giwrgos athina
Active Member
Καλησπέρα παιδεία ήθελα να ρωτήσω για θεραπεία για το μαλλί ώστε να μην επεκταθεί η αραίωση.Εχω μεγάλο πρόβλημα τριχόπτωσης από 16 -17 χρόνων τώρα είναι 34 είναι norwwod 6 με εξαντλημένη δοτρια από μεταμόσχευσης.Εχω δοκιμάσει στο παρελθόν τις γνωστές θεραπείες μινοξιδιλη σε λοσιόν για χρόνια και φιναστεριδη η οποία μου έβγαλε παρενέργειες.Εδω και μια δεκαετία δεν ακολουθούσαν κάμοια θεραπεία με αποτέλεσμα να χάσω και άλλο έδαφος.Τωρα θέλω να ξεκινήσω μια θεραπεία όχι ότι θα βγάλω μαλλιά αλλά ο στόχος Μ είναι να κρατήσω εκεί που είναι το crown και τα πλαϊνά μου να μην κατανοούν άλλο και να μην αραίωση και η δοτρια και τα μεταμοσχευμενα που έχω να διατηρηθούν γιατί ακόμα και αυτά μπορεί να χάσεις ένα ποσοστό αν δεν παίρνεις θεραπεία.Ξερω η λύση θα ήταν να παίρνω έστω 2.5 mg την βδομάδα φίνα αλλά δεν θέλω να ξαναπάρω τόσο βαριά φάρμακα ή ζημιά έχει γίνει εξαλου το μαλλί έχει χαθεί.Για αφρό minox το συζητάω αν και αυτό ξέρω ότι σου χαλάει λίγο το πρόσωπο με αυτούς κύκλους η ρυτιδες αν και υπάρχουν και κάποιες ελάχιστες διαφορές και για σεξουαλικες παρενεργειες. Είδα ότι πολλές κλινικές και δερματολόγοι προσφέρουν prp και έχει βγει και η θεραπεία με το καπελο λέιζερ που έχει πάρει και έγκριση από το fda και άνοιξα το θέμα να σας ρωτήσω αν δοκίμαζα κάτι από αυτά έστω με αφρό μινοξ αν θα μπορούσα να δω κάτι μικρό από αυτά να καθυστερήσω την τριχόπτωση η οποία πλέον δεν είναι τόσο επιθετική όσο όταν ήμουν 20 χρονων και να διατηρήσω και τα αποτελέσματα της μεταμόσχευσης κάποια χρόνια παραπανο γιατί χωρίς θεραπεία είναι πολύ πιθανόν να αλλοιώνεται το αποτέλεσμα.Τι λέτε αξίζει η προσπάθεια η αν δεν πάρεις φίνα καλύτερα να μην πάρεις τίποτα άλλο από θεραπεία λέτε?