Η Καλύτερη Κλινική

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vlafo

Well-Known Member

Το παραθέτω όχι για να αφήσω κάποια αιχμή ή οτιδήποτε άλλο (άλλωστε διαφήμιση κάνω κιόλας) αλλά για να καταδείξω το χαμηλό επίπεδο που επικρατεί στα περισσότερα πεδία στην Ελλάδα και στις μμ που μας ενδιαφέρει εδώ.

Δυστυχώς όπως φαίνεται από τα 4 συνολικά βραβεία,και ειδικά για την αρτιότητα της κλινικής που πράγματι είναι πολύ καλή και οργανωμένη, τα υπόλοιπα δεν αφορούν σε αποτελέσματα μμ έμπρακτα με εικόνες και ανάλυση και δεν αποτελεί κριτήριο πρωταρχικό αλλά κυρίως προβάλλεται η εξιδείκευση,καινοτομία,και όλα τα υπόλοιπα συναφή που λέγονται σε τέτοιες εκδηλώσεις.

Μου θυμίζει την Αdvance που είχε βραβευτεί σαν η καλύτερη κλινική του κόσμου που δεν είχε καμία σχέση με την πραγματικότητα (θεματικός τουρισμός).

Δυστυχώς όσο έξω στην αγορά υπάρχουνε όρνεα και ένας ανυποψίαστος και αδαής κόσμος,τόσο θα βασιλεύουν στους τυφλούς ο μονόφθαλμος.

Νομίζω οι γυναικίες παρουσίες ήταν το καλύτερο αποτέλεσμα της εκδήλωσης.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Legwg James

If you try to take it, .40 with a laser
Ελευθερία έχουμε εδώ στο φόρου,όχι φίμωση.

Αυτά αλλού γίνονται.

Ναι καλά έκανες δεν υπονοώ κάτι VLAFO απλά επειδή σε ένα νήμα με περιστατικό του ήδη του τη λένε 2 μέλη και έχει αρχίσει να φορτώνει όταν το δει αυτό προβλέπεται Δουνκέρκη.
 

aeratos28

Just aeratos
Γτ δεν πήρε 4 πλατινένια?? Ποιοι ανίδεοι άσχετοι ήταν αυτοί που έκριναν ότι δεν ήταν για πλατίνα και τα άλλα 3???:cool:
 

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Σε ευχαριστω αγαπητε που το ανεβασες εσυ!

Πραγματι, τα βραβεια αυτα βραβευουν ΜΗ ιατρικες/χειορυργικες επιδόσεις.

Το τελευταιο σχολιο " Δυστυχώς όσο έξω στην αγορά υπάρχουνε όρνεα και ένας ανυποψίαστος και αδαής κόσμος,τόσο θα βασιλεύουν στους τυφλούς ο μονόφθαλμος" πιστευω οτι δεν αποκαλείς εμενα μονοφθαλμο σε ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ τομεα, σωστα? ;)
 

vlafo

Well-Known Member
Εσένα δεν σε αποκαλώ μονόφθαλμο σε καμία περίπτωση συγκρινόμενος με ότι υπάρχει στην Ελληνική αγορά,ειδικά με τους μη ιατρούς και όλο το σεφερτό των ινστιτούτων που κάνουν μμ,αλλά με την πολιτική της κλινικής σου που προωθείς και την προβάλλεις και δε λύνεις το πρόβλημα των ασθενών.
Εκεί είμαι κάθετος και το καυτηριάζω.
 

Disco

Well-Known Member
Μου θυμίζει την Αdvance που είχε βραβευτεί σαν η καλύτερη κλινική του κόσμου


"Δεν είναι η πρώτη φορά που η κλινική Advanced Hair Clinic βραβεύεται ως “International Hair Clinic of the Year”. Το 2016, το 2017 και το 2019, απονεμήθηκε ξανά αυτό το σημαντικό βραβείο στην κλινική Advanced Hair Clinics, γεγονός που επιβεβαιώνει τις δυνατότητές της στα πλαίσια της διεθνούς πραγματικότητας."
 
Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα