Ερωτηση-Θεραπεια

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

magos

New Member
Γεια σας παιδια.Ειμε νεος στο forum kai παρακολουθω τα οσα λεφονται.Πηγα σημερα στο φαρμακειο για να αγορασω τα προιντα( t-gel-fungoral-regain-tsel alohs kai avodart) για να ξεκινησω και εγω σιγα σιγα τη θεραπεια μου αλλα ο φαρμακοποιος δεν με αφησε να παρο το avodart επρεπε με συνταγη γιατρου μου ειπε.. Να ξεκινησω εγω τη θεραπεια χωρισ αυτο¨η να παω πρωτα σε δερματολογο να μου δωσει το οκ για το avodart kai μετα να ξεκινησω???? ειμε καπως μπερδεμενος.. Ευχαριστω φιλικα.Μαγος .

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Απ: Ερωτηση-Θεραπεια

επειδη πηρες απο το ιδιο φαρμακειο regaine-fungoral μπορει και να καταλαβε οτι δεν το θες για τον προστατη :D
κανε μια προσπαθεια σε αλλο φαρμακειο μονο avodart και αν σε ρωτησει για τι το θες για τον πατερα σου πες ;)

magos

New Member

Νε μαλλον μπορει να το καταλαβε..αυτο θα κανω.!! Σ ευχαριστω φιλε μου.

magos

New Member

Γεια σου Dim74. Για να κανω τοπικο dht blocker-to Douple-A.. Δεν θελω να παρω το proscar ακομα.Ειμαι καπως επιφυλακτικος γι αυτο.

tropheus

Well-Known Member

magos είπε:
ο φαρμακοποιος δεν με αφησε να παρο το avodart επρεπε με συνταγη γιατρου μου ειπε..

Απίστευτο ... Τα τελευταία 6 χρόνια (6x12 = 72 κουτάκια) έχω πάρει το avodart από όποιο φαρμακείο τυγχάνει να βρίσκεται στο δρόμο μου τη στιγμή που το θυμάμαι (λίγο πριν τελειώσει το προηγούμενο κουτάκι).
ΠΟΤΕ δε μου είπε κάποιος ότι θέλει συνταγή γιατρού ... Φίλε mago έπεσες στην περίπτωση ...

kapa

Μέλος του προσωπικού

εχει να κανει πολυ με την ηλικια,και εγω 11 κουτια proscar και 6 κουτια avodart που πηρα δεν ειχα σε κανενα φαρμακειο προβλημα,αν ειμουν 20 χρονων ομως δεν θα μου τα δινανε

magos

New Member

Ενταξει οχι και 20 χρονων. 22 σε παρακαλω :) χαχα... Οντως tropheus ειμαι λιγο ατυχος. Θα παω σημερα σε αλλο φαρμακειo ελπιζοντας να μου δωσουν το avodart xωρις ιατρκη συνταγη.!!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα