Ευφυτευση βιο-τριχων

aggelos88

Active Member
Νομιζω ειναι πιθανον η τελικη λυση στην αα, εμφυτευουν βιο-τριχες στα φαλακρα σημεια
Προκειτε δλδ για συνθετικες τριχες, με τον τροπο αυτο θα μπορουν να σου εμφυτευσουν χιλιαδες
τριχες χωρις να ψαχνεις την δοτρια περιοχη.

Εχει δοκιμασει κανεις? Εχουμε τιποτα σαν αυτο στην Ελλαδα?

http://www.hair-transplant-pune.com/biofiber-synthetic-transplant/

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Με το χερι στην καρδια και μετα στην τσεπη.
Ειστε σιγουροι οτι θα βαζατε ψευτικο μαλλι?
Σε περιπτωση ατυχηματος τι γινεται?
Οταν λεω ατυχημα δεν ειναι απαραιτητο να παθει καποιος εγκαυμα.
Απλα μπορει να λιωσει το μαλλι σε κλασματα απο οτιδηποτε.απο αναπτηρα πχ.θυμαμαι ενα περιστατικο στον στρατο που καποιος νομιζε οτι ειχε πετρελαιο σε ενα μουκαλακι αλλα τελικα ειχε βενζινη.ψεκασε.πεταχτηκε φλογα και πριν ακομα προλαβει η φωτια να αγγιξει δερμα τον ειχα κανει καμπριο σε μαλλι και φρυδια

mimis giova

Active Member
ενταξει καπα το κοβεις κοντο κοντο ..αν εισαι πια τοσο ατυχως..το κοστος πιο ειναι????κ στην ευρωπη εχει ακομα????

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Εγω θα το κανα στο crown Μου εαν ηταν φτηνο παντως.Αλλα πως τις εμφυτευουν?
Πως γινεται ρε παιδια πειτε τιποτα

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Ρε παιδια εδω στο εξωτερικο Αμερικη και αλλου κατι gothic εμφυτευουν κερατα στο μετωπο τους και σε αλλα μερη του σωματος και μεις με ενα μαλλι πεδευομαστε.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

poseidonas77

Well-Known Member
Καθε χρονο πρεπει να αναπληρωνεις ενα 10% το οποιο αποβαλει ο οργανισμος...σου κανουν τεστ πρωτα φυτευοντας μερικες μηπως και τυχον εμφανισεις αλεργιες...με το κουρεμα θα υπαρχει θεμα...

Δημητρης38

Active Member
καινουργιο πρεπει να ναι...κ ο μενιος φουρθιωτης..αυτο κοβω να εχει κανει...

O Mενιος εχει κανει εμφυτευση... περουκας !!
Και την ποτιζει με υαλουρινικο οξυ για να μην του πεσει οταν φυσαει (και να κονομαει απο την διαφημιση)

Οσον αφορα τις πλαστικες τριχες μου φαινεται δυσκολο να ισχυει γιατι ο οργανισμος λογικα παρουσιαζει επιπλοκες, βγαζει φλεγμονη και τις αποβαλλει.
Δεν ειναι αυτολογο υλικο (αναξιοπιστο δηλαδη)

Μπλουζα