Η ζωη με Covid-19

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Mizerix

Active Member
@tol Βαριέμαι πλέον να μπω σε αντιπαράθεση μαζί σου όχι γιατί δεν έχω επιχειρήματα, απλά γιατί έχεις ασυλία (δεν ξέρω για ποιόν λόγο, ως παλαιό μέλος ίσως?) κι εσύ και 2-3 άτομα ακόμα. Έχεις πει όποιον έχει αντίθετη άποψη με εσένα βλάκα, χαζό, ψεκασμένο, αμόρφωτο, συνωμοσιολόγο, επαναστάτη κι ένα σωρό ακόμα και παραφράζεις τα πάντα όπως σε βολεύει. Το ίδιο κάνεις με ΟΛΟΥΣ σε όλο το topic 1,5 χρόνο! Είσαι μεγάλος άνθρωπος, δεν σε τιμάνε αυτές οι συμπεριφορές. Μου λες προχτές να σπάσει ο πάγος λες κι εγώ νομίζεις σου παραθέτω κάποιες απόψεις αντίθετες μόνο και μόνο για να στην πω. Λογική 15χρονου. Άσε να κάνω διάλογο με κανέναν άνθρωπο που απαντάει ευγενώς.

tol

Well-Known Member
Βαριέμαι πλέον να μπω σε αντιπαράθεση μαζί σου όχι γιατί δεν έχω επιχειρήματα, απλά γιατί έχεις ασυλία

Φιλε Mizerix, αγνοεις βασικες αρχες ενος εποικοδομητικου διαλογου:

Σε εναν διαλογο σκοπος ειναι η ευρεση της αντικειμενικης αληθειας.

Οι αποψεις των διαλεγομενων πρεπει να στηριζονται σε αποδεικτικα στοιχεια και να μην ειναι αιολες.

Δεν πρεπει να γινεται παραποιηση στοιχειων με σκοπο την παραπληροφορηση.

Δυστυχως, εσυ δεν τηρεις αυτους τους βασικους κανονες.

Εδω και λιγες μερες εχω αναιρεσει παρα πολλες εσφαλμενες και παραποιημενες πληροφοριες/αποψεις που γραφεις στο παρον νημα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΙΡΕΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

Ανεφερες ψευδως και παραποιημενα οτι εχουμε αυξηση 10% σε θανατους εξαιτιας αλλων αιτιων και οτι οσους θανατους γλιτωσαμε απο την covid, αλλους τοσους εχουμε υποστει εξαιτιας αλλων αιτιων. Σου απεδειξα με εγγραφο της Εθνικης Στατιστικης Υπηρεσιας οτι ψευδευσαι. Τι εκανες; Πεταξες την μπαλα στην εξεδρα. Καμια απολυτως απαντηση.

Εκανες μια εξομοιωση της γριπης και των επιπτωσεων της με την covid, για να αποδειξεις οτι, αφου δεν κανουμε ολοι το εμβολιο της γριπης, το ιδιο θα επρεπε να γινει και με τον κορωνοϊο. Σου απεδειξα με εγγραφο του Εθνικου Οργανισμου Υγειας οτι οι θανατοι απο τη γριπη ειναι 10 φορες λιγοτεροι απο την covid και, επομενως, καθε συσχετιση των δυο περιπτωσεων ειναι ατυχης . Τι εκανες; Πεταξες την μπαλα στην εξεδρα.

Αναφερθηκες σε δικα σου μετρα αντιμετωπισης της πανδημιας. Σου αντιπαραθεσα επιχειρηματα που αποδεικυουν την ουτοπικοτητα αυτων των μετρων. Τι εκανες; Πεταξες την μπαλα στην εξεδρα.

Εγραψες για ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ που διαπραττονται με τον εμβολιασμο. Σου απαντησα με επιχειρηματα οτι αυτο που εγραψες ηταν επιεικως απαραδεκτο και εξτρεμιστικο.

Εγραψες για την μη αναγκαιοτητα εμβολιασμου των παιδιων, επειδη δεν κινδυνευουν απο τον κορωνοϊο. Σου απαντησα με επιχειρηματα οτι, ισως τα ιδια δεν κινδυνευουν, αλλά αποτελουν εν δυναμει φορεις του ιου και τον μεταδιδουν σε ηλικιωμενους και ευπαθεις ομαδες. Αρα, επιβαλλεται να εμβολιαστουν. Τι εκανες; Πεταξες την μπαλα στην εξεδρα.

Επικαλεστηκες πολλες φορες το δημοψηφισμα των Βρετανων. Σου απαντησα οτι καταρχας ηταν ενα οριακο αποτελεσμα (και οχι 99% που θελησες να παρουσιασεις) και οτι ειναι ενα αιολο επιχειρημα, αφου ακομη δεν ξεκινησε καλα - καλα η εφαρμογη του και δε γνωριζουμε τις συνεπειες που μπορει να εχει, Επομένως, πώς μπορουμε να κρινουμε την ορθοτητα του; Σου ανεφερα επισης ιστορικα παραδειγματα δημοψηφισματων που αποδειχθηκαν ολεθρια. Τι εκανες; Πεταξες την μπαλα στην εξεδρα.

Βαριεμαι και εγω να απαριθμησω ενα σωρο αλλες αποψεις σου που απεδειξα οτι ηταν εσφαλμενες και παραποιημενες. ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ.

Ομως, εσυ, φιλε μου, αγνοεις τις βασικες αρχες διαλογου. Αγνοεις οτι σε εναν διαλογο, αν οι αποψεις του συνομιλητη ειναι ορθοτερες, αν ο συνομιλητης μου αποδεικνυει τον εσφαλμενο τροπο σκεψης μου, οφειλω να αποδεχθω το λαθος μου και να υιοθετησω τις αντιθετες αποψεις.

Εσυ, οσα επιχειρηματα και αποδεικτικα στοιχεια και να φερει ο συνομιλητης σου, επιμενεις να εισαι προσκολλημενος στις ιδεοληψιες σου και να θεωρεις θεσφατα ολες τις ασυναρτησιες που διαβαζεις στις σελιδες των μπουρδολογων συνωμοσιολογων.

Λυπαμαι, αλλά δεν μπορω να κανω τιποτα. Σηκωνω τα χερια ψηλα. Η προκαταληψη και η αγνοια ειναι ανικητες. Παραιτουμαι. Με νικησες. Δεν ανοιγω ξανα κανενα διαλογο μαζι σου. Δεν εχει πλεον κανενα νοημα.

Σου ευχομαι καλη συνεχεια στη ζωη σου. Με υγεια προπαντων και ευτυχια.

Mizerix

Active Member
Φιλε Mizerix, αγνοεις βασικες αρχες ενος εποικοδομητικου διαλογου:

Σε εναν διαλογο σκοπος ειναι η ευρεση της αντικειμενικης αληθειας.

Οι αποψεις των διαλεγομενων πρεπει να στηριζονται σε αποδεικτικα στοιχεια και να μην ειναι αιολες.

Δεν πρεπει να γινεται παραποιηση στοιχειων με σκοπο την παραπληροφορηση.

Δυστυχως, εσυ δεν τηρεις αυτους τους βασικους κανονες.

Εδω και λιγες μερες εχω αναιρεσει παρα πολλες εσφαλμενες και παραποιημενες πληροφοριες/αποψεις που γραφεις στο παρον νημα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΙΡΕΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

Ανεφερες ψευδως και παραποιημενα οτι εχουμε αυξηση 10% σε θανατους εξαιτιας αλλων αιτιων και οτι οσους θανατους γλιτωσαμε απο την covid, αλλους τοσους εχουμε υποστει εξαιτιας αλλων αιτιων. Σου απεδειξα με εγγραφο της Εθνικης Στατιστικης Υπηρεσιας οτι ψευδευσαι. Τι εκανες; Πεταξες την μπαλα στην εξεδρα. Καμια απολυτως απαντηση.

Εκανες μια εξομοιωση της γριπης και των επιπτωσεων της με την covid, για να αποδειξεις οτι, αφου δεν κανουμε ολοι το εμβολιο της γριπης, το ιδιο θα επρεπε να γινει και με τον κορωνοϊο. Σου απεδειξα με εγγραφο του Εθνικου Οργανισμου Υγειας οτι οι θανατοι απο τη γριπη ειναι 10 φορες λιγοτεροι απο την covid και, επομενως, καθε συσχετιση των δυο περιπτωσεων ειναι ατυχης . Τι εκανες; Πεταξες την μπαλα στην εξεδρα.

Αναφερθηκες σε δικα σου μετρα αντιμετωπισης της πανδημιας. Σου αντιπαραθεσα επιχειρηματα που αποδεικυουν την ουτοπικοτητα αυτων των μετρων. Τι εκανες; Πεταξες την μπαλα στην εξεδρα.

Εγραψες για ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ που διαπραττονται με τον εμβολιασμο. Σου απαντησα με επιχειρηματα οτι αυτο που εγραψες ηταν επιεικως απαραδεκτο και εξτρεμιστικο.

Εγραψες για την μη αναγκαιοτητα εμβολιασμου των παιδιων, επειδη δεν κινδυνευουν απο τον κορωνοϊο. Σου απαντησα με επιχειρηματα οτι, ισως τα ιδια δεν κινδυνευουν, αλλά αποτελουν εν δυναμει φορεις του ιου και τον μεταδιδουν σε ηλικιωμενους και ευπαθεις ομαδες. Αρα, επιβαλλεται να εμβολιαστουν. Τι εκανες; Πεταξες την μπαλα στην εξεδρα.

Επικαλεστηκες πολλες φορες το δημοψηφισμα των Βρετανων. Σου απαντησα οτι καταρχας ηταν ενα οριακο αποτελεσμα (και οχι 99% που θελησες να παρουσιασεις) και οτι ειναι ενα αιολο επιχειρημα, αφου ακομη δεν ξεκινησε καλα - καλα η εφαρμογη του και δε γνωριζουμε τις συνεπειες που μπορει να εχει, Επομένως, πώς μπορουμε να κρινουμε την ορθοτητα του; Σου ανεφερα επισης ιστορικα παραδειγματα δημοψηφισματων που αποδειχθηκαν ολεθρια. Τι εκανες; Πεταξες την μπαλα στην εξεδρα.

Βαριεμαι και εγω να απαριθμησω ενα σωρο αλλες αποψεις σου που απεδειξα οτι ηταν εσφαλμενες και παραποιημενες. ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ.

Ομως, εσυ, φιλε μου, αγνοεις τις βασικες αρχες διαλογου. Αγνοεις οτι σε εναν διαλογο, αν οι αποψεις του συνομιλητη ειναι ορθοτερες, αν ο συνομιλητης μου αποδεικνυει τον εσφαλμενο τροπο σκεψης μου, οφειλω να αποδεχθω το λαθος μου και να υιοθετησω τις αντιθετες αποψεις.

Εσυ, οσα επιχειρηματα και αποδεικτικα στοιχεια και να φερει ο συνομιλητης σου, επιμενεις να εισαι προσκολλημενος στις ιδεοληψιες σου και να θεωρεις θεσφατα ολες τις ασυναρτησιες που διαβαζεις στις σελιδες των μπουρδολογων συνωμοσιολογων.

Λυπαμαι, αλλά δεν μπορω να κανω τιποτα. Σηκωνω τα χερια ψηλα. Η προκαταληψη και η αγνοια ειναι ανικητες. Παραιτουμαι. Με νικησες. Δεν ανοιγω ξανα κανενα διαλογο μαζι σου. Δεν εχει πλεον κανενα νοημα.

Σου ευχομαι καλη συνεχεια στη ζωη σου. Με υγεια προπαντων και ευτυχια.

Το τί έχω πει ΑΚΡΙΒΩΣ είναι γραμμένα στα προηγούμενα ποστ μου! Άνθρωπέ μου το θέμα δεν είναι να νικήσει κάποιος, το θέμα είναι να αφήνεις τον άλλον να εκφράζει ελεύθερα την άποψή του, κάτι που δεν το κάνεις με κανέναν!

Επίσης είναι δυνατόν να βρίζεις και να λοιδορείς τους πάντες? Έχεις τσακωθεί με όλο τον κόσμο, είτε με μέλη είτε με γιατρούς είναι πραγματικά λυπηρό γιατί είσαι μεγάλος άνθρωπος.

Προφανώς και θα σου ευχηθώ υγεία και ευτυχία για εσένα και τους δικούς σου ανθρώπους. Εσύ νομίζεις ότι είμαστε σε διαφορετικά «στρατόπεδα», ενώ στην ουσία οι τρόποι μας διαφέρουν.

Υ.Γ: Αν θες να βοηθήσεις κάπως την «Ελευθερία», απλά μην καταπιέζεις τον κόσμο!

vlafo

Well-Known Member
O tol ποτέ δε βρίζει μάλλον τον μπερδεύεις με τον aerato που έφαγε και ban τώρα και θα μας λείψει.:)
Δεν τσακώνεται εύκολα μόνο με τους τρελλούς και με αυτούς που δεν καταλαβαίνουν Μizerix.
Μπορεί καμία φορά να σου φαίνεται καταπιεστικό όλο αυτό,αλλά εδώ μέσα από τη λογική των επιχειρημάτων του,σε έχει ανατρέψει.
Και δεν είναι κακό,αλλά μου ξεκίνησες και εσύ με τη σημαία της επανάστασης και τώρα βλέπω έχεις καταλαγιάσει με στροφή 180 μοιρών.

Χαίρομαι για αυτό άλλα άκου μια συμβουλή.

Όλοι κάτω από το ζυγό αργά ή γρήγορα μπαίνουνε,είναι όπως με τη γυναίκα,όσο και να να αντιστέκεται στο τέλος θα ενδώσει.

Για αυτό μην το πολεμάς,καλά κάνεις και έχεις αμφιβολίες και αμφισβητείς αλλά thats it μην το παιδεύεις πολύ.

Δέξου το (αφού είσαι και εμβολιασμένος).

• Like
Reactions: tol

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
@tol Βαριέμαι πλέον να μπω σε αντιπαράθεση μαζί σου όχι γιατί δεν έχω επιχειρήματα, απλά γιατί έχεις ασυλία (δεν ξέρω για ποιόν λόγο, ως παλαιό μέλος ίσως?) κι εσύ και 2-3 άτομα ακόμα.

Μην το ξαναπείς αυτό. Ουδείς έχει ασυλία και έχει αποδειχθεί πολλές φορές στην πράξη.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.

