Ευχαριστώ σε όλους τους χρήστες του φόρουμ...

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

George23

New Member
Ειμαι 20 χρονων και εδω και εναν χρόνο τα μαλλια μου αραιώνουν επικίνδυνα. Στην αρχή πήρα τα χάπια της **eov homme που κυκλοφορούν στο εμπόριο αλλα αδικος κόπος. Επειδη ειχα πάντοτε πυκνά μαλλιά η διαφορά ήταν ορατη ειδικά στους κροτάφους. Υστερα αρχισαν να αραιωνουν όλο και προς τα μέσα. Έπειτα απο 3-4 μήνες χρήσης αυτων των χαπιών δεν γινόταν τίποτα και καταλαβα πως ήταν τσαρλατάνικα γιατι κάθε αλλο παρα καλό μου εκαναν. Εν πασει περιπτωση μετα αρχισα να σκέφτομαι για μεταμόσχευση. Εψαχνα σε ιστοσελίδες κτλ κτλ αλλά οι φωτογραφίες που έδειχναν για το πριν και το μετα... ας μην το σχολιάσω, εδειχναν διαφορετικά ατομα. Το κοστος και η αμφιβόλου ποιότητας στην ελλάδα μεταμοσχεύσεις με μεκαναν και το εβγαλα απτο μυαλο μου, ειδικα οταν για καλή μου τυχη ανακάλυψα αυτό το φόρουμ. Δεν ηξερα καν πως υπήρχαν ουσίες (θεραπεια big3) που μπορουν να βοηθήσουν. Μαλλιστα ενας αχρηστος δερματολογος ειχε πει πως δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα για την τριχόπτωση, ειναι κληρονομικό δεν θεραπεύεται... Οταν ειδα ομως στο site ολα αυτα καταλαβα πως τελικα ισως και να υπηρχε θεραπεια. Εν τελει πηγα σε αλλον δερματολογο, σε αλλη πολη, και για θεραπεια μου προτεινε ακριβως αυτα που εμαθα, και οι περισσοτεροι, προτεινετε . Απο σημερα αρχιζω τη θεραπεια, αλλα ειλικρινα και τπτ να μην γινει θα λεω πως προσπαθησα τουλαχιστον γιατι εγω σε αντιθεση με αλλους εμαθα μεσω εσας τι επρεπε να κανω. Η γνώση ειναι δύναμη. Και εν τελει αμα μου πεσουν τελικα τα μαλλια και η θεραπεια δεν κανει κατι θα κανω σε μεγαλυτερη ηλικια στο εξωτερικο μεταμοσχευση(αρκει να μαζεψω τα λεφτα). Οκ ασχολουμαστε με τριχες ισως γιατι δοξα τον Θεο δεν εχουμε σοβαροτερα προβληματα(υγειας). Απλα παιζει μεγαλο ρολο στη ψυχολογια. Αμα υπηρχαν αλλα προβληματα το θεμα των μαλλιων θα εμπαινε σε δευτερη, σε τριτη μοιρα εννοειται. Σας ευχαριστω όλους!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Απ: Ευχαριστώ σε όλους τους χρήστες του φόρουμ...

:welc: φίλε μου, καλή συνέχεια και καλή επιτυχεία σε ότι και αν επιλέξεις :)

ANAR

Well-Known Member

Καλως ηρθες φιλε

Panos1982

Well-Known Member

να κι αλλο ενα λαμπερο 20 χρονο μυαλο........ :)
το πρωτο το ειχε ο γιαννης.....

giannis1991

Well-Known Member

Panos1982 είπε:

καλως ηρθες φιλαρακο...ετσι ακριβως...τα λες πολυ καλα,μπραβο σου....
πανο εμενα λες ρει????????και τι εννοεις ειχα ?τωρα δεν??? ;D

Panos1982

Well-Known Member

giannis13 είπε:
[quote author=Panos1982 link=topic=2020.msg37216#msg37216 date=1279645617]

[/quote]

εσενα λεω βεβαια....το ειχες οταν ησουν πρωτοεμφανιζομενος.......τωρα τοσο καιρο εδω μεσα....μαζι με μενα κ τον αναρ....παει....καηκε... :explod

giannis1991

Well-Known Member

ναι εκανα καλο ντεμπουτο αλλα με εφαγαν οι κακες παρεες και τα κυκλωματα..... :D

tsiou

New Member

@γιώργο και εγώ είμαι της άποψης ότι αν προσπαθείς αισθάνεσαι καλύτερα ...

αν και εχω γράψει λίγες φορές αυτό που πιστεύω είναι ότι το γεγονός ότι προσπαθώ (με σαμπουάν, κρέμες κλπ) με κάνει να μην έχω άγχος και να βλέπω πιο χαλαρά και φυσικά το ότι μου πέφτουν τα μαλλιά και να μη με πειράζει η φαλάκρα ...

απλά να προσέχουμε όλοι τις δοσολογίες για να μην έχουμε σοβαρές παρενέργειες. καλή συνέχεια σε όλους, μπράβο για την προσπάθεια ...

Jakard

New Member

Panos1982 είπε:
[quote author=giannis13 link=topic=2020.msg37218#msg37218 date=1279646909]

[/quote]

εσενα λεω βεβαια....το ειχες οταν ησουν πρωτοεμφανιζομενος.......τωρα τοσο καιρο εδω μεσα....μαζι με μενα κ τον αναρ....παει....καηκε... :explod
[/quote]

Εγω στα 18 ηξερα για την θεραπεια τι ειμαι δηλαδη ο Προμηθεας? Μπραβο φιλε μου δοκιμασε για κανα 8 μηνες την << ΜΕΓΑΛΗ 3>> απλα θα σου προτεινα να μην επρνεις 1/5 προσκαρ αλλα λιγοτερο . Καλη επιτυχια .

giannis1991

Well-Known Member

Jakard είπε:
[quote author=Panos1982 link=topic=2020.msg37220#msg37220 date=1279647639]
[quote author=giannis13 link=topic=2020.msg37218#msg37218 date=1279646909]

[/quote]

[/quote]

Εγω στα 18 ηξερα για την θεραπεια τι ειμαι δηλαδη ο Προμηθεας? Μπραβο φιλε μου δοκιμασε για κανα 8 μηνες την << ΜΕΓΑΛΗ 3>> απλα θα σου προτεινα να μην επρνεις 1/5 προσκαρ αλλα λιγοτερο . Καλη επιτυχια .
[/quote]

δε νομιζω να εννοει αυτο ως λαμπερο μυαλο αλλα τεσπα!

Vangelis Vagos

New Member

Έτσι είναι φίλε μου και εγώ μπήκα στο φόρουμ πριν λίγο καιρό και κατάλαβα πολλά πράγματα τι παίζει με θεραπείες - εταιρίες κλπ. Είσαι τυχερός που έχεις αυτή την πληροφόρηση σε τέτοια ηλικία. Εγώ 28 είμαι, μακάρι να είχα μπεί στο φόρουμ νωρίτερα. Καλή επιτυχία σου εύχομαι...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

sofo85

New Member

Καλώς όρισες φίλε!!Και εγω σχετικά πρόσφατα ανακάλυψα το side και με εχει βοηθήσει πολυ ασε που με γλιτωσε απο τα χειρότερα (στο τσακ ημουν να κανω εμφυτευση σε εναν γιατρο στο κολωνακι.....).

Lord Raflas

New Member

sofo85 είπε:
Καλώς όρισες φίλε!!Και εγω σχετικά πρόσφατα ανακάλυψα το side και με εχει βοηθήσει πολυ ασε που με γλιτωσε απο τα χειρότερα (στο τσακ ημουν να κανω εμφυτευση σε εναν γιατρο στο κολωνακι.....).

τον Ι.Γ?Οντως γλυτωσες απο τα χειροτερα...

sofo85

New Member

Lord Raflas είπε:
[quote author=sofo85 link=topic=2020.msg38739#msg38739 date=1283251437]

τον Ι.Γ?Οντως γλυτωσες απο τα χειροτερα...
[/quote]
μου ειχαν πει και για αυτον αλλα ετοιμαζομουν να παω στον Α.Τ,οπως και να εχει επειδη ακομα δεν εχω τεραστιο προβλημα θα ηταν βλακεια μου.Τον ξερεις???

Lord Raflas

New Member

Τον Ι.Γ εκανα πριν 14 μηνες.αστα,η ουλη ακομα ειναι κοκκινη,και το μουδιασμα στην ληπτρια ακομα δεν εχει φυγει..οσο για το αποτελεσμα...κλαψε...
τον Α.Τ δεν τον γνωριζω αλλα δεν νομιζω να κανει και κατι παραπανω

και εκανες πολυ καλα.αν υποθεσουμε οτι εισαι στο 2 και εχεις αρκετο μαλλι στα υπολοιπα,θες γυρω στα 3000 θυλακια για να πιασεις την πυκνοτητα των υπολοιπων(οπως ο πανος82).αυτοι εδω να σου εμφυτευσουν 500?600?αντε βαρια 800!!!ασε,μετα θα ξανατρεχες και θα σε ειχαν μονιμο πελατη..και στο τελος θα σου πλασαραν και κανα περουκινι..θελουν ολοι :knup: :guillotine :4m:

μια ερωτηση ...στους πλεον εμπειρους αν δεν σου παρεχεται η δυνατοτητα να πας στο εξωτερικο ποιος ελληνας πλαστικος ειναι αξιοπιστος και κανει καλη δουλεια?για να μην θεωρηθει διαφημηση στειλτε μου μηνυμα.

Lord Raflas

New Member

[quote author=triantafilos link=topic=2020.msg38987#msg38987 date=1283688322]
μια ερωτηση ...στους πλεον εμπειρους αν δεν σου παρεχεται η δυνατοτητα να πας στο εξωτερικο ποιος ελληνας πλαστικος ειναι αξιοπιστος και κανει καλη δουλεια?για να μην θεωρηθει διαφημηση στειλτε μου μηνυμα.
[/quot

προφανως κανεις....ουτε για δειγμα...

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα