Η θεραπεία μου!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

weznem

Well-Known Member
nio-4- είπε:
Την καλησπέρα μου σε όλους..θα ήθελα τη βοήθεια σας..κάνω θεραπεία με μινοξιδίλη εδώ και 7 χρόνια και τα τελευταία 4 χρόνια κάνω ψεκασμούς μιά φορά την ημέρα και σαμπουάν ketokonazole 3 φορές την εβδομάδα. Τώρα και 1 χρόνο το regaine που βάζω μου δημιουργεί κάποιες κοκκινίλες στο κεφάλι τις οποίες δερματολόγος μου είχε συστήσει να βάζω ένα μείγμα με δαφνέλαιο για να υποχωρήσουν όποτε εμφανίζονται. Αυτό φαίνεται ότι κοντρολάρει το πρόβλημα.Σκέφτομαι όμως μήπως είναι υπερβολικό το διάστημα της θεραπείας και θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να το κόψω κάπως μιας και όλο αυτό τον καιρό βλέπω ότι συνεχώς το πρόβλημα της τριχόπτωσης προχωράει κανονικά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

αγορασε μινοξιδιλη με γλυκερινη..
αν την κοψεις χαθηκες..απλα θελει ενισχυση..ειτε αιρολ,ειτε κορτιζονουχα αλοιφη,ειτε 15αρα μινοξιδηλ,ειτε ζιρτεκ,ειτε κερατιν χαπι,πολλα μπορεις να κανεις αν θελεις..

nio-4-

New Member
αν την κοψεις χαθηκες..απλα θελει ενισχυση..ειτε αιρολ,ειτε κορτιζονουχα αλοιφη,ειτε 15αρα μινοξιδηλ,ειτε ζιρτεκ,ειτε κερατιν χαπι,πολλα μπορεις να κανεις αν θελεις..
[/quote]

Ευχαριστω για τη βοήθεια αλλα απ'όλα αυτά τι έχει τις λιγότερες παρενέργειες?:14m:

weznem

Well-Known Member
nio-4- είπε:

Ευχαριστω για τη βοήθεια αλλα απ'όλα αυτά τι έχει τις λιγότερες παρενέργειες?:14m:
[/quote]

τιποτα αδερφε!!
κοιτα οι παρενεργειες στο ν καθενα οργανισμο διαφερουν..το ζητημα ειναι αν ειναι αναστρεψιμες παρενεργειες(άμεσα) αν τυχον εμφανιστουν..αναλυτικα σουλεω λοιπον..
το ζιρτκεκ μονο κανα σπυρακι μεχρι τωρα..
αιρολ κοκκινιλες μικρο ερεθισμοι αν βαλεις περισσοτερη αλοιφη αν δεις τετοο θεμα πετας πανω bepanthol aloifι,επισης ειναι φωτοευαισθητοι επομενωςς χρηση ρεγκαιν αιρολ προτινεται γι αβραδυ ως καλυτερη επιλογη..
κορτιζονη αλοιφη ρεγκαιν..δεν κανει χρηση πανω απο 20-30 μερες λογω αποσυνδεσης κερατινης στοιβαδας..δινει μαλλια σε ωρες αν σε πιασει,που μετα πρεπει να βρεις ενα σχημα να τα διατηρησεις το δυνατον περισσοτερο..αν δεν υπερβεις τις 20μερες με αλοιφη daktador ας πουμε,δεν θα εχεις καποιο προβλημα γι ανα ανησυχεις..
το κερατιν δοκιμαζεται τωρα ειναι χαπι μειωσης τις dht(κατι σαν την φινασστεριδη) διχως παρενεργειες(ετσι λενε οι ερευνες και η εταιρεια)δοκιμαζεται τουλαχιστον απο 2(καππα-jeronymous)δεν εχει αναφερθει καμμια παρενεργεια μεχρι τωρα απο τ; παιδια..εχουν γινει εξετασεις πριν την χρηση χαπιου..ο καππα ειναι ευαισθητος στα φαρμακα και πολυ μικρες δοσεις φινας ειχε νερουλο σπερμα για παραδειγμα ενω τωρα δεν εχει αναφερει τιποτα το ανησυχητικό για να κταλαβεις...
εγω που ημουν καχυποτος στην χρηση φινας,αν μπορουσα να κανω τις απαραιτητες εξετασεις,θα ξεκιναγα και γω αυτο το χαπι..κερατιν.. http://www.keratene.eu/shop/systemic-therapies-against-hair-loss/22-keratene-alphactive-retard-anti-dht-5ard-inhibitor-capsules.html
ωστοσο θα σε συμβουλευα να διαβασεις καλα το τι κανει το καθενα και πως δρα..

nio-4-

New Member
weznem είπε:
nio-4- είπε:

