Η ερευνα της Replicel για τα βλαστοκυτταρα

BobMnk

New Member
Βαζω τα λινκ και την ερευνα και εδω για να το βλεπει καποιος κατευθειαν :

Περιγραφη της ερευνας----------->
http://www.replicel.com/product-pipeline/rch-01-hair-regeneration/

Δειτε τα βιντεο , εκει που λεει treatment for androgenetic alopecia------> http://www.replicel.com/media/videos/

To βιντεο με τα χρονοδιαγραμματα. Η μεθοδος ολοκληρωνεται το 2015 ---------> https://www.youtube.com/watch?v=B70WtOkc3lY

Η phase I εχει ολοκληρωθει απο παλια καθως σχεδιαζοταν για καμια δεκαετια.Και εδωσε θετικα αποτελεσματα . Η phase II ξεκινησε στα μεσα του 2013 και θα ολοκληρωθει στα μεσα του 2015 οπως λενε. Δειτε τα διαγραμματα στο βιντεο . Επισης το 2013 πηραν την ΑΔΕΙΑ για να εφαρμοσουν τη μεθοδο και το 2015 θα την εχουν κι αυτη οριστικα ! Επισης ανοιξανε εργαστηρια σ ολον τον κοσμο για να παρουν στατιστικα κι απο εκει ( περα απο αμερικη, σε ευρωπη, αυστραλια ,ασια ) και μοιραζονται τις γνωσεις με ερευνητες στην ιαπωνια για να εχουν γνωμες κ απο κει. Επισης , μεχρι και νεα πατεντα για να βρουν καινουρια τεχνολογια ενεσης για να εχει μεγαλυτερη αποτελεσματικοτητα η μεθοδος αναπτυσσουν. Και η μεθοδος απο τοτε που τελειωσει η Phase I εχει βελτιωθει σημαντικα στην αποτελεσματικοτητα ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΗΣ REPLICEL !
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δεν έχω τη δυναότητα αυτή τη στιγμή να δω το βιντεάκι στο pc που είμαι, αλλά αν δεν κάνω λάθος, δεν έχει και Phase III? Αν όλα πήγαιναν κατ ευχήν, το έβλεπαν κοντά στο 2020 να κυκλοφορήσει κάτι από replicel.

Με επιφύλαξη....
 

BobMnk

New Member
Δεν αναφερει πουθενα για Phase III . Αν δεν κανω λαθος το συνηθισμενο ( ισως και το προβλεπομενο απ τη νομοθεσια ? ) πρωτοκολλο που τηρειται σε τετοιες επιστημονικες ερευνες εχει 3 φασεις αλλα παιζει αυτοι να ενσωματωσαν τη δουλεια της μιας φασης μεσα στην αλλη ή κατι τετοιο. Θα το κοιταξω κι αλλο, αν και το γεγονος οτι οπου και να κοιταξα στο σαιτ τους δεν λεει για phase III σημαινει οτι μαλλον δεν εχει.

Παντως αρκετα ενθαρυντικα νεα. Ειδικα για μας που ειμαστε στις αρχες των 20κατι μεχρι να φτασουμε 30 θα εχουμε πιστευω αρκετα νεα στο θεμα της ΑΑ
 
Μπλουζα