Από το εμβόλιο? Η σύμπτωση?

giannis88test

Active Member

ας κάνουμε μια υπόθεση εργασίας και συνάμα λογικό άλμα ότι ο κ. Λίζος πέθανε από το "πειραματικό εμβόλιο για τον κορωναϊό", τι μας λέει αυτό;

tol

Well-Known Member

Φιλε Γιαννη, απλα μια παρατηρηση...

Εκανα μια αναζητηση στο google...

Τη συγκεκριμενη ειδηση την αναπαραγουν ΜΟΝΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ που βριθουν συνωμοσιολογιων.

Περιεργο; Ή μηπως απολυτα λογικο;

Ολες κατηγορουν τον πρωθυπουργο ως δολοφονο, γιατι τον αναγκασε να εμβολιαστει. Ηταν γιατρος και, ενω δεν ηθελε να κανει το εμβολιο, τον εξαναγκασαν.

Για να δουμε. Κανονικα θα πρεπει τις επομενες ημερες οι συγγενεις του να οδηγησουν στα δικαστηρια την κυβερνηση. Θα πρεπει να διεκδικησουν εκατομμυρια ως αποζημιωση.

Υποθεση εργασιας (η πιο πιθανη κατα την αποψη μου) ...

Αν τιποτα απο αυτα δε θα συμβει, μηπως για πολλοστη φορα τα fake news θριαμβευουν και γεμιζουν με ανυποστατες αμφιβολιες τα ατομα που τα διαβαζουν;

vag25

Well-Known Member
Τα εμβολια που εχουν γινει συνολικα ειναι περισσοτερα απο τους συμπατριωτες.
Οι ανθρωποι καθε χρονο συνεχιζουν και πεθαινουν κανονικα απο διαφορα αιτια.

Η πιθανοτητα να τυχει να πεθανει καποιος (που θα πεθαινε ετσι και αλλιως απο φυσικα αιτια) μετα απο τον εμβολιασμο του ειναι αρκετα μεγαλη.
Δηλαδη ειναι βεβαιο οτι θα εχει γινει ηδη αυτο 100δες ισως φορες και οτι θα συνεχισει να γινεται (αυτο ονομαζεται correlation) .

Για αυτο και εξεταζουν τις αιτιες θανατου καθε φορα (αν εκτος απο correlation βρουν και causation θα το καταγραψουν)

Δηλαδη ο ηλιος σου προκαλει μια διαθεση να φας παγωτο (causation)
Ο ήλιος θα σου καψει το δερμα (causation)
Το ηλιοκαμμενο δερμα δεν θα σε κανει να φας παγωτο, ουτε το παγωτο προκαλει το καμμενο δερμα (correlation)

(το παιρνουμε απο την αρχη για να βγαλουμε ακρη :p)
1_8j7U89RK1SgopIGET0mSFA.png

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Mizerix

Active Member
O tol ποτέ δε βρίζει μάλλον τον μπερδεύεις με τον aerato που έφαγε και ban τώρα και θα μας λείψει.:)
Δεν τσακώνεται εύκολα μόνο με τους τρελλούς και με αυτούς που δεν καταλαβαίνουν Μizerix.
Μπορεί καμία φορά να σου φαίνεται καταπιεστικό όλο αυτό,αλλά εδώ μέσα από τη λογική των επιχειρημάτων του,σε έχει ανατρέψει.
Και δεν είναι κακό,αλλά μου ξεκίνησες και εσύ με τη σημαία της επανάστασης και τώρα βλέπω έχεις καταλαγιάσει με στροφή 180 μοιρών.

Χαίρομαι για αυτό άλλα άκου μια συμβουλή.

Όλοι κάτω από το ζυγό αργά ή γρήγορα μπαίνουνε,είναι όπως με τη γυναίκα,όσο και να να αντιστέκεται στο τέλος θα ενδώσει.

Για αυτό μην το πολεμάς,καλά κάνεις και έχεις αμφιβολίες και αμφισβητείς αλλά thats it μην το παιδεύεις πολύ.

Δέξου το (αφού είσαι και εμβολιασμένος).

Με έχει ανατρέψει? Φίλε μου μην αρχίσω και βρίσκω, 20 σελίδες το τί λέω και το τί αναπαράγει-παραφράζει κι όχι μόνο ο Tol κι άλλοι εδώ μέσα. Ελάχιστοι μένουν ακριβώς στα γραπτά του συνομιλητή.

Άντε πάλι με τις επαναστάσεις. Την ίδια ακριβώς στάση που κουνάνε τα δάχτυλα έχουν και οι «τηλεειδικοί». Εγώ πιο πολύ ουδέτερη στάση κρατάω όχι μόνο εδώ μέσα, αλλά γενικότερα. Π.χ όταν λες σε κάποιον «εμβολιάσου, εμβολιάσου, εμβολιάσου», πάει τον έχασες. Το θέμα είναι να του πεις ξέρεις κινδυνεύεις σε ένα Χ ποσοστό από τον ιό, σε ένα Ψ ποσοστό από το εμβόλιο. Αλλά η όποια επιλογή βαραίνει εσένα αποκλειστικά οπότε εσύ ο ίδιος παίρνεις την ευθύνη για ό,τι αποφασίσεις.

