Ερωτηση

Salvadore

Member
ΚαλησπερΑ. Εχω κανει κι εγω μμ εδω και 16 μηνες κ προσπαθω να ανοιξω θεμα στις παρουσιασεις αλλα δεν μ αφηνει. Τον λογαριασμο τον εκανα τωρα,μηπως γι αυτο?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Salvadore

Member
Καλα 100% δεν ειμαι αλλα δεν μπορω μα πω οτι εμεινα κ δυσαρεστημενος, απ οτι ητανε τωρα ειναι πολυ καλυτερα. Δεν ξερω πως θα ητανε αν πχ εκανα στην hdc για να εκφερω γνωμη. Παντως δεν ψαχτηκα κ πολυ, το μονο που με ενδιεφερε τοτε ηταν απλα να κανω μμ κ να λυσω το προβλημα μου οσο γινεται. Μετα αρχισα να παρακολουθω αυτο το φορουμ κ κατεληξα στο συμπερασμα απ τις εμπειριες του καθενος καλυτερη ειναι η hdc. Αναλογα και τι προσδοκει ο καθενας . Θα προσπαθησω να ανεβασω φωτογραφιες.

giwrgos athina

Active Member
καλως φιλε οταν μπορεσεις βαλε καμοια φοτο σου πριν και μετα να σου πουμε υην γνωμη μας...απο θεραπειες κανεις τιποτα?τι ηλικια εχεις και τι norwood εισαι?

Salvadore

Member
giwrgos athina είπε:
καλως φιλε οταν μπορεσεις βαλε καμοια φοτο σου πριν και μετα να σου πουμε υην γνωμη μας...απο θεραπειες κανεις τιποτα?τι ηλικια εχεις και τι norwood εισαι?

εκανα μια θεραπεια για ενα χρονο με λοσιον απο Β.Κ ,αλλα πλεον σταματησα να βαζω εδω και 3 μηνες περιπου γιατι με κουρασε.μεχρι στιγμης παντως δεν βλεπω να πεφτουν τριχες οπως επεφταν πριν κανω την θεραπεια..ααα και επερνα και ποσιμες βιταμινες τις 3 πρωτες μηνες της μεταμοσχευσης. ειμαι 26 και norwood δεν ξερω να σου πω ακριβως,απλα ειχα αραιωση σε ολο το κεφαλι. θα ζητησω να μου στειλουνε φωτογραφιες που μου ειχανε βγαλει πριν απο την μμ γιατι δεν τις εχω και θα ανεβασω. Δεν μου ειπε κανεις ομως γιατι δεν μπορουσα να ανοιξω ποστ στις παρουσιασεις μεταμοσχευσεων ?

n094

Active Member
ρώτα τους διαχειριστές, αλλά νομίζω ότι ίσως χρειάζεσαι 10 αναρτήσεις για να ανοίξεις. Ελπίζω να αναρτήσεις σύντομα για να δούμε το αποτέλεσμά σου, αλλά οπωσδήποτε να έχεις και τις πριν.

Μπλουζα