Εχετε Αγχος;;

Θελω να κανω μια πολυ απλη ερωτηση σε ολους σας εδω μεσα.. Εχετε γενικοτερα αγχος και αν ναι γιατι;;; Τι σας αγχωνει;;
Πιστευετε οτι το αγχος μας ριχνει τη τριχα;; πιστευετε οτι το σεξ σταματαει τι τριχοπτωση;;
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

MANKAR

Active Member
Απ: Εχετε Αγχος;;

καλησπερα φιλε , εγω δεν το νομιζω αυτο που λες!!!εγω ξερω πολλα ατομα απο τη δουλεια και τους φιλους μου που απο το αγχος ασπρισανε τα μαλλια τους αλλα παλυ πυκνα ειναι!!!το να πεσουν οφηλεται στην προδια8εση που εχεις (γονιδια) και με το αγχος επιδινονεται!!!!!
 

gus210

Member
Απ: Εχετε Αγχος;;

Έχω πάρα πολύ άγχος το οποίο μετατράπηκε σε στρες τους τελευταίους επτά μήνες μετά από σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπισα.
Μέσα σε δύο εβδομάδες μετά το τραυματικό γεγονός που αντιμετώπισα τα μαλλιά μου άρχισαν να αδυνατίζουν, να είναι θαμπά και να πέφτουν με ταχείς ρυθμούς. Μιλάμε για σοκ μιας και πριν από το γεγονός τα μαλλιά μου ήταν δυνατά, γυαλιστερά και πάρα μα πάρα πολύ πυκνά. Στην αρχή δεν το πίστευα. Έλεγα ότι ήρθε η ώρα τους και απλά συνέβη. Ήθελα να κατατάξω τον εαυτό μου στην περίπτωση της ΑΑ, ώστε να μην έχω το βάρος ότι το άγχος με κάνει να χάνω τα μαλλιά μου. Συγχρόνως, σχεδόν ταυτόχρονα, είχα και άσπρισμα το οποίο έχει κορυφωθεί στα πλάγια και στους κροτάφους.

Πριν από λίγες μέρες είχα ένα ευχάριστο γεγονός σε σχέση με αυτά που με απασχολούσαν. Η σύντροφος μου με κοιτούσε όλες τις ημέρες που έπλεα σε πελάγη ευτυχίας και δεν έλεγε κάτι. Μετά από δυο μέρες μου είπε ότι τα μαλλιά μου είχαν αποκτήσει ζωηράδα (μιας και από σπαστά είχα γίνει ίσια τους τελευταίους μήνες), γυάλιζαν και πάλι και φαίνονταν υγιή. Δεν είχα κάνει κάτι γι' αυτό. Απλά ήμουν χαρούμενος. Το είχα παρατηρήσει και εγώ και της το είπα. Αλλά και πάλι δεν ήθελα να το πιστέψω γιατί δεν θέλω να δεχθώ ότι μια άσχημη περίοδο στη ζωή μου μου αλλοιώνει την εικόνα.

Θεωρώ ότι η στενοχώρια και το άγχος είναι δυνατόν να επιταχύνουν τρομερά την τριχόπτωση. Από την άποψη ότι με την ποιότητα των μαλλιών που είχα, ήταν πιθανό να τα χάσω σε πέντε ή ακόμη και σε δέκα χρόνια από τώρα. Απλά έχω την εντύπωση ότι μέσα σε όλα τα άλλα το άγχος επιταχύνει τη γήρανση. Ο δερματολόγος μου, για την περίπτωση μου το θεωρεί πάρα πολύ πιθανό μιας και οι τρίχες έχουν αδυνατίσει σε όλο το κεφάλι και όχι μόνο σε κροτάφους ή στο crown.
 

SHOOTER

Member
Απ: Εχετε Αγχος;;

Ποτέ ως τώρα δεν έχανα πολλά μαλλιά.Υπήρχαν περίοδοι εποχιακής τριχόπτωσης αλλά τα περισσότερα μαλλιά (αν όχι όλα) ξαναέβγαιναν γερά και δυνατά.Πριν 1 χρόνο και κάτι πέρασα μία περίοδο με πολύ άγχος και στενοχώρια και τα μαλλιά μετά από την εποχιακή τριχόπτωση τότε δεν ξαναβγήκαν ποτέ...Η κατάσταση σταθερή από τότε.Δεν πιστεύω ότι η αραίωση οφείλεται μόνο στο άγχος,σίγουρα το θέμα είναι τα γονίδια,αλλά μάλλον το άγχος επιδεινώνει την τριχόπτωση.
Επίσης γνωρίζω κοπέλα που έχασε, σε περίοδο εξεταστικής με πολύ άγχος, όλα τα μαλλιά της σε μία περιοχή 3x3 cm πάνω από το αυτί, χωρίς προηγούμενο ιστορικό.Ξαναβγήκαν μετά από τρεις μήνες με regain και συμπλήρωμα σιδήρου, απ' όσο ξέρω, που της έγραψε δερματολόγος.Σίγουρα δεν ήταν κάτι σοβαρό απ' ότι φάνηκε η περίπτωσή της αλλά μάλλον το άγχος 'έκανε' τη δουλειά του.
 

akishellas3

Well-Known Member
Απ: Εχετε Αγχος;;

Eμενα παντως μετα απο στενσαχωρια αδυνατισαν κ αραιωσαν λιγο μπροστα ,μπορει να ηταν να γινει απλα εγινε πιο γρηγορα.
 

danceworld_2001

Well-Known Member
Απ: Εχετε Αγχος;;

Εγω σπάνια στεναχωριέμαι σχεδόν ποτέ δεν αγχώνομαι και προσπαθώ να είμαι αρκετά αναίσθητος. Πιστεύω χωρίς άγχος ζεις καλύτερα. Δεν είδα ποτέ μου σύνδεση άγχους με τριχόπτωση αλλά δεν ειμαι και αγχώδης τύπος, προσπαθώ να διασκεδάζω με τους φίλους μου, με το αμάξι μου, μέσω μπάσκετ - γυμναστηρίου, παραλία και πολλά άλλα και με την κοπελιά και γενικά ενώ βλέπω πχ την δικιά μου να αγχώνεται για τα πάντα εγώ ειμαι τρεις λαλούν και 8 χορεύουν.

Πιστεύω όμως πως η ψυχολογία μπορεί να βελτιώσει ή να χειροτερεύσει μια περίπτωση ΑΑ χωρίς να ειναι καταλύτης όμως.
 
Μπλουζα