Ερώτηση για γαλάκτωμα

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

toxotis18

Member
Απ: Ερώτηση για γαλάκτωμα

Fenimore είπε:
το Hydrogenated Castor Oil είναι ήπιο συστατικό, ενώ το peg-40 που προήλθε από Hydrogenated Castor Oil ή προήλθε γενικά από κάπου αλλού, δεν είναι ήπιο συστατικό.

Μην κολάς,δεν τρεχει τιποτα με τα συστατικα. Σου το λεω σίγουρα!

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

toxotis18 είπε:
Μην κολάς,δεν τρεχει τιποτα με τα συστατικα. Σου το λεω σίγουρα!

Δεν έχει νόημα να προσπαθείς να με πείσεις για το συγκεκριμένο, ούτε εγώ να προσπαθήσω να σε πείσω. Από τα γραφώμενά σου δίνεις την ενύπωση ότι ασχολείσε πολλά χρόνια και επαγγελματικά με αυτό. Εσένα σε συμφέρει τα συστατικά που χρησιμοποιείς να είναι πρώτα απ' όλα φθηνά για να έχεις κέρδος, και μετά το πόσο ήπια και ασφαλοί είναι.

toxotis18

Member

Fenimore είπε:
Δεν έχει νόημα να προσπαθείς να με πείσεις για το συγκεκριμένο, ούτε εγώ να προσπαθήσω να σε πείσω. Από τα γραφώμενά σου δίνεις την ενύπωση ότι ασχολείσε πολλά χρόνια και επαγγελματικά με αυτό. Εσένα σε συμφέρει τα συστατικά που χρησιμοποιείς να είναι πρώτα απ' όλα φθηνά για να έχεις κέρδος, και μετά το πόσο ήπια και ασφαλοί είναι.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

toxotis18 είπε:
Οκ.απλα ξέρεις τι μου κανει εντυπωση? οτι χρησιμοποιεις ηδη προϊοντα με μεγαλη περιοκτικοτητα σε propylene glycol (minoxidil 5%)και κολας ας πουμε στα Peg's.και δεν ειναι οτι τα peg και γενικοτερα τα συνθετικα ειναι πιο φθηνα...το θεμα ειναι ενα προϊον να ειναι ασφαλες,σταθερό,αποτελεσματικά αλλα πως να το κανουμε...πρεπει να ειναι και κοσμητικά αποδεκτό.Αυτα :)

Ναι, βάζω μινοξιδίλη που έχει PG, αλλά το κάνω αναγκαστικά. Θα μπορούσα να επιλέξω μινοξιδίλη με γλυκερίνη αλλά είναι πιο ακριβή και δεν θέλω να είμαι λαδωμένος όλο το 24ωρο. Δεν το αποκλείω μελλοντικά να αλλάξω. Αλλά σε κάτι άλλο όπως ο φίλος που ρώτησε για μερικές κρέμες, εγώ του είπα πια συστατικά δεν είναι ήπια. Δεν χρειάζετε να επιλέξει ότι να ναι. Το "κοσμητικά αποδεκτό" δεν μου λέει κάτι. Αν ένας χρησιμοποιεί ένα χ κοσμητικα αποδεκτό προιόν και μετά από 10 χρόνια γίνει νέα έρευνα για τα συστατικά του και το θεωρήσουν μη αποδεκτό απλά εδώ και 10 χρόνια τον είχαν πιάσει κώτσο. Επειδεί χρησιμοποιεί ανγκαστικά κάποιος κάτι με χημικά δεν χρειάζετε να επιβαρύνει και άλλο το σώμα του. Επειδή τρώς μια στο τόσο junκ food και δεν σε πείραξε δεν σημένει ότι είναι σωστό να τρως συνέχεια. Επείσης παίζει μέγιστο ρόλο στην θεραπεία η καλή κατάσταση του δέρματος του κεφαλιού, αν κάποιος αρχίσει και βάζει οτιδήποτε κοσμητικά αποδεκτό με πετροχημικά συστατικά πάνω στο κεφάλι του μόνο καλό δεν θα κάνει.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα