Η παρατήρησή μου

vag25

Well-Known Member
detumescence είπε:
Απλα πραγματακια.εχουμε γινει αδερφες και εχουμε χασει την πραγματικη μας ομορφια.Τα ζωα στη φυση ειναι δυνατα και ομορφα.
ΕΜεις ειμαστε αδυναμοι και μαλθακοι.

Πως γινεται να εχεις ανακαλυψει το νοημα της ζωης και να διαχωριζεις τις αδερφες απο τον υπολοιπο κοσμο?
Νομιζα οτι ειχες βρει την υπερτατη αληθεια...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

detumescence

New Member
vag25 είπε:
detumescence είπε:
Απλα πραγματακια.εχουμε γινει αδερφες και εχουμε χασει την πραγματικη μας ομορφια.Τα ζωα στη φυση ειναι δυνατα και ομορφα.

Πως γινεται να εχεις ανακαλυψει το νοημα της ζωης και να διαχωριζεις τις αδερφες απο τον υπολοιπο κοσμο?

Ειπα ΕΧΟΥΜΕ γινει αδερφες.
α πληθυντικος .Εμεις οι ανθρωποι δηλαδη.

Ακου φιλε,τωρα πραγματικα,η αιτια της φαγουρας σου ειναι διαφορετικη απο οτι νομιζεις.
Εψαξες τα παντα αλλα δεν εψαξες τη ψυχοπνευματικη συνθεση.
Δεν ειδες τον ευατο σου με ειλικρινεια.
Δεν εχεις τη δυναμη να αντιμετωπισεις οτν ευατο σου με ειλικρινεια.

Αυτη τη φραση να τη θυμασαι καλα για το υπολοιπο της ζωης σου αν θες να αλλαξεις και να γινεις δυνατος.

Dandruff - Chronic worry that someone in a position of power is going to judge, criticize and condemn one's work

Eσυ ενα καλο παιδι.Και αυτο ειναι καλο.
Αλλα δυστυχως στη φυση για να επιβιωσεις θελεις δυναμη.
Αλλα η επιβιωση δεν ειναι το τερμα.
Δυστυχως παμε να λυσουμε πιο περιπλοκα ζητηματα χωρις να εχουμε
καταφερει να επιβιωσουμε και να στεκομαστε στα ποδια μας ψυχικα.

vag25

Well-Known Member
detumescence είπε:
vag25 είπε:
detumescence είπε:

Ειπα ΕΧΟΥΜΕ γινει αδερφες.
α πληθυντικος .Εμεις οι ανθρωποι δηλαδη.

Ακου φιλε,τωρα πραγματικα,η αιτια της φαγουρας σου ειναι διαφορετικη απο οτι νομιζεις.
Εψαξες τα παντα αλλα δεν εψαξες τη ψυχοπνευματικη συνθεση.
Δεν ειδες τον ευατο σου με ειλικρινεια.
Δεν εχεις τη δυναμη να αντιμετωπισεις οτν ευατο σου με ειλικρινεια.

Αυτη τη φραση να τη θυμασαι καλα για το υπολοιπο της ζωης σου αν θες να αλλαξεις και να γινεις δυνατος.

Dandruff - Chronic worry that someone in a position of power is going to judge, criticize and condemn one's work

Eσυ ενα καλο παιδι.Και αυτο ειναι καλο.
Αλλα δυστυχως στη φυση για να επιβιωσεις θελεις δυναμη.
Αλλα η επιβιωση δεν ειναι το τερμα.
Δυστυχως παμε να λυσουμε πιο περιπλοκα ζητηματα χωρις να εχουμε
καταφερει να επιβιωσουμε και να στεκομαστε στα ποδια μας ψυχικα.

Δεν ξερεις τι εχω κανει εγω στην ζωη μου και ποσο εχω ψαξει αυτο το κομματι που λες.Δεν με ξερεις καν.

Φυσικα και δεν διαφωνω οτι εχει σχεση με την φαγουρα, ομως η λυση δεν ειναι τοσο απλη τυπου να εισαι απλα ψυχολογικα ισορροπημενος.
Μακαρι να ηταν τοσο απλο.
Το ρολλερ κανει καποια δουλεια αλλα για πολυ λιγο και δεν μπορεις να το χρησιμοποιεις συνεχεια.
Θα δειξει το βουρτσισμα.

gianniskritikos2

Active Member
ειμαστε μαλθακοι και αδυναμοι και αδελφες πλεων? α και λες να λειτουργουμε σαν τα ζωα με ζωοδες ενστοιχτο? τοτε θα πρεπε να τον πεζουμε οσες φορες μας γουσταρει γιατι σαν ζωα εχουμε ορμες που δεν χριαζεται να τις κραταμε για κανεναν λογο αρα οχι απλα θα τον πεζαμε 3 φορες την μερα αλλα.... αρα την μια μας προτηνεις να λειτουργουμε σαν ζωα να τρωμε οτι μας ερχετε στο μυαλο δηλαδει (κρεας και και και) και να τον πεζουμε οσες φορες γουσταρουμε γιατι εχουμε ορμες και δεν ειμαστε αδελφες και απο την αλλη μας λες να μην τον πεζουμε 3 φορες την μερα γιατι κανει κακο και να μην τρωμε κρεατα γιατι κανουν κακο μαλλον μπλεγμενα τα εχεις... εμεις εκτως απο σενα συμπεριφερομαστε σαν αντρες και δεν κραταμε τις ορμες μας γιατι εχουμε ορμες και τρομε κρεας γιατι λειτουργουμε σαν ζωα και δεν ειμαστε μαλθακοι.

Chs

Μέλος του προσωπικού
@gianniskritikos2 χαλάρωσε λίγο.. ;)

@detumescence Διαβάζοντας post σου κλπ, μπορώ ξεκάθαρα να πω πως δεν μου αρέσει καθόλου το "υφάκι" σου φίλε μου.. και μου θυμίζει κάποιον που πήρε και θα παίρνει πόδι από εδώ για παρόμοιους λόγους...

detumescence

New Member
gianniskritikos2 είπε:
ειμαστε μαλθακοι και αδυναμοι και αδελφες πλεων? α και λες να λειτουργουμε σαν τα ζωα με ζωοδες ενστοιχτο? τοτε θα πρεπε να τον πεζουμε οσες φορες μας γουσταρει γιατι σαν ζωα εχουμε ορμες που δεν χριαζεται να τις κραταμε για κανεναν λογο αρα οχι απλα θα τον πεζαμε 3 φορες την μερα αλλα.... αρα την μια μας προτηνεις να λειτουργουμε σαν ζωα να τρωμε οτι μας ερχετε στο μυαλο δηλαδει (κρεας και και και) και να τον πεζουμε οσες φορες γουσταρουμε γιατι εχουμε ορμες και δεν ειμαστε αδελφες και απο την αλλη μας λες να μην τον πεζουμε 3 φορες την μερα γιατι κανει κακο και να μην τρωμε κρεατα γιατι κανουν κακο μαλλον μπλεγμενα τα εχεις... εμεις εκτως απο σενα συμπεριφερομαστε σαν αντρες και δεν κραταμε τις ορμες μας γιατι εχουμε ορμες και τρομε κρεας γιατι λειτουργουμε σαν ζωα και δεν ειμαστε μαλθακοι.

Γιαννη,

η ζωικη πρωτεινη σε κανει να εχεις τοσες ορμες.
Αν θες να πηδηξεις οτι βρισκεται μπροστα σου ,
ακομη και 60 αρα στο γυμναστηριο ,
τοτε κατι δεν παει καλα.

Ειναι σα να εισαι σε στεροειδη και θες να φας οτι βρισκεται μπροστα σου !!!

Ειπαμε,τα ζωα ξερουν τι κανουν γιατι δεν σκεφτονται !
Εμεις δυστυχως χρησιμοποιουμε το μυαλο μας και οχι την ενστικτωδη
συμπαντικη συνειδητοτητα σε θεματα υγειας.

vag25

Well-Known Member
George3V είπε:
Οι πρώην φαν του λύδιου έχουν βγει να αυτομουντζωθούν δημόσια ή ακόμα;

Δεν υπηρχε κανενας φαν.
Oπως βλεπεις εγω διαφωνω μαζι του και τωρα και τοτε.Δεν ημουν ποτε φαν του.
Αλλα επιμενω οπως και τοτε, οτι θελω να ακουγονται τα παντα.ακομα και οι μπουρδες.Καποια εχουν βαση, αλλα δυστυχως υπαρχει κομπλεξ και νευρα για την τριχοπτωση οποτε ολοι εδω μεσα ψαχνουν να βρουν εχθρους που φταινε για την καραφλα τους(ξεσπασμα καπου).Τοτε ηταν η πορτοκαλαδα ,αργοτερα θα ειναι κατι αλλο.
Γι αυτο και δεν προκειται ποτε να βγαλουμε ακρη.

βεβαια οταν καποιος αξιζει μπαν ειμαι υπερ να το φαει.Και ο Λυδιος αξιζε πολλες φορες να το φαει και καλως το εφαγε.

detumescence

New Member
Tα μαλλια βγαινουν οποιος κανει την υπερτατη θεραπεια-αυτοσυγκρατηση.
Ποιος ομως μπορει?

Ποιος μπορει να κανει καθε μερα το μασαζ του christopher με τα λαδια.?
Ποιος μπορει να ξεκινησει και να διατηρησει liquidarian διατροφη.?
Ποιος μπορει να μην την παιξει για ενα χρονο?(αλλο σεξ)
Ποιος μπορει να βρει ολες τις τοξινες του περιβαλλοντος του
και να κινηθει αναλογα.

Ειναι τοσο απλο.Απλα γευεσαι τη ζωη οταν γευεσαι το θανατο.
Ειναι οι αντιθετοι πολοι της υπαρκτικης μας υποστασης.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Μπλουζα