Νομιζω ηρθε η ωρα να κανουμε την επανασταση μας!!!!!!!!Με μινοξιδιλη και φιναστεριδη δυστυχως το προβλημα δεν λυνεται!!!!!!!Εκει που ειναι να χασεις 5 τριχες χανεις 4 κ στην καλυτερη 3.Τα φαρματα ειναι παμπαλαια κ δυστυχως δεν προσφερουν τιποτα,παρα μονο ενα αβεβαιο μελλον με πολλες πιθανοτητες για πολλα προβληματα υγειας.Οι κλινικες μεταμοσχευσης παλι,ειναι πανακριβες με αποτελεσματα μετριοτατα ακομα και στις καλυτερες.Ενα σωρο χιλιαδες ευρο με πολλες πιθανοτητες αποτυχιας.Υπαρχει πιθανοτητα να μην ζησουν τα μοσχευματα η να παθουν σοκ τα υπαρχοντα(φεξε μου κ γλυστρισα).Δεν εχω δει απο κοντα πολλες περιπτωσεις με εμφυτευση αλα δυστυχως με καποιες φωτογραφιες που εχω δει στο site με παιδια που εχουν βαλει,εχω πλεον αρχισει να ειμαι αρνητικος στο θεμα μεταμοσχευσης.ουλες τεραστιες και δυστυχως δεν με πειθουν τα περισσοτερα αποτελεσματα.Η λυση ειναι μια..........Απαιτουμε για κατι καινουργιο που στη χειροτερη περιπτωση μας κραταει ζωντανα τα οσα μαλλακια εχουμε!!!!!!!Μονο αν σταματησουμε να κανουμε πλουσιες τις εταιριες που μας δινουν τα δηθεν αποτελεσματα ισως δουμε ασπρη μερα.Η δυναμη του διαδικτυου ειναι τεραστια.....ισως ηρθε η ωρα να την εκμεταλευτουμε!!!!!!!!!!!