Ερώτηση για Mas****Hair....

Και επανέρχομαι με δεύτερη ερώτηση για το Mast**Hair Clinic..

Όπως καταλαβαίνεται με έχει πιάσει μανία και ψάχνομαι...Γι'αυτό και οι δύο απανωτές ερωτήσεις! Help παίδες, χρειάζομαι τα φώτα σας...

Έχω κάνει ήδη δύο strip και θέλω να βάλω με Body Hair FUE για περισσότερη πύκνωση...

Οι τιμές τους είναι αρκετά δελεαστικές (1,80/μόσχευμα) και θέλω να μάθω αν κάνουν αξιόλογη δουλειά ή είναι χασάπηδες...

Περιμένω με αγωνία τις απαντήσεις σας!!! Ευχαριστώ!!!! :beerc

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Δώστε λίγο περισσότερες πληροφορίες...

Αφήνουν στίγματα στο κεφάλι..??

Δεν επιβιώνουν πολλά μοσχεύματα..??

Και μιλάμε για Body Hair FUE μόνο και για παραπάνω πύκνωση σε ήδη μεταμοσχευμένα μαλλιά...

Περιμένω τις πιο εμπεριστατωμένες απαντήσεις σας για να βγάλω ένα συμπέρασμα...

Ευχαριστώ πολύ!!!

mikegad

Well-Known Member
Προσωπικά δεν την είχα ξανακούσει καν αυτή την κλινική και βλέπω πως για fue (όχι body) δίνουν τιμή 1.60ευρώ ανά μόσχευμα από 1500 και πάνω.
Aν τους παζαργιάσει κανείς και βάλει και αρκετά παραπάνω από 1500(οι περισσότεροι δηλαδή) χαλαρά θα ρίξει και άλλο την τιμή + 10% έκπτωση για άμεση εξόφληση που γράφουν στο site. Στο τέλος θα πέσει στο 1ευρώ/graft.

Τό θέμα αν είναι όντως χασάπηδες ,τι να το κάνεις??
Έχει κάνει κανείς σε αυτούς?

Flosk

Well-Known Member
Ρε Δημητρη εχει σημασια; Αφου σου λεμε χασαπηδες, τελος. Τι το ψαχνεις; Δεν αγοραζεις ποδηλατο.. Τρυπες στο κεφαλι σου ανοιγεις και φυτευεις τριχες απο την μικρη σου αποθηκη που δεν εχει αλλες. Μην το ψαχνεις αλλο εκει.. Ειπαμε μια στην Ελλαδα και πολλες συο εξωτερικο με καλες τιμες. Κυπρο και Τουρκια κυριως. Καλη επιτυχια, ελπιζω να παρεις τη σωστη αποφαση!

Flosk δεν διαφωνώ μαζί σου...Αλλά δεν μπορούμε να τους κρίνουμε μόνο επειδή έχουν χαμηλή τιμή...

Γιατί όσον αφορά το Body Hair Fue που η αποθήκη όπως λες είναι πολύ μεγάλη, το μόνο σημαντικό για μένα είναι να μην φαίνονται τρύπες στο κεφάλι ή να μην επιβιώσουν όλα τα μοσχεύματα...

Από την στιγμή που δεν έχουμε τομές...

Έχει κάνει κανείς σ'αυτούς..??Για να έχουμε μια εμπεριστατωμένη άποψη...

hairlosscursed

Well-Known Member
Φιλε ελα να στην κανω εγω την μεταμοσχευση.
0,80€ το graft.
Αν σου βαλω πανω απο 2000 στο ριχνω το graft στο 0,50€.
Εισαι οκ με αυτην την τιμη;
Δεν ειμαι γιατρος αλλα σε σχεση με αυτους νομιζω θα τα παω καλυτερα...

Ρε παιδιά οκ, καταλαβαίνω το θέμα της τιμής!
Έχω κάνει ήδη δύο μεταμοσχεύσεις και έχω πληρώσει αδρά!

Αλλά δεν μπορούμε να τους κρίνουμε μόνο επειδή έχουν χαμηλή τιμή!

Μπορεί να κάνουν δουλειά...

Κάποιος που να έβαλε σ'αυτούς για να μας κατατοπίσει..??

hairlosscursed

Well-Known Member
Φιλε δεν στο ειπα για την τιμη.στο ειπα για το οτι ειναι παντελως αγνωστοι, ανυπαρκτοι και δεν υπαρχει καμια πληροφορια.εδω πας σε ονοματα και παλι παιζεις 50-50.σε αυτους ποσο θα παιξεις;
Αν πας πες μας να ξερουμε.καλη τυχη αν και μου μυριζει ταινια τρομου για πολλα οσκαρ

Απ οτι ειδα εχεις αναρτησει και αλλο ενα τοπικ με αλλη μια κλινικη ιδιας κατηγοριας.γιατι εχεις φαει κολλημα με παρακμιακες κλινικες χαμηλου επιπεδου μπορεις να μας εξηγησεις;;;
Αν ειναι το χρηματικο θα σου ελεγα να μην κανεις τιποτα,να κανεις υπομονη να μαζεψεις λεφτα για κατι σωστο.
Εκτος αν ειναι τιποτε αλλο που ξερεις μονο εσυ φιλε.παντως και οι 2 δεν νομιζω πως αξιζαν τα 3 λεπτα που εχασα απο την ζωη μου για να γραψω.αν εχεις αντιθετη αποψη και θες να πας,οπως ελεγε καποτε και ο Βill Clinton "its a free country"

ΥΓ σε αυτο το φορουμ δεν θα βρεις κριτικη για καμια απο τις 2 κλινικες που ψαχνεις 100%.στο λεω για να μην χανεις αδικα τον χρονο σου.

athenian

Well-Known Member
Φίλε για να βάλεις τρίχες από το σώμα θες γιατρό άριστο τεχνική και όχι μετριότητες. Τις άλλες μεταμοσχευσεις που τις έκανες?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Στην Ber**Ko** έκανα την πρώτη και στον κ. Θεο**** στην Γλυφάδα την δεύτερη (strip και οι δύο)...

Συμφωνώ πως δεν παίζουμε με τις μεταμοσχεύσεις, αλλά ο λόγος που ψάχνομαι στις "παρακμιακές" κλινικές όπως λες, είναι:

1) Το κόστος δυστυχώς στις μέρες μας μετράει...Ειδικά όταν είναι μισή τιμή από τους άλλους...Άλλο να βάλεις 1500 μοσχεύματα και άλλο 3000...

2) Επειδή μιλάμε μόνο για Body Hair Fue, όπου υπάρχει άπειρη δότρια περιοχή, δεν υφίσταται το πρόβλημα να μου κάνουν άσχημη τομή κλπ. Το μόνο πρόβλημα που μπορεί να εμφανιστεί, είναι να μείνουν κάποια σημαδάκια στο κεφάλι ή να μην επιβιώσουν όλα τα μοσχεύματα...

3) Δεν μιλάμε για εξολοκλήρου μεταμόσχευση αλλά για πύκνωση σε ήδη μεταμοσχευμένα μαλλιά..Οπότε ακόμα και μικροατέλειες δεν θα φαίνονται...

Γι' αυτούς τους λόγους το ψάχνω προς τα εκεί...

Αλλά μάλλον κανείς εδώ δεν έχει βάλει σε Mas***Ha**Cl**** & Me**Je*** για να έχουμε μια κατατοπιστική εμπειρία...

Και αυτό με κάνει να ανησυχώ...

giwrgos athina

Active Member
θαραλαιο σε βρισκω φιλε...εγω προσωπικα και να με πληρωνανε για να κανω μεταμοσχευση σε αυτους δεν θα πηγαινα...καλη επιτυχια αν το αποφασισες

alean

Member
φιλε δημητρης29

διαβαζοντας αυτες τις 2 σελιδες κατεληξα οτι

α) ή κορο'ι'δευεις τα μελη οταν λες οτι το εχεις αποφασισει πως θα πας, παρ'ολο τα οσα ουδετερα-αρνητικα ακους για την επιλογη σου ή

β) οντως το εχεις αποφασισει, κι αυτο που περιμενεις κανοντας ολο αυτο τον διαλογο ειναι να παρεις εστω μια πραγματικα ουδετερη απαντηση που εσυ θα την εκλαβεις μεσα σου ως θετικη απαντηση για να σου δωσει το τελικο push να πραγματοποιησεις την επεμβαση.

γι αυτο οσον αφορα εμενα,
εχεις μια ουδετερη απαντηση.
κι εξηγουμαι.
μπορει οντως να ειναι καλοι αυτοι που θα σ' την κανουν.
και γιατι οχι, και καλυτεροι απ' οσους ξερουμε.
και φυσικα
μονο ενας τροπος υπαρχει για να το μαθουμε.
καποιος να κανει το πειραματοζωο.

Μπλουζα