Η περίπτωση μου - 23 Χρόνων gfot

gfot

Member
Καλησπέρα και πάλι . Έχω κλείσει πάνω από 1 χρόνο με την χρήση 1 μγ φίνα και λοσιόν μινοξιδιλη 1 φορά την μέρα . Είχα δοκιμάσει και χάπι μινο αλλα το έκοψα λόγω καρδιακής παρενέργειες. Η αλήθεια είναι ότι έχει επιβραδύνει σε έναν βαθμό την τριχόπτωση χωρίς ωστόσο να βλέπω βελτίωση της εικόνας σε καμία περίπτωση , και με την τριχόπτωση να συνεχίζει κανονικά . Θεωρείτε πρέπει να δοκιμάσω ή/και να προσθέσω κάποια άλλη θεραπεία (λχ ντουτα) . Υπενθυμίζω είμαι 23 και η τριχόπτωση έχει ξεκινήσει σε αργό ρυθμό από τα 17-18. Παραθέτω και εικόνες (2023 όπου αναγράφεται και οι άλλες τωρινές)

Συνημμένα

• IMG_4318.jpeg
    IMG_4318.jpeg
    205 KB · Προβολές: 66
  • IMG_4321.jpeg
    IMG_4321.jpeg
    244.9 KB · Προβολές: 68
  • IMG_4320.jpeg
    IMG_4320.jpeg
    182.1 KB · Προβολές: 65
  • IMG_4319.jpeg
    IMG_4319.jpeg
    151.4 KB · Προβολές: 68
  • IMG_4322.jpeg
    IMG_4322.jpeg
    409.1 KB · Προβολές: 67
  • IMG_4325.jpeg
    IMG_4325.jpeg
    310.4 KB · Προβολές: 69
  • IMG_4324.jpeg
    IMG_4324.jpeg
    445.9 KB · Προβολές: 66
  • IMG_4323.jpeg
    IMG_4323.jpeg
    380.8 KB · Προβολές: 67
  • IMG_4326.jpeg
    IMG_4326.jpeg
    222.4 KB · Προβολές: 68

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

LoverBoy

Well-Known Member
Καλησπέρα φίλε μου!Θα έλεγα να δώσεις λίγο χρόνο ακόμα στην Φίνα ξέρεις τα μαλλιά κάνουν κύκλους που δεν γίνονται ταυτόχρονα και χρειάζεται μεγάλο διάστημα!Καμία εξέταση για βιταμίνες έκανες?Ή αν έχεις λάβει?

gfot

Member
Καλησπέρα φίλε μου!Θα έλεγα να δώσεις λίγο χρόνο ακόμα στην Φίνα ξέρεις τα μαλλιά κάνουν κύκλους που δεν γίνονται ταυτόχρονα και χρειάζεται μεγάλο διάστημα!Καμία εξέταση για βιταμίνες έκανες?Ή αν έχεις λάβει?
Καλησπέρα αδερφέ . Όχι δεν έχω κάνει πέρα από εξετάσεις αίματος που βγήκε χαμηλή η D και παίρνω εδώ και 1 χρόνο συμπληρώματα βιταμίνης D

LoverBoy

Well-Known Member
Καλησπέρα αδερφέ . Όχι δεν έχω κάνει πέρα από εξετάσεις αίματος που βγήκε χαμηλή η D και παίρνω εδώ και 1 χρόνο συμπληρώματα βιταμίνης D
Και πολύ καλά κάνεις!Η D παίζει σημαντικό ρόλο!Θα σου πρότεινα να πάρεις και κάποια βιταμίνη για τα μαλλιά!Βοηθάνε και αυτές καθώς είσαι σε ηλικία που έχεις ζωντανούς θύλακες!

gfot

Member
Και πολύ καλά κάνεις!Η D παίζει σημαντικό ρόλο!Θα σου πρότεινα να πάρεις και κάποια βιταμίνη για τα μαλλιά!Βοηθάνε και αυτές καθώς είσαι σε ηλικία που έχεις ζωντανούς θύλακες!
Έχεις να μου προτείνεις κάποια ;

LoverBoy

Well-Known Member
Εχω πάρει και τiς 3 ανα διαστήματα!Είναι πολύ καλές όλες αλλά μετά την ΜΜ πήρα της Pilfood!Πολύ καλές και δεν με πείραξαν καθόλου!

Chris34

Well-Known Member
23 χρονων εισαι φιλε.. Μην αγχωνεσαι μεινε στις θεραπειες που εισαι ηδη.

Μπλουζα