Εποχιακη τριχοπτωση

την τελευταια εβδομαδα παρατηρω τριχόπτωση αυξημενη σε σχεση με πριν που ηταν σχεδωνν μηδενικη.. Είμαι με 1,25 mg fin μπορει να είναι εποχιακη? γνωμες? Συνήθως αυτη η εποχή δεν συνοδευεται με τριχόπτωση γενικα? Κάνεις αλλος που παρατηρει το ίδιο?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

chrisk100

Member
την τελευταια εβδομαδα παρατηρω τριχόπτωση αυξημενη σε σχεση με πριν που ηταν σχεδωνν μηδενικη.. Είμαι με 1,25 mg fin μπορει να είναι εποχιακη? γνωμες? Συνήθως αυτη η εποχή δεν συνοδευεται με τριχόπτωση γενικα? Κάνεις αλλος που παρατηρει το ίδιο?
Εχω διαβασει σε ξενα forum οτι πολλοι που παιρνουν φινα σε καποια στιγμη παρουσιαζουν εντονη τριχοπτωση που διαρκει πολυ καιρο. Διαβασα περιπτωση ατομου που μετα απο 3 μηνες που επαιρνε φινα και δεν του επεφτε τριχα ξαφνικα παρουσιασε τριχοπτωση που κρατησε 2 μηνες. Μετα επανηλθαν τα μαλλια. Αλλοι λενε οτι αντιδρα ο οργανισμος, αλλοι οτι ειναι φυσιολογικο καθως ανταποκρινεται ο οργανισμος στην αγωγη, αλλοι οτι δεν σταματησε ποτε η τριχοπτωση καθως επαιρναν φινα. Αμα το ψαξεις θα δεις πολλα.Γιατροι λενε οτι ειναι φυσιολογικο μεχρι 6 μηνες να εχεις τριχοπτωση και οτι τα αποτελεσματα της φινας θα τα δεις σε 2 χρονια και οχι ενα που εχω ακουσει.Ειναι μπερδεμα η ιστορια

zwzw250

New Member
καλησπερα τα 2 προηγουμενα καλοκαιρια ειχα τριχοπτωση(150 τριχες περιπου την μερα) ευτυχως απο οτι φανηκε εποχιακη ..ξεκινουσε ιουλιο και σταματουσε οκτωμβριο...φετος περασε μια χαρα το καλοκαιρι ...χαρηκα αλλα τωρα παλι εχω ξεκινησει και χανω περιπου 100-120 τριχες την μερα ..και δεν ξερω αν θα αυξηθουν ..εχω παρει συμπληρωμα epicrin...αλλα κι εμενα το αγχος ειναι αν για το πως θα ξεχωριζουμε την εποχιακη ..απο την τριχοπτωση αραιωσης...αν μπορει επισης ας μου συστησει καποιος κανα καλο σαμπουαν και αμπουλες

Μπλουζα