Εφαρμοζεται στην Ελλαδα μεθοδος με βλαστοκυτταρα???!!!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Georgex6

Well-Known Member
Απ: Εφαρμοζεται στην Ελλαδα μεθοδος με βλαστοκυτταρα???

-stamatis- είπε:
Kαλη συνεχεια στα αποτελεσματα σου φιλε geo.Εγω τωρα μολις γυρισα απο ενα δερματολογο που επισκεφθηκα. Ουτε λιγο ουτε πολυ μου ειπε οτι στην ανδρικη αλωπεκια δεν μπορεις να κανεις και τιποτα. Μονο μετεμφυτευση μαλλιων σε κάποιο ειδικο. Για βλαστοκυτταρα δεν ηξερε τιποτα!!!
Εμένα προσωπικα μου εδωσε το μποταφεξ 5 % και μου ειπε να το χρησιμοποιω καθε μερα. Επισης μου ειπε οτι δεν υπαρχουν σαμπουαν εξειδικευμενα και οτι ολα ειναι ψεμματα.Λοιπον τι έχετε να πείτε?
μη ξαναπας ποτε σαυτον :grandpa:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Georgex6

Well-Known Member

λοιπον παιδια ο geo απο τι φαινετε απο τις φωτο ειναι σε αρχικο σταδιο και αποτι βλεπω εγω υπαρχει αραιωση εστω και μικρη, πιστευω οτι με big 3 θα γεμιζε αλλα αφου λεει φοβαται τις παρενεργειες τοτε καλα εκανε γιαυτον και για εμας :D τα αποτελεσματα ομως θα δειξουν αν επραξε το σωστο παντως αυτα που του λετε οτι κακως το εκανε και δε χρειαζοταν δεν ειναι σωστο,
ο αδερφος μου πχ αν τον δεις δε μπορεις να πεις οτι εχει προβλημα φουλ μαλλι hairline το ιδιο πολυ καλη και ομως κανει big 3 γιατι με το που ειδε τα πρωτα σημαδια ο δερματολογος τον ξεκινησε αμεσως και γνωμη μου καλα εκανε

scarface

Member

παιδακια καλησπερα!!!πηγα σημερα στο ραντεβου μου που ειχα με τον βουκιδη...οπως σας ειχα πει.αρχικα ο ανθρωπος ειναι εξαιρετος επιστημονας και γιατρος και καθολου snake.θα σας πω τι μου ειπε να μην σας κουραζω..κοιταξε το μαλλι μου και μου ειπε οτι σου εγγυωμαι οτι θα σταματησει η τριχοπτωση και οτι θα δυναμωσει η τριχα.αλλα σου λεω οτι δεν θα βγαλεις ουτε μια τριχα..αυτο.μιλησε ειλικρινα ο ανθρωπος.η διαδικασια ειναι ανωδυνη εντελως απο οτι μου ειπε.δεν χρειαζεται ουτε αποθεραπεια ουτε τιποτα.αμεσως μετα κανεις οτι θες...απλα δεν θα βγαλω καμια τριχα.σε ερωτηση μου αν υπαρχει πιθανοτητα να βγαλω εστω και μια τριχα,μου ειπε δεν θα σου πω αυτο που θες να ακουσεις..και η μεθοδος αυτη εφαρμοζεται δεκα μηνες.μπορει να εχει αποτελεσμα σε δυο χρονια μετα..λεω εγω τωρα..δεν ξερω τι θα κανω .θα το σκεφτω.χαρηκα παντως με την ειλικρινια και τη σοβαροτητα του γιατρου.αριστος.ειδικα στην εποχη μας.ο ανθρωπος δεν εκμεταλλευεται τον πονο σου.να ναι καλα.αυτα φιλαρακια.......εν αναμονη.

GK

New Member

scarface είπε:
παιδακια καλησπερα!!!πηγα σημερα στο ραντεβου μου που ειχα με τον βουκιδη...οπως σας ειχα πει.αρχικα ο ανθρωπος ειναι εξαιρετος επιστημονας και γιατρος και καθολου snake.θα σας πω τι μου ειπε να μην σας κουραζω..κοιταξε το μαλλι μου και μου ειπε οτι σου εγγυωμαι οτι θα σταματησει η τριχοπτωση και οτι θα δυναμωσει η τριχα.αλλα σου λεω οτι δεν θα βγαλεις ουτε μια τριχα..αυτο.μιλησε ειλικρινα ο ανθρωπος.η διαδικασια ειναι ανωδυνη εντελως απο οτι μου ειπε.δεν χρειαζεται ουτε αποθεραπεια ουτε τιποτα.αμεσως μετα κανεις οτι θες...απλα δεν θα βγαλω καμια τριχα.σε ερωτηση μου αν υπαρχει πιθανοτητα να βγαλω εστω και μια τριχα,μου ειπε δεν θα σου πω αυτο που θες να ακουσεις..και η μεθοδος αυτη εφαρμοζεται δεκα μηνες.μπορει να εχει αποτελεσμα σε δυο χρονια μετα..λεω εγω τωρα..δεν ξερω τι θα κανω .θα το σκεφτω.χαρηκα παντως με την ειλικρινια και τη σοβαροτητα του γιατρου.αριστος.ειδικα στην εποχη μας.ο ανθρωπος δεν εκμεταλλευεται τον πονο σου.να ναι καλα.αυτα φιλαρακια.......εν αναμονη.

Μήπως τον ρώτησες "Δηλαδή δεν θα βγάλω τρίχα... οκ! Αλλά θα κρατήσω τις υπόλοιπες, πάρα πολύ ωραία! Άρα εφόσον αναστέλεται η τριχόπτωση δεν σημαίνει ότι ότι νέα τρίχα βγάλω από την χρήση Μινοξ ή Φίνας (ακόμα και μετά την διακοπή τους) ότι θα παραμείνουν στο κεφάλι μου ? Και οι θύλακες θα μείνουν ζωντανοί ?"

GK

New Member

scarface είπε:
Μα καλά, πριν έλεγε ότι εάν υπάρχει έστω και μικρή τριχοφυία πολλαπλάσιάζονται σε εκείνο το σημείο οι τρίχες και φουντώνουν...... μόνο για τα εντελώς καραφλά σημεία έλεγε ότι δεν κάνει τίποτα, τώρα το άλλαξε ? :-[
Snake μπορεί να μην είναι αλλά εάν έλεγε στα ΝΕΑ και στον ΑΝΤ1 αυτό που σου είπε εσένα ελάχιστοι θα ενδιαφερόντουσαν....

Τέσπα Μήπως τον ρώτησες "Δηλαδή δεν θα βγάλω τρίχα... οκ! Αλλά θα κρατήσω τις υπόλοιπες, πάρα πολύ ωραία! Άρα εφόσον αναστέλεται η τριχόπτωση δεν σημαίνει ότι ότι νέα τρίχα βγάλω από την χρήση Μινοξ ή Φίνας (ακόμα και μετά την διακοπή τους) ότι θα παραμείνουν στο κεφάλι μου ? Και οι θύλακες θα μείνουν ζωντανοί ?"

giannis1991

Well-Known Member

scarface είπε:

καλα μην εισαι σιγουρος...γιατι σε ειδε με αρκετα μαλλια και μπορει να σκεφτηκε''κατσε να του πω οτι θα διατηρησει τα μαλλια του,αλλωστε ουσιαστικα αυτο τον νοιαζει''.....και λεγοντας οτι δεν θα βγαλεις να προσπαθησε να δειξει την ειλικρινεια του.....

εγω δεν ξερω αλλ δεν πιστευω οτι θα σταματηει η τριχοπτωση.....ή αν σταματησει θα σταματησει μονο για λιγο καιρο(καποια χρονια το πολυ).....αν ειναι οντως ετσι παντως εχουμε βρει τη λυση.....

heyya

New Member

Ή επειδή είναι nw2 και έχει άδειασμα μόνο στους κροτάφους ενώ όλο το μαλλί του είναι ok να του είπε αυτό. Δηλαδή να μίλαγε αποκλειστικά για την περίπτωσή του.
Ο scareface θα μας πει!

comb

Member

Σου είπε για πόσο καιρό προβλέπει οτι θα σταματήσε η τριχόπτωση?

cmos516

Member

GK είπε:
Εγώ όταν παρατήρησα την αραίωση ήμουν στα 22-23 (2005) και έλεγα σε ολους ότι έχω αραιώσει και με δουλέυανε επειδή ακόμη και τότε είχα πάρα πολύ μαλλί εάν σας δείξω φωτογραφίες από τότε και εσείς τρελό θα με βγάζατε... μέχρι και ναυτικό (2006) που πήγα εάν σας δείξω φώτο που ήμουν κοντοκουρεμένος νόμιζα ότι καράφλιαζα και την κοιτάω τώρα την φώτο και ήμουν τίγκα πάλι... αλλά σταδιακά το πρόβλημα χειροτέρεψε και πλέον είμαι ακριβώς σε παρόμοια κατάσταση με τον Geo στα 27 μου χρόνια. To hairline έχει παραμείνει ίδιο έστω με μικρές τριχούλες αλλά υπάρχει αραίωση μπροστα, ειδικά από την δεξια πλευρά στου κροτάφους έιναι τραγωδία λες μου τις κόβουν με ψαλίδι δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό ίσως επειδή γενικά η τριχοφυία μου στο δεξί μερος του κεφαλιού μου είναι ζαβή από τα μούσια μέχρι επάνω....
Από τα 22 μου κάθε ημέρα στον καθρέφτη ήμουν και τα έβλεπα αραιά τα μαλλιά μου αν και δεν ήταν, σκέφτομαι μήπως μέχρι και εγώ ενδόμυχα τους δημιούργησα ζημιά... αφού αγχώνομαι με το παραμικρό και στρεσάρομαι με το παραμικρό, να προλάβω το ένα να προλάβω το άλλο...Τι να πώ, γαμώ τις τρίχες ρε!

Φιλε ,εισαι ακριβως μα ακριβως ιδια περιπτωση με την δικια μου!!
Νομιζω παιζει ρολο πολυ η ψυχολογια τελικα,
(εχουμε παθει κατι παρομοιο με αυτο που παθαινουν ορισμενες κοπελες,κοιταζοντε στο καθρεπτη και νομιζουν οτι ειναι χοντρες ενω ειναι μια χαρα,και παθαινουν νευρικη ανορεξια)
Και σε εμενα η ο δεξης κροταφος ειναι που εχει το προβλημα(ειναι λιγο πιο πισω),οπως επισης παρατηρησα γενικα ολη τη δεξια μερια και στα γενια ειναι σε καποια σημεια πιο "φτωχη"σε τριχες!!
Αυτο που θα ηθελα να ρωτησω:
Τελικα η οποια θεραπεια με βλαστοκυτταρα ειναι μονιμη?
Δηλαδη την κανεις μια φορα και κρατας τα μαλλια σου για παντα,ή ειναι κατι σαν το botox ,που κραταει για καποιο χρονικο διαστημα και μετα ξανα παλι?
Παντως απ 'οτι διαβασα ο μονος τροπος ακομη για να "γεμισεις"ενα σημειο με τριχες που εχασες ειναι η μικρομεταμοσχευση

Hopefull

New Member

Παιδες αν του ειπε με σιγουρια οτι δε θα βγαλει μαλλια σημαινει οτι ειναι χειροτερη θεραπεια και απο το propecia και απο το regaine. Επισης τα αποτελεσματα του δεν ειναι μονιμα...το PRP που ειναι κατι παρομοιο αλλα πιο ασθενες υποτιθεται πρεπει να επαναλαμβανεται καθε 10 μηνες με χρονο. Αν το PRP το χρεωνει 1000 ευρο σημαινει καθε χρονο 1000 ευρο για κατι που ειναι χειροτερο και απο το propecia και απο το regaine και μαλλον και απο το fungoral αφου με ολα αυτα υπαρχει καποιο regrowth ειδικα στην αρχη της τριχοπτωσης οπως του φιλου scarface.

Δευτερον αυτα τα σου εγγυομαι οτι δε θα χασεις αλλα μαλλια τα παιρνω σοβαρα μονο οταν οι εγγυησεις περιλαμβανουν επιστροφη χρηματων με υπογεγραμμενα συμφωνητικα. Ολα τα υπολοιπα τα ακουω βερεσε...

Εχει ψωμι παιδια ολο αυτο το buzz γυρω απο τα stem cells και πολλοι θα κανουν τις αρπαχτες τους μεχρι να βγει μια πραγματικη λυση...αλλοι θα πουλησουν φουμαρα αλλοι θα το κανουν πιο διακριτικα προσπαθωντας να καλυψουν και τον ποπο τους κρατωντας τις προσδοκιες χαμηλες

Maria

New Member

hopefull είπε:
Εχει ψωμι παιδια ολο αυτο το buzz γυρω απο τα stem cells και πολλοι θα κανουν τις αρπαχτες τους μεχρι να βγει μια πραγματικη λυση...αλλοι θα πουλησουν φουμαρα αλλοι θα το κανουν πιο διακριτικα προσπαθωντας να καλυψουν και τον ποπο τους κρατωντας τις προσδοκιες χαμηλες

δίκιο έχεις hopefull, είναι πολύ νωρίς για θαύματα... Μέχρι να γίνει το θαύμα, πολλοί θα έχουν κάνει τις αρπαχτές τους...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

giannis1991

Well-Known Member

''Δευτερον αυτα τα σου εγγυομαι οτι δε θα χασεις αλλα μαλλια τα παιρνω σοβαρα μονο οταν οι εγγυησεις περιλαμβανουν επιστροφη χρηματων με υπογεγραμμενα συμφωνητικα. Ολα τα υπολοιπα τα ακουω βερεσε...''

+100000000000000000000

ANAR

Well-Known Member

Eγω δεν εχω καταλαβει εαν αυτη η μέθοδος ειναι για να κρατησεις τα υπάρχον μαλλια η ειναι για να βγαλεις επιπλέον μαλλια ::) ::)

giannis1991

Well-Known Member

ANAR είπε:
Eγω δεν εχω καταλαβει εαν αυτη η μέθοδος ειναι για να κρατησεις τα υπάρχον μαλλια η ειναι για να βγαλεις επιπλέον μαλλια ::) ::)

μαλλον τιποτα δεν εγγυαται προς το παρον.....

geo.

Member

Ρε παιδία με προβληματίζει πάρα πολύ η απάντηση που έδωσε ο βουκίδης στον φίλο μας :chinscratch :chinscratch :chinscratch
Δεν έχει καμία σχέση ούτε με αυτά που λέει στην τηλεόραση και τα δημοσιεύματα , ούτε βέβαια και με αυτά που μου είπε εμένα.
Σε μένα μίλησε : 1ον για πύκνωση σε σημεία με αραίωση , 2ον για ενδυνάμωση του τριχωτού , 3ον για επαναφορά του χρώματος του μαλλιού στο φυσικό του (εάν έχουν ασπρίσει) , 4ον ότι σταματάει η τριχόπτωση ,και 5ο και καλύτερο ότι θα έχω σε κάποιο μικρό ποσοστό και δημιουργία νέων θυλάκων , άρα και νέον τριχών.
Στα παραπάνω ήταν μάλιστα και απόλυτος και όταν εγώ τον ξαναρώτησα 2 και 3 φορές για να το επιβεβαιώσω εκνευρίστηκε κιόλας λέγοντας μου ότι δεν είναι κανένας απ@τεών@ς , ότι αυτά που λέει ισχύουν 100 % και ότι εάν δεν θέλω να μην το κάνω. Χαρακτηριστικά κατέλεξε λέγοντας μου : «είναι ότι καλύτερο υπάρχει σήμερα , και δεν θα κάτσω να σε πείσω για τα (αυτονόητα). Αυτά που είπα ιχύουν και θα τα δείς το πολυ σε 6 μήνες μετά την θεραπεία»
Τι να πω , αν δεν ισχύουν αυτά που μου είπε , αλλά και αυτά που λέει στα κανάλια τόσο καιρό τώρα τότε αλλάζει το σκηνικό……… :knup: :knup: :knup:

giannis1991

Well-Known Member

βρε μονο το να σταματαει την τριχοπτωση ειναι μεγαλο θεμα....αλλα κατι μου βρωμαει.....δηλαδη με τα βλαστοκυταρα θα εχουμε μαλλια για παντα,θα μπορουμε να ανακτησουμε καποιο μικρο ποσοστο τριχων,οι ασπρες τριχες θα γινουν μαυρες και και και και και και......δηλαδη ολα αυτα και με 4000 ευρω????????

σας παρακαλω οποιος ξαναμιλησει με τον βουκιδη να τον ρωτησει 2 πραγματακια...
1)οταν λεει οτι σταματαει η τριχοπτωση εννοει για παντα ή σε 10 μηνες θα χρειαζομαι παλι βλαστοκυταρα????
2)αν ισχυουν οσα λεει τοτε το 2010 ειναι η ημερομηνια λυσης του προβληματος της φαλακρας????

geo.

Member

Επειδή έχω μιλήσει πολλές φορές μαζί του θα ξαναπώ , ότι επιμένει πως ισχύουν όλα όσα ανέφερα παραπάνω.
Σίγουρα και το να σταματάει την τριχόπτωση και μόνο, είναι πολύ σημαντικό αλλά όταν σου τάζει και άλλα τόσα , εάν δεν ισχύουν τότε κάτι δεν πάει καλά. Εγώ προσωπικά το έκανα και για πύκνωση , όχι μόνο για να μου σταματήσει την τριχόπτωση. Ρε φίλε μπας και σου έλεγε για σημεία που είναι τελείως καραφλά ότι : «δεν θα δεις ούτε τρίχα παραπάνω» και όχι για τα σημεία που απλά έχουν μία αραίωση ;

scarface

Member

καλησπερα παλι.μου ειπε οτι θα δυναμωσει η τριχα και θα γινει πιο χοντρη μετα απο 15 μερες..τον ρωτησα αν θα χρειαστει να ξανακανω και μου ειπε θα δουμε.αναλογα..εκτοσ αυτου παιδια εγω εχω πιο σοβαρο προβλημα απο τον geo.γι αυτο ισψς μου ειπε ετσι...εχω πισω και στους κροταφους.ο geo ειναι πολυ καλα.

GK

New Member

Μία λύση είναι να πάτε και οι δύο μαζί :D
Προφανώς αστειέυομαι, εγώ θα περιμένω τα αποτελέσματα του Γιωργάρα όταν θα κλείσει περίπου 6 μήνες (αν και εγώ έχω χειρότερο πρόβλημα) και εάν είναι ικανοποιητικά έφυγα σφαιράτος!
Θα κάνω πρώτα την αρθροσκόπηση στο γόνατο και μετά θα κάνω αρθροσκόπηση στο κεφάλι μου! χαχαχαχαχ

giannis1991

Well-Known Member

ρε παιδια σας παρακαλω να του γινει αυτη η ερωτηση του βουκιδη γιατι θα μας τρελανει....
οτι δηλαδη αν ισχυουν οσα λεει τοτε το 2010 ειναι η ημερομηνια λυσης του προβληματος της φαλακρας?????

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα