Ερωτηση για regain και παρενεργεις

giocap

Member
Παιδια εγω δεν ειμαι υποτασικη,επισης δεν εχω προβλημα με ορμονες γτ εχω κανει εξετασεις για ανδρογονα κτλ. οπως και αιματολογικες,και ενδοκρινικες για θυροειδη κτλ. και εκτος απο το οτι μου ειχε βγει ελαφρως πεσμενη η φειτινη μου πριν 2 χρονια περιπου,κατα τ αλλα ολα ηταν φυσιολογικα.Καθαρα κληρονομικο ειναι το θεμα μου.Αρα ολο αυτο που με ειχε χτυπησει εμενα στα ματια,οπως και πολλους ακουμα απο δω μεσα δεν εχει να κανει με αυτα που λες κατ μου,ειναι καθαρα παρενεργειες του φαρμακου που μπορει να προκυψουν στον οπιονδηποτε. Επισης τα παιδια εχουν δικιο σ αυτο που λενε,αν εχεις χαμηλη πιεση γενικα σε κανει χειροτερα,τωρα η γιατρος πως σου το ειπε αυτο δε ξερω.Βασικα οι γιατροι οτι να ναι λενε εγω αυτο εχω καταλαβει.Σε 10 διαφορετικους γιατρους να πας 10 διαφορετικα πραματα θα σου πουν και φευγεις με περισσοτερο ανχος και περισσοτερες αποριες καθε φορα.
Εγω εχω ηδη παραγγειλει το hairway 5% μονο του για να δω πως θα παει,αν μου δωσει καλα αποτελεσματα αν μου δημιουργησει τις ιδιες παρενεργειες κτλ. και αν μεινω ευχαριστημενη θα το συνεχισω.Με ενθαρυνει και αυτο που λες parov οτι δε λαδωνει πολυ γτ το regain το 2αρι απο λαδωμα αλλο τιποτα.Παντως τηνω να πιστευω οτι μινοξ απο μινοξ εχει διαφορα οσο αφορα το αποτελεσμα αλλα και τις παρενεργειες..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kat30

New Member
φανταζομαι οτι σε μια υποτασικη/ο δεν θα εδιναν μινοξ.η με πολυ χαμηλο αιματοκριτη γτ αυτα τα 2 καμια φορα πανε μαζι.εμενα ξερει τον οργανισμο μου κ εχει παντα σαφη εικονα των εξετασεων.χωρις βεβαια αυτο να σημαινει ειναι απαραιτητο κπ υποτασικος/η να παρουσιασει προβλημα με τη μινοξ.

kat30

New Member
Καποια απο αυτα που εγραψα στο νημα ειναι δικα μου συμπερασματα.δεν μου τα πε ακριβως ετσι η γιατρος.ειπα αυτα που καταλαβα εγω περιληπτικα.τελοσπαντων εγω κραταω οτι ειναι θεμα οργανισμου

Parov

Member
Κι εγώ πιστεύω ότι διαφέρουν τα διάφορα brand της μινοξ, όπως αισθητικά (λάδωμα), ευκολία εφαρμογής και ίσως και σε παρενέργειες που βγάζουν γιατί δεν αποτελούνται από τα ίδια συστατικά. Όσον αφορά τα αποτελέσματα φαντάζομαι αφού δουλεύει η κύρια ουσία και ανταποκρίνεται ο οργανισμός θετικά, θα υπάρχουν, οποιαδήποτε brand και να χρησιμοποιήσεις. Το θέμα είναι να βρεις κάτι που σου ταιριάζει. Καλή επιτυχία εύχομαι @giocap και περιμένουμε update! :)

giocap

Member
Σ ευχαριστω και θα ποσταρω παλι οταν την αρχισω και δω πως παει και σε μενα να σας πω λεπτομερειες.Λογικα αφου κ αυτη η μαρκα ειναι 5% πιστευω θα μου κανει καλυτερη επανεκφυση γτ με το 2% δεν ειδα χαιρι.. Μονο τις παρενεργειες φοβαμαι αλλα ευχομαι να μην μου δημιουργησει το ιδιο προβλημα..Ειδωμεν.

valia3

New Member
μαυροι κύκλοι κάτω απο τα μάτια είναι πολύ πιθανόν να αποκτήσει κάποιος που κάνει χρήση μινοξιδίλης και επίσης προσοχή μην έρχεται σε επαφή με το πρόσωπο γτ υπάρχει κίνδυνος τριχοφυϊας

giocap

Member
Οχι η μινοξιδιλη γενικα. Το regain ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ βγαζει αυτες τις παρενεργειες.Εχω αλλαξει 3 μαρκες μινοξιδιλης και μονο το κολο regain μου εκανε τα ματια τουμπανο!Επισης τριχοφυια στο προσωπο μπορει να σου εμφανιστει ειτε ερχεται σε επαφη με το προσωπο,ειτε οχι.Εγω δεν εχω ιδιαιτερο προβλημα υπερτιχωσης απο τη μινοξ.

giocap

Member
Αλλαξα απο minodril σε regain μετα απο εναμιση χρονο επειδη ο γιατρος μου το προτεινε.Αλλα το regain το χρησιμοποιησα μονο εναμιση μηνα και δε προλαβα να δω επανεκφυση σε τοσο λιγο καιρο.Με το που το εκοψα και αρχισα το hairway που χρησιμοποιω τωρα εξαφανιστηκαν και οι σακουλες και οι κυκλοι και ολα.Οποτε το κολο regain τα δημιουργει ολα,τουλαχιστον σε μενα δε ξερω για αλλους.Το hairway το χρησιμοποιω λιγοτερο απο μηνα,οποτε περιμενω ειναι νωρις ακομα.Με το minodril παλι που το χρησιμοποιουσα εναμιση χρονο ειχα δει πολυ καλη επανεκφυση ΧΩΡΙΣ το τουμπανιασμα του regain.Κατι δε παει καλα με το συγκεκριμενο φαρμακο,εγω αυτο εχω καταλαβει.

valia3

New Member
μην το ξαναχρησιμοποιήσεις..μακριά. Εγώ σκέφτομαι να δοκιμάσω μινοξ αφρό που φτιάχνει ο φαρμακοποιός μου, για να μην λαδώνει και το μαλλί τόσο γρήγορα. Μέχρι τώρα έκανα παραγγελία μινοξ DS Laboratories Spectral.UHP Ultra High Purity Minoxidil 5% 3 Months Supply επείδη έβγαινε σε καλή τιμή. Αλλά λαδώνει. οπότε...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

valia3

New Member
Ναι μπορεί φτάνει να θέλει και έρχεται και φθηνότερα. Βασικά γι αυτό είναι οι φαρμακοποιοί, δεν είναι πωλητές...;)

Μπλουζα