Εκατομμύρια ερευνητές ? Αυτό το αστρονομικό νούμερο απο ποια στοιχεία προκύπτει ? Είσαι σίγουρος οτι το πολιτικό κόστος θα είναι να μην επανεκλεγούν ? (είμαι βέβαιος οτι θα ξαναβγουν - προσωπική εκτίμηση). Ο covid είναι το υπαρκτό πρόβλημα, το να μας ελέγχουν είναι το αποτέλεσμα του τεστ: πόσες ελευθερίες μπορεί να θυσιάσει κάποιος και για πόσο καιρό με την υπόσχεση να πάρει την ζωή του πίσω? . Γενικά βλέπω οτι είσαι καλοπροαίρετος και ρομαντικός και εγώ τέτοιος είμαι, αλλά για να δεχθώ οτι όλα είναι μέλι γάλα, θα πρέπει να αποδεχθώ οτι και οι πόλεμοι γίνονται απλά για την ελευθερία των ανθρώπων ή οτι τα οικονομικά σκάνδαλα που ξεσπούν είναι απόρροια συκοφαντίας ή ο Πασχάλης δεν κεράτωσε την γυναίκα του και απέκτησε παιδί, αλλά έκανε ένα στιγμιαίο λάθος.
Βασικά ήθελα να γράψω ένα σεντόνι για τις έρευνες και για το πόσοι άκυροι (μη επιδημιολόγοι που οι έρευνες τους αναπαράγονται απο τα ΜΜΕ) με το αντικείμενο έκαναν jump in στην ευκαιρία για έρευνα (funding πακτωλού χρήματος) αλλά αυτό είναι μεγάλη κουβέντα που μπορείς να πάρεις μια ιδέα στο Reset : The Science of Crisis and Recovery.
Εδώ πάνε στο survivor να παίξουν και κάνουν μούγκα στην στρούγκα για οτιδήποτε αρνητικό χρόνια μετά λόγω των συμβολαίων , εσύ πιστεύεις οτι ο επιστήμονας εργάζεται πάνω σε κάτι τόσο σημαντικό και θα δώσει την πληροφορία αυτογενή στο πιάτο ? Μακάρι να αποδειχθεί μελλοντικά οτι γινόμαστε αποδέκτες όλων των δεδομένων. Άλλωστε όποιος επιστήμονας έχει αντίθετη άποψη είναι ψεκασμένος.
Ψεκασμένο να το δεχτώ απο έναν άλλο επιστήμονα(με αιτιολογία), αλλά απο τον Τάκα τον Γουαδαμάκαφον που δεν γνωρίζει απο ποια μεριά μπαίνει το τσιρότο, ε όχι.

Το φάρμακο - Οι Αδιστακτοι
Ο Στάθης Κούγιας, (Νίκος Κούρκουλος) αρχηγός μιας μικροσυμμορίας μετά την πρώτη επιτυχημένη δουλειά του ετοιμάζεται για το δεύτερο θύμα του. Αυτή τη φορά είν...