τιποτα αδερφε!!
κοιτα οι παρενεργειες στο ν καθενα οργανισμο διαφερουν..το ζητημα ειναι αν ειναι αναστρεψιμες παρενεργειες(άμεσα) αν τυχον εμφανιστουν..αναλυτικα σουλεω λοιπον..
το ζιρτκεκ μονο κανα σπυρακι μεχρι τωρα..
αιρολ κοκκινιλες μικρο ερεθισμοι αν βαλεις περισσοτερη αλοιφη αν δεις τετοο θεμα πετας πανω bepanthol aloifι,επισης ειναι φωτοευαισθητοι επομενωςς χρηση ρεγκαιν αιρολ προτινεται γι αβραδυ ως καλυτερη επιλογη..
κορτιζονη αλοιφη ρεγκαιν..δεν κανει χρηση πανω απο 20-30 μερες λογω αποσυνδεσης κερατινης στοιβαδας..δινει μαλλια σε ωρες αν σε πιασει,που μετα πρεπει να βρεις ενα σχημα να τα διατηρησεις το δυνατον περισσοτερο..αν δεν υπερβεις τις 20μερες με αλοιφη daktador ας πουμε,δεν θα εχεις καποιο προβλημα γι ανα ανησυχεις..
το κερατιν δοκιμαζεται τωρα ειναι χαπι μειωσης τις dht(κατι σαν την φινασστεριδη) διχως παρενεργειες(ετσι λενε οι ερευνες και η εταιρεια)δοκιμαζεται τουλαχιστον απο 2(καππα-jeronymous)δεν εχει αναφερθει καμμια παρενεργεια μεχρι τωρα απο τ; παιδια..εχουν γινει εξετασεις πριν την χρηση χαπιου..ο καππα ειναι ευαισθητος στα φαρμακα και πολυ μικρες δοσεις φινας ειχε νερουλο σπερμα για παραδειγμα ενω τωρα δεν εχει αναφερει τιποτα το ανησυχητικό για να κταλαβεις...
εγω που ημουν καχυποτος στην χρηση φινας,αν μπορουσα να κανω τις απαραιτητες εξετασεις,θα ξεκιναγα και γω αυτο το χαπι..κερατιν.. http://www.keratene.eu/shop/systemic-therapies-against-hair-loss/22-keratene-alphactive-retard-anti-dht-5ard-inhibitor-capsules.html
ωστοσο θα σε συμβουλευα να διαβασεις καλα το τι κανει το καθενα και πως δρα..
[/quote]
ευχαριστώ πολύ αδερφέ για την βοήθεια..

Gousgounis

New Member
Παιδιά γνωρίζετε που μπορω να βρω φθηνή μινοξιδιλη; Εχετε να προτείνετε κάτι ; Γιατι 20 ευρώ τα 60ml ειναι κάπως αρκετά.

Ευχαριστω

weznem

Well-Known Member
Gousgounis είπε:
Παιδιά γνωρίζετε που μπορω να βρω φθηνή μινοξιδιλη; Εχετε να προτείνετε κάτι ; Γιατι 20 ευρώ τα 60ml ειναι κάπως αρκετά.

Ευχαριστω

ναι φιλε μου 20 ευρω πανω κατω η τριμηνη θεραπεια κοιτα εδω http://www.minoxidil-direct.co.uk/index.htm αν εννοείς σε φαρμακειο,δεν νομιζω οτι θα βρεις,μονο ιντερνετ..

Gousgounis

New Member
Ευχαριστω για τη γρηγορη απάντηση φίλε μου.

Εδώ ειναι η φωτο μου 1,5 μήνα μετά τη θεραπεία με μινοξιδιλη και βιταμίνες.

Πριν : http://img89.imageshack.us/img89/2847/imageqfjb.jpg
Μετά: http://img837.imageshack.us/img837/3903/imageqrju.jpg

Μπορείτε να δείτε ...

weznem

Well-Known Member
μπραβο εισε στην αρχη και θα σε πιασει καλα η μινοξιδιλη εχε στο νου σου ομως οτι με τον καιρο συνηθως στο χρονο,η θεραπεια χανει τη μαχη της εναντι της dht,και θα χρειαστει ειτε ενισχυση μινοξιδιλης,ειτε μπλοκερ τοπικο η οραλ, ειτε και τα δυο..
καποιοι δεν πηγαν πισω η πηγαν λιγο πισω με την χτηση μινοξιδιλης επειτα παο πολυ καιρο,αλλα σοτυς περισσοτερους τα εκπληκτικα αποτελεσματα που δινει στο 8μηνο,επειτα χανουν εδαφος..

Gousgounis

New Member
καλημερα παιδια επανερχομαι στο θεμα μου για ερωτηση!

Τον τελευταιο μηνα σταματησα τη χρηση της βιταμινης, κλεινω περιπου 4 μηνες μινοξιδιλης τα αποτελεσματα εμφανεστατα, ομως ...

Τις τελευταιες 1-2 εβδομαδες εχω παρατηρησει κοκκινιλες στο κεφαλι, φοβερη φαγουρα χιονι σ.δ στο φουλ το χιονι παει συννεφο και επισης παρατηρησα οτι οταν ας το πουμε τιναζω τις τριχες στο κεφαλι μου εχω φοβερη τριχοπτωση μαζι με χιονι. Δεν ειχα περιοδο sheding στο πρωτο μηνα που παρατηρειται συνηθως. Εχετε να προτεινετε κατι; Μετα το πρωτο μηνα μειωσα τη δοση απο πρωι βραδυ σε 1 φορα την ημερα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Αντικατέστησε με μινοξιδιλη γλυκερινης και βάλε άφοβα όσο εσύ κρίνεις.
Η προπυλαινογλυκολη τα προκαλεί αυτά

Gousgounis

New Member
οσο αναφορα για την εντονη τριχοπτωση; ειναι λογικο να εμφανιζεται αυτο περιπου 4 μηνες μετα την εναρξη θεραπειας; επισης γνωριζεις καποιον ιστοτοπο η καποιο brand για μινοξιδιλη γλυκερινης;

kapa

Μέλος του προσωπικού
Gousgounis είπε:
οσο αναφορα για την εντονη τριχοπτωση; ειναι λογικο να εμφανιζεται αυτο περιπου 4 μηνες μετα την εναρξη θεραπειας; επισης γνωριζεις καποιον ιστοτοπο η καποιο brand για μινοξιδιλη γλυκερινης;

θα σε ενδιεφερε να ξεκινουσες κατι καλυτερο απο μινοξιδιλη το οποιο θα μειωσει την τριχοπτωση σου,θα σου δωσει και καποιο regrowth,εχει καλη τιμη και δεν θα ψαχνεις σε δυο χρονια για καινουρια θεραπεια?
η μινοξιδιλη ειναι κατα κανονα μια αποτυχια.
εδω το προιον http://www.amazon.com/Capillogain%C2%AE-Anti-Hairloss-System-women-Germany/dp/B009GG22ZU

gianniskritikos2

Active Member
ρε καπα τι ειναι αυτο πρωτη φορα το βλεπω... δεν το εχω ξαναδει στο φορουμ τωρα το βρηκες?? ειναι σιγουρα καλυτερο της μινοχ?γιατι μεχρι τωρα λεγαμε οτι ειναι η μινοχ οτι καλυτερο υπαρχει σε θεμα ρεγκ απλα χανει σε δυναμη....αμα ειναι παλιο γιατι κανεις δεν το δοκιμαζει?

το προιον αυτο περιεχει κρεατινη μεσα η οποια σαν τοπικη δεν ξερω τι παρενεργρειες μπορει να εχει στο μαλλι

kapa

Μέλος του προσωπικού
gianniskritikos2 είπε:
ρε καπα τι ειναι αυτο πρωτη φορα το βλεπω... δεν το εχω ξαναδει στο φορουμ τωρα το βρηκες?? ειναι σιγουρα καλυτερο της μινοχ?γιατι μεχρι τωρα λεγαμε οτι ειναι η μινοχ οτι καλυτερο υπαρχει σε θεμα ρεγκ απλα χανει σε δυναμη....αμα ειναι παλιο γιατι κανεις δεν το δοκιμαζει?

Ειναι σχετικά καινούριο και δοκιμασμένο ότι δουλεύει καλά,εχει τα πάντα μεσα απο IGF1,VEGF,PGD2,TGF1,TGF beta 1 συν καποια αμινοξεα.
Χτυπάει την καραφλα απο όλες τις πλευρές

kapa

Μέλος του προσωπικού
gianniskritikos2 είπε:
αρα δεν εχει ξανασυζητιθει σρο φορουμ μας?

Εχει συζητηθεί http://www.hairlossgr.com/forum/thread-6926.html
Και ειναι το καλύτερο εμπορικό έτοιμο προϊόν που υπάρχει στο φόρουμ.
Ο λόγος ειναι ότι εχει τα πάντα μεσα,δηλαδή και να μην σε πιάσει η μια ουσία θα σε πιάσουν οι άλλες 10.
Αν διαλεγα απο μινοξιδιλη και αυτο θα ξεκινούσα capillogain σίγουρα

health

New Member
Παιδιά προσπάθησα να το κάνω παραγγελία απ' το ΑΜΑΖΟΝ αλλά δυστυχώς δεν γίνεται αποστολή στην Ελλάδα απ' ότι είδα στο checkout.
Υπάρχει περίπτωση να το βρούμε από κάπου αλλού, καθώς και ένα revivogen που ήθελα;;

ΥΓ. Είχα σκοπό να ξεκινήσω revivogen με Tricomin (είμαι Norwood 2) αλλά διαβάζοντας τα τελευταία καλά λόγια για το Capillogain είπα να το αντικαταστήσω με το Tricomin.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Αν θέλετε την προσωπική μου γνώμη δοκιμάστε μονο αυτο,τίποτα άλλο.
Οτι θεραπεία υπάρχει στο φόρουμ,ειναι μεσα σε αυτο το προϊόν,απο ζιρτεκ,ψευδαργυρο,cicloprinox,έλαια blockers,αμινοξεα,μεχρι και την γιαγιά μου εχει μεσα.
Οχι καθε αυτού τις ουσίες που προανέφερα αλλα δρουν στα ίδια μονοπάτια επανεκφυσης και τριχοπτωσης

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα