Η ζωη με Covid-19

vlafo

Well-Known Member
Στο gov gr αν κάνεις login λεει πως θα πρέπει να κανεις pcr αν εχεις στ σύστημα δηλωμένο ραπιντ θετικο. Εγω ενα ραπιντ εκανα και βγηκε θετικο. Απο συμπτώματα εχω πυρετό εφτασε μεχρι 38.8 και πόνο στα κοκκαλα. Ειναι θολό το τοπίο όσο αναφορά την έκδοση πιστοποιητικού. Ελπιζω να το ξεκαθαρισουν. Ξερετε που μπορεί να κανει κανείς δωρεαν pcr χωρίς πολύ ταλαιπωρία?
Γιατί τόσο άσχημα σε πάει?
Pcr κάνει 60€.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

manly_Man

Well-Known Member
Στο gov gr αν κάνεις login λεει πως θα πρέπει να κανεις pcr αν εχεις στ σύστημα δηλωμένο ραπιντ θετικο. Εγω ενα ραπιντ εκανα και βγηκε θετικο. Απο συμπτώματα εχω πυρετό εφτασε μεχρι 38.8 και πόνο στα κοκκαλα. Ειναι θολό το τοπίο όσο αναφορά την έκδοση πιστοποιητικού. Ελπιζω να το ξεκαθαρισουν. Ξερετε που μπορεί να κανει κανείς δωρεαν pcr χωρίς πολύ ταλαιπωρία?
φίλε έχεις υψηλό πυρετό. Πρέπει να συμβουλευτείς εναν γιατρό (πνευμονολόγο), να σ δώσει μια αγωγή μη χειροτερέψεις και στο γυρίσει σε πνευμονία. Πάρε και ενα οξύμετρο να μετράς το οξυγόνο σου.

seeker

Verified MM member
Νταξει βλαφο απλα δεν θέλω να γίνω χορηγος κοβιντ και να τα φάω κάπου αλλού.

Γνωρίζω ότι γίνεται στα δημόσια νοσοκομεία με ραντεβου αλλα από άτομα που έκαναν πρόσφατα ειχε αναμονη 4-5 ημερών.Σε 4-5 μέρες θα σε βγάλει αρνητικό, τι να το κάνεις.

alex7

Well-Known Member
Καλησπέρα σε όλους, χρόνια πολλά και καλή χρονιά να έχουμε.
Μόλις βγήκα θετικός,ήμουν σίγουρος γιατί είχα καούρες στα μάτια και πολύ ελαφριά κόπωση και ατονία.
Τα συμπτώματα ξεκίνησαν από την Πέμπτη,με ξηρό λαιμό,ελαφριά κόπωση, και ελαφρύ πονοκέφαλο κατά διαστήματα.Μου τραβούσε κάποιες σουβλιές για δευτερόλεπτα.
Rapid έκανα και αύριο θα είναι η 5η μέρα από την εμφάνιση των συμπτωμάτων που αντιλήφθηκα.
Το πότε ξεκίνησε άγνωστο.
Απομόνωση σπίτι τώρα από τους υπόλοιπους,για πόσο δεν ξέρω,αλλά την Τρίτη θα κάνω πάλι ένα rapid να δω που βρίσκομαι.
99% Όμικρον έχω.
Τρίτη δόση πλέον αναβάλλεται που την είχα το Γενάρη.
Ατυχία .Κρίμα δεν πρόλαβες την Τρίτη δόση .Περαστικά σου

bobby

Well-Known Member
Καλησπέρα σε όλους, χρόνια πολλά και καλή χρονιά να έχουμε.
Μόλις βγήκα θετικός,ήμουν σίγουρος γιατί είχα καούρες στα μάτια και πολύ ελαφριά κόπωση και ατονία.
Τα συμπτώματα ξεκίνησαν από την Πέμπτη,με ξηρό λαιμό,ελαφριά κόπωση, και ελαφρύ πονοκέφαλο κατά διαστήματα.Μου τραβούσε κάποιες σουβλιές για δευτερόλεπτα.
Rapid έκανα και αύριο θα είναι η 5η μέρα από την εμφάνιση των συμπτωμάτων που αντιλήφθηκα.
Το πότε ξεκίνησε άγνωστο.
Απομόνωση σπίτι τώρα από τους υπόλοιπους,για πόσο δεν ξέρω,αλλά την Τρίτη θα κάνω πάλι ένα rapid να δω που βρίσκομαι.
99% Όμικρον έχω.
Τρίτη δόση πλέον αναβάλλεται που την είχα το Γενάρη.
Περαστικά φίλε! Άπειρος κόσμος (γνωστοί και φίλοι) έχει κολλήσει τις τελευταίες μέρες….. Θερίζει η Όμικρον αλλά για τους εμβολιασμένους είναι πολύ χαλαρή…..

vlafo

Well-Known Member
Ναι ψάχνω να βρω που την κολλησα αλλά μάταιος κόπος φαντάζομαι.
Έχουν κολλήσει όλοι όσοι ξέρω θερίζει κυριολεκτικά.
Τώρα πήρα βιταμίνες,ψευδάργυρο,μάσκες ειδικές και ελπίζω αύριο να είμαι πολύ καλύτερα.
Ήδη είμαι σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες.
Πάντως τα μάτια μου καίνε και πονάνε όταν τα πιάνω.

F1ght3r

Well-Known Member
Βασικά το ψάχνω να δω.
Γραφείο έχω να πάω από Τετάρτη,τα συμπτώματα ξεκίνησαν από Πέμπτη αλλά δεν είχα έρθει σε επαφή πέρα από το γραφείο,που είναι σχεδόν όλοι εμβολιασμένοι εκτός από 2 που ήρθα με τον ένα κοντά αλλά είναι ανεμβολίαστος.
Ήμουν έξω βέβαια σε μαγαζί για φαγητό τώρα τι να πω.
Ερώτηση.
Πρέπει να κάνω το pcr για να επεκτείνω το πιστοποιητικό εμβολιασμού η και με το rapid που θα δηλωθεί είμαι καλυμμένος.?
Την 3η δόση δεν πρόλαβα.
Αν τα συμπτώματα άρχισαν την πέμπτη τότες κόλλησες σαββατοκύριακο. Τα συμπτώματα εμφανίζονται 5 μέρες μετά, αυτό είναι το normal. Με την όμικρον δεν ξέρω αλλα έτσι ήταν πριν.
Περαστικά σου.

vlafo

Well-Known Member
Αν τα συμπτώματα άρχισαν την πέμπτη τότες κόλλησες σαββατοκύριακο. Τα συμπτώματα εμφανίζονται 5 μέρες μετά, αυτό είναι το normal. Με την όμικρον δεν ξέρω αλλα έτσι ήταν πριν.
Περαστικά σου.
Σε ευχαριστώ φίλε.
Την Τετάρτη ήμουν περδίκι,από Πέμπτη ξεκίνησαν τα όργανα.
Αρα σωστά μέσα στο Σκ κόλλησα.

tamaliamoupiso

Well-Known Member
η νέα μετάλλαξη σε κολλάει για πλάκα. Είτε έχεις είτε δεν έχεις εμβολιαστεί. Οι περισσότεροι που κόλλησαν τώρα είναι εμβολιασμένοι επειδή βγήκαν σε κλειστούς χώρους χωρίς μάσκες (εστίαση) τις μέρες των εορτών, εκεί που δεν μπορούν να μπουν ανεμβολίαστοι. Και μετά κολλάνε και τις οικογένειες τους και έτσι γίνεται χαμός από κρούσματα και εξαπλώνεται ο covid.

Όταν τα έλεγε ο κυριούλης ένα χρόνο πριν https://youtu.be/U3c_1VNvyyo ο Vag μού έβαζε κριτικές απόψεις των hoaxes! Το θαυματουργό νερό του Καματερού ήταν πιο τίμιο από τα μπουρλοεμβόλια.

vlafo

Well-Known Member
Αν δεις τι γίνεται αυτές τις μέρες στο experienced park το καινούργιο πάρκο του Ελληνικού ένα μόνο έχω να πω.
Μιλιούνια,ορδές..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vlafo

Well-Known Member
Οπότε George τώρα εμείς είμαστε εκτεθειμένοι που νοσούμε?
Μιλάω για μετά,γιατί πλέον ούτε αντισώματα έχουμε.

Stratos

Well-Known Member
περαστικά σε όλους τους νοσήσαντες και προσοχή σε όσους τη γλίτωσαν μέχρι τώρα.
εγώ σήμερα είμαι καλύτερα, έπεσε ο πυρετός, παίρνω βιταμίνες και απομόνωση απο την οικογένεια, περιμένω τo PCR να βγει το βράδυ.
εχθές εγώ πήγα νοσοκομείο το βράδυ και μου πήραν δείγμα για PCR δωρεάν. είμαι ανεμβολίαστος γι αυτό μάλλον.
σε κάτι άλλους που περίμεναν για ράπιντ εμβολιασμένους δεν τους είπαν να κάνουν PCR.

alex7

Well-Known Member
Οπότε George τώρα εμείς είμαστε εκτεθειμένοι που νοσούμε?
Μιλάω για μετά,γιατί πλέον ούτε αντισώματα έχουμε.
Αν κόλλησες την Ο τότε έχεις αντισώματα προσεχώς και για την Δ.Αν όμως κόλλησες Δ και σε βρει Ο τότε θα ξαναρρωστησεις

giannis1991

Well-Known Member
Μέχρι προχθες και εγώ και η κοπέλα μου είχαμε όλα τα προαναφερομενα συμπτώματα εκτός πυρετου... Εγώ ειδικά αρρωσταίνω 1 φορά στα 3 χρόνια και αν... Θεωρώ πιθανό να περασαμε κοβιντ αλλά 3 σελφ και 2 Ραπίντ έκαστος βγήκαν αρνητικά... 17/01 εχοθμε κανινοσμενη 3η δόση αλλά η κοπέλα παιρνει αντισυλληπτικά και φοβάται για θρομβωαεις κτλπ...Πρέπει οπωσδήποτε να κάνει τεστ αντισωμάτων ή δεν παιζει ρόλο?
Θα παρω και Εοδυ αλλά αυτοί τώρα θα είναι τρικυμία... Και αν βγάλω γραμμή...

Μπλουζα