Παιδια εγω δεν ειμαι υποτασικη,επισης δεν εχω προβλημα με ορμονες γτ εχω κανει εξετασεις για ανδρογονα κτλ. οπως και αιματολογικες,και ενδοκρινικες για θυροειδη κτλ. και εκτος απο το οτι μου ειχε βγει ελαφρως πεσμενη η φειτινη μου πριν 2 χρονια περιπου,κατα τ αλλα ολα ηταν φυσιολογικα.Καθαρα κληρονομικο ειναι το θεμα μου.Αρα ολο αυτο που με ειχε χτυπησει εμενα στα ματια,οπως και πολλους ακουμα απο δω μεσα δεν εχει να κανει με αυτα που λες κατ μου,ειναι καθαρα παρενεργειες του φαρμακου που μπορει να προκυψουν στον οπιονδηποτε. Επισης τα παιδια εχουν δικιο σ αυτο που λενε,αν εχεις χαμηλη πιεση γενικα σε κανει χειροτερα,τωρα η γιατρος πως σου το ειπε αυτο δε ξερω.Βασικα οι γιατροι οτι να ναι λενε εγω αυτο εχω καταλαβει.Σε 10 διαφορετικους γιατρους να πας 10 διαφορετικα πραματα θα σου πουν και φευγεις με περισσοτερο ανχος και περισσοτερες αποριες καθε φορα.
Εγω εχω ηδη παραγγειλει το hairway 5% μονο του για να δω πως θα παει,αν μου δωσει καλα αποτελεσματα αν μου δημιουργησει τις ιδιες παρενεργειες κτλ. και αν μεινω ευχαριστημενη θα το συνεχισω.Με ενθαρυνει και αυτο που λες parov οτι δε λαδωνει πολυ γτ το regain το 2αρι απο λαδωμα αλλο τιποτα.Παντως τηνω να πιστευω οτι μινοξ απο μινοξ εχει διαφορα οσο αφορα το αποτελεσμα αλλα και τις παρενεργειες..
Εγω εχω ηδη παραγγειλει το hairway 5% μονο του για να δω πως θα παει,αν μου δωσει καλα αποτελεσματα αν μου δημιουργησει τις ιδιες παρενεργειες κτλ. και αν μεινω ευχαριστημενη θα το συνεχισω.Με ενθαρυνει και αυτο που λες parov οτι δε λαδωνει πολυ γτ το regain το 2αρι απο λαδωμα αλλο τιποτα.Παντως τηνω να πιστευω οτι μινοξ απο μινοξ εχει διαφορα οσο αφορα το αποτελεσμα αλλα και τις παρενεργειες..