Ερώτησις προς μεταμοσχευμένους

Gandreal

New Member
καλημέρα συνάδελφοι συνκάραφλοι

είμαι και εγώ ένα μικρό βήμα πριν την επέμβαση, έχω αποφασίσει την εταιρεία και θα ήθελα να θέσω μια ερώτηση στα παιδιά που ήδη έχουν προβεί σε μια τουλάχιστον επέμβαση.

-Μετά την επέμβαση, υπάρχει η αίσθηση ότι κάτι τρέχει με το μέρος όπου έγινε η τοποθέτηση ή η αφαίρεση (FUE); περίεργη αίσθηση, αίσθηση ότι έχει μπει κάτι που πριν δεν υπήρχε κοκ; (προσοχή-δεν μιλάω για το αμεσο μετεγχειρητικό στάδιο αλλά για μήνες μετά)

-Τα μεταμοσχευμένα δένουν απόλυτα με τα μαμά ή φαίνεται ότι κάτι παίζει; Επειδή θα κάνω πύκνωση.

-Το μετανιώσατε καθόλου;
 
Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

danceworld_2001

Well-Known Member
Να σου απαντήσω εγώ που έκανα fue.

Δεν υπάρχει καμία παράξενη αίσθηση, το μόνο ..... το μεταμοσχευμένα ειναι για 1-2 χρόνια πιο κατσαρά και τα νοιώθεις στην αφή πιο σκληρά, ειδικά αν τα υπόλοιπα μαλλιά σου ειναι ίσια, αλλά στρώνουν. Τίποτα άλλο περιέργο, μόνο στο πρώτο 3μηνο που αναπλάθονται οι νευρικές απολήξεις, μυρμηγκιές που σύντονα θα ειναι παρελθόν.

Τα μεταμοσχευμένα για να δέσουν με τα μαμά ειναι υποκειμενικό και έχιε να κάνει και με την υψηλή τεχνική του γιατρού αλλά και τις πυκνότητες στα μμ και στα μαμά, όπως καταλαβαίνεις, αν ειναι μάπας ο γιατρός ίσως φαίνεται, επίσης... αν υπάρχει ανισότητα στις πυκνότητες στις περιοχές αυτές, επίσης κάτι περίεργο θα φαίνεται. Δες το δικό χειρουργείο να βγάλεις περισσότερα συμπεράσματα.

Εγώ προσωπικά δεν το μετάνοιωσα ποτε.
 

Gandreal

New Member
υψηλή τεχνική του γιατρού

παίρνουμε ως δεδομένο ότι η δουλειά του γιατρού είναι πολύ καλή. Απλά ρωτάω μήπως και με την καλύτερη δουλειά "κάτι παίζει ..."

Danceworld, εσύ που έχεις 2-3 χρόνια που έκανες την επέμβαση και προφανώς έχεις συνηθίσει τα νέα δεδομένα και την νέα σου εμφάνιση, έχεις την αίσθηση ότι δεν έκανες ποτέ μεταμόσχευση και ότι ήσουν έτσι εξαρχής;;
 

danceworld_2001

Well-Known Member
Νομίζω οτι έχοντας επιλέξει εγγυημένο γιατρό, ειναι περισσότερο θέμα στρατηγικού πλάνου και δυνατοτήτων κεφαλιού σου, δηλαδή πως ειναι η περιοχή των μαμά μαλλιών σε θέμα πυκνότητας και για τι πυκνότητα πας στα άλλα σημεία, αν στοχεύεις σε ομοιογένεια των περιοχών, θα εισαι οκ, αν έχεις στις ζώνες Β μέτριο μαλλιό και στην ζώνη Γ αραιότατο, και πας στην ζώνη Α για full density, θα ειναι το αποτέλεσμα καρναβάλι. Πιστεύω να πιάνεις τον διαλογισμό μου.

Έχω 19 μήνες μετά την μμ μου, έχω συνηθίσει τα νέα δεδομένα, αλλά επειδή απο το 2002 πάσχω απο αραίωση, ακόμη και τώρα κοντοστέκομαι στον καθρέπτη και με καμαρώνω και λέω απίστευτο!! Με έχω συνηθίσει, δεν με έχω ξεπεράσει, ακόμη έχω μια χαρά, μια αίσθηση του απίστευτου!!
 

aeratos28

Just aeratos
Απόλυτα σωστός πιστεύω είναι ο danceworld στο θέμα με το πλάνο σχεδίου και τι δυνατότητες έχει το κεφάλι σου,απόλυτα σωστός!!το θέμα εγγυημένες γιατρός απο ανθρωπο σε ανθρωπο όμως διαφέρει..ο καθένας έχει διαφορετικές σκέψεις πανω σε αυτό το κομματι συζήτησης και απλα πρεπει να ψαχνεις παρα πολύ τα παντα και να μην βγαζεις εύκολα και γρήγορα συμπεράσματα απο 5-10 φωτογραφιες που θα δεις και απο μερικές κουβέντες που θα ακουσεις
 
Μπλουζα