Ερώτηση για LAVILLON HAIR TONIC - CASTALIA και SOL. ELOCON

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

skarman

New Member
Καλησπέρα σε όλους!!!
Πήγα χθες στο δερματολόγο μου για να δει την πρόοδο που έχω κάνει...
Από τον περασμένο Σεπτέμβρη μ είχε δώσει να βάζω το Nherea (5% minoxidil) και το σαμπουάν flidaphen (2% ketoconazole)
Έχω δει γενικά μια βελτίωση αρχικά και από κει και πέρα υπάρχει μια σταθερή κατάσταση...
Χθές λοιπόν μου έδωσε τα φάρμακα που αναγράφω και στον τίτλο για το Καλοκαίρι...Αυτό που θα σας πω τώρα με "κουφανε" λίγο γι αυτο κ θα θελα τη γνώμη σας...Μου είπε για Καλοκαιρι να σταματήσω τα φάρμακα που έπαιρνα μέχρι τώρα γιατί το Καλοκαίρι δεν απορροφούνται καλά από τον οργανισμό τα συγκεκριμένα φάρμακα λόγω ζέστης κ δεν είναι τόσο αποτελεσματικά? Γνωρίζει κανείς σχετικά αν παίζει κάτι τέτοιο κ για ποιο λόγο??

Επίσης γνωρίζει κανείς τα φάρμακα που αναφέρω στον τίτλο?? Είναι καλά, ακριβά που χρησιμεύουν καλύτερα για τα μαλλιά κλπ... Όποιος γνωρίζει ας με διαφωτίσει σχετικά.
Έψαξα στο φόρουμ αλλά δεν εβγαλα κάποια άκρη για τα παραπάνω φάρμακα...Με συγχωρείτε αν υπάρχει αντίστοιχο θέμα και δεν το βρήκα.Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο παρακαλώ παραθέστε μου το αντίστοιχο λινκ!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

skarman

New Member
Απ: Ερώτηση για LAVILLON HAIR TONIC - CASTALIA και SOL. ELOCON

Βλέπω καμία απάντηση...Απ όλο το φόρουμ δεν γνωρίζει κανείς τίποτα??? ???

lab_rat

Member

Το elocon ειναι κορτικοστεροιδες ανοσοκατασταλτικο! Βοηθαει στην τριχοπτωση. Γενικα τα κορτικοστεροιδη δεν πρεπει να χρησιμοποιονται για μεγαλα χρονικα διαστηματα συνεχομενα γιατι προκαλουν λεπτινση του δερματος. Τα αλλα δεν τα ξερω.
Γενικα ειναι γνωστο λιγο πολυ οτι η δραση της minox μειωνεται τους καλοκαιρινους μηνες!

skarman

New Member

Lab_hair είπε:
Γενικα τα κορτικοστεροιδη δεν πρεπει να χρησιμοποιονται για μεγαλα χρονικα διαστηματα συνεχομενα γιατι προκαλουν λεπτινση του δερματος.

Οπότε γι αυτό ίσως μου είπε ότι θα βάλω το συγκεκριμένο υγρό μόνο για την την καλοκαιρινή περίοδο. Σε ευχαριστώ για την απάντηση φίλε Lab_Hair. Με βοήθησε αρκετά! :grinning-smiley

xDante

Member

btw όσο αναφορά για τα κορτικοειδή σαμπουάν προσοχή γιατί αν τα συνηθίσει ο οργανισμός μόλις το κόψεις θα σου ρίχνει τα μαλλιά τούφες και δεν θα φταίει η DHT μετά ;D
έχω προσωπική εμπειρία απο φίλο που του είχε συστήσει κάποτε ένας δερματολόγος ένα σαμπουάν με κορτιζόνη και το χρησιμποποιούσε ο ηλίθιος για πάνω απο 4 χρόνια
μόλις το σταμάτησε σιγά σιγά έψαχνε να βρεί τι φταίει και έχει τριχόπτωση διαολική ... και ούτε ιστορικό αλωπέκειας είχε στην οικογένεια ούτε τπτ.... τώρα κλαίει τα μαλάκια του...

skarman

New Member

Καλά που μου το πες φίλε Dante!
Γιώργο σ ευχαριστώ για το λινκ!!!!!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα