποθήκη έχουμε στην δότρια.Θα είναι πολύτιμη μελλοντικά για το εμπρόσθιο μέρος του κεφαλιού σου.
Μας ενδιαφέρει το εμπρόσθιο κομμάτι,hairline,α'β' ζώνη για να συμμορφώσεις την εικόνα σου.
Το καλύτερο θα ήταν να σε εκτίμησή κάποιος ειδικός πάνω στην δότρια.
Θα συνιστούσα να περίμενες κάνα 2 χρονάκια ακόμη στα 30 σου εφόσον έχεις υπομονή για να ξεκαθαρίσει η εικόνα σου ακόμα καλύτερα.
Βέβαια ίσως παραμείνεις σταθερός με την ίδια εικόνα,αυτό δεν το ξέρουμε αλλά όσο το καθυστερείς κέρδος είναι.

John και crossfire ευχαριστώ για την απάντηση! Όντως με βάλατε σε σκέψεις! Σκεφτόμουν πιο νωρίς την μεταμόσχευση αλλα περίμενα να ξεκαθαρίσει λιγο το τόποι ή μάλλον να καθαρίσει . Ποια ειναι η πιο αποτελεσματική μέτρηση δοτριας; Σε κλινικές εξωτερικού; Αν καθυστερήσω λιγο ακομα υπάρχει κατι στο εσωτερικό να κοιτάξω; Ειναι πολυ δύσκολη η περίπτωση μου, το ξέρω αλλα θέλω να εξαντλήσω τις επιλογές μου μέχρι να παρω την απόφαση του ξυρισμένου

Και παλι σας ευχαριστώ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.

nikolakis

Well-Known Member
Πας καρφί για 6αρι φίλε, καλύτερα δώσε τα λεφτά κάπου που να πιασουν τόπο γιατί εκεί που θες να τα σπρώξεις δυστυχώς δε θα πιασουν ούτε καν...
Μην ασχοληθείς με το θέμα αλλο, μονο τη τσέπη σου κ τη ψυχολογία σου θα χαλάσεις.

piros75

Well-Known Member
Δυστυχώς όντως πας για 6αρης και η δότριά σου είναι μέτρια. Προφανώς είναι τυπογραφικό λάθος το νούμερο των 1142 τριχών/εκ2 που σου δώσανε. Μάλλον πρόκειται για 142 τριχες/εκ2, αυτό φαίνεται πιο λογικό. Έχουμε και λέμε λοιπόν:
οι 142 τρίχες/εκ2 είναι περίπου 71 γρκαφτς/εκ2 (αν έχεις λόγο = 2).
Από αυτά μπορείς να πάρεις (όχι με τη μία αλλά με περισσότερες) ακόμα και τα μισά. Συνεπώς μπορείς να πάρεις περίπου 35 γκραφτς/εκ2 από τη δότρια.
Έτσι όπως σε βλέπω (τελείως μπακαλίστικα) θα έλεγα ότι πρέπει να καλύψεις μια γυμνή έκταση περίπου 70 εκ2 και μια έκταση 100 εκ2 που έχει όμως τρίχες. Συνεπώς σε αυτή τη φάση αν θεωρήσουμε ότι πας για 30 γκραφτς/εκ2 κάλυψη θα ήθελες (μπακαλίστικα πάντα) 80χ30= 2400 μοσχεύματα + 100χ10=1000 μοσχεύματα. Συνεπώς θες περίπου 3400 μοσχευματα στην παρούσα φάση για ένα σχετικά καλό αποτέλεσμα. Αν τώρα υποθέσουμε ότι πας για 6άρι και απογύμνωση ακόμα 100 εκ2, θα χρειαστείς στο μέλλον άλλα 3000 γκραφτς/εκ2. άρα το σύνολο που θα χρειαστείς συνολικά (με κάποια σχετική σιγουριά) είναι της τάξης των 6.500 γκραφτς. Τα έχεις; αποψή μου είναι πως όχι και άρα θα πρέπει να παίξεις και με μοσχεύματα από γένια στο μέλλον. Θεωρητικά ίσως έχεις τα 5.500.

Akisks

New Member
Δυστυχώς όντως πας για 6αρης και η δότριά σου είναι μέτρια. Προφανώς είναι τυπογραφικό λάθος το νούμερο των 1142 τριχών/εκ2 που σου δώσανε. Μάλλον πρόκειται για 142 τριχες/εκ2, αυτό φαίνεται πιο λογικό. Έχουμε και λέμε λοιπόν:
οι 142 τρίχες/εκ2 είναι περίπου 71 γρκαφτς/εκ2 (αν έχεις λόγο = 2).
Από αυτά μπορείς να πάρεις (όχι με τη μία αλλά με περισσότερες) ακόμα και τα μισά. Συνεπώς μπορείς να πάρεις περίπου 35 γκραφτς/εκ2 από τη δότρια.
Έτσι όπως σε βλέπω (τελείως μπακαλίστικα) θα έλεγα ότι πρέπει να καλύψεις μια γυμνή έκταση περίπου 70 εκ2 και μια έκταση 100 εκ2 που έχει όμως τρίχες. Συνεπώς σε αυτή τη φάση αν θεωρήσουμε ότι πας για 30 γκραφτς/εκ2 κάλυψη θα ήθελες (μπακαλίστικα πάντα) 80χ30= 2400 μοσχεύματα + 100χ10=1000 μοσχεύματα. Συνεπώς θες περίπου 3400 μοσχευματα στην παρούσα φάση για ένα σχετικά καλό αποτέλεσμα. Αν τώρα υποθέσουμε ότι πας για 6άρι και απογύμνωση ακόμα 100 εκ2, θα χρειαστείς στο μέλλον άλλα 3000 γκραφτς/εκ2. άρα το σύνολο που θα χρειαστείς συνολικά (με κάποια σχετική σιγουριά) είναι της τάξης των 6.500 γκραφτς. Τα έχεις; αποψή μου είναι πως όχι και άρα θα πρέπει να παίξεις και με μοσχεύματα από γένια στο μέλλον. Θεωρητικά ίσως έχεις τα 5.500.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου και τον κόπο σου στους υπολογισμούς. Όντως πιστεύω πως ειμαι περίπου όπως τα λες κ σκεφτόμουν κ εγω για τυχών μοσχεύματα απο στήθος - γενιά που εχω αρκετά κ με χοντρή τρίχα. Που θα μπορέσω να κανω μια αξιοπρεπέστατη μέτρηση της δοτριας μου εντός Ελλάδας κυρίως; Να τεκμηριώσω κ να βγει απο το μυαλό μου η μμ ή αν μπορεσω να φτιάξω μια hairline για την μπροστινή φάτσα κ να αφήσω με χαμηλή πυκνότητα το crown

MariosOik

Active Member
Εγώ δεν θα εκφέρω γνώμη για το αν είσαι ή όχι κατάλληλος για μμ. Πρέπει όμως να σταθείς σίγουρα σε 2 παράγοντες. Αν προχωρήσεις έστω σε 1 μμ ενδεχομένως να μην μπορείς να υιοθετήσεις ένα λουκ πολύ κοντοκουρεμένο με μηχανή λόγω dots και δεύτερον αν το αποφασίσεις επειδή τα κουκιά είναι μετρημένα πρέπει να επιλέξεις τοπ γιατρό...! Καλή επιτυχία σε ότι αποφασίσεις...!

leas

Well-Known Member
απο κληρονομικοτητα πως παει στο σοι, ειναι ολοι μεγαλα νοργουντ η μονο ο πατερας σου;
και αυτος σε τι κατασταση ειναι;

Akisks

New Member
απο κληρονομικοτητα πως παει στο σοι, ειναι ολοι μεγαλα νοργουντ η μονο ο πατερας σου;
και αυτος σε τι κατασταση ειναι;

Απο κληρονομικότητα γενικά δεν έχουμε στο σόι μόνο ο πατέρας μου κ ενας προπάππους του προπάππου. Ο πατέρας μου είναι αντιγραφή του κεφαλιού μου και στις περιοχές που έχω αραίωση αυτός έχει 5 τρίχες (55 ετών).

H μόνη σου ελπίδα είναι η φίνα.

Περίμενα την δική σου λακωνική και όλο νόημα απάντηση και σε ευχαριστώ! Αλλά λόγω ηλικίας και λόγω ότι ξεκινάω σιγά σιγά την διάδοση της φαλάκρας μου (παιδιά κτλ) δεν θέλω να μπω σε αυτόν το χορό και είναι κ δύσκολος! Με βλέπω ή για ξυράφι ή για μμ στα μπροστινά και αιώνια καραφλίτσα!

Μπλουζα