Ερωτηση για τροπο ληψης και σαμπουαν

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

K0st1s

New Member
Καλησπερα παιδια και χιλια ευχαριστω για τις πληροφοριες του φορουμ.Αποφασισα και εγω να αρχισω θεραπεια και θελω να ρωτησω καποια πραγματα.
Καταρχας ειμαι 24 χρονων και η τριχοπτωση ειχε ξεκινησει σε μεγαλη κλιμακα απο τα 18.Πιο πριν ειχα και μακρυα μαλλια αλλα ποτε δε θα λεγες οτι ειχα πυκνα μαλλια.Τωρα τελευαταια το κακο εχει παραγινει γι αυτο αποφασισα να το ψαξω το θεμα και βρηκα και το site σας.
Η θεραπεια που σκεφτομαι να ξεκινησω ειναι Φιναστεριδη σε συνδιασμο με τοπικο dht blocker(aka revivogen) και regaine με fungoral 2 φορες την εβδομαδα.

Οι ερωτησεις που εχω ειναι οι εξης:

1)Απο οτι διαβασα φιναστεριδη μπορω να παιρνω οτι ωρα θελω αλλα και καπου επισης διαβασα οτι καλυτερα(για αισθητικους λογους) να βαζω το revivogen το βραδυ και το regaine πρωι-μεσημερι.Υπαρχει καποιος λογος αλλος πχ που να μη μου επιτρεπει να συνδιαζω τα δυο προιοντα και πρεπει να ξεπλενω πρωτα το revivogen??

2)Γενικα τι πρεπει να προσεξω για την χρηση των προιοντων αυτων μεταξυ τους ωστε να μην προκαλεσω προβλημα στην δραση τους και σε μενα???

3)Τις δυο φορες που θα λουζομαι με το fungoral πρεπει να λουζομαι μονο με αυτο η μπορω να το συνδιαζω και με αλλο σαμπουαν.Γενικα ποιο σαμπουαν για συχνη χρηση μου προτεινετε απο τα φαρμακεια???Υποψην οτι εκτος οτι εχω λιπαρη επιδερμιδα ιδρωνω και παρα πολυ ευκολα με αποτελεσμα να κανω ντουζ καθε μερα και μερικες φορες 2 και 3 φορες την ημερα.

Τελος αν εχετε να μου προτεινετε κατι αλλο σε συνδιασμο με τα παραπανω συστατικα που θα παιρνω παρακαλω πειτε μου αρκει να μπορω να το βρω στα ελληνικα φαρμακεια
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού
Απ: Ερωτηση για τροπο ληψης και σαμπουαν

1- regain κάνεις πρωί-βράδυ,το βράδυ βάζεις 3 ώρες πριν το revivo=>λούσιμο το πρωί
2- το παραπάνω και σε περίπτωση ερεθισμού του κεφαλιού=>τζελ αλόης
3- Neutrogena T-gel oily,Frezyderm seb control και πάρα πολλά άλλα
4- http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,386.0.html
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα