Ερωτηση για revivogen

giocap

Member
Καλησπερα και παλι.Ηθελα να ρωτησω για τα αποτελεσματα που εχουν δει οι αντρες και οι γυναικες του φορουμ που χρησιμοποιουν το revivoger.Δε το χω ψαξει καθολου αλλα εδω στο site διαβαζω οτι ειναι 100% φυσικο συστημα χωρις παρενεργειες.οτι μπλοκαρει την DHT κ οτι εχει πολυ καλα αποτελεσματα σε αντρες και γυναικες σε μεγαλο ποσοστο.Εγω χρησιμιποιω μινο 5% εδω και δυο χρονια περιπου,αλλα εχω δει μετρια αποτελεσματα κυριως στην χωριστρα μου που ηταν αραιη,αλλα εχει γεμισει τωρα,αλλα ολο το υπολοιπο κεφαλι οσο παει και αδειαζει και μου λιγοστευουν τα μαλλια.Εντομεταξυ πριν 5 μερες το γυρισα απο 5% στο 2% για να ξεφορτωθω τις παρενεργειες γιατι οπως εγραψα και σε αλλο ποστ το regain 5% μου δημιουργησε σακουλες και μαυρους κυκλους στα ματια,αλλα βλεπω οτι ΗΔΗ μεσα σε 5 μερες τα μαλλια αρχισαν να μου πεφτουν περισσοτερο,κυριως στο μπροστινο μερος.Πολλες μικρες τριχουλες(κ οχι μονο) που δε μου επεφταν πριν,μου πεφτουν με το που βουρτσιζω τα μαλλια μου και φοβαμαι μηπως φταιει η αλλαγη που εκανα απο 5% σε 2%(αλλα και μεσα σε 5 μερες γινεται κατι τετιο?!) Επισης θελω να ρωτησω αν το συστημα revivogen το πουλανε στα φαρμακεια,εκτος απο ον λινε παραγγελια και ποσο στοιχιζει. Εχει τα ιδια αποτελεσματα με την μινο η καλυτερα?Εχει διαρκεια το αποτελεσμα?
Παρακαλω ας με ενημερωσει καποιος σχετικα γτ εχω αρχισει και τρομοκρατουμαι..
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Reve

Active Member
Προσωπικά θα σου πρότεινα να κρατήσεις την μίνοξ 5% αλλά με εφαρμογή μία φορά την μέρα (αντί για 2), θα μειωθούν οι παρενέργειες και θα διατηρήσεις ότι έχεις. Σε 5 μέρες δεν νομίζω να έχεις τόσο πρόβλημα. Το ρεβιβογκέν είναι περίεργο προϊόν. Διάβασε το νήμα που υπάρχει στο φόρουμ. Πάντως, κατά την γνώμη μου, έχει μέτρια έως κακά αποτελέσματα. Το πουλάνε online όχι σε φαρμακεία και σου έρχεται σχετικά γρήγορα. Ψαξ' το στην σελίδα τους για τιμές γιατί τις αλλάζουν συνεχώς. Έχει πολύ μικρότερα αποτελέσματα στο θέμα επανέκφυσης μαλλιών. Το καλύτερο που κάνει είναι να σου μειώσει την τριχόπτωση (για κάποιο διάστημα και μετά ξανά στα ίδια). Δες πάντως και το νήμα του Shen min. Ίσως αξίζει περισσότερο. Τουλάχιστον έχει πολύ καλύτερη τιμή.
 

giocap

Member
Εδω κ εναμιση χρονο την εφαρμοζω 1 φορα την ημερα μονο την 5αρα.Αλλα συγεκεκριμενα και μου φενεται περιεργο αυτο, απο τοτε που αρχισα να χρησιμοποιω το regain συγκεκριμενα εχει εμφανιστει αυτο το προβλημα με τα ματια μου.Πριν απο το ρεγκαιν χρησιμοποιουσα το minodrin 5% μινο κ αυτο,το οπιο ομως δεν μου σακουλιαζε τα ματια.Απλα επρεπε να το αλλαξω γιατι δεν σταθεροποιουμουν.Αρα φταιει το ρεγκαιν σαν φαρμακο το οπιο μαλλον δινει αυτες τις παρενεργειες..Και το χρησιμοποιησα μονο για 1 μηνα,φαντασου δλδ αν συνεχισω να το χρησιμοποιω επαπηρον ποσο παραπανω θα χειροτερεψει το πραμα με τα ματια μου.
 
Μπλουζα