Η Νο1 Βαση οποιασδηποτε θεραπειας που ξεχασαμε!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

panoslydios

New Member
Oτι εχει χρειαστει να γραψω το εγραψα.
Οποιος θελει να συνεχισει να βλεπει τον ευατο του να αποσυντιθεται ας συνεχισει
το χημικο δρομο ,το δρομο των μη ανθρωπιων τροφων και των δηλητηριων. .Και αυτο ωραιο ειναι ,αρκει να το κανουμε ΟΡΕΞΗ
και ΧΩΡΙΣ ΤΥΨΕΙΣ.Γιατι οπως ειπα Η βαση στην κορυφη οποιασδποτε θεραπειας ειναι η ΨΥΧΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ.
Ετσι κιολας βλεπουμε πως η ζωη ειναι δυναμικη.

Ειμαι απο τα μελη που εχουν φαει το μεγαλυτερο κραξιμο αν και εχω βρει και φερει σε αυτο το φορουμ παρα πολλες θεραπειες.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Chs

Μέλος του προσωπικού
panoslydios είπε:
το χημικο δρομο ,το δρομο των μη ανθρωπιων τροφων και των δηλητηριων. .Και αυτο ωραιο ειναι ,αρκει να το κανουμε ΟΡΕΞΗ
και ΧΩΡΙΣ ΤΥΨΕΙΣ.Γιατι οπως ειπα Η βαση στην κορυφη οποιασδποτε θεραπειας ειναι η ΨΥΧΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ.

Ειμαι απο τα μελη που εχουν φαει το μεγαλυτερο κραξιμο αν και εχω βρει και φερει σε αυτο το φορουμ παρα πολλες θεραπειες.

Πάνο το αν έχεις φέρει κάτι θετικό η όχι, η το οτιδήποτε έχεις κάνει, άσε να εκτιμηθεί καλύτερα από άλλους για εσένα.. τουλάχιστον έτσι ξέρω εγώ.

Είπες ότι είπες, έγραψες την την γνώμη σου, άσε να αποφασίσει ο κάθε ένας από μόνος του τι θα κάνει και τι είναι καλό για τον εαυτό του. Ώρες ώρες κάνεις και εσύ το ίδιο, κατά κάποιο τρόπο "πιέζεις" να καταλάβουν και να κάνουν αυτά που θες και κάνεις εσύ για σένα, και είναι λάθος αυτό.. Εξάλλου, για τον κάθε έναν μας ότι κάνουμε είναι "το σωστό" αν με πιάνεις ;)

Prosim

Member
α) Οι διαχειριστές έχετε αράξει και γελάτε με όλο αυτό; Έλα, πείτε την αλήθεια.

β) Μετά απ' όσα διάβασα και σήμερα, αν δεν τρολλάρει (και δεν γελάει με την παρέα του), το παιδάκι έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

γ) Θα τα διαβάσει κάνας πιτσιρικάς όλ' αυτά και θα γίνει κάνα θέμα...
Προτείνει «θεραπείες»/συνταγές λες και είναι γιατρός. Αναφέρει "κινέζους" ηλικίας 256 χρόνων με "έγγραφα" και "αποδείξεις" ανύπαρκτες.

Chs

Μέλος του προσωπικού
Prosim είπε:
α) Οι διαχειριστές έχετε αράξει και γελάτε με όλο αυτό; Έλα, πείτε την αλήθεια.

β) Μετά απ' όσα διάβασα και σήμερα, αν δεν τρολλάρει (και δεν γελάει με την παρέα του), το παιδάκι έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

γ) Θα τα διαβάσει κάνας πιτσιρικάς όλ' αυτά και θα γίνει κάνα θέμα...
Προτείνει «θεραπείες»/συνταγές λες και είναι γιατρός. Αναφέρει "κινέζους" ηλικίας 256 χρόνων με "έγγραφα" και "αποδείξεις" ανύπαρκτες.

α) Κανείς δεν γελάει με κανέναν, έχεις λάθος αν νομίζεις αυτό.

β) Ότι διάβασες / διαβάζουμε, είναι γνώμη - άποψη για τα πράγματα του κάθε ενός. Έχεις την επιλογή να μην δώσεις σημασία. Το αν χρειάζεται γιατρό δεν θα το κρίνουμε εμέις.. Ωστόσο επειδή σε μερικά συμφωνώ μαζί σου, είναι σε συζήτηση ήδη κάποια πράγματα και με τους υπόλοιπους διαχειριστές.

γ) Ήμαστε ένα ανοιχτό forum, ο κάθε ένας λέει την γνώμη του, και το λέμε ξεκάθαρα, ότι λέγεται εδώ αποτελεί προσωπικές απόψεις και τίποτα παραπάνω, ο κάθε ένας έχει το μυαλό να σκεφτεί και να ζυγίσει τα πράγματα, καθώς και να ψαχτεί να δει αν υπάρχει βάση για όλα αυτά η όχι.

Όμως, δεν λέω ότι έχεις άδικο σε κάποια πράγματα.

Prosim

Member
α) Κανείς δεν γελάει με κανέναν, έχεις λάθος αν νομίζεις αυτό.

β) Ότι διάβασες / διαβάζουμε, είναι γνώμη - άποψη για τα πράγματα του κάθε ενός. Έχεις την επιλογή να μην δώσεις σημασία. Το αν χρειάζεται γιατρό δεν θα το κρίνουμε εμέις.. Ωστόσο επειδή σε μερικά συμφωνώ μαζί σου, είναι σε συζήτηση ήδη κάποια πράγματα και με τους υπόλοιπους διαχειριστές.

γ) Ήμαστε ένα ανοιχτό forum, ο κάθε ένας λέει την γνώμη του, και το λέμε ξεκάθαρα, ότι λέγεται εδώ αποτελεί προσωπικές απόψεις και τίποτα παραπάνω, ο κάθε ένας έχει το μυαλό να σκεφτεί και να ζυγίσει τα πράγματα, καθώς και να ψαχτεί να δει αν υπάρχει βάση για όλα αυτά η όχι.

Όμως, δεν λέω ότι έχεις άδικο σε κάποια πράγματα.

Χαίρομαι που 'ναι έτσι, πραγματικά είχα αρχίσει και ανησυχούσα.

Η ελευθερία της γνώμης είναι σημαντικότατη και, εν προκειμένω, θα πρέπει να ζυγιστεί με την παραπληροφόρηση/μυθοπλασία/ανασφάλεια.

Καλή συνέχεια, σ' ό,τι αποφασίσετε :)

3746741

Member
panoslydios είπε:

Με αυτο που γραφεις εδω τι ακριβως εννοεις?

Πως εγραψες αυτο για το οποιο εμενα πχ μου δημιουργησες 2 αποριες κ τωρα δεν συζητας τιποτα?

Δεν απαντας σε καμια περαιτερω ερωτηση?

Να ξερω αν ειναι,γιατι πιστεψε με αισθανομαι ηλιθιος να παρακαλω καποιον συνεχως για να μου απαντησει σε κατι που τον ρωτησα....

3746741

Member
Bλεπω τον τιτλο "η Νο 1 Βαση οποιασδηποτε θεραπειας που ξεχασαμε" να στεκει εκει,αναμεσα στα αλλα θεματα κ σκεφτομαι......2 απλες ερωτησουλες εκανα για αυτη την βαση αλλα δεν...........δεν μπορει να απαντησει.....??....δεν ξερει να απαντησει......??............δεν ειναι η Νο1 βαση.......??.........κ οσο περνα η ωρα το ναι σε αυτες τις απαντησεις βλεπω να φαινεται ολο κ πιο καθαρα.....

panoslydios

New Member
3746741 είπε:
Bλεπω τον τιτλο "η Νο 1 Βαση οποιασδηποτε θεραπειας που ξεχασαμε" να στεκει εκει,αναμεσα στα αλλα θεματα κ σκεφτομαι......2 απλες ερωτησουλες εκανα για αυτη την βαση αλλα δεν...........δεν μπορει να απαντησει.....??....δεν ξερει να απαντησει......??............δεν ειναι η Νο1 βαση.......??.........κ οσο περνα η ωρα το ναι σε αυτες τις απαντησεις βλεπω να φαινεται ολο κ πιο καθαρα.....

Ξανα καντες μου και θα στις απαντησω επι τοπου.

3746741

Member
Βαση αυτου που λες : "Για την τρυπα του οζοντος και την υπερθερμανση του πλανητη καποιοι λενε οτι ειναι ψεμα με σκοπο να προκαλεσει μαζικο φοβο και οτι αιτια της αυξησης της θερμοκρασιας ειναι η αλλαγη της αποστασης της Γης με τον Ηλιο και οτι η αυξηση του διοξειδιο του ανθρακα ειναι παρενεργεια της αυξησης της θερμοκρασιας.
Πεταξτε τα αντιηλιακα γιατι περιεχουν διοξειδιο του τιτανιου και αλλα βλαπτικα συστατικα που ανεξαρτητες ερευνες τα ενοχοποιουν για πολλες ασθενειες συμπεριλαμβανομενου του καρκινου."

αμφισβητεις επομενως την τρυπα του οζοντος κ προτρεπεις τον κοσμο να καθεται στον ηλιο χωρις χρηση αντιηλιακο

panoslydios

New Member
3746741 είπε:
Βαση αυτου που λες : "Για την τρυπα του οζοντος και την υπερθερμανση του πλανητη καποιοι λενε οτι ειναι ψεμα με σκοπο να προκαλεσει μαζικο φοβο και οτι αιτια της αυξησης της θερμοκρασιας ειναι η αλλαγη της αποστασης της Γης με τον Ηλιο και οτι η αυξηση του διοξειδιο του ανθρακα ειναι παρενεργεια της αυξησης της θερμοκρασιας.
Πεταξτε τα αντιηλιακα γιατι περιεχουν διοξειδιο του τιτανιου και αλλα βλαπτικα συστατικα που ανεξαρτητες ερευνες τα ενοχοποιουν για πολλες ασθενειες συμπεριλαμβανομενου του καρκινου."

αμφισβητεις επομενως την τρυπα του οζοντος κ προτρεπεις τον κοσμο να καθεται στον ηλιο χωρις χρηση αντιηλιακο

Nαι.

Εσυ πιστευεις οτι ο ανθρωπος μπορει να προκαλεσει τοσο μεγαλη αλλαγη σε παγκοσμιο ατμοσφαιριο επιπεδο και προτρεπεις τον κοσμο να αλειφεται με χημικα αντιηλιακα που στην πλειονοτητα τους περιεχουν διοξειδιο του τιτανιου?(βαλε λιγο αντιηλιακο στο προσωπο με διοξειδιο του τιτανιου και σε λιγα λεπτα θα το καταλαβεις στη γλωσσα οτι ο οργανισμος προσπαθει να το βγαλει και η γλωσσα θα ειναι ασπρη).

3746741

Member
panoslydios είπε:
3746741 είπε:

Nαι.

Εσυ πιστευεις οτι ο ανθρωπος μπορει να προκαλεσει τοσο μεγαλη αλλαγη σε παγκοσμιο ατμοσφαιριο επιπεδο και προτρεπεις τον κοσμο να αλειφεται με χημικα αντιηλιακα που στην πλειονοτητα τους περιεχουν διοξειδιο του τιτανιου?(βαλε λιγο αντιηλιακο στο προσωπο με διοξειδιο του τιτανιου και σε λιγα λεπτα θα το καταλαβεις στη γλωσσα οτι ο οργανισμος προσπαθει να το βγαλει και η γλωσσα θα ειναι ασπρη).

εχω την εντυπωση πως υπαρχουν αδιαμφισβητητες μελετες πως πραγματι υπαρχει η τρυπα του οζοντος!

επισης ξερω οτι σε αυτη ωφειλεται κατα κυριο λογο το οτι ο ηλιος ειναι βλαβερος....

δηλαδη να μην χρησιμοποιουμε αντιηλιακο γιατι κανει κακο?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

panoslydios

New Member
3746741 είπε:
panoslydios είπε:
3746741 είπε:

Nαι.

εχω την εντυπωση πως υπαρχουν αδιαμφισβητητες μελετες πως πραγματι υπαρχει η τρυπα του οζοντος!

επισης ξερω οτι σε αυτη ωφειλεται κατα κυριο λογο το οτι ο ηλιος ειναι βλαβερος....

δηλαδη να μην χρησιμοποιουμε αντιηλιακο γιατι κανει κακο?

Τα χημικα εννοειται.Μπορεις να φτιαξεις μονος σου.
Καποτε χρησιμοποιουσα καρυδελαιο αλλα βαρεθηκα να πηγαινω με λαδια στο προσωπο και τωρα πηγαινω χωρις τιποτα.

Αν τυχει να αισθανθω ερεθισμενη καποια περιοχη βαζω βουτυρο κακαο μολις γυρναω. Δεν ειναι τιποτα μην το κανουμε βουνο το θεμα!!!

3746741

Member
εχεις καποια ερευνα που να αποδεικνυει πως δεν υπαρχει τρυπα του οζοντος κ να αντικρουει αυτο?
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CF%81%CF%8D%CF%80%CE%B1_%CF%84%CE%BF%CF%85_%CF%8C%CE%B6%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%82

panoslydios

New Member
3746741 είπε:
εχεις καποια ερευνα που να αποδεικνυει πως δεν υπαρχει τρυπα του οζοντος κ να αντικρουει αυτο?
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CF%81%CF%8D%CF%80%CE%B1_%CF%84%CE%BF%CF%85_%CF%8C%CE%B6%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%82

Δεν με νοιαζει να σου πω την αληθεια.

Ουτως η αλλως αυτη μαζικη ακρατη βιομηχανοποιηση μονο προβληματα φερνει.Δεν με νοιαζει να κανω διαγνωση σε ενα ζητημα οταν η θεραπεια και η λυση του ειναι προφανης.

Ειτε υπαρχει ειτε οχι ο συγχρονος ανθρωπος διψαει για εναν πιο φυσικο τροπο ζωης.

Ο αξονας της γης μετακινειται καποιες μοιρες και μειωνεται η αποσταση με τον ηλιο αυξανοντας τη θερμοκρασια και την ακτινοβολια στη γη.

3746741

Member
αρα για μια ακομα φορα μενουμε στα λογια.....

πετας κατι χωρις καμια απολυτως αποδειξη....
κ το παρουσιαζεις κ σαν θεωρημα!οτι ειναι ετσι κ μονο ετσι!!

εμεις εδω Πανο μιλαμε με αποδειξεις!!!

δυστυχως επαληθευομαι οτι εισαι αερολογος.....κ λεω δυστυχως γιατι μου αρεσει η αντιθετη αποψη οταν συνοδευεται απο ουσιαστικες αποδειξεις.....

αλλα εσυ απο αποδειξεις μηδεν φιλε!

το απολυτο μηδεν!

πιο μηδεν δεν παει ομως!!

JohnnyThePirate

New Member
Έκανα το λάθος να μη βάλω αντηλιακό χθες στα πόδια και τώρα κάθομαι απέναντι απο το κλιματιστικό με το σορτσάκι σηκωμένο να μην ακουμπάει στους μηρούς μου και με μία μπεπανθόλ στο χέρι..Ναι σωστά μαντέψατε έπαθα εγκαυμα!Κάθε χρόνο λέω πως αυτο το καλοκαίρι δε θα καώ πουθενά.Και ενώ ήμουν τόσο κοντά πάλι την πάτησα.Πέρα από το κοκκίνισμα και τον πόνο που δεν είναι τόσο σπουδαία,το αντηλιακό προστατεύει από πολλές ασθένειες του δέρματος και κυρίως από τον καρκίνο του δέρματος.

vag25

Well-Known Member
JohnnyThePirate είπε:
Έκανα το λάθος να μη βάλω αντηλιακό χθες στα πόδια και τώρα κάθομαι απέναντι απο το κλιματιστικό με το σορτσάκι σηκωμένο να μην ακουμπάει στους μηρούς μου και με μία μπεπανθόλ στο χέρι..Ναι σωστά μαντέψατε έπαθα εγκαυμα!Κάθε χρόνο λέω πως αυτο το καλοκαίρι δε θα καώ πουθενά.Και ενώ ήμουν τόσο κοντά πάλι την πάτησα.Πέρα από το κοκκίνισμα και τον πόνο που δεν είναι τόσο σπουδαία,το αντηλιακό προστατεύει από πολλές ασθένειες του δέρματος και κυρίως από τον καρκίνο του δέρματος.

Απογευματακι!Τουλαχιστον για τα πρωτα μπανια.
Οτι καλυτερο και χωρις αντηλιακο.

Λογικο ειναι το μεσημερι να σε καψει.Και εγω καηκα στο πρωτο μπανιο μου.

TylerD

New Member
Επειδη αρκετα διασκεδασαμε με το ζαβο του φορουμ αλλα καποια πραγματα χρειαζονται και την αντιστοιχη σοβαροτητα... τα αληθινα γεγονοτα συμφωνα με τις επισημες στατιστικες ειναι τα εξης:

-Κάθε χρόνο τα κρούσματα καρκίνου του δέρματος είναι περισσότερα από τα κρούσματα καρκίνου του στήθους, του πνεύμονα, του προστάτη και του παχέος εντέρου μαζί.

-Τις τελευταίες τρεις δεκαετίες υπήρχαν περισσότερα κρούσματα καρκίνου του δέρματος από όλους τους άλλους τύπου καρκίνου μαζί.

-Από τη δεκαετία του 70 μέχρι το 2009 οι περιπτώσεις μελανώματος έχουν αυξηθεί κατά 800% στις γυναίκες και 400% στους άντρες.

-Ένας άνθρωπος πεθαίνει ανά μία ώρα από μελάνωμα.

-Ένας στους 50 άντρες και γυναίκες θα διαγνωστεί με καρκίνο του δέρματος κατά τη διάρκεια της ζωής του.

-Το μελάνωμα είναι η πιο συνήθης μορφή καρκίνου στους νέους 25-29 και η δεύτερη πιο συνήθης στους νέους 15-29.

-Οι πιθανότητες να πάθει κάποιος μελάνωμα διπλασιάζονται αν πάθει πάνω από πέντε φορές ηλιακό έγκαυμα σε οποιοδήποτε στάδιο της ζωης του.

ακομη περισσοτερα ενδιαφεροντα στοιχεια στο http://www.skincancer.org/skin-cancer-information/skin-cancer-facts

τωρα οποιος προτιμαει να ακουσει ενα ανοητο παιδαρελι 22 ετων που λεει ο,τι του κατεβει στο κεφαλι απο αυτα που λεει η επιστημονικη κοινοτητα ειναι αξιος της μοιρας του...

panoslydios

New Member
''Από τη δεκαετία του 70 μέχρι το 2009 οι περιπτώσεις μελανώματος έχουν αυξηθεί κατά 800% στις γυναίκες και 400% στους άντρες.''

Aπο τοτε δεν αρχισε η μαζικη βιομηχανοποιημενη παραγωγη τους ? ;)

''n the 1960s, sunscreen was first appears in the markets. In 1972, labeling of the sun protection factor (SPF), was introduced in the U.S''

Οσον για το φιλο που καηκε,βαζουμε βουτυρο κακαο και καποιο λαδι(ελαιολαδο που θα σου ειναι ετοιμο).

sito

Active Member
panoslydios είπε:
''Από τη δεκαετία του 70 μέχρι το 2009 οι περιπτώσεις μελανώματος έχουν αυξηθεί κατά 800% στις γυναίκες και 400% στους άντρες.''

Aπο τοτε δεν αρχισε η μαζικη βιομηχανοποιημενη παραγωγη τους ? ;)

''n the 1960s, sunscreen was first appears in the markets. In 1972, labeling of the sun protection factor (SPF), was introduced in the U.S''

Οσον για το φιλο που καηκε,βαζουμε βουτυρο κακαο και καποιο λαδι(ελαιολαδο που θα σου ειναι ετοιμο).

ενώ πριν από το 70 πήγαινε ο κόσμος στις παραλίες για μαύρισμα και μπανάκι... Εμένα παντως οι παππούδες μου πηγαίναν στο χωράφι με μακρυες μπλούζες λεπτες , παντελόνια και μεγαλα καπελα μεσα στο καλοκαίρι για να μην καούνε. και τα προσωπα πολλων μεγαλων σε ηλικια αγροτων είναι ζαρωμένα λογώ της μεγάλης εκθεσης στον ήλιο. τι έχεις να πεις γι'αυτό

Όσον αφορα την τρύπα του όζοντος, ισχύει οτι υπάρχουν κάποιοι επιστήμονες που το αμφισβητούν, και ακόμα και ΑΝ ισχύει αυτό που λές με τις μοίρες και την μειωση της απόστασης της γης απο τον ηλιο, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο, παραπάνω ακτινοβολία

Όσον αφορά για τα αντιλιακά, στο βιβλίο του Thomas Kurz - Introduction to Sport Science (παρα πολυ καλό βιβλίο), στην ενότητα όπου αναφέρεται στις βιταμίνες, ανέφερε οτι η χρήση αντηλιακού μπορεί να παρεμποδίσει την παραγωγή βιταμήνης D στο δέρμα. Τα αποτελέσματα της μειωμένης ποσότητας βιταμήνης D δεν είναι ξεκάθαρα (http://en.wikipedia.org/wiki/Hypovitaminosis_D#Cancer)

Πάντως για λίγους μήνες το καλοκαίρι εγω ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ δεν πιστεύω να υπάρχει πρόβλημα, τα οφέλη ειναι κατα ΠΟΛΥ μεγαλύερα απ'ότι οι τυχον αρνητικές συνέπειες της χρησης αντηλιακού.

Ερώτηση: Γιατί οι μαύροι που ζούνε στην βόρεια Ευρώπη δε έχουν πρόβλημα με έλλειψη βιταμήνης D;

Νομίζω οτι οι διαχειριστές πρέπει να αρχίσουν να σκέφτονται να μπανάρουν τον πανοσλυδο

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα