Ερώτηση για finasteride ''Αναγκαίο''

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Kostas1988

New Member
Γεια σας παιδια ειμαι νεος στο site.Ειμαι 23 χρονων κ επερνα φιναστεριδη για 1.5 χρονο περιπου.Ειδα αρκετη διαφορα στα μαλλια μου(χωρις παρενεργειες)αλλα μολις διαβασα για τις παρενεργειες σταματησα...Μολις σταματησα τα μαλλια μου επεσαν και ηρθαν ακριβως στο σημειο που ηταν πριν αρχισω την φινα....Σκεφτομαι να την ξαναρχισω γιατι δεν μπορω να βλεπω τα μαλλια μου ψιλοαραια...Τι λετε??? Ευχαριστω ;D

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

SHOOTER

Member
Απ: Ερώτηση για finasteride ''Αναγκαίο''

kostas1988 καλωσόρισες στην παρέα μας.Σε τι nw είσαι;Αν δεν θέλεις να ξαναρχίσεις φίνα μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιο τοπικό dht blocker.Πάντως, αφού η φίνα δούλευε χωρίς παρενέργειες,τι την ήθελες τη διακοπή;

Kostas1988

New Member

Ε την εκοψα πιο πολυ γιατι ο δερματολογος μου ειπε οτι θα αρχισουμε συντηρηση,αλλα τελικα μονο συντηρηση δεν εγινε...Μετα απο περιπου 5 μηνες απο την διακοπη κ συνεχεια με κατι αλλα χαπια τα μαλλια μου ηρθαν οπως πρωτα μην πω κ λιγο χειροτερα...Τωρα γ nw δεν μπορω να καταλαβω ακριβως...Στο κεντρο του κεφαλιου μου ''φεγγιζει'' απλα....Επειδη εγω ΦΟΒΕΡΟ βαρυμενο ιστορικο,ολοι μα ολοι ειχαν χασει τα μαλλια τους(ακομα κ η μανα μου εχει αραια μαλλια) ειπα να αρχισω απο τωρα μην τα χασω...Γιατι αληθεια δεν εχω χειροτερο απο το να χασω τα μαλλια μου...Δεν μου παει καθολου η καραφλα lol :p Τι λετε για την φινα να την ξαναρχισω για κανα χρονο?Εβαζα κ μια lotion π μ ειχε γραψει με minoxidil polysorb και palmogen νομιζω...Αλλα με επιανε φαγουρα κ την σταματησα...

vag25

Well-Known Member

Εσυ εισαι στην φωτο?
Φαινεσαι πολυ οκ,αλλα ξερεις καλυτερα το μαλλι σου απο τον καθενα.
Τι ποσοτητα επερνες?Μετα απο ποσο καιρο επεσαν παλι τα μαλλια?Μονο φινα χρησιμοποιουσες?Ξαναβγηκαν μαλλια μονο λογο φινας?

Για μενα εφοσον δεν ειχες παρενεργιες ισως θα επρεπε να συνεχισεις.

Kostas1988

New Member

Ναι εγω ειμαι στην φωτο...Τραβηχτηκε ιουνιο 2011 κ δεκεμβριο του 2010 σταματησα την φινα....Εγω πιο πολυ πηγα δερματολογο για να τα κρατησω,απλα υπηρχε και μια μικρη αραιωση στ κεντρο του κεφαλιου...Με την φινα ειδα φοβερα αποτελεσματα στο μαλλι μου,αλλα μολις την εκοψα κ εβλεπα οτι μου επεφταν ξενερωασα απιστευτα...Εωαζα κ αυτην την lotion που ανεφερα παραπανω...Τωρα περνω ακομα τα χαπια της διατηρησης αλλα μιδεν αποτελεσμα...Καθε μηνα και χειροτερα...Γι αυτο κ σκεφτομαι να ξαναρχισω φινα....

Kostas1988

New Member

Α ξεχασα επερνα καψουλες 1mg διαλυμενες σε γαλα η χυμο γιατι δεν μπορω να παρω χαπι lol ;D

vag25

Well-Known Member

Δλδ το propecia επαιρνες?

minoxidil ποσο καιρο πηρες?Θεωρεις οτι σε πυκνωσε η φινα?

Αυτα τα χαπια διατηρησης πρωτη φορα τα ακουω.Ο δερματολογος σου προτεινε να κοψεις την φινα και να τα παρεις?

Kostas1988

New Member

Το propecia και η φινα ιδιο δεν ειναι?Το minoxidil το επαιρνα για 7 μηνες περιπου αλλα με κουρασε η λαδιλα κ η φαγουρα κ το σταματησα...Η φινα εκανε δουλεια γτ τωρα παιρνει κ ο αδερφος μου φινα κ ενω ειχε φοβερη αραιωση τωρα εχει φτασει να χει μαλλια πιο πυκνα απο εμενα!!!

Kostas1988

New Member

Ε χαπια διατηρησης ενν βιταμινες κ τετοια...Τα polysorb παιρνω τωρα

vag25

Well-Known Member

Kostas1988 είπε:
Το propecia και η φινα ιδιο δεν ειναι?Το minoxidil το επαιρνα για 7 μηνες περιπου αλλα με κουρασε η λαδιλα κ η φαγουρα κ το σταματησα...Η φινα εκανε δουλεια γτ τωρα παιρνει κ ο αδερφος μου φινα κ ενω ειχε φοβερη αραιωση τωρα εχει φτασει να χει μαλλια πιο πυκνα απο εμενα!!!

Mονο με fina ειδε πυκνωση?
Τι ηλικια εχει?

Ναι το ιδιο πραγμα ειναι φινα και propecia,απλα υπαρχει και το proscar(χαπι που το κοβεις σε 5 κομματια).

Kostas1988

New Member

Σου ειπα επερνα φινα σε καψουλα 1μγ που μεσα ειχε την σκονη την οποια δυαλουσα σε χυμο....Ο αδερφος μου ειναι 26 κ ειχε 5πλασιο προβλημα απο μενα κ τωρα τα μαλλια του ειναι σε καλυτερη κατασταση απο τα δικα μου...Παιρνει κ αυτοs την lotion που επερνα με minoxidil polysorb k palmogen...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vag25

Well-Known Member

Ε κανει πολυ δουλεια και η Minoxidil.:)
Φινα ποσο καιρο περνει?Ειχε παρενεργειες?

Kostas1988

New Member

Τον νοέμβριο κλείνει έναν χρόνο φίνας χωρίς side effects μέχρις στιγμής... μπα η φίνα νομίζω κάνει όλη την δουλειά ειδικά σε άτομα με κληρονομικότητα κλπ απ οσό έχω δει...Ο δερματολόγος μου 'χε πει αν θέλω να σταματήσω την μινοξ γιατί το 85% τις θεραπείας ήταν η φίνα...

Edit: Greeklish --> Ελληνικά
Γράφε μόνο στα Ελληνικά, είναι κανόνας του φόρουμ. Fenimore

sito

Active Member

Kostas1988 είπε:
Σου ειπα επερνα φινα σε καψουλα 1μγ που μεσα ειχε την σκονη την οποια δυαλουσα σε χυμο....Ο αδερφος μου ειναι 26 κ ειχε 5πλασιο προβλημα απο μενα κ τωρα τα μαλλια του ειναι σε καλυτερη κατασταση απο τα δικα μου...Παιρνει κ αυτοs την lotion που επερνα με minoxidil polysorb k palmogen...

Ο φαρμακοποιος επερνε το προσκαρ και στο εκανε σε σκονη κ γεμιζε καψουλες του 1μγρ;

Kostas1988

New Member

E λογικα ετσι πρεπει να το εκανε...Τηλεφωνικος εδινα τις παραγγελιες κ μου ερχοταν σπιτι με courrier.Αλλα 1μγ ειναι λιγη ποσοτητα κ η καψουλα μεσα ειχε αρκετο πραγμα λολ

sito

Active Member

Kostas1988 είπε:
E λογικα ετσι πρεπει να το εκανε...Τηλεφωνικος εδινα τις παραγγελιες κ μου ερχοταν σπιτι με courrier.Αλλα 1μγ ειναι λιγη ποσοτητα κ η καψουλα μεσα ειχε αρκετο πραγμα λολ

κ ποσο εδινες; στειλε μου με πμ εαν σου ειναι ευκολο τα στοιχεια του φαρμακειου.

Kostas1988

New Member

Δυστυχως μολις εκοψα την φινα επειδη ειμουν τοσο σιγουρος οτι τα μαλλια μου θα ναι οκ απο δω κ περα,τα πεταξα ολα...Αν ομως ξαναρχισω φινα τις επομενες μερες κ τα ξαναβρω απ τον δερματολολογο μου θα στα στειλω...Εσυ τι λες?Να ξαναρχισω φινα?

sito

Active Member

Kostas1988 είπε:
Δυστυχως μολις εκοψα την φινα επειδη ειμουν τοσο σιγουρος οτι τα μαλλια μου θα ναι οκ απο δω κ περα,τα πεταξα ολα...Αν ομως ξαναρχισω φινα τις επομενες μερες κ τα ξαναβρω απ τον δερματολολογο μου θα στα στειλω...Εσυ τι λες?Να ξαναρχισω φινα?

Κοίτα, το θεμα δεν είναι εγω τι θα σου προτεινω, το θεμα ειναι εσυ τι θελεις...

Αλλα αφου δεν εχεις θεμα με sides και ειχες και αποτελεσμα, εγω στην θεση σου θα ξαναεκινουσα.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα