Ερώτηση για Toppikk

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

ApofasismenosPsyxakias

Καραφλοφυτευθείς Νεο-Κουκλεντές
Πεπειραμένα μου αδέλφια, θέλω τα φώτα σας.

Καθώς το TRX2 μου δωσε 43 φίδια και ολοένα και αραιώνει η καούκα μου, τα έχω πραγματικά χρειαστεί. Ξύρισμα σκέφτομαι σα ριζική λύση, μα έχω εντελώς κακοσούσουμο, ασύμμετρο, βαθουλωμένο κρανίο και πραγματικά θέλω να καταφύγω εκεί μόνο σαν τελευταία λύση ανάγκης.

Το Toppikk σκέφτομαι πολύ τελευταία. Έχω μαλλί NW3 σχεδόν μπροστά και το έχω μακρύ, λίγο πάνω απο τους ώμους. Είναι δυνατόν να βάλω Toppikk και να φαίνομαι ΟΚ? Μήπως θα 'ναι γελοίο και θα κάνει μπάμ για fake? Έχει κανένας σας αντίστοιχη εμπειρία; Τα φώτα σας πλήζ!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

hairlosscursed

Well-Known Member
Απ: Ερώτηση για Toppikk

Στειλε φωτο να δω πρωτα μην σε παρω στον λαιμο μου...αν το θες για μπροστα θα σε ταλαιπωρησει ενω πισω δεν εχει πολυ δυσκολια.καλο θα ειναι να μην μπλεξεις με αυτα γιατι θα σου γινει εξαρτηση και μετα θα εχεις αλλου ειδους θεματα.

ApofasismenosPsyxakias

Για μπροστά το θέλω, αλλά για γέμισμα κενών, όχι σχεδιασμό hairline. Aπο την έρευνα που έκανα, και αν λειτουργεί σύμφωνα με τα βιντεάκια, θα έχω το επιθυμητό αποτέλεσμα με εφαρμογή ελάχιστης ποσότητας. Οι κοντινοί μου θα το ξέρουν πως το χρησιμοποιώ, απλά είμαι αβάσταχτα νάρκισσος για ν'αφήσω τις τρίτες κομπάρσες να ξέρουν πως καραφλιάζω απο τόσο νωρίς :D

Συνημμένα

• DSC02982.JPG
    DSC02982.JPG
    107.9 KB · Προβολές: 11
  • DSC02979.JPG
    DSC02979.JPG
    68.7 KB · Προβολές: 4

ApofasismenosPsyxakias

Και όσο για το "εθισμός", δεν το θεωρώ περισσότερο εθισμό απο τους φακούς επαφής ή το βούρτσισμα των δοντιών, τα οποία μη σου πω μου παίρνουν και περισσότερο κάθε μέρα. Στην τελική, εγώ με τη ράφλα μου είμαι πολύ ΟΚ. Με την αντίληψη των άλλων για τη ράφλα μου -στο δικό μου το κεφάλι γιατί σίγουρα στ'α...δια τους όλοι, αλλά αυτό τραβάμε εμείς οι ναρκισσόφλωροι- έχω πρόβλημα. Κουρούπας στο σπίτι μου, άνετα, νο πρόμπλεμ, καλαμπουρίζω κιόλας. Όξω όμως, αμαρτία. Και πιο μάγκες είναι οι Χολιγουντοτέτοιοι; Πριτς.

Τόπικ και ξερό ψωμί :D

ΥΓ Έβαλα και το αεροδρόμιο πάνω και κάποιες απο το κέντρο της hairline και τους εξαφανισμένους κροτάφους. Crown δόξα τω Θεώ, σταθερό και δυνατό.

ApofasismenosPsyxakias

Πείτε ρε συναδέλφοι!

Με λίγη πρέζα τόπικ δεν θα ξαναγίνω Χόλιγουντ μορφονιός; Χρειάζομαι ενθάρρυνση για το χυδαία αυτάρεσκο διάβημά μου εδώ :)

ApofasismenosPsyxakias

Σόρι που σας πρήζω ορέ συνάδελφοι αλλά θέλω πραγματικά τη γνώμη κάποιου που χει δουλέψει Τόπικ!

Με σπρέι και το χτενάκι τους, παίζει να μπορώ να βγω έξω και να μη φαίνομαι ράφλας/βαψομαλλιάς/κουσουρλής; Θα ξέρω αρκετά σύντομα απο πρώτο χέρι, αλλά πείτε τίποτις, έτσι νιώθω λες και περιμένω τη μπίλια να πέσει 18 μαύρο να χάσω το σπίτι να 'ουμ :D

sakis9282

Member

Aπ'οτι φαίνεται στις φωτογραφίες μπορείς άνετα να το χρησιμοποιήσεις.Δεν θα χρειαστείς να βάλεις πολύ,καλός είσαι.

ApofasismenosPsyxakias

Θένκς!

Ανυπομονώ να έρθει αύριο να πειραματιστώ. Να δω πόσο θα σκούξω και θα πηδήσω ως το ταβάνι αν όντως είναι σαν τη διαφήμιση. Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι θα μπορώ να βγω έξω χωρίς ν'ανησυχώ ότι γυαλίζει το κρανίο μου απο δέκα μεριές και φαίνομαι για θλιβερός καραφλοχαίτουλας :)

ApofasismenosPsyxakias

Παίδες δοκίμασα και τρελάθηκα! Πήγα 3 χρόνια ράφλας πίσω με 5 ψεκασιές!

Να ρωτήσω κάτι πάντως! Είμαι καστανός γενικά, αλλού πιο σκούρα, αλλού πιο ανοιχτά και πήρα το σκούρο καστανό χρώμα. Δένει καλά με το υπάρχων μαλλί, αλλά αν το κοιτάω απο ΠΑΡΑ πολύ κοντά στον καθρέφτη, βλέπω μαυριδερά σωματίδια στο σκάλπ μου, που φαίνονται κάπως "ξένα". Υποτίθεται ότι έτσι είναι το Τόπικ ή αν χρησιμοποιήσω καστανό μπαμ χρώμα θα 'ναι καλύτερα;

best1210

Member

αδερφε προβλημα ουσιαστικο παντως δεν εχεις!
μια χαρα βλεπω το μαλλι σου!
δεν ξερω αν ξεγελουν οι φωτο.
αληθεια το τοπικ το πηρες με το σπρευ???
και αν επιτρεπεται σε τι τιμη το πηρες?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

sakis9282

Member

ApofasismenosPsyxakias είπε:
Παίδες δοκίμασα και τρελάθηκα! Πήγα 3 χρόνια ράφλας πίσω με 5 ψεκασιές!

Να ρωτήσω κάτι πάντως! Είμαι καστανός γενικά, αλλού πιο σκούρα, αλλού πιο ανοιχτά και πήρα το σκούρο καστανό χρώμα. Δένει καλά με το υπάρχων μαλλί, αλλά αν το κοιτάω απο ΠΑΡΑ πολύ κοντά στον καθρέφτη, βλέπω μαυριδερά σωματίδια στο σκάλπ μου, που φαίνονται κάπως "ξένα". Υποτίθεται ότι έτσι είναι το Τόπικ ή αν χρησιμοποιήσω καστανό μπαμ χρώμα θα 'ναι καλύτερα;
Να μη βάζεις από πάρα πολύ κοντινή απόσταση και μεγάλη ποσότητα.Πριν βάλεις χτένισε λίγο τα μαλλιά σου για να ηλεκτριστούν και να κάτσει το τοππικ στην τρίχα και όχι στο κρανίο.Με τον καιρό θα πάρεις το κολλάει! ;)

ApofasismenosPsyxakias

Είναι αλήθεια, πρόβλημα μεγάλο δεν έχω ακόμα, αλλά έχω φτάσει σ'ένα σημείο όπου ενώ μια φωτό στατική φαίνεται ΟΚ, λίγο να φυσήξει, να πάει μια τρίχα απο δω εκεί, γυαλίζει κρανίο και φαίνεται άσχημο. Ελπίζω πως αν συνεχίσω ν'αραιώνω αργά, το Τόπικ θα με βολέψει μέχρι να βγει μια ουσιαστικά αποτελεσματική θεραπεία :)

ApofasismenosPsyxakias

To δειγματάκι πήρα, το τσάμπα, χωρίς σπρέι.

Θα παραγγείλω απο Άμαζον όμως, που το 'χουν μισή τιμή απο ότι εδώ. Και το σπρέι το ίδιο. Δεν καταλαβαίνω γιατί οι εδώ απατεώνες δίνουν το regular 35E ενώ απο Αγγλία με ταχυδρομικά έχει 16Ε. Το ίδιο και το σπρέι...

best1210

Member

πολλοι ειναι αυτοι που δεν εχουν θεμα αλλα εχθρος του καλου το ΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΤΑ!!
καποιο παιδι μου ειπε οτι μετα το δειγμα το δωρεαν δικαιουσαι εκπτωση 20% σε διαστημα ενος μηνος απ την παραγγελια του δειγματος!
τσεκαρε το και παρε οπως λενε ολοι και το σπρευ!

Jon

New Member

Το 20% εκπτωση και τα δωρεαν μεταφορικα ισχυει.
Ετσι το εκανα εγω, το εγραψα στα σχολια της παραγγελιας μου και τους πηρα τηλεφωνο να τσεκαρω οτι ειναι οκ.
Γι' αυτο σας λεω να παρετε την μεγαλη συσκευασια με το σπρεϊ μαζι...

Για να καθησει καλυτερα το τοπικκ θελει και αρκετο κουνημα πριν την χρηση ετσι ωστε να ηλεκτριστει καλα...

best1210

Member

jon εχεις παρει και το miximizer?
αληθεια σε εχει πιασει κανεις στα πρασα και να ανακαλυψει οτι χρησιμοποιεις τοπικ?
η σε οσους κανουν χρηση του..

best1210

Member

και κατι αλλο!
προτεινετε να χτενιζουμε το μαλλι μετα την χρηση του τοπικ για να κατσει καλυτερα?

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα