Salty
New Member
Καλησπέρα παιδιά, σχετικά νέος στο forum 27 ετών πήρα απόφαση να προχωρήσω με μια μεταμόσχευση σε Α ζώνη και φτιάξιμο hairline και κροτάφους.Έχει μειωθεί πολύ το μαλλί μπροστά και όχι μόνο στα temples καθωσ είναι πολύ λίγες οι τρίχες μπροστά και με ενοχλεί καθώς δε μπορώ να κάνω τα περισσότερα κουρέματα και απλά τα ρίχνω μπροστά και φαίνονται απεριποίητα με λίγες λεπτες τρίχες στο hairline να πετάνε .Ξεκίνησα στα 23 τη καταπολέμηση με τη πρώτη επίσκεψη σε δερματολόγο καθώς είχα recession απ τα 21. Ειμαι ήδη 1 χρόνο σε Φινα(1/4 proscar τη μέρα ) και 5 μήνες σε 2,5 oral minoxidil αφού στο παρελθόν η τοπική5% (1 χρόνο χρήση)μου είχε δημιουργήσει ερεθισμό και αναγκάστηκα να την κόψω αφού είχα ήδη χάσει 1,5 χρόνο σε λοσιόν δερματολόγων με μείγματα μινοξιδιλης 2% αραιωμένα κιόλας χάνοντας χρόνο και μαλλί καθώς 2 δερματολόγοι και πολλοί φίλοι και γνωστοί ήταν αποτρεπτικοί στην φίνα αλλά αποφάσισα μετά από διάβασμα σε reddit να πάρω μόνος μου .Γενικα είχα και θέμα στο crown αλλά βοήθησε η αγωγή αρκετά χωρίς side effects so far οπότε άσε να λένε.Θα επισυνάψω και μια φωτό από crown πριν και μετά τη φίνα.Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο γιατρό ή κλινική που πιστεύετε θα ήταν κατάλληλος για το δικό μ θέμα και καλο σχεδιασμό hairline και όχι τρίγωνο καθως και πόσα grafts βλέπετε ότι πρέπει να βάλω περίπου.Ξερω το κόστος πρέπει να είναι τελευταία παράμετρος αλλά μπορώ να διαθέσω έως 5κ νομίζω είναι αρκετά για το θέμα μου.Αναμένω τις συμβουλές και τις προτάσεις σας!Εχω κάνει μια μίνι έρευνα μέσα στο φόρουμ και λίγο εκτός αλλά όχι από κοντά καθώς είμαι επαρχία και δε μπορώ να πω ότι έχω καταλήξει κάπου.(Επισυνάπτω φωτό και με βρεγμένο μαλλί και στεγνό και απ το πλάι για να δείτε ότι είναι πολύ λεπτό το μαλλί όταν το σηκώνω.)
Συνημμένα
-
IMG_7830.jpeg52.2 KB · Προβολές: 59
-
IMG_7831.jpeg331.7 KB · Προβολές: 58
-
att.Jjkc3Q7xBpej-LLxcHwDj10AemlrJ6ZD0VxBBaDCXDE.jpeg111.2 KB · Προβολές: 59
-
att.0H_HPB7aG1uVK6hxYoYZKmXRDL-iUIl4SNQUoXKE5-U.jpeg117.8 KB · Προβολές: 62
-
IMG_7799.jpeg180.6 KB · Προβολές: 66
-