Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
nio-4- είπε:Την καλησπέρα μου σε όλους..θα ήθελα τη βοήθεια σας..κάνω θεραπεία με μινοξιδίλη εδώ και 7 χρόνια και τα τελευταία 4 χρόνια κάνω ψεκασμούς μιά φορά την ημέρα και σαμπουάν ketokonazole 3 φορές την εβδομάδα. Τώρα και 1 χρόνο το regaine που βάζω μου δημιουργεί κάποιες κοκκινίλες στο κεφάλι τις οποίες δερματολόγος μου είχε συστήσει να βάζω ένα μείγμα με δαφνέλαιο για να υποχωρήσουν όποτε εμφανίζονται. Αυτό φαίνεται ότι κοντρολάρει το πρόβλημα.Σκέφτομαι όμως μήπως είναι υπερβολικό το διάστημα της θεραπείας και θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να το κόψω κάπως μιας και όλο αυτό τον καιρό βλέπω ότι συνεχώς το πρόβλημα της τριχόπτωσης προχωράει κανονικά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
nio-4- είπε:αγορασε μινοξιδιλη με γλυκερινη..
αν την κοψεις χαθηκες..απλα θελει ενισχυση..ειτε αιρολ,ειτε κορτιζονουχα αλοιφη,ειτε 15αρα μινοξιδηλ,ειτε ζιρτεκ,ειτε κερατιν χαπι,πολλα μπορεις να κανεις αν θελεις..
weznem είπε:nio-4- είπε:αγορασε μινοξιδιλη με γλυκερινη..
αν την κοψεις χαθηκες..απλα θελει ενισχυση..ειτε αιρολ,ειτε κορτιζονουχα αλοιφη,ειτε 15αρα μινοξιδηλ,ειτε ζιρτεκ,ειτε κερατιν χαπι,πολλα μπορεις να κανεις αν θελεις..
Ευχαριστω για τη βοήθεια αλλα απ'όλα αυτά τι έχει τις λιγότερες παρενέργειες?:14m:
Gousgounis είπε:Παιδιά γνωρίζετε που μπορω να βρω φθηνή μινοξιδιλη; Εχετε να προτείνετε κάτι ; Γιατι 20 ευρώ τα 60ml ειναι κάπως αρκετά.
Ευχαριστω
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Gousgounis είπε:οσο αναφορα για την εντονη τριχοπτωση; ειναι λογικο να εμφανιζεται αυτο περιπου 4 μηνες μετα την εναρξη θεραπειας; επισης γνωριζεις καποιον ιστοτοπο η καποιο brand για μινοξιδιλη γλυκερινης;
gianniskritikos2 είπε:ρε καπα τι ειναι αυτο πρωτη φορα το βλεπω... δεν το εχω ξαναδει στο φορουμ τωρα το βρηκες?? ειναι σιγουρα καλυτερο της μινοχ?γιατι μεχρι τωρα λεγαμε οτι ειναι η μινοχ οτι καλυτερο υπαρχει σε θεμα ρεγκ απλα χανει σε δυναμη....αμα ειναι παλιο γιατι κανεις δεν το δοκιμαζει?
gianniskritikos2 είπε:αρα δεν εχει ξανασυζητιθει σρο φορουμ μας?