Kostas97
Well-Known Member
Αν διαβασα σωστα εκαναν καποιο λαθος στην Κυπρο.Για την καινούργια μετάλλαξη έχετε ακούσει?
Αν διαβασα σωστα εκαναν καποιο λαθος στην Κυπρο.Για την καινούργια μετάλλαξη έχετε ακούσει?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Αυτό ακριβώς Κώστα , αναγκάζουν με κάθε τρόπο τους ανθρώπους να εμβολιαστούν. Αν δεν υπήρχε εξαναγκασμός πάνω απο 40 % δεν θα ήταν πουθενά. (Βάλε και στην εξίσωση και την ανοσία της αγέλης με το 65% του εμβολιασμένου πληθυσμου που δεν ήρθε ποτέ )Σημερα αν δεν κανεις το εμβολιο εχεις τοσα προβληματα στην καθημερινοτητα σου που λες 1000 φορες να το κανω. Θες απο το να πας σε ενα παρτυ και να σε ξερουν ως ανεμβολιαστο.
Θες απο το να γνωρισεις μια κοπελα και να μη μπορεις να την πας για καφε επειδη εισαι ανεμβολιαστος;;
Θες να πας γυμναστηριο και δεν μπορεις;; Σινεμα οπουδηποτε.
Ειναι τρελο...
Οποιος δεν εχει τετοια προβληματα μπορει και να μη το κανει, χωρις να επηρεαζεται αμεσα η καθημερινοτητα του.
Ίσος να έχεις δίκιο σε αυτό. Γιατί κάτι έχω διάβαση ότι δεν ισχύ.Αν διαβασα σωστα εκαναν καποιο λαθος στην Κυπρο.
Άρα το γεγονός οτι εσύ και οποιοσδήποτε εσύ φέρεται ορθά, δεν διορθώνει την αστοχία του να παραμένει πράσινο το πιστοποιητικό εμβολιασμού και ο οποιοσδήποτε δεν γουστάρει να αναλάβει την ευθύνη , σουλατσάρει και διασπείρει.Επεξεργάζονται τρόπο γιατί είναι τεχνικό το θέμα όπως καταλαβαίνεις.
Αυτή τη στιγμή προφανώς και δεν σε μπλοκάρει και όπως καταλαβαίνεις είναι εξαιρετικά δύσκολο να γίνει αυτό.
Αλλά το the point πάλι δεν έχω καταλάβει.
Όταν ο άλλος είναι ασυνείδητος και νοσείκαι βγαίνει έξω,ποιός φταίει το κράτος πάλι?
Εγώ είμαι σε καραντίνα 5 ημέρες και άλλες 5 ημέρες με μάσκα μέσα στο ίδιο μου το σπίτι για τα παιδιά μου,και σχολείο δεν θα τα πάω γιατί μπορεί να είναι φορείς,παρόλο τα τεστ που βγαίνουν αρνητικά.
Άρα?
Πάντως είναι στο "βιογραφικό" σου και αυτό. Όπως σου κάνουν διάφορες ερωτήσεις για την ζωή σου για να μάθουν πως σκέφτεσαι, την νοοτροπία σου, το εμβόλιο είναι μια ένδειξη.Ξεχασα να προσθεσω και το εξης. Φιλος που δουλευει σε εταιρεια στον τομεα προσληψης νεου προσωπικου μου εχει κανει αναφορα οτι ακομα και καλα βιογραφικα που προ κορωνοιου θα τα επαιρναν, χανουν τη θεση λογω του οτι δεν εχουν εμβολιαστει.
Και τι θέλεις να κάνουμε ρε oreo δηλαδή επειδή πάντα υπάρχουν μαλάκες εκεί έξω,θα απολογηθούμε εμείς για αυτούς ή θα κατηγορήσουμε πάλι το κράτος?Άρα το γεγονός οτι εσύ και οποιοσδήποτε εσύ φέρεται ορθά, δεν διορθώνει την αστοχία του να παραμένει πράσινο το πιστοποιητικό εμβολιασμού και ο οποιοσδήποτε δεν γουστάρει να αναλάβει την ευθύνη , σουλατσάρει και διασπείρει.
Προφανώς φταίει το κράτος , που επιτρέπει σε κάποιον μολυσμένο να κυκλοφορεί επαφιόμενο στην ενσυναίσθηση του αρρώστου.Και τι θέλεις να κάνουμε ρε oreo δηλαδή επειδή πάντα υπάρχουν μαλάκες εκεί έξω,θα απολογηθούμε εμείς για αυτούς ή θα κατηγορήσουμε πάλι το κράτος?
