Ερώτηση και συμβουλές για 1η μεταμόσχευση στα 27! Δεκτές συμβουλές παρατηρήσεις και Προτάσεις.

Marios1982

Well-Known Member
Shock loss στο crown οκ είναι μια πιθανότητα, αλλά στο κλείσιμο των κροτάφων μου φαίνεται υπερβολικός φόβος με αυτό που βλέπω. Θα με εξέπληττε να στο πουν και άλλες κλινικές.

Ιδανικά στη θέση σου δεν θα έκανα μμ πριν περάσουν ακόμη 6-12 μήνες, ώστε να είσαι 18-24 μήνες συνολικά σε αγωγή.
Δηλαδή οι 12 μήνες διάνα δεν εξασφαλίζουν προστασία σε shock loss? Επίσης αν παραλείψεις δόση , μπορείς την άλλη μέρα να πάρεις διπλή; Δηλαδή 2 γρ. αντί 1; Ή δωρον αδωρον;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Noname12

Active Member
Δηλαδή οι 12 μήνες διάνα δεν εξασφαλίζουν προστασία σε shock loss? Επίσης αν παραλείψεις δόση , μπορείς την άλλη μέρα να πάρεις διπλή; Δηλαδή 2 γρ. αντί 1; Ή δωρον αδωρον;
Το σύνηθες που λέγεται είναι 12 μήνες σε φιν, ναι. Κατά τη γνώμη μου το shockloss σε native είναι βασικά ζήτημα επιδεξιότητας του χειρουργού, ακόμη κι αν ο ασθενής είναι σε αγωγή μικρότερο διάστημα.

Απλά επειδή όντως τα οφέλη της αγωγής κάνουν peak κατά μ.ο. στα δύο χρόνια απ' όσο έχω διαβάσει κι ο νηματοθέτης είναι νέος, θα άξιζε να προσπαθήσει να φτάσει εκεί για να δει το μάξιμουμ της ωφέλειας.

Νομίζω ναι, συστήνεται έξτρα δόση, η φιν λειτουργεί αθροιστικά.

Μπλουζα