Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Bouklas είπε:Γεια χαρά. ψάχνω παντού να αγοράσω rogaine/regaine και βρήκα αυτό το site, minoxidil-direct.co.uk. Eχει παραγγείλει κάποιος από εδώ βρε παιδιά? για να παραγγείλω και εγώ, ρωτάω γιατί οι τιμές τους είναι πολύ φτηνές σε σχέση με αλλα site που έχω βρει!
Ευχαριστώ.
kapamarou είπε:εχω αγορασει 2 λιτρα kirkland απο αυτο το site
σε 7 εργασιμες μερες θα τα εχεις στα χερια
ρε φιλε σε υπερευχαριστώ για την απάντηση σου φοβόμουν μην ήταν κάνα site παράξενο. ψάχνω σε έγκυρα sites μονο και ήθελα την regaine την κανονική όχι τον αφρο για τρίμηνη θεραπεία και το λιγοτερο που μου έβγαιναν και με τα έξοδα αποστολής ήταν 70-80 ευρώ. Εδω πραγματικά ειναι πολύ φτηνά!
Σε ευχαριστώ και πάλι φίλε![]()
xxxray είπε:Τι έξοδα αποστολής παίζουν μ'αυτό;
Fenimore είπε:@Bouklas κι εγώ έχω αγοράσει από το συγκεκριμένο, 2 φορές. Μην ανυσηχείς, είναι από τα πιο αξιόπιστα site.
praktoras_8v είπε:Γεια χαρά και από μένα!
Σήμερα παρέλαβα 12 μπουκάλια που είχα παραγγείλει από αυτό το site.
Επειδή τώρα ξεκινάω, θέλω να ρωτήσω το εξής:
Στο φυλλάδιο με τις οδηγίες, ανάμεσα σ' άλλα, αναφέρει ότι το προϊόν είναι μόνο για χρήση στο vertex και όχι για χρήση στο frontal baldness or receding hairline, πράγμα το οποίο δεν αναφέρεται στην ετικέτα της φιάλης, ούτε στο site. Λάθος προϊόν πήρα? :huh:
Επίσης να πω ότι, αν και στο site λέει ότι είναι free P&P, όταν πλήρωσα με χρέωσε κάποια έξοδα αποστολής (δεν θυμάμαι ακριβώς, κάτι λίγα ευρώ, πάντως). Τέλος, ενώ περίμενα να έρθει από Αγγλία (.co.uk), ο φάκελος έγγραφε στα στοιχεία του αποστολέα USA.
Fenimore είπε:praktoras_8v είπε:Γεια χαρά και από μένα!
Σήμερα παρέλαβα 12 μπουκάλια που είχα παραγγείλει από αυτό το site.
Επειδή τώρα ξεκινάω, θέλω να ρωτήσω το εξής:
Στο φυλλάδιο με τις οδηγίες, ανάμεσα σ' άλλα, αναφέρει ότι το προϊόν είναι μόνο για χρήση στο vertex και όχι για χρήση στο frontal baldness or receding hairline, πράγμα το οποίο δεν αναφέρεται στην ετικέτα της φιάλης, ούτε στο site. Λάθος προϊόν πήρα? :huh:
Επίσης να πω ότι, αν και στο site λέει ότι είναι free P&P, όταν πλήρωσα με χρέωσε κάποια έξοδα αποστολής (δεν θυμάμαι ακριβώς, κάτι λίγα ευρώ, πάντως). Τέλος, ενώ περίμενα να έρθει από Αγγλία (.co.uk), ο φάκελος έγγραφε στα στοιχεία του αποστολέα USA.
Όλες οι μινοξιδίλες επίσημα είναι για το vertex, αλλά μπορούν να βοηθήσουν και στο μπροστά μέρος. Απλά στο vertex έχουν πάρει την έγκριση.
Μην ανυσηχείς από το USA έρχοντε κανονικά, απλά το store της Αγγλίας είναι για να τα προωθεί με την σειρά του στην Ευρώπη.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.