Η λυση ειναι μια...............!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Νομιζω ηρθε η ωρα να κανουμε την επανασταση μας!!!!!!!!Με μινοξιδιλη και φιναστεριδη δυστυχως το προβλημα δεν λυνεται!!!!!!!Εκει που ειναι να χασεις 5 τριχες χανεις 4 κ στην καλυτερη 3.Τα φαρματα ειναι παμπαλαια κ δυστυχως δεν προσφερουν τιποτα,παρα μονο ενα αβεβαιο μελλον με πολλες πιθανοτητες για πολλα προβληματα υγειας.Οι κλινικες μεταμοσχευσης παλι,ειναι πανακριβες με αποτελεσματα μετριοτατα ακομα και στις καλυτερες.Ενα σωρο χιλιαδες ευρο με πολλες πιθανοτητες αποτυχιας.Υπαρχει πιθανοτητα να μην ζησουν τα μοσχευματα η να παθουν σοκ τα υπαρχοντα(φεξε μου κ γλυστρισα).Δεν εχω δει απο κοντα πολλες περιπτωσεις με εμφυτευση αλα δυστυχως με καποιες φωτογραφιες που εχω δει στο site με παιδια που εχουν βαλει,εχω πλεον αρχισει να ειμαι αρνητικος στο θεμα μεταμοσχευσης.ουλες τεραστιες και δυστυχως δεν με πειθουν τα περισσοτερα αποτελεσματα.Η λυση ειναι μια..........Απαιτουμε για κατι καινουργιο που στη χειροτερη περιπτωση μας κραταει ζωντανα τα οσα μαλλακια εχουμε!!!!!!!Μονο αν σταματησουμε να κανουμε πλουσιες τις εταιριες που μας δινουν τα δηθεν αποτελεσματα ισως δουμε ασπρη μερα.Η δυναμη του διαδικτυου ειναι τεραστια.....ισως ηρθε η ωρα να την εκμεταλευτουμε!!!!!!!!!!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

n094

Active Member
Απ: Η λυση ειναι μια...............!

Και τι προτείνεις δηλαδή Μικέ…;;; Διαδικτυακή επανάσταση κατά των εταιρειών που κρύβουν το μαγικό ζωμό που βγάζει μαλλιά;;; ή κάτι άλλο, πες το για να καταλάβουμε.

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member

Φιλε δεν γινεται εδω και τοσα χρονια να μας προτεινουν την μινοξιδιλη σαν λυση της φαλακρας...........ξερεις πολλους που γλυτωσαν με μινοξιδιλη?Ακομα κ η φιναστεριδη ναι μεν κατι κανει αλα δεν λυνει το προβλημα και αν κατι σου κανει με το που θα την κοψεις.......κοπηκες,οπως εγω.Μποικοταζ σε ολους τους κλεφτες!!!

MANKAR

Active Member

φιλε συμφωνω απολυτα μαζι σου σε ολα !!τι πρεπει να κανουμαι απο το να περιμενουμαι σαν τα προβατα???προτηνε μια λυση !!!!!!

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

Η στροφή προς τα homemade παρά στα έτοιμα σκευάσματα του εμπορίου πιστεύω οτι είναι μια καλή αρχή ώστε να πιέση την βιομηχανία να βγάλει κάτι πιο αποτελεσματικό.

MANKAR

Active Member

δεν νομιζω να πιεστει η βιομηχανια να βγαλει κατι , τα τελευταια χρονια πολλοι διασημοι με πολλα φραγκα εχουν προβλημα φαλακρας και δινουν τα παντα να εχουν μαλλια , γιατι η βιομηχανια δε βγαζει κατι να τα οικονομισουν απο αυτους??????

garidas

New Member

η λύση φίλε μου κατα την ταπεινή μου γνώμη είναι όταν σε κανα 2 μήνες ανακοινώσει η replicel τα αποτελέσματα της να δούμε πολύ δυνατά αποτελέσματα που θα ξεπερνούν αρκετά τις υπάρχουσες θεραπείες..ή να δούμε τπτ αποτελεσματικό απο histogen, aderans..για να δουμε...

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member

Φιλε garidas αυτο που γραφεις θα ηταν και ευχης εργο να παει καλα.Οι πιο πολλοι ισχυριζονται οτι αυτο ομως δεν συμφερει κανεναν στην τελικη.Εγω παντως προτεινω να πιεσουμε μεσω διαδικτυου ολο κ πιο πολυ.Υπαρχουν παρα πολλα forums τα οποια αν πανε με την ιδια γραμμη ισως καταφερουν κατι.Καποιοι ισως με πουν <ρομαντικο>αλα καλυτερα ρομαντικος παρα κοροιδο εις βαρος των πονηρων.Εχω χαλασει σε δερματολογους πανω απο 4.000 και αποτελεσματα 0!!!!!!!!Βλεπω οπως εγραψα και πιο πανω καποια αποτελεσματα μεταμοσχευσεων και δεν νομιζω οτι ειναι καλυτερα απο καποια αποτελεσματα πολλων χρονων πριν.......Μας κοροιδευουν και οι μεν κ οι δεν!!!Χαιρομαι που υπαρχει αυτο το site και εχει γλυτωσει πολυ κοσμο απο φαλακροσωτηρες δερματολογους και απο ανιδεικευτους Σφαχτες.Παρολο αυτα ομως δεν εχουν γινει μεγαλα βηματα προς τα μπροστα.......!!!

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

MANKAR είπε:
δεν νομιζω να πιεστει η βιομηχανια να βγαλει κατι , τα τελευταια χρονια πολλοι διασημοι με πολλα φραγκα εχουν προβλημα φαλακρας και δινουν τα παντα να εχουν μαλλια , γιατι η βιομηχανια δε βγαζει κατι να τα οικονομισουν απο αυτους??????

Εγω λέω για τις γνωστές θεραπείες που υπάρχουν (όχι μεταμόσχευση κτλ), από αυτές που υπάρχουν τα περισσότερα σκευάσματα μπορούν να γίνουν homemade από τον καθένα μας. Αν η κάθε εταιρεία σταματήσει να πουλάει τα προιόντα της πιο το νόημα να εξακολουθεί να βγάζει τα ίδια και να μην δοκιμάσει άλλες πατέντες? Για τις θεραπείες του μαζικού κοινού οι τιμές είναι οι ίδιες και για εμάς και για τους celebrity. Αλλά δεν νομίζω κάποιος celebrity να ακολουθεί big 3 κτλ, άμα χάσει μαλλιά πάει και τα σκάει σε μεταμόσχευση και γεμίζει φουλ με πολύ καλύτερα αποτελέσματα από ότι θα είχε το ευρύ κοινό.

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member

Φιλε fenimore,αν ειχαν αποτελεσματα θεαματικα η μινιξιδιλη και η φινα να εισαι σιγουρος οτι δεν θα ειχαν την τιμη που εχουν.Σιγουρα αυτα τα φαρμακα κατι κανουν σε καποιους πιο πολυ σε αλλους κτλ.........ειναι ομως παλιες θεραπειες,για να μην πω παμπαλαιες.Αλα ναι ξεχασα...βγηκαν καινουργιες θεραπειες πιο αποτελεσματικες.......laser κ PRP...........μας κοροιδευουν μπροστα στα ματια μας!!!!!!!!

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

ΜΙΚΕΣ είπε:
Φιλε fenimore,αν ειχαν αποτελεσματα θεαματικα η μινιξιδιλη και η φινα να εισαι σιγουρος οτι δεν θα ειχαν την τιμη που εχουν.Σιγουρα αυτα τα φαρμακα κατι κανουν σε καποιους πιο πολυ σε αλλους κτλ.........ειναι ομως παλιες θεραπειες,για να μην πω παμπαλαιες.Αλα ναι ξεχασα...βγηκαν καινουργιες θεραπειες πιο αποτελεσματικες.......laser κ PRP...........μας κοροιδευουν μπροστα στα ματια μας!!!!!!!!

Εγώ δεν λέω ότι αυτά δίνουν φοβερά αποτελέσματα σε όλους, απλά όσο συνεχίζουμε να αγοράζουμε "έτοιμα" προιόντα οι εταιρίες θα συνεχίσουν να τα φτιάχνουν με ως συνέπεια τον ίδιο φαύλο κύκλο.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member

MANKAR είπε:
φιλε αυτο δεν ειν αι επιχειρημα .....στον 1 διασημο ξερεις ποσοι μη διασημοι αντιστοιχουν?????αμετρητοι

MANKAR

Active Member

ΜΙΚΕΣ είπε:
φιλε αυτο δεν ειν αι επιχειρημα .....στον 1 διασημο ξερεις ποσοι μη διασημοι αντιστοιχουν?????αμετρητοι

φιλε πλακα μου κανεις???δλδ στην ελλαδα αυτην την εποχη πολλα ατομα εχουν 20.000 ε να δωσουν για μια μονημη θεραπεια????50 επιχειρηματιες και οι 301 της βουλης!!!!δεν βλεπεις τι γινεται στο κοσμο???απο τα 6.000 μελη του φορουμ μετα βιας να εχουν αυτα τα λεφτα 10 ατομα!!!!

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member

MANKAR είπε:
φιλε πλακα μου κανεις???δλδ στην ελλαδα αυτην την εποχη πολλα ατομα εχουν 20.000 ε να δωσουν για μια μονημη θεραπεια????50 επιχειρηματιες και οι 301 της βουλης!!!!δεν βλεπεις τι γινεται στο κοσμο???απο τα 6.000 μελη του φορουμ μετα βιας να εχουν αυτα τα λεφτα 10 ατομα!!!!
Einai προτιμοτερο πιστευεις να δωσουν 20000 500 ατομα απο το να δωσουν 5000πχ 50.000 ατομα?

horseshit.
H ιατρικη ειναι απο τα πιο δημοκρατικα πραγματα (στον ανεπτυγμενο κοσμο εστω) οπου ολοι εχουν (πανω κατω) την ιδια θεραπεια. Ο στηβ τζομπς πεθανε οπως θα πεθαινε ενας κοινος θνητος στη θεση του.

Οι διαφορες ειναι απηροελαχιστες αναλογα το εισοδημα.

Συνεχιστε ελευθερα τις θεωρειες συνομοσιας σας. ΥΟ!

savalas

New Member

Συμφωνώ με Σκεπτικιστή γιο . Όποιος θέλει να επαναστατήσει ας επαναστατήσει αλλά να ξέρει οτι θα μείνει στην ιστορία ως ο καραφλός επαναστάτης .

savalas

New Member

Αν πάντως πράγματι όπως λέει ο Φένιμορ μπορείς να παράγεις τα ίδια σπίτι σου ( και έχεις χρόνο ) αξίζει να το κάνεις , όχι ως επαναστατική πράξη αλλά γιατί πιστεύω γενικά στο doityourself (εκτός από έναν τομέα ;D )

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member

Adriano είπε:
Μακράν το πιο ανούσιο θέμα που εχει ανοιχτεί στο forum....
Φιλε,ανουσια ειναι τα οσα κανουμε τοσο καιρο!!!Και εκτος απο ανουσια κανουν κακο και στην υγεια κ στην τσεπη........αυτη ειναι η αληθεια δυστυχως!!!

Adriano

Well-Known Member

ΜΙΚΕΣ είπε:
Φιλε,ανουσια ειναι τα οσα κανουμε τοσο καιρο!!!Και εκτος απο ανουσια κανουν κακο και στην υγεια κ στην τσεπη........αυτη ειναι η αληθεια δυστυχως!!!

Μα πως είναι ανούσια ρε φίλε???Τόσα χρόνια σε τόσα forums έχουμε δει χιλιάδες καλά αποτελέσματα από θεραπείες.Τι είναι αυτά ψέματα???
Μην λέμε ότι θέλουμε.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα