Ερώτηση ριμαδο safe zone.

aeratos28

Just aeratos
ναι harry πέζουν και αυτές οι περιπτώσεις.γι αυτό δεν είναι όλοι κατάλληλοι για μεταμόσχευση..σπάνιο φαινόμενο μεν,αλλά υπαρχει

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

le2der

Active Member
Μιας και μιλάτε για safe zone... πριν κανα δυο μέρες έπεσε το μάτι μου σε έναν γιατρό που στοχεύει να βγάλει στην αγορά καινούργιο καραφλο φαρμακο. Έλεγε κατι το οποίο με ξένισε, οτι θα αναδομεί το φάρμακό του, κατα ενα ποσοστο την δότρια περιοχή. Δλδ περισσότερα γκραφτς για αυτούς που κάνουν μεταμοσχεύσεις. θα ψάξω να ξανα βρω το αρθρο μήπως και παρερμήνευσα

aeratos28

Just aeratos
έλα ρε doc τρελανε μας τελείως..ακου τι λέει ο αμπαλος.!δηλαδή θα γεννάει grafts εκτός της ληπτριας αλλά και η δοτρια ε??πες μου το όνομα του να πάω να του σφιξω το χέρι.χαχαχα

dimitris50423

Well-Known Member
Μιας και μιλάτε για safe zone... πριν κανα δυο μέρες έπεσε το μάτι μου σε έναν γιατρό που στοχεύει να βγάλει στην αγορά καινούργιο καραφλο φαρμακο. Έλεγε κατι το οποίο με ξένισε, οτι θα αναδομεί το φάρμακό του, κατα ενα ποσοστο την δότρια περιοχή. Δλδ περισσότερα γκραφτς για αυτούς που κάνουν μεταμοσχεύσεις. θα ψάξω να ξανα βρω το αρθρο μήπως και παρερμήνευσα

αν ποτε γινει αυτο θα λυσουν το προβλημα τους και μεγαλα norwood με εντυπωσιακα αποτελεσματα. δεν το βλεπω καθολου πιθανο ομως. πιο πιθανο ειναι να αναπαραγουν τριχοθυλακια στο εργαστηριο παρα να πολλαπλασιαστουν πανω στο κεφαλι. αργουν αυτα ομως. τα παιδια μας η τα εγγονια μας μπορει να τα ζησουν.

αερατε ξερεις τι τζιρους θα κανει μονο και μονο στην ιδεα αυτη.. θα τρεξει κοσμος να αγορασει.

le2der

Active Member
έλα ρε doc τρελανε μας τελείως..ακου τι λέει ο αμπαλος.!δηλαδή θα γεννάει grafts εκτός της ληπτριας αλλά και η δοτρια ε??πες μου το όνομα του να πάω να του σφιξω το χέρι.χαχαχα
αχαχαχαχα Dr brotzu λεγεται.... απο τη σελίδα που το διάβασα το είχαν με τίτλο donor regeneration technology!!! Ολόκληρη τη συνέντευξη δε τη διάβασα για να στο επαληθεύσω 100%.

Μπλουζα