Η ζωη με Covid-19

Mizerix

Active Member
το πα :p βημα2.

Δεν διαβαζεις ενα site που οτι λεει το τεκμηριωνει με τις απαραιτητες ερευνες, και προτιμας να ακολουθεις την διαισθηση σου. Τι μπορει να παει στραβα.

Βαγγέλη άλλη δουλειά δεν έχουμε, θα σκεφτόμαστε πώς θα βγάλουμε νέα συνωμοσία. Κάτσε και κοιμήσου εσύ ότι όλα πάνε καλά, άλλωστε από 2 εβδομάδες κρίσιμες σε 2 εβδομάδες κρίσιμες δεν κυλάει η ζωή μας? Όλα πάνε τέλεια.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

oreo

Well-Known Member
Τι στιγμη που τις δινει ειναι η μονη απαντηση.

Οι εξαιρεσεις που ειχες φερει ως παραδειγμα (που παλι με προχειρο search δεν ηταν ακριβως οπως τα ειχες στο μυαλο σου κατα την αποψη μου) επιβεβαιωνουν τον κανονα.
Ε αφού αυτά που έχω αναφέρει όπως ο άσκοπος Παναμερικανικος Εμβολιασμός του 1976,τα παιδιά της θαλιδομήδης, το ddt, ο agent Orange στο Βιετναμ και ένα σωρό άλλα που μπορώ να παραθέσω και να εύκολα να διαβάσεις και να επιβεβαιώσεις απο διάφορες πηγές είναι εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα, τότε να συμφωνήσω οτι τα στρουμφάκια ζουν στα μανιτάρια και δεν ξανατρώω Πλευρώτους για να μην καταπιώ τον Μελένιο.

vag25

Well-Known Member
Oreo δεν καταλαβαινω τι κανεις. Εγω δεν εβαλα γελιο emoticon στην παραπανω ψεκια που ποσταρες για τον μπιλ κειτς, ημουν ευγενικος.

Τελος παντων καλη συνεχεια.
Βαγγέλη άλλη δουλειά δεν έχουμε, θα σκεφτόμαστε πώς θα βγάλουμε νέα συνωμοσία.
μα αυτο κανεις σε ολα τα μηνυματα σου μεχρι τωρα.
Κάτσε και κοιμήσου εσύ ότι όλα πάνε καλά, άλλωστε από 2 εβδομάδες κρίσιμες σε 2 εβδομάδες κρίσιμες δεν κυλάει η ζωή μας? Όλα πάνε τέλεια.
Δεν πανε καλα, εχουμε πανδημια. Δεν σε καταλαβαινω.

vag25

Well-Known Member
Παναμερικανικος Εμβολιασμός του 1976,τα παιδιά της θαλιδομήδης, το ddt, ο agent Orange

Αυτα ειναι ο κανονας δηλαδη? Τα τρισεκατομμυρια επιστημονικα papers εχουν ασχοληθει αποκλειστικα με αυτες τις 2-3 περιπτωσεις που μου αναφερεις? Εκει αρχιζει και τελειωνει η επιστημη?

Τελευταία επεξεργασία:

Mizerix

Active Member
Oreo δεν καταλαβαινω τι κανεις. Εγω δεν εβαλα γελιο emoticon στην παραπανω ψεκια που ποσταρες για τον μπιλ κειτς, ημουν ευγενικος.

Τελος παντων καλη συνεχεια.

μα αυτο κανεις σε ολα τα μηνυματα σου μεχρι τωρα.

Δεν πανε καλα, εχουμε πανδημια. Δεν σε καταλαβαινω.

Όχι εσύ θες να παραφράσεις όπως σε βολεύει τα μηνύματά μου. Να σου κάνω μια υποθετική ερώτηση? Πόσα χρόνια είσαι διατεθειμένος να ακολουθείς μέτρα όπως μάσκα στο δρόμο (υπάρχει σύσταση προς το παρόν) κλπ. Ο μέσος άνθρωπος έχει προσδόκιμο ζωής τα 80 έτη, ήδη έχουμε φάει 2 που ΔΕΝ ζούμε. Πόσα χρόνια εσύ προσωπικά μπορείς να ακολουθείς αυτόν τον τυποποιημένο τρόπο ζωής?

vag25

Well-Known Member
Να σου κάνω μια υποθετική ερώτηση? Πόσα χρόνια είσαι διατεθειμένος να ακολουθείς μέτρα όπως μάσκα στο δρόμο (υπάρχει σύσταση προς το παρόν) κλπ. Ο μέσος άνθρωπος έχει προσδόκιμο ζωής τα 80 έτη, ήδη έχουμε φάει 2 που ΔΕΝ ζούμε. Πόσα χρόνια εσύ προσωπικά μπορείς να ακολουθείς αυτόν τον τυποποιημένο τρόπο ζωής?
Οσο χρειαστει για να μπορω να προστατευω εμενα και τους γυρω μου. Παλι δεν σε καταλαβαινω. Τι προτεινεις?
Eισαι μεσα σε καποια επιστημονικη ομαδα? βρηκατε κατι καλυτερο?

• Like
Reactions: tol

oreo

Well-Known Member
Ειναι ο κανονας δηλαδη? Τα τρισεκατομμυρια επιστημονικα papers εχουν ασχοληθει αποκλειστικα με αυτες τις 2-3 περιπτωσεις που μου αναφερεις? Εκει αρχιζει και τελειωνει η επιστημη?
Όχι φίλε δεν είναι ο κανόνας, σου παραθέτω το αυτονόητο. Όπου υπάρχει κέρδος ή βεβιασμένη αντίδραση δεν υπάρχει το αλάθητο, για αυτό η στάση μας πρέπει να εμπεριέχει την αμφιβολία και όχι την άμεση αποδοχή.

Mizerix

Active Member
Οσο χρειαστει για να μπορω να προστατευω εμενα και τους γυρω μου. Παλι δεν σε καταλαβαινω. Τι προτεινεις?

Ωραία οι υπόλοιποι δε θέλουμε να έχουμε αυτόν τον τυποποιημένο τρόπο ζωής. Κάναμε τα εμβόλια (ελάχιστοι δεν τα έχουν κάνει, τους σέβομαι απόλυτα), δεν είναι φυσιολογικό αυτό που συμβαίνει με τα μέτρα. Δεν γίνεται να πηγαίνουμε κόντρα στη φύση του ανθρώπου που είναι η κοινωνικότητα. Αν ήταν φυσιολογικό να φοράμε μάσκα 24/7, θα γεννιόμασταν με μάσκα όπως τα καγκουρό που γεννιούνται με μάρσιπο. Δεν μπορώ να στο εξηγήσω διαφορετικά. Όλη αυτή η κατάσταση πρέπει να έχει αρχή-μέση-τέλος. Αν κλείνουμε 2 χρόνια και βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή, καλύτερα να σταματήσουμε όλη αυτή την παράνοια τώρα. Δεν γίνεται να καταπιέζεται το 70% για να νιώθετε καλά το υπόλοιπο 30%.

vag25

Well-Known Member
Όπου υπάρχει κέρδος ή βεβιασμένη αντίδραση δεν υπάρχει το αλάθητο, για αυτό η στάση μας πρέπει να εμπεριέχει την αμφιβολία και όχι την άμεση αποδοχή.
Η ζωη η ιδια ειναι μια αμφιβολια απο την φυση της.
Θα βαλω το κομματι που ειχα γραψει σε αλλο μηνυμα:
Θα πρεπει να καταλαβουμε οτι η ζωη ειναι πιθανοτητες απο την αρχη ως το τελος της. Το κορμι σου δεν ειναι πλασμενο τελεια με καποιο μαγικο τροπο, ωστε να το προστατευεις σαν μπιμπελο απο το κακο εμβολιο. Ειναι εκτεθειμένο στους κινδυνους καθημερινα με ταση μονο προς την φθορα και ο χρονος σε φερνει αντιμετωπο στατιστικα με ολο και περισσοτερους. Η επιστημη εχει αυξησει κατα πολυ και οσο μπορει τις πιθανοτητες να μην σε ακουμπησει ο κινδυνος.

Πουθενα δεν υπαρχει αλαθητο. Αλλα ειμαστε και 2021. Και πλεον εχουμε εικονα για τα συγκεκριμενα εμβολια. Τι αλλο να περιμενει καποιος;

vag25

Well-Known Member
Ωραία οι υπόλοιποι δε θέλουμε να έχουμε αυτόν τον τυποποιημένο τρόπο ζωής. Κάναμε τα εμβόλια (ελάχιστοι δεν τα έχουν κάνει, τους σέβομαι απόλυτα), δεν είναι φυσιολογικό αυτό που συμβαίνει με τα μέτρα. Δεν γίνεται να πηγαίνουμε κόντρα στη φύση του ανθρώπου που είναι η κοινωνικότητα. Αν ήταν φυσιολογικό να φοράμε μάσκα 24/7, θα γεννιόμασταν με μάσκα όπως τα καγκουρό που γεννιούνται με μάρσιπο. Δεν μπορώ να στο εξηγήσω διαφορετικά. Όλη αυτή η κατάσταση πρέπει να έχει αρχή-μέση-τέλος. Αν κλείνουμε 2 χρόνια και βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή, καλύτερα να σταματήσουμε όλη αυτή την παράνοια τώρα. Δεν γίνεται να καταπιέζεται το 70% για να νιώθετε καλά το υπόλοιπο 30%.
Αν θες να εχει αρχη μεση και τελος, δεν κολλαει να κρατας αυτη τη σταση. Αν ενισχυεις με την σταση σου την αποψη οτι φταιει η κυβερνηση για αυτο που ζουμε, ενισχυεις το αντιεμβολιαστικο κινημα και την αντιδραση/επανασταση χωρις αιτια.

Σε κανεναν δεν αρεσει ολο αυτο, αλλα και η ζωη σακς συχνα.

oreo

Well-Known Member
Η ζωη η ιδια ειναι μια αμφιβολια απο την φυση της.
Θα βαλω το κομματι που ειχα γραψει σε αλλο μηνυμα:

Πουθενα δεν υπαρχει αλαθητο. Αλλα ειμαστε και 2021. Και πλεον εχουμε εικονα για τα συγκεκριμενα εμβολια. Τι αλλο να περιμενει καποιος;
Προσωπικά περιμένω να δω που θα καταλήξουν οι σχεδόν καθημερινώς εναλλασσόμενες απόψεις και ποιος θα είναι τελικά ο αριθμός των εμβολίων που θα πρέπει να κάνουμε ή αν τελικά χρειάζεται άλλο εμβόλιο, μιας και αυτό τελικά δεν μας δίνει την λύση όπως λεει ο Βασιλάκης ο Γκέιτς.
Είπες παραπάνω για θεωρίες συνομωσίας, γενικά μιλώντας θα σου φανεί απίστευτο πόσες τελικά βγήκαν αληθινές, φυσικά αφου παρήλθαν έτη και δεκαετίες απο την υπαρξή τους.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Mizerix

Active Member
Αν θες να εχει αρχη μεση και τελος, δεν κολλαει να κρατας αυτη τη σταση. Αν ενισχυεις με την σταση σου την αποψη οτι φταιει η κυβερνηση για αυτο που ζουμε, ενισχυεις το αντιεμβολιαστικο κινημα και την αντιδραση/επανασταση χωρις αιτια.

Σε κανεναν δεν αρεσει ολο αυτο, αλλα και η ζωη σακς συχνα.

Επειδή δεν είμαι παράφρων ενισχύω το αντιεμβολιαστικό κίνημα? Και στην υπόλοιπη Ευρώπη που διαδηλώνουν πχ κατά του λοκντάουν κι εκεί όλοι αυτοί είναι «επαναστάτες»? Η στάση μου αποτυπώνει όλη την κοινωνία αυτή τη στιγμή. Δεν το καταλαβαίνεις, δεν πειράζει. Εγώ έχω πάρει πολλά σακουλάκια ποπκόρν για τους επόμενους 2 κρίσιμους μήνες (16 Ιανουαρίου λήγει η προθεσμία να εμβολιαστούν οι άνω των 60). Εδώ θα είμαστε να δούμε τί θα έχουμε πετύχει…

Mizerix

Active Member
Προσωπικά περιμένω να δω που θα καταλήξουν οι σχεδόν καθημερινώς εναλλασσόμενες απόψεις και ποιος θα είναι τελικά ο αριθμός των εμβολίων που θα πρέπει να κάνουμε ή αν τελικά χρειάζεται άλλο εμβόλιο, μιας και αυτό τελικά δεν μας δίνει την λύση όπως λεει ο Βασιλάκης ο Γκέιτς.
Είπες παραπάνω για θεωρίες συνομωσίας, γενικά μιλώντας θα σου φανεί απίστευτο πόσες τελικά βγήκαν αληθινές, φυσικά αφου παρήλθαν έτη και δεκαετίες απο την υπαρξή τους.

Να κάνω μια πρόβλεψη? Με τα υπάρχοντα εμβόλια πιστεύω δύσκολα θα ξεμπερδέψουμε σύντομα. Τώρα θα μου πουν σαμποτάρω τους εμβολιασμούς…:p

vag25

Well-Known Member
Οπως βλεπουμε το πανε εκ του ασφαλους. Δεν μας εβαλαν να κανουμε ανα τριμηνο αρχικα. Βλεπουν και κανουν. Αποκτουν περισσοτερη γνωση και παει λεγοντας. Αυτο δεν σημαινει οτι το πρωτο εμβολιο με τις 2 δοσεις (που δεν ξεραμε ποτε θα ξαναγινει) ηταν καποιο λαθος τους.
Αργοτερα θα βγουν ακομα καλυτερα, αλλα μετα ισως μπεις στο τρυπακι ''ναι αλλα ειναι καινουρια, φοβαμαι''. Δηλαδη αυτο δεν τελειωνει ποτε.

Καποιες θεωριες συνομωσιες βγηκαν αληθινες. Αυτες ομως περιλαμβανουν λιγα ατομα λογικα. Δεν μπορει να κρατηθει πχ μια συνωμοσια για τον covid (λεμε τωρα) οταν εχουν εμπλακει 10δες εκατομμυρια ερευνητες. Πρεπει να ειναι ολοι τερατα, σκατοψυχοι, να μπηκαν στην επιστημη οχι γιατι ηταν οραματιστες αλλα για το κοινο ''κακο'', και να μην ''σπασει'' κανεις. Αυτα δεν γινονται. Σε καποια ταινια ισως :p

vag25

Well-Known Member
Και στην υπόλοιπη Ευρώπη που διαδηλώνουν πχ κατά του λοκντάουν κι εκεί όλοι αυτοί είναι «επαναστάτες»? Η στάση μου αποτυπώνει όλη την κοινωνία αυτή τη στιγμή. Δεν το καταλαβαίνεις, δεν πειράζει. Εγώ έχω πάρει πολλά σακουλάκια ποπκόρν για τους επόμενους 2 κρίσιμους μήνες (16 Ιανουαρίου λήγει η προθεσμία να εμβολιαστούν οι άνω των 60). Εδώ θα είμαστε να δούμε τί θα έχουμε πετύχει…
Καλα παντου αρνητες εχει αυτο δεν μου λεει κατι. Προσωπικα στεναχωριεμαι οταν βλεπω διαδηλωσεις κατα των μετρων αντιμετωπισης της πανδημιας στην ευρωπη, γιατι λεω ενταξει εχουμε δρομο ακομα σαν ανθρωποτητα. Ειμαστε πολυ πισω.

Η σταση σου δεν ειναι ''κουραστηκα'' και φταιει ο κοβιντ. Το οποιο ειναι πολυ οκ και κατανοητο. Αυτο που πιστευεις ειναι οτι μπορει να γινει κατι διαφορετικο (κατι που σκεφτηκες εσυ δεν ξερω) και οτι εχουν συνεννοηθει ολα τα κρατη και η επιστημη να μας βαλουν χωρις κανεναν λογο να κανουμε εμβολια, να φορεσουμε μασκες και να προσεχουμε. Αν αυτο δεν ειναι θεωρια συνωμοσιας τοτε τι ειναι;

Τι εννοεις να περιμενουμε να δουμε τι θα εχουμε πετυχει. Τι προβλεπεις και τι προβλεπω εγω? Το χασα.

oreo

Well-Known Member
Οπως βλεπουμε το πανε εκ του ασφαλους. Δεν μας εβαλαν να κανουμε ανα τριμηνο αρχικα. Βλεπουν και κανουν. Αποκτουν περισσοτερη γνωση και παει λεγοντας. Αυτο δεν σημαινει οτι το πρωτο εμβολιο με τις 2 δοσεις (που δεν ξεραμε ποτε θα ξαναγινει) ηταν καποιο λαθος τους.
Αργοτερα θα βγουν ακομα καλυτερα, αλλα μετα ισως μπεις στο τρυπακι ''ναι αλλα ειναι καινουρια, φοβαμαι''. Δηλαδη αυτο δεν τελειωνει ποτε.

