για να ξεφύγουμε πρέπει να εμβολιαστούν όλοι? μικροι-μεγάλοι-υγιείς-ασθενείς;
Προφανώς όπως έγινε και με άλλες μάστιγες. Ανεμοβλογιά, κλπ
για να ξεφύγουμε πρέπει να εμβολιαστούν όλοι? μικροι-μεγάλοι-υγιείς-ασθενείς;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Εγώ ως εμβολιασμένος έχω καταθέσει τις προτάσεις μου αλλά τις βρίσκετε ουτοπικές και παράλογες. Επειδή όμως ΔΕΝ πρόκειται να απαλλαγούμε ποτέ από τον ιό και τις μεταλλάξεις του, αφού δεν κάνουμε τίποτα άλλο θα κηνυγάμε την ουρά μας για πολύ καιρό ακόμα. Σε 3 μήνες κλείνουμε 2 χρόνια ακριβώς εδώ στην Ελλάδα κι ακόμα κοιταζόμαστε.
δηλαδή ο κορονοιός έχει την ίδια επίδραση σε όλους όπως η ανεμοβλογιά;Προφανώς όπως έγινε και με άλλες μάστιγες. Ανεμοβλογιά, κλπ
Επειδή είμαστε πρακτικοί άνθρωποι δεν θα έπρεπε να έχουμε μείνει μόνο στα εμβόλια…Είμαστε πρακτικοί άνθρωποι. Από τον ιο θα απαλλαγούμε κάποια στιγμή, αυτό είναι βέβαιο είτε θα καταλήξει σαν εποχιακή γρίπη είτε μέσω εμβολιών/φαρμάκων/θεραπειών θα περιοριστεί. Δυστυχώς δεν θα είναι μαζί μας και αρκετοί φίλοι και γνωστοί για να το γιορτάσουμε, εκεί είναι το θέμα.
Επειδή είμαστε πρακτικοί άνθρωποι δεν θα έπρεπε να έχουμε μείνει μόνο στα εμβόλια…
δηλαδή ο κορονοιός έχει την ίδια επίδραση σε όλους όπως η ανεμοβλογιά;
Δεν είδα κάτι πολύ διαφορετικό και σε άλλες χώρες. Ίσα-ίσα είδα να γίνεται αυτό που δεν γίνεται εδώ όσον αφορά τα εμβόλια.
δεν γίνεται να συμφωνούμε σε όλα, δεν πειράζει. κουράζουμε και τους άλλους. θεωρώ ότι πρέπει να ελέγχονται οι εμβολιασμένοι και να εμβολιαστούν όλοι πάνω από κάποια ηλικία και όσοι έχουν πρόβλημα, από εκεί και πέρα, ας κάνουν ότι νομίζουν. εγώ με τον έλεγχο που κάνω 2 φορές και θα πάει και παραπάνω από αυτά που βλέπω θεωρώ ότι νοιάζομαι για το σύστημα και τον συνάνθρωπο. γιατι δεν μου εξηγείς πως θα συμβάλω στη λύση του προβλήματος αν εμβολιαστώ και δεν ξαναελεγχθώ?Με ρώτησες πως θα σταματήσει όχι τι επίδραση έχει.
Οι άλλες χώρες έχουν σοβαρή πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας και είναι εξοπλισμένοι σαν αστακοί και από εξοπλισμό και από ανθρώπινο δυναμικό. Επίσης οι άλλες χώρες από πέρυσι πήραν μονοκλωνικά αντισώματα καθώς υπάρχουν 4-5 εταιρίες με άδειες κλπ από πέρυσι το Νοέμβριο του 20’, οπότε έτρεξαν να κλείσουν κάποιες συμφωνίες. Εμείς τώρα πήραμε 2,000 από την Regeneron και πανηγυρίζουμε.
δεν γίνεται να συμφωνούμε σε όλα, δεν πειράζει. κουράζουμε και τους άλλους. θεωρώ ότι πρέπει να ελέγχονται οι εμβολιασμένοι και να εμβολιαστούν όλοι πάνω από κάποια ηλικία και όσοι έχουν πρόβλημα, από εκεί και πέρα, ας κάνουν ότι νομίζουν. εγώ με τον έλεγχο που κάνω 2 φορές και θα πάει και παραπάνω από αυτά που βλέπω θεωρώ ότι νοιάζομαι για το σύστημα και τον συνάνθρωπο. γιατι δεν μου εξηγείς πως θα συμβάλω στη λύση του προβλήματος αν εμβολιαστώ και δεν ξαναελεγχθώ?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Επειδή εσύ μάλλον τα διαβάζεις αλλά εγώ τα έζησα και μάλιστα με την ευθύνη πολύ κόσμου φορτωμένου στην πλάτη μου. Στο Ισραήλ δεν είδα καμμία σοβαρή πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας και κάποια στιγμή στο πρώτο κύμα, είδαμε σκηνές έξω από τα νοσοκομεία για ασθενείς με την βοήθεια του στρατού, δηλαδή καταστάση έκτακτης ανάγκης που άρχιζε να θυμίζει ταινίες επιστημονικής φαντασίας. Όλη η επιστημονική κοινότητα της χώρας και μιλάω για επιστήμονες παγκοσμιου κύρους είχαν ΜΟΝΟ και ΜΙΑ κατεύθυνση, να φέρουν άμεσα το εμβόλιο και να εμβολιάσουν τον λαό τους κάτι που έγινε σε χρόνο ρεκορ όπως δεν έχει γίνει σε καμμία άλλη χώρα του κόσμου. Ο λαός υπάκουσε χωρίς καμμία αντίρρηση (το έχουν στο DNA τους) και ενώ στο πρώτο κύμα τα πήγαν χάλια, μετά πήραν κεφάλι. Με την Δ το ίδιο. Όταν άρχισε να φουσκώνει το κύμα, άμεση έγκριση για εμβολιασμό κάτω από τα 18 (πρώτοι σε όλον τον κόσμο), υποχρεωτική η 3 δόση για να έχεις green pass μετά το 6μηνο (πρώτοι σε όλον τον κόσμο). Παρόλο που και έχουν κάνει προσπάθειες για φάρμακα (αν θυμάσε ένα εισπνεόμενο) κανείς τους δεν έχει δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα σε μονοκλωνικά και θεραπείες, απλά γιατί δεν είναι η λύση αυτή την στιγμή. Άρα μην μου μιλάς για τις "άλλες" χώρες.
αρνητής δεν είμαι, θεωρώ ότι δεν είναι απαραίτητα σε όλους, θεωρώ ότι κακώς δεν ελέγχονται και οι εμβολιασμένοι.Υπάρχει απάντηση παραπάνω και είναι απλά μαθηματικά και στατιστική. Νομίζω είσαι φυσικός οπότε μπορεί να το καταλάβεις πολύ ευκολότερα το γιατί. Επειδή όμως μας διαβάζουν και άνθρωποι που δεν έχουν σχέση με νούμερα ποστάρω κάτι που έπεσε στο μάτι μου σήμερα.
Προβολή συνημμένου 42770
Αν δε είχαμε υιοθετήσει και πιο πρωτοποριακά μέτρα για τα εμβόλια όπως στο Ισραήλ (3 δόση στο 6μηνο) είμαι σίγουρος ότι οι 177 διασωληνωμένοι θα ήταν πολλοί λιγότεροι.
εναλλακτικη?
Φίλε μου εγώ δεν ονειρεύομαι, είμαι ρεαλιστής και ξέρω μάλλον καλύτερα από εσένα την ιδιοσυγκρασία του Έλληνα.Δεν πρόκειται ούτε υπουργός να γίνω ούτε να ασχοληθώ με την πολιτική ποτέ, γιατί για να ασχοληθεί κανείς πρέπει να είναι πρόβατο και να ακολουθεί τον τσοπάνη, αλλιώς έχει «διαγραφή» από το κοπάδι. Βέβαια εσύ ονειρεύεσαι καρότα και μαστίγια, οπότε σταματώ εδώ την συζήτηση.
Τζάμπα το χαλάς το σάλιο (το πληκτρολόγιο) σου Vag ……..οι 532 βγηκαν απο το 30% του πληθυσμου και οι 132 απο το 70%. Εχει μια διαφορα.
Aντιστοιχα (αν ηταν και οι 2 πλευρες στο 30%) ειναι στους 532 ανεμβολιαστους, 39 εμβολιασμενοι στις μεθ.
1 εμβολιασμενος στους 14 ανεμβολιαστους σε μεθ.
Το συνολογικο ποσοστο θα γινοταν πολυ πιο χαμηλο οσο ανεβαινει ο εμβολιασμος γιατι μειωνεται η μεταδοτικότητα.
Οποτε τι προτεινεις, ελεγχο και περιορισμο στους εμβολιασμενους (που εκαναν το καθηκον τους) η να εμβολιαστεις?
Ακριβως έτσι έκανε και ο φίλος μου ο αντιεμβολιαστής. Και τη συζήτηση μαζί του την σταματάω 5 λεπτά πριν πλακωθούμε…. ακριβώς ότι γίνεται και εδώ με μερικούς…..φίλε Georgie, είμαι υπέρ των εμβολίων και πρώτος δήλωσα τους γονείς μου να πάνε να εμβολιαστούν.
όλοι οι ηλικιωμένοι και ασθενείς με σοβαρές ασθένειες πρέπει να εμβολιάζονται γιατί κινδυνεύουν.
δεν έχω κανένα πρόβλημα με κανένα εμβολιασμένο, φοράω μάσκα και προσέχω, κάνω 2 ράπιντ και όσα ακόμα χρειαστούν δεν με νοιάζει,
δεν είναι τιμωρία για μένα,
επειδή όμως δεν χαρακτηρίζω κανένα άσχημα άσχετα τι πιστεύει και τι κάνει, δεν υπάρχει λόγος να ξαναγράψω εδώ μέσα, καλή συνέχεια σε όλους με υγεία..
Πανο ο καθενας κανει ο,τι θελει στο σωμα του οταν ειναι ερημιτης πανω στο βουνο. Οταν ζει στο οργανωμενο συνολο πρεπει να εκπληρώνει καποιες υποχρεώσεις.