Ο τρόπος σκέψης έτσι όπως είναι δομημένος είναι στρεβλός.
Πρέπει να βλέπεις τη συνολική εικόνα.
Από την αφετηρία που ξεκίνησε,πως έγινε αυτή η διασπορά,και πως δημιουργήθηκαν οι μεταλλάξεις.
Ποιός φταίει για αυτό?
Τώρα ναι βρήκατε πάτημα ότι οι εμβολιασμένοι φταίνε.Προφανως και μεταδίδουν και αυτοί τώρα.
2 χρόνια τι γίνεται τις κουμπάρες παίζουμε?
Το είχα ξαναγράψει,στην αρχή το δικαιολογούσα, τώρα όχι πλέον.
Κοροδευόμαστε μεταξύ μας τώρα.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Δεν το έπιασες, ελέγχονται (για τα παλικάρια) σημαίνει να κάνεις rapid ή self test πριν μπεις πουθενά. Σαν να είσαι ανεμβολιαστος….Εγώ να διατυπώσω μια απορία.
Δε διαφωνεί κάνεις ότι όλοι πρέπει να ελέγχονται,εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι σε κλειστούς η ανοιχτούς χώρους.
Ξεκάθαρο.
Από που προκύπτει ότι δε ελέγχονται.
Πριν μια βδομάδα πριν νοσήσω,όπου και να πήγαινα,είτε σε μπάρ,είτε σε πολυκατάστημα ,είτε σε καφέ,οπουδήποτε με ελέγχανε εξονυχιστικά,με το πιστοποιητικό και με επίδειξη ταυτότητας.
Μάλιστα.Δεν το έπιασες, ελέγχονται (για τα παλικάρια) σημαίνει να κάνεις rapid ή self test πριν μπεις πουθενά. Σαν να είσαι ανεμβολιαστος….
Αρε πανό πόσο δίκιο έχεις ! Εγώ δεν ήθελα να το κάνω τελικά το έκανα και από τότε άσπρη μέρα δεν έχω δει.Και να σου πω κ κατι , οσο η γυναικα ηταν εγγυος την απετρεπα να κανει το εμβολιο κ κατω απ την καθοδηγηση μου κ την δικη της προσοχη βεβαίως δεν κολλήσαμε ποτε.
Τωρα που γεννησε οντας κ νεα ηθελε να κυκλοφορει ελευθερη, εγω δεν εχω προβλημα αντεχω, οποτε της ειπα τα συν κ τα πλην κ αποφασισε να το κανει.
Κανενα προβλημα δεν εχω ας το κανει γιατι ετσι νοιωθει δε θα την πιεσω, κι έτσι έκανα. Αυτη θα κρινει.
Τωρα που το εκανε κ αρχισε να κυκλοφορει ελεύθερη νιώθοντας καλυμμένη αμεσως αρχισε να συνοστιζεται και κολλησε κατευθειαν. Εγω που ειμαι ανεμβολιαστος και προσεχω ακομα, τι φταιω που ηρθαν οι εμβολιασμενοι κ με κολλησαν ?? Αν θα συνέχιζε τον ιδιο τορπο ζωης οπως πριν π ηταν εγγυος δεν θα κόλλαγε, τα αποφευγαμε αυτα.
Σαββατο βγηκε κ κολλησε, την ψιλιαστηκα οτι ειναι επικυνδινα τα πραγματα σηκωνομαι δευτερα πρωι φευγω απ το σπιτι *πριν ακομα η γυναίκα εμφανισει συμπτωματα* και παω στους γονεις μου να μεινω. Την αλλη μερα την Τρίτη βγαινει αυτη κ ολοι οι υπολοιποι της παρεας θετικοι ολοι. Εγω μεχρι κ τεταρτη ειμαι οκ κ θεωρω τη γλυτωσα, αλλα τη Πέμπτη ανεβαζω πυρετο κ το βράδυ φευγω κ γυρίζω πισω στη γυναικα να προφύλαξω τους γονεις μου επειδη εμενα μαζι τους. Απ τη Δευτέρα ομως π εφυγα ειχα ηδη κολλησει κ εμεινα στους γονείς μου ως τη Πεμπτη και δεν τους κολλησα φιλε μου. Γιατι φοραγα μασκα μες το σπιτι κ αποστειρώνα οτι επιανα κ ετρωγα κ καθομουν κυριως σε 2 δωματια του σπιτιου, παρ ολο που δεν ήξερα αν εχω κολλησει.
Εγω λοιπον, κολλησα κοβιντ απο εμβολιασμενους και δεν μετεφερα τον κοβιντ σε κανεναν παρ οτι ανεμβολιαστος. Ουτε στους γονεις μου που εμεινα μαζι τους.
Σημερα ειμαι κ νομικα ελευθερος να βγω παλι εξω γτ τελειωσε η καραντινα μου.
Αντε τωρα εγω να πεισω καποιον που δεν θέλει να το δει, οτι σε 2 χρονια πανδημιας δεν εχω συμβάλει ουτε στο ελαχιστο στην μετάδοση του ιου παρ οτι ειμαι ανεμβολιαστος και οτι με τη κατασταση που επικρατεί κ την ασυστολη διχως μετρο ελευθερια που δινετε στους εμβολιασμενους σπερνουν τον ιο ανεξελεγκτα.
Και έτσι θα διαιωνίζεται ο ιός….. δεν έχουν καταλάβει ότι για να εξαφανιστεί (μάλλον καλύτερα περιοριστεί παρα πολύ) ο ιός πρέπει να αυξηθούν οι εμβολιασμοί, όπως με όλες τις αρρώστιες μέχρι σήμερα. Δεν μπορούν να το καταλάβουν…….. αυτήν είναι η βασική λειτουργία του εμβολιασμού.Ο λογος που δοθηκε εξ αρχης το πιστοποιητικο νοσησης δεν ηταν η αποφυγη εμβολιου συνολικα. Το εξαμηνο ειχε το νοημα οτι καποιος δεν μπορει να εμβολιαστει πολυ συντομα με μεγαλη ασφαλεια. Ο λογος η ακραια αντιδραση του οργανισμου σε περιπτωση επαναμολυνσης σε μικρο χρονικο διαστημα.
Πλεον γνωριζουμε οτι μπορεις να το κανεις και πιο συντομα χωρις προβληματα.
Παντου υπαρχουν οι εμβολιασμενοι και οι ανεμβολιαστοι.
Στην πρωτη νοσηση σου δινουν ενα πιστοποιητικο 3 μηνων.
Μεσα σε αυτους τους τρεεις μηνες πολυ δυσκολα ξανα κολλας πρωτον.
Δευτερον εχεις υψηλη ανοσια οποτε εισαι σαν εμβολιασμενος.
Μετα το τριμηνο τωρα σου λεει πηγαινε να κανεις το εμβολιο, αν σου πει σε περιπτωση που ξανα νοσησεις θα σου δωσω πιστοποιητικο εμβολιο δε θα το κανεις ποτε.
Θα περιμενεις απλα να ξανα κολλησεις.
Και έτσι θα διαιωνίζεται ο ιός….. δεν έχουν καταλάβει ότι για να εξαφανιστεί (μάλλον καλύτερα περιοριστεί παρα πολύ) ο ιός πρέπει να αυξηθούν οι εμβολιασμοί, όπως με όλες τις αρρώστιες μέχρι σήμερα. Δεν μπορούν να το καταλάβουν…….. αυτήν είναι η βασική λειτουργία του εμβολιασμού.
Το εμβόλιο δεν είναι πανάκεια - έκανα εμβόλιο τέλος δεν θα κολλήσω ποτέ- για αυτό και υπάρχουν αναμνηστικές δόσεις σε όλα τα εμβόλια. Αλλά με την απόκτηση ανόσιας σε μια κρίσιμη μάζα ανθρώπων θα περιοριστεί ο ιός και τελικά θα εξαφανιστεί ή θα γίνει ενδημικός.
Αλλά όταν προσπαθείς να να το εξηγήσεις σε ανθρώπους που τα chemtrails τα ονομάζουν ψεκασμό ή ότι οι Ελ ήρθαν για να μας σώσουν ή ότι ο Έλβις ζει, δυστυχώς είναι σαν να χτυπάς το κεφάλι σου στο τοίχο……
Hijikos
- Bobby εκεί που δουλεύω όσοι έρχονται για να εξυπηρετηθούν έρχονται χωρίς μάσκα και μόλις τους πεις μάσκα λένε την καραμέλα αααα εγώ είμαι εμβολιασμενος.