Καποιες θεωριες συνομωσιες βγηκαν αληθινες. Αυτες ομως περιλαμβανουν λιγα ατομα λογικα. Δεν μπορει να κρατηθει πχ μια συνωμοσια για τον covid (λεμε τωρα) οταν εχουν εμπλακει 10δες εκατομμυρια ερευνητες. Πρεπει να ειναι ολοι τερατα, σκατοψυχοι, να μπηκαν στην επιστημη οχι γιατι ηταν οραματιστες αλλα για το κοινο ''κακο'', και να μην ''σπασει'' κανεις. Αυτα δεν γινονται. Σε καποια ταινια ισως :p
Έχω άλλο ένα για σένα επειδή σε συμπαθώ. Η φαρμακοβιομηχανία Bayer μέσω των προιόντων( Factor VIII and IX or antihemophiliac factor (AHF)) της για την αιμοροφιλία , ουσιαστικά αυτό που έκανε ήταν να μεταδίδει τον ιό του Aids στους αιμοροφιλικούς. Μιας και το ποσό που είχε δαπανηθεί ήταν τεράστιο για να αγνοηθεί, παρουσίασε fake report απέσυρε τα προιοντα της απο την Ευρωπαική αγορά και συνέχισε να τα πουλάει στην Λατινική Αμερική και στην Ασία. Ο επίστήμονας μπορεί να είναι οραματιστής αλλά ο έχων τον παρά είναι πολλές φορές σκατόψυχος.

vag25

Well-Known Member
Έχω άλλο ένα για σένα επειδή σε συμπαθώ. Η φαρμακοβιομηχανία Bayer μέσω των προιόντων( Factor VIII and IX or antihemophiliac factor (AHF)) της για την αιμοροφιλία , ουσιαστικά αυτό που έκανε ήταν να μεταδίδει τον ιό του Aids στους αιμοροφιλικούς. Μιας και το ποσό που είχε δαπανηθεί ήταν τεράστιο για να αγνοηθεί, παρουσίασε fake report απέσυρε τα προιοντα της απο την Ευρωπαική αγορά και συνέχισε να τα πουλάει στην Λατινική Αμερική και στην Ασία. Ο επίστήμονας μπορεί να είναι οραματιστής αλλά ο έχων τον παρά είναι πολλές φορές σκατόψυχος.
Δεν ξερω αν ισχυει το παραπανω(και δεν εχω χρονο να ασχοληθω αυτες τις μερες), γιατι με τα περισσοτερα απο αυτα οταν ασχολουμαι αποδεικνυονται fake. Κατι ειχα ακουσει για Bayer αλλα δεν θυμαμαι. Μπορει να ισχυει δεν το αμφισβητω.

Δεν υπαρχει μονο καλοσυνη και ολα καλα στον κοσμο.
Αλλα αν επικρατουσε η σκατανθρωπια και οχι το οραμα, θα ειμασταν ακομα στα σπηλαια και θα πεθαιναμε στα 30. :p Φαινεται οτι υπαρχει μια ταση προς το καλο και στην εξελιξη, που υπερνικα ευκολα οτιδηποτε αλλο.

ΥΓ. Θα το κρατησω και αν θυμηθω θα το τσεκαρω.

oreo

Well-Known Member
Δεν ξερω αν ισχυει το παραπανω(και δεν εχω χρονο να ασχοληθω αυτες τις μερες), γιατι με τα περισσοτερα απο αυτα οταν ασχολουμαι αποδεικνυονται fake. Κατι ειχα ακουσει για Bayer αλλα δεν θυμαμαι. Μπορει να ισχυει δεν το αμφισβητω.

Δεν υπαρχει μονο καλοσυνη και ολα καλα στον κοσμο.
Αλλα αν επικρατουσε η σκατανθρωπια και οχι το οραμα, θα ειμασταν ακομα στα σπηλαια και θα πεθαιναμε στα 30. :p Φαινεται οτι υπαρχει μια ταση προς το καλο και στην εξελιξη, που υπερνικα ευκολα οτιδηποτε αλλο.

ΥΓ. Θα το κρατησω και αν θυμηθω θα το τσεκαρω.
Κρατάω την τελευταία προτασή σου ως ευχή και παρακαταθήκη.

Μπλουζα