Εγώ εδώ έβλεπα 3-4 άτομα σε 130 σελίδες να κρατάνε ίδια ακριβώς στάση με τους «τηλεειδικούς». Έβλεπα για να πείσετε τον άλλον του λέγατε ένα σωρό πράγματα που μετά από 15-20 ημέρες αυτοαναιρούνταν κι αναρωτιόμουν: «είναι δυνατόν να προσπαθεί να τον πείσει με αυτό»?

Τέλος, όταν γίνεται κριτική για τη διαχείρηση της πανδημίας, θέλοντας και μη το όλο ζήτημα ανάγεται στην πολιτική. Δηλαδή όταν κάνω εγώ κριτική σημαίνει ότι είμαι επαναστάτης? Πάντως ΑΝ ήμουν πολιτικός, ΑΥΛΟΚΟΛΑΚΕΣ δεν θα ήθελα να είχα! Γι’ αυτό μιλάω για ελευθερία έκφρασης! Για παράδειγμα στο θέμα της πανδημίας προσωπικά εδώ και 2 χρόνια αισθάνομαι ότι έχω «Κυβέρνηση Λοιμωξιολόγων». Ο λαός έχει δώσει 40% σε κυβέρνηση πολιτικών!

Υ.Γ: Είδες που κι εσύ πέφτεις στην παγίδα? Ακόμα θεωρείς ότι ίσως το «παίζω» εμβολιασμένος.

Mizerix

Active Member

Τζον η σωστή απάντηση είναι κανένας δεν μπορεί να σου πει με σιγουριά. Θα πρέπει να γίνει ιατροδικαστική μελέτη να δούμε τί και πώς.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Φιλε Γιαννη, απλα μια παρατηρηση...

Εκανα μια αναζητηση στο google...

Τη συγκεκριμενη ειδηση την αναπαραγουν ΜΟΝΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ που βριθουν συνωμοσιολογιων.

Περιεργο; Ή μηπως απολυτα λογικο;

Ολες κατηγορουν τον πρωθυπουργο ως δολοφονο, γιατι τον αναγκασε να εμβολιαστει. Ηταν γιατρος και, ενω δεν ηθελε να κανει το εμβολιο, τον εξαναγκασαν.

Για να δουμε. Κανονικα θα πρεπει τις επομενες ημερες οι συγγενεις του να οδηγησουν στα δικαστηρια την κυβερνηση. Θα πρεπει να διεκδικησουν εκατομμυρια ως αποζημιωση.

Υποθεση εργασιας (η πιο πιθανη κατα την αποψη μου) ...

Αν τιποτα απο αυτα δε θα συμβει, μηπως για πολλοστη φορα τα fake news θριαμβευουν και γεμιζουν με ανυποστατες αμφιβολιες τα ατομα που τα διαβαζουν;

Πάντως βρήκα το fb του ανθρώπου ακόμη δεν δείχνει κάτι δημόσιο...οκ ίσως είναι και κλειδωμένο για φίλους μονο

Kostas97

Well-Known Member
Μαραθωνιοδρομους που φευγουν απο ανακοπη εν ωρα αγωνα εχετε δει;
Ποδοσφαιριστες που κανουν ενδελεχεις εξετασεις εχετε δει;
Τι συζηταμε τωρα??
Αυτα γινονταν ανεκαθεν και θα συνεχισουν.

vlafo

Well-Known Member
Με έχει ανατρέψει? Φίλε μου μην αρχίσω και βρίσκω, 20 σελίδες το τί λέω και το τί αναπαράγει-παραφράζει κι όχι μόνο ο Tol κι άλλοι εδώ μέσα. Ελάχιστοι μένουν ακριβώς στα γραπτά του συνομιλητή.

Άντε πάλι με τις επαναστάσεις. Την ίδια ακριβώς στάση που κουνάνε τα δάχτυλα έχουν και οι «τηλεειδικοί». Εγώ πιο πολύ ουδέτερη στάση κρατάω όχι μόνο εδώ μέσα, αλλά γενικότερα. Π.χ όταν λες σε κάποιον «εμβολιάσου, εμβολιάσου, εμβολιάσου», πάει τον έχασες. Το θέμα είναι να του πεις ξέρεις κινδυνεύεις σε ένα Χ ποσοστό από τον ιό, σε ένα Ψ ποσοστό από το εμβόλιο. Αλλά η όποια επιλογή βαραίνει εσένα αποκλειστικά οπότε εσύ ο ίδιος παίρνεις την ευθύνη για ό,τι αποφασίσεις.

Εγώ εδώ έβλεπα 3-4 άτομα σε 130 σελίδες να κρατάνε ίδια ακριβώς στάση με τους «τηλεειδικούς». Έβλεπα για να πείσετε τον άλλον του λέγατε ένα σωρό πράγματα που μετά από 15-20 ημέρες αυτοαναιρούνταν κι αναρωτιόμουν: «είναι δυνατόν να προσπαθεί να τον πείσει με αυτό»?

Τέλος, όταν γίνεται κριτική για τη διαχείρηση της πανδημίας, θέλοντας και μη το όλο ζήτημα ανάγεται στην πολιτική. Δηλαδή όταν κάνω εγώ κριτική σημαίνει ότι είμαι επαναστάτης? Πάντως ΑΝ ήμουν πολιτικός, ΑΥΛΟΚΟΛΑΚΕΣ δεν θα ήθελα να είχα! Γι’ αυτό μιλάω για ελευθερία έκφρασης! Για παράδειγμα στο θέμα της πανδημίας προσωπικά εδώ και 2 χρόνια αισθάνομαι ότι έχω «Κυβέρνηση Λοιμωξιολόγων». Ο λαός έχει δώσει 40% σε κυβέρνηση πολιτικών!

Υ.Γ: Είδες που κι εσύ πέφτεις στην παγίδα? Ακόμα θεωρείς ότι ίσως το «παίζω» εμβολιασμένος.
Φίλε με μένα μιλάς τώρα άσε τον Tol
Λες να μην σε έχω διαβάσει?
Λες να μου έχει ξεφύγει κάτι?
Δε νομίζω.
Δε σου απηύθυνα ερωτήματα σχετικά με το Brexit για το 99% που ανέφερες?
Δεν είδα να απάντησες.
Και άλλα που ήρθαν μεταγενεστερα από τον tol με ερωτήματα και πάλι δεν απαντήθηκαν.
Τέλος πάντων το προσπερνάω και σου λέω το εξής:

Δεν θα κάτσω να αναρωτηθώ στο βαθμό που εσύ τα αμφισβητείς όλα και είσαι επιφυλακτικός,ούτε θα φοβάμαι μην μου κάτσει κάτι στο μέλλον.
Απορώ ειλικρινά όλοι εσείς οι πανεπιστήμονες πως μπορείτε και διαβάζετε μελέτες επιστημονικές που εγώ προσωπικά δεν καταλαβαίνω,γιατί και δεν είναι το γνωστικό μου αντικείμενο,αλλά και γιατί είναι απόλυτα εξειδικευμένες και μόνο από γιατρούς μπορεί να αναλυθούν.
Αν εξαιρέσεις κάποιους λίγους που έχουν κάποια σχέση με το κομμάτι και γνωρίζουν,όλοι οι άλλοι λένε όλα αυτά που αναπαράγονται.

Λες δε γίνεται να λες συνέχεια στον άλλον εμβολιάσου.
Αφού έχει μαλλιάσει η γλώσσα τους να τους λένε με επιχειρήματα γιατί και πως και μόνιμα το αμφισβητούν.
Πρέπει να γίνει αυτό και αυτό λεγαμε και τώρα τι εκφοβιστήκανε ξαφνικά από την κυβέρνηση?
Ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω,ότι και να γίνει πάντα θα λένε το αντίθετο έτσι για την κόντρα χωρίς επιχειρήματα.
Αποφασίστε τι θέλετε,τη μία δεν έχει ιδέα ο πολιτικός για ιατρικά ζητήματα άρα ο λόγος στους γιατρούς,την άλλη βγάλαμε πολιτικούς επάνω οπότε αυτοί πρέπει να αποφασίσουν.

Όσο για τη δημοκρατική πειθώ, στη Γαλλία είδατε τα μέτρα ή στην Αυστρία,αν τα παίρναμε εμείς θα καίγανε την Αθήνα και θα μιλάγανε για δικτατορίες,φαντάσου που ήδη τώρα μιλάνε.

Υγ:Δεν πέφτω σε καμία παγίδα,είμαι σίγουρος ότι το έχεις κάνει,αλλά η κριτική όπως τη διατυπώνεις και την περνάς απλά εμένα δεν με καλύπτει,είναι κριτική για την κριτική.

Τελευταία επεξεργασία:

Mizerix

Active Member
Φίλε με μένα μιλάς τώρα άσε τον Tol
Λες να μην σε έχω διαβάσει?
Λες να μου έχει ξεφύγει κάτι?
Δε νομίζω.
Δε σου απηύθυνα ερωτήματα σχετικά με το Brexit για το 99% που ανέφερες?
Δεν είδα να απάντησες.
Και άλλα που ήρθαν μεταγενεστερα από τον tol με ερωτήματα και πάλι δεν απαντήθηκαν.
Τέλος πάντων το προσπερνάω και σου λέω το εξής:

Δεν θα κάτσω να αναρωτηθώ στο βαθμό που εσύ τα αμφισβητείς όλα και είσαι επιφυλακτικός,ούτε θα φοβάμαι μην μου κάτσει κάτι στο μέλλον.
Απορώ ειλικρινά όλοι εσείς οι πανεπιστήμονες πως μπορείτε και διαβάζετε μελέτες επιστημονικές που εγώ προσωπικά δεν καταλαβαίνω,γιατί και δεν είναι το γνωστικό μου αντικείμενο,αλλά και γιατί είναι απόλυτα εξειδικευμένες και μόνο από γιατρούς μπορεί να αναλυθούν.
Αν εξαιρέσεις κάποιους λίγους που έχουν κάποια σχέση με το κομμάτι και γνωρίζουν,όλοι οι άλλοι λένε όλα αυτά που αναπαράγονται.

Λες δε γίνεται να λες συνέχεια στον άλλον εμβολιάσου.
Αφού έχει μαλλιάσει η γλώσσα τους να τους λένε με επιχειρήματα γιατί και πως και μόνιμα το αμφισβητούν.
Πρέπει να γίνει αυτό και αυτό λεγαμε και τώρα τι εκφοβιστήκανε ξαφνικά από την κυβέρνηση?
Ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω,ότι και να γίνει πάντα θα λένε το αντίθετο έτσι για την κόντρα χωρίς επιχειρήματα.
Αποφασίστε τι θέλετε,τη μία δεν έχει ιδέα ο πολιτικός για ιατρικά ζητήματα άρα ο λόγος στους γιατρούς,την άλλη βγάλαμε πολιτικούς επάνω οπότε αυτοί πρέπει να αποφασίσουν.

Όσο για τη δημοκρατική πειθώ, στη Γαλλία είδατε τα μέτρα ή στην Αυστρία,αν τα παίρναμε εμείς θα καίγανε την Αθήνα και θα μιλάγανε για δικτατορίες,φαντάσου που ήδη τώρα μιλάνε.

Υγ:Δεν πέφτω σε καμία παγίδα,είμαι σίγουρος ότι το έχεις κάνει,αλλά η κριτική όπως τη διατυπώνεις και την περνάς απλά εμένα δεν με καλύπτει,είναι κριτική για την κριτική.

Σχετικά με το Brexit σου εξήγησα, δεν θες να καταλάβεις αλλά δεν απαντάω συνεχώς για να μην κουράζουμε τον κόσμο. Επίσης δεν γίνεται να είμαι 24/7 μέσα εδώ για να απαντάω σε καθετί.

Ειδικοί δεν είμαστε, αλλά μια σφαιρική άποψη μπορούμε να έχουμε. Δεν χρειάζεται να ανεβάσω πχ καμία μελέτη από το επιστημονικό περιοδικό “The Lancet” για να καταλάβουμε ότι τα συγκεκριμένα εμβόλια παρέχουν ατομική προστασία, δηλαδή και κολλάς και μεταδίδεις κι ότι ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως θα περάσουν τον ιό.

Πάμε τώρα στα λοκντάουν που γίνονται στην Ευρώπη. Το έχω ξαναπεί, δεν γίνεται να καταπιέζεις πολύ καιρό έναν κόσμο με παρατεταμένα λοκντάουν και μέτρα παράνοια! Γιατί πολύ απλά, ΔΕΝ μπορεί ο άνθρωπος από τη φύση του να «φυλακιστεί». Η κοινωνικότητα είναι έμφυτη, είναι «προγραμματισμένος» να επιζητεί συνεχώς την κοινωνικότητα. Προσωπικά, αισθάνομαι ότι στο θέμα «πανδημία» με κυβερνούν λοιμωξιολόγοι! Άλλο να συμβουλεύουν, κι άλλο να επιβάλουν μέτρα-παράνοια (π.χ κλείσιμο στα σπίτια 18:00 τα Σαββατοκύριακα). Ε λοιπόν θέλω να με κυβερνούν οι πολιτικοί που εκλέχτηκαν! Να πουν αυτό το μέτρο κύριοι λοιμωξιολόγοι είναι ουτοπικό, μπαίνει στο συρτάρι, φέρτε νέο μέτρο πιο ρεαλιστικό. Απλά ρεαλιστικά μέτρα τα οποία να εφαρμόζονται στην πράξη, κι όχι παράνοιες ανέφικτες!

Υ.Γ: Η κριτική θα βρει κάποιους σύμφωνους, κάποιους όχι. Εγώ ξαναλέω αν ήμουν πολιτικός, δεν θα ήθελα να είχα ΑΥΛΟΚΟΛΑΚΕΣ. Να φεύγουμε από νοσηρά στερεότυπα που επικρατούν εδώ και δεκαετίες.

Panos1982

Well-Known Member
Νοιωθω οτι πρεπει να το βγαλω απο μεσα μου και να το ξαναπω,

Εχεις καταλαβει αραγε οτι για να μπεις οπουδηποτε χρειαζεται να δειξεις το barcode σου ?

Εχεις καταλαβει οτι το barcode σου γραφει τα στοιχεια σου ?

Εχεις καταλαβει οτι αντι να εστιασεις στο οτι εχεις προσωπικο barcode εσυ εστιαζεις στο εμβολιο ?

Εχεις καταλαβει οτι το barcode θα γινει υποχρεωτικο στους ανω των 60 (παρανομως) ?

Εχεις καταλαβει οτι σε λιγο θα γινει υποχρεωτικο για ολες τις ηλικιες ? και το παρανομο 100 ευρω θα γινει πολυ μεγαλυτερο 500, 1000ρικο μεχρι
κανεις πλεον να μην μπορει να το αποφυγει ?

Εχεις καταλαβει οτι αν εχεις αυτο το barcode σε αφηνουν ελευθερο να μπεις οπου θελεις ανεξαρτητα απ το αν εχεις κοβιντ ή οχι ?
Οτι τους ενδιαφερει πιο πολυ το να εχεις barcode απ το να εχεις κοβιντ ?

Εχεις καταλαβει οτι δεν τους ενδιαφερει τοσο ο κοβιντ οσο το barcode για να σου ανοιξουν τις πορτες ?

Εχεις καταλαβει οτι barcode εχουν τα προιοντα μεσα σε ενα σουπερμαρκετ ? Για να μπορει να ελεγχει ο ιδιοκτητης τι μπαινει κ τι βγαινει ?

Εχεις καταλαβει οτι αργοτερα για να μπεις σε ενα καταστημα κ να βγεις θα χτυπας το barcode οπως εχουν επανω τους τα ρουχα κ τα παπουτσια ?
κ σε περιπτωση που θελεις να κλεψεις κατι δεν θα μπορεις γτ αυτοματως θα χτυπαει κ θα ξερουν ποιος εισαι ?

Εχεις καταλαβει οτι σκοπος της εξουσιας ειναι ο ελεγχος ?

Εχεις καταλαβει οτι ο κοβιντ δεν προκειτε να φυγει για πολλα χρονια ακομα και θα χτυπας αυτο το barcode συνεχεια απο δω κ περα ?

Εχεις καταλαβει οτι υποσηνειδητα θα το εχεις συνηθισει κ θα σου φαινεται νορμαλ σε λιγα χρονια το να χτυπας barcode ή να εχεις barcode ?

Εχεις καταλαβει οτι απο μικρα παιδια τα νεα που γενιουνται κ θα γεννηθουν θα εχουν barcode ?

Εχεις καταλαβει οτι εντασομαστε στην νεα μορφη κ τον νεο τροπο ζωης του αυριο ?
κι οτι ο κοβιντ ειναι απλα ο δουρειος ιππος ?

Αν οχι , συνεχισε να τσακωνεσαι με τον διπλανο σου για τον αν εχει κανει το εμβολιο κ αν ειναι πειραματοζωο
ή αν δε το εχει κανει κ ειναι ψεκακιας.

Τελευταία επεξεργασία:

Harris_G

Well-Known Member
@Panos1982 συμφωνω σχεδον σε ολα. Αν και αυτα εχουν ηδη γινει με τα facebook και λοιπα μεσα δικτυωσης.
Το σκεπτικο ειναι οτι αφου δε γεννηθηκα mutant να πεταω σα το superman και να βγαζω λειζερ απο τα ματια γλεντωντας τις στρατιες τους, θα τους τα κλασω και θα κανω ο,τι θελουν.

vag25

Well-Known Member
Ταυτότητα.
(η κοινή ταυτότητα)

Πάνω από 60 χρόνια ιστοριας, πολύ περισσότερα προσωπικά δεδομένα διαθέσιμα σε τριτους σε σύγκριση με το ονομα σου πού δίνει το πιστοποιητικό εμβολιασμου (και αυτό για να μπορεί να ελεγχθεί, τραγική ειρωνια, με την ταυτότητα!). Μέχρι και δακτυλικο αποτύπωμα.

Η διαφορά είναι ότι το πιστοποιητικό εξυπηρετεί μια συγκεκριμένη κατάσταση έκτακτης ανάγκης και θα μας αποχαιρετισει. Ενώ η ταυτοτητα ήρθε απο το 1950-60 για να μείνει.

Γατάκι το πιστοποιητικό εμβολιασμου, η αλλιώς "barcode" όπως το λες Πάνο.
Δεν το αναφέρω έτσι γιατί το barcode δεν είναι τίποτα παραπάνω απο το τεχνολογικο μέσο για να ταλαιπωρειται λιγότερο ο πολίτης.

Το πολύ πολύ να αποκτήσουν και οι ταυτοτητες αυτή τη τεχνολογία για να γίνεται η δουλειά ταχύτερα. Προς οφελος μας δηλαδή